تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 67 از 1746 اولاول ... 1757636465666768697071771171675671067 ... آخرآخر
نمايش نتايج 661 به 670 از 17452

نام تاپيک: League Of Legends

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

ولی من کلی گفتم
    ---------
    در ضمن وقتی با لول 30 بازی میکنم فیدم میشن بازم نوبن ؟؟؟
    اگه همون یارویی که من فید میکنم شما یا هرکی دیگه باش بازی کنه مطمئنم فید اون میشین !!!!!!!
    Level اونقدر که فکر می کنی تاثیر نداره، حالا یه چند ماه بازی کن وقتی کاملا حرفه ای شدی بعد برو یه اکانت جدید بساز از Level 1 شروع کن بازی کردن، اونوقت میبینی که اونقدر که فکر می کردی هم برتری ندارن لول های بالاتر.
    مهم آیتم بستن درسته. اینکه چه زمانی چه آیتمی رو بخری و اینکه کدوم Lane هستی و جلوی کدوم Champ ها داری بازی می کنی. یعنی همیشه نباید یه Build داشته باشی و جلوی هر کسی همونو ببندی. یه نکته مهم دیگه Farm کردن اوایل بازیه، شما میدونی گلدی که از حدود 10 تا Minion کشتن میگیری برابر 1 دونه Kill گرفتنه؟ خب این مسئله خیلی تاثیر داره. دفاعی بازی کردن بهترین نوع بازیه، ممکنه 15 دقیقه از بازی بگذره و رکورد شما 0/0/0 باشه، ممکنه چند نفر بهت بگن تو هیچ کاری نکردی و نوب هستی، اما نوب واقعی اونیه که بیخودی سعی کرده Kill بگیره و خودشو به کشتن داده. بازی تیم های حرفه ای رو نگاه کن، میچرخن تا یه Minion به HP کم برسه بعد یه Attack بهش میدن که گلدشو بگیرن و اصلا به این کار ندارن که Turret رو خراب کنن یا حجومی بازی کنن که طرفو بکشن! وقتی 2، 3 Build ساختن و از Lane Phase خارج شدن تازه شروع می کنن به Gank کردن و سعی می کنن با Ulti هاشون چند تا Kill بگیرن. دفاعی بازی کن، اصلا دنبال Kill گرفتن اوایل بازی نباش، وقتی قشنگ Build ساختی، اونوقت شروع کن به gank کردن Lane های دیگه، اگر Top یا Bot هستی Mid رو Gank کن، همیشه Champ هایی که Mid هستن بد میخورن، غافلگیرشون کنی 100% کیل داری. بعد که به اندازه کافی Kill و Assist گرفتی خوب گلد جمع شد دیگه Push کردن ها شروع میشه، باید همه جمع بشن Team Fight انجام بدن، اونقته که تو Build خوبی ساختی ولی اونا Kill کمتری دارن نسبت به تو، Team Fight هارو میبرین، کافیه 1 دونه Aced بگیرین که turret هارو بشورین بره.

2. 4 کاربر از mnime بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه erfan_'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

درود
    دوستان میشه لطفا یکی بیاد این اصطلاحارو توضیح بده؟(مثل ap ad carry از این جر چیزا که بکار میبرن)حتی gg که آخر بازی میگن(من فقط میدونم کجا بکار رفته میشه وگرنه نمیدونم یعنی چی)

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

درود
    دوستان میشه لطفا یکی بیاد این اصطلاحارو توضیح بده؟(مثل ap ad carry از این جر چیزا که بکار میبرن)حتی gg که آخر بازی میگن(من فقط میدونم کجا بکار رفته میشه وگرنه نمیدونم یعنی چی)
    GG همون Good Game هستش.یعنی بازیه خوبی بود!یه سری اصطلاحات هستن مثل GG که تو همه بازیای آنلاین هستن.یه لیست ازشون تو تاپیک زیر موجوده:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    بقیشونم دوستان LoL باز بلدن فقط AP فکر کنم همون Attack Power باشه!Carry هم توی بقیه بازیا یه نقش هستش که هیروها(در اینجا Championها) میتونن داشته باشن.نقش دمیج زدن رو داره به طور کلی.(در DotA که اینطوره)
    باز الآن دوستان میان!

5. این کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

GG همون Good Game هستش.یعنی بازیه خوبی بود!یه سری اصطلاحات هستن مثل GG که تو همه بازیای آنلاین هستن.یه لیست ازشون تو تاپیک زیر موجوده:
    بقیشونم دوستان LoL باز بلدن فقط AP فکر کنم همون Attack Power باشه!Carry هم توی بقیه بازیا یه نقش هستش که هیروها(در اینجا Championها) میتونن داشته باشن.نقش دمیج زدن رو داره به طور کلی.(در DotA که اینطوره)
    باز الآن دوستان میان!
    آقا دمت گرم,یه سوال یکی ace میگیره یا چیزهایی از این قبیل,اتفاق خاصی میوفته؟

آخر فروم باز avator20002000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

اخرین کشته گرفته شده تو تیم فایت رو کسی که گرفته ace می گه.
    first blood اولین کشته ای که گرفته بشه.
    double,triple,penta,...هم چندتا چندتا کیل گرفتنه(دوتا.سه تا و ....)
    وقتی یه champion که killing spree(چند تا رو بدون مردن پشت سر هم کشته) کرده رو بکشی هم shut down می گه که من عاشق این یکیم!

8. این کاربر از avator20002000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

درود
    اگه انگلیسیت خوبه این لیست تمام اصطلاحات بازیه

هر کدوم رو که متوجه نشدی سوال کن، اینایی که گفتی :
    AP یعنی Ability Power یعنی Champ هایی که Ability Power کار می کنن و آیتم های Ability Power دار میگیرن.
    AD یعنی Attack Damage اون Champ هایی که آیتم های Attack Damage میگیرن.
    Carry یه نوع استایل Champ هست که به قول معروف بار کل تیم رو به دوش میکشه و بعضی وقت ها یه تنه کل تیم رو برنده میکنه. اوایل بازی ضعیفه اما به تدریج قوی میشه. Champ هایی مثل Ashe - Caitlyn - Master Yi - Tristana - Gankplank و کلی دیگه از جمله Champ جدید Varus
    GG هم که Good Game

10. 4 کاربر از mnime بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دست همگی درد نکنه

آخر فروم باز Aria1997's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    Deutschland

پيش فرض

اصن نمیدونم چه وضعیه ... هر موقع میخوام لول بازی کنم یا گشنه ام میشه یا دستشوییم میگیره
    یا بابام داد میزنه پاشو بیا ..... اصن مثل اینکه نمیذارن بازی کنیم !

13. این کاربر از Aria1997 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Aria1997's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    Deutschland

پيش فرض

عرفان تو کدوم بودی باهات بازی میکردم ؟
    arkimand ???
    Last edited by Aria1997; 21-05-2012 at 23:24.

15. این کاربر از Aria1997 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

عزیزان از چه شرکتی برای این بازی سرویس میگیرین؟
    من خودم art3 از شاتل میگیرم,معمولا مشکل نداشتم ولی الان دوهفته هست که نمیتونم بازی کنم,همش میندازه منو بیرون,اگرم نندازه زیاد لگ میزنه
    میخواستم اگه میشه یه شرکتی رو معرفی کنید که خوب باشه
    Last edited by erfan_; 21-05-2012 at 23:21.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •