البته فقط با پنالتي نيست كه ميشه كار يه تيم رو تموم كرد
داور به راحتي ميتونه با خطاهاي ريز هم بازي رو بكشونه توي زمين حريف هم ضربات ايستگاهي بيشتري به تيم بده هم تيم حريف رو عصبي كنه كه منجر به اخراج بشه
توي بازي رفت بارسا چلسي بالاك ميشد خيلي قانوني اخراج بشه چه برسه به اينكه داور بخواد با عمد اين كارو بكنه
يك اخراج توي اون فضا نيوكمپ يا خيلي ورزشگاه هاي ميزبان ديگه به راحتي نظم يه تيم رو به هم ميريزه
در ثاني ما اگه بخوايم اشتباهات داوري رو ارزشگذاري كنيم
بايد هر اشتباه رو با شرايط خود اون بازي بسنجيم
توي شرايط يه بازي ممكنه اخراج يه دفاع به مراتب بيشتر از اخراج يه فروارد به يه تيم ضربه بزنه
يا اخراج يه بازيكن حتي بيشتر از يه پنالتي به تيم ضربه بزنه
نيمه نهايي بعدي بارسا با اينتر بازي رفت اگه اون پنالتي واضح كه خيلي مشخصتر از پنالتيهاي چلسي بود رو ميگرفت
بارسا تو بازي برگشت با همون يه گل فيناليست بود
من هم به ضعف در دو دوره اخير باشگاه هاي اروپا معتقدم
و با شما در سوالتون شريكم كه چرا در دوره پلاتيني؟
چون فرانسوي ها مشكوك ترين موارد رو در تاريخ ثبت كردن كه البته بعضيهاش آشكار شد مثل
قهرماني مارسي در باشگاه هاي اروپا
و
قهرماني فرانسه در جهان كه هر چند ثابت نشده اما سوالات زيادي هنوز و هر روز درباره اش مطرح ميشه
اما گاهي اوقات فرياد كردن يه مسئله آسيب بيشتري از سكوت در مورد اون در پي داره
فرض رو بر اين ميگيرم كه فساد از انواع مختلفش در فوتبال هست
اگه بيايم اين رو در دنيا داد بزنيم به هر كسي كه رسيديم بگيم كه فوتبال نتايجش از پيش تعيين شده اس
اين رفتار خيلي زودتر و سريعتر از فساد ، فوتبال رو از بين ميبره
انگيزه هاي تازه متولد شده رو نابود ميكنه لذت رو كه پايه فوتباله از بين ميبره
معمولا جهان اول براي برخورد با اين مسائل جوري ديگه اي و محتاطانه تر و در واقع مدرنتر رفتار ميكنه
اونا پروسه رسيدن به حقيقت رو طولاني تر و آرامتر دنبال ميكنن
تا هم انگيزه و لذت تماشاي فوتبال رو از تماشاگرش نگيرن
هم با اسناد بيشتر و محكمتري حقيقت رو آشكار كنن
به همين خاطر مسائل پشت پرده مارسي چند سال بعد مشخص ميشه
اينجوري هم حقيقت رو شده
هم به چند دليل جامعه شناسانه اين مسئله خيلي كم تو حافظه جمعي ميمونه
دليل اول قديمي شدن اين پرونده اس كه ذهن به خاطر كم اهميت تشخيص دادنش اون رو خيلي زود فراموش ميكنه
دليل دوم و مهمتر اينه كه يك ترديد تا وقتي زنده اس و در ذهن جامعه تغذيه ميشه كه حقيقت يا رو نشده يا به طور كامل رو نشده(چيزي كه متاسفانه توي جامعه ما در مسائل مختلف زياد اتفاق ميفته)
هروقت يك پرونده با مدارك كامل و قاطعانه حقيقت رو آشكار كنه بلافاصله هم توي دادگاه مختومه ميشه و هم در حافظه جمعي و در واقع ذهن ديگه براي نگه داشتن اون موضوع دليلي نميبينه و خيلي زود فراموشش ميكنه
اين رو بدونيد
اگر فساد در فوتبال باشه
خيلي ها در همون جهان اول بيشتر از من و شما دنبال رو كردن اين موضوع هستن
اما هر چيزي روشي داره
چون احساس ميكنم اين بحث از بحث اصلي تاپيك داره دور ميشه
عذر ميخوام
و صد البته مورينيوي مجربتر و جديدتري رو خواهيم ديدو البته فکر میکنم این فصل گواردیولای مجرب تری نسبت به دوفصل گذشته داشته باشیم که در برابر تیمهای متراکم در 1/3 خودی مشکلاتی که در دوفصل پیش داشت رو نداشته باشه .
كه به نظر من سعي ميكنه به خاطر فضاي مادريد و روحيه مردمش فوتبالش رو از حالت نتيجه گرا بودن خارج كنه چون مردم اسپانيا به شدت طرفدار هيجان هستن و يك نواخت بودن رو نميپذيرن
اگه اينجوري كه من و شما ميگيم بشه
فوتبال لابه لاي دو تفكر كه يكيش باز كردن دفاعاي چند لايه هستش و ديگري رو آوردن به فوتبال بازتر و ريسك پذيرتر، شكل منطقي تري پيدا ميكنه
و شايد فوتبال جهان شروع به تغيير كنه
هر چند به نظر من در بين ليگهاي كشورهاي اروپايي تنها ليگي كه تيمها در اون خيلي متعادلتر بازي ميكنن بوندسليگاي آلمانه اونجا خبري از بازي سراسر حمله يه تيم و دفاع سراسري يه تيم ديگه نيست
ممنون بابت اينكه اين بحث رو شروع كردين