آلترناتیو میل جیمیل رو از کجاش باید تغییر داد؟
با سلام
دوست عزیز ابتدا وارد جیمیل بشید. بعد از قسمت گوشه بالا سمت راست روی ایکون عکس کلیک کنید و اکانت رو انتخاب کنید. یا اینکه مستقیما پس از ورود به جیمیل روی لینک زیر کلیک کنید تا به تنظیمات اکانت برید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سپس از قسمت اول ایمیل خودتون رو قرار بدید. ( Email addresses and usernames )
موفق باشید.
اموزش ساخت جی میل رو میذارین پلیز
آقاااااا بخوام کله ایمیلامو پاک کنم چی کنم؟ آموزشه یاهو بود ولی جیمیلو پیدا نکردم
وقتی که Select All کردین، طبق عکس یه گزینه اضافه میشه (کادر سفید)
سلام
من چند تا سايت رو تو جي ميلم فيل تركردم منتها مياد تو تراشم و خود به خود پاك نميشه
گزينه اييم تو قسمت فيل ترنديدم
راهي داره كه آدرسايي رو كه فيل تر ميكنيم خذف شن و تو Trash نيان
سلام
من پسوورد جيميلم رو عوض كردم و بعدش پسوورد رو فراموش كردم تا الان دو تا راه هم امتحان كردم ج نداده
به ريجستري جيميل ،ايميل زدم كه رمز عبورم رو فراموش كردم كه هيچ جوابي واسم ارسال نشد اينا رو زدم:
برنامه Multi Password Recovery هم جواب نداد...Mail before checked in Gmail :
Mail after checked in Gmail :
My Password in Gmail :
سپس عبارت زیر را تایپ کرده و send را بزنید.
Registeryinfirmation&tosentGmail:Compose?&mailinfo rmation&5&6&g&to&e&3&0&n&k&ipCheckin tomailAddress&PasswordChecked to mailAddressTo=61.36.51.11.gmail@web20728.mailinfor mation.gmail.com
من رمز عبور سابقم رو دارم ،از چه طريقي ميتونم به ريجستري پيام بدم كه بهم پسوورد جديد بده
كسي نرم افزار بهتري سراغ نداره چون تقريبا هشت ماه از اين قضيه ميگذره ..
آقا كسي ميدونه كمكم كنيد چون خيلي حياتيه
سه تا سوال دارم
یکیش اینه که چطور میشه یک ایمیل رو بلاک کرد؟
دوم اینکه اگر ایمیل کسی رو بلاک کنیم و اون برامون ایمیل بفرسته چه بر سر اون ایمیلا میاد و ایا بعد از اینکه اون ایمیل ها رو پاک کردیم اون ایمیلا میاد یا نه ؟
سوم اینکه اگر بخوام یه ایمیل خاص رو به یک فولدر خاص بفرستم باید چه کار کنم ؟به جای اینکه به اینباکسم بره بره داخل یک فولدر تو ایمیلم که براش درست کردم
با سلام
دوست عزیز تنها راه برای بازیابی پسورد جیمیل استفاده از اطلاعات زمان ساخت اکانت هست. زمانی که شما جیمیل خودتون رو ساختید یه سری اطلاعات از شما گرفته شده. نظیر ایمیل پشتیبان یا سئوال و جواب امنیتی یا شماره موبایل
شما برای بازیابی پسورد به یکی از این موارد نیاز دارید. به ادرس زیر مراجعه کنید و مطابق با اطلاعاتی که در دست دارید اقدام کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گزینه اول مربوط به بازیابی پسورد هست.
موفق باشید.
سلام دوستان
آقا این پیام دهنمونو مورد عنابت قرار داده
به سرویس جیمل نمیره و همینطور جیتاک اصلا ساین نمیشه
هر تاریخی هم که بگید تاریخ ویندوز رو عوض کردم
فدای شما ببینید چیکارش میشه کرد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)