تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 67 از 97 اولاول ... 175763646566676869707177 ... آخرآخر
نمايش نتايج 661 به 670 از 962

نام تاپيک: آموزش ورود به منوی مخفی تلویزیون های جدید LG

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

بسیار عالی مرسی از راهنمایتون لطفن اگر مقدور هست براتون برای تی وی های مدلای 4k تولید 2015 که تازه به بانه امده در مورد فعال کردنه دیجیتال و فارسی کردنه منو رو هم بزاریید واقعن عالی بود کامل و بدونه هیچ نقصی 4 تا تی وی الجی تولید 2010 که اصلن انتظار داشتن دیجیتال رو نداشت رو با روش موبایل گالکسی اس 4که فرمودید براحتی هم منو وهم دیجیتالش رو فعال کردم ممنون وتشکر بسیار از راهنمایی شما عالی .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

بسیار عالی مرسی از راهنمایتون لطفن اگر مقدور هست براتون برای تی وی های مدلای 4k تولید 2015 که تازه به بانه امده در مورد فعال کردنه دیجیتال و فارسی کردنه منو رو هم بزاریید واقعن عالی بود کامل و بدونه هیچ نقصی 4 تا تی وی الجی تولید 2010 که اصلن انتظار داشتن دیجیتال رو نداشت رو با روش موبایل گالکسی اس 4که فرمودید براحتی هم منو وهم دیجیتالش رو فعال کردم ممنون وتشکر بسیار از راهنمایی شما عالی .
    بسيار عالي. همون تغييراتي كه دوستان در كامنتهاي ٦٤٤ و ٦٤٦ گفتن در قسمت ايريا آپشن اعمال كنيد. اگه در قسمت كانتري كُد آي آر اومد بايد منوي فارسي اضافه شه. مدل هاي ٢٠١٥ بايد ديجيتال فعال داشته باشن!

Sent from my iPad using Tapatalk

3. این کاربر از Mehdi.ma بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

من ممنون از شما از اینکه راهنمایی کردید و این راهنمایی رو هم برای تی وی های 2015 هم گفتید مرسی از اطلاعاته بسیار خوبتون تشکر .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

بزن 7412تو قسمته اریا ابشن که 4 رقمی ببین فارسی میشه کانتری گروب به ir تعغیر کرد تمومه دیجیتال و منوش فارسی میشه .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از این سایت اخرین ورژنه 373 رو دانلود کن و به گوشی که مادونه قرمز داره انتقال ونصب کن بیش از 800000 دستگاه اندرویدی رو میشه کنترل کرد روی تی وی میزنی و سامسونگ رو انتخاب میکنید اما روش به ورود به منو مخفی سامسونگ رو من نمیدونم با جستجو در گوگل احتمالن روش منو مخفی سامسونگ رو هم بتونی بیدا کنی . .
    Smart IR Remote 3.7.5
    Last edited by hamidali.bz12; 10-02-2016 at 12:24.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2016

پيش فرض

سلام
    ال ای دی من مدل 43LF631v. هستش اولش همه چی خوب و درست بود ولی موقع تنطیمات اولیه کشور و فقط میشد ایران انتخاب کرد و گزینش فعال نبود ک جایی دیگرو انتخاب کنم ک بتونم تنظیمات ----- و انجام بدم برای همین وارد area option. شدم و عدد 27777 رو به 25555 تغییر دادم و IR به IL تعییر کرد .

از منو خارج شدم ریست کارخانه زدم و تنظیمات اولیه ک اومد سه تا زبان انگلیسی و پرتغالی و اسپانیایی داره ک هر کدوم انتخاب میکنم دکمه ok فعال نمیشه ک اوکی کنم و برم مرحله بعد !

تا این مراحل هم رد نشه تی وی بالا نمیاد ک دوباره برم تو منو مخفی کد و برگردونم . لطفا کمک کنید

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

8. این کاربر از javila بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2016

پيش فرض

چرا پست من پاک شد ?????

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2016

پيش فرض

دوستان کسی نمیتونه کمک کنه ? من همینجوری موندم [emoji17]

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

بازم سلام سوالی داشتم تا حالا شده دیجیتال روی مدلای 4k سه بعدی فعال شه با کانتری گروب کد شماره 20 و باینش کانتری شه JAممنون میشم جواب بدید و هرکاری میکنم با کنترل اعداد تعغیر نمیکنند اریا ابشن هم 4957 هستش نمیشه به 7412 تعغییر داد مثل اینکه قفل کرده باشن ولی دیجیتالش فعاله چون میخواستم منوش فارسی کنم مثه 2 تی وی قبلی مدلهuf850tهیچ گزینه ای با کنترل تیوی نمیشه تعغیر داد در ضمن 2 تا از همین مدلا رو به عدد 16 و به تعغیر دادم تعجب کردم ممنون میشم راهنمایی کنید از بانه خریداری و ساخنه کره هستش JA

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

7412 رو بدید و حتمن بهم بگید که منوش فارسی شده یا خیر منتظر هستم البته اگر مدله تی وی تون 4k سه بعدی uf850t هستش موفق باشید منتظر جوابتونم .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •