]سلام عزيزم . خوبي محمد جان
تو كه دروغ نگفتي ؟و به تمام سوال هاي من درست و صادقانه جواب دادي؟ درسته/ ؟ مطمعني؟ چند درصد ؟ اگه من با دليل بيامو بگم به پاره اي از سوالها جواب نادرست دادي؟ چي ميگي؟ دوباره سوالهاي صفحه ي قبلمو بخون كه اگه احيانا چيزي از دستت در رفت . ببينيش و تصحيحش كني///// (منتظرم !!!) ::
ايا به اون چيزايي كه مي خواستي رسيدي؟ فعالا اره
اگه براي يك هفته بهت منصب قانون گذاري رو بدن و در كل مملكت دستت باشه چيكار مي كني ؟ چه چيزهايي رو ازاد و يا احيانا بن مي كني؟ بد حجابی رو بن میکنم![]()
تو دين داري؟ منظوم اينه كه مسلموني ؟ مسيحي . يهودي؟ چقدر به اسلام معتقدي اگه مسلموني؟اره با اب مسلمونم و به اندازه خودم اعتقاد دارم
مذهبي بودن رو درچه ميبيني؟ ادمی مذهبیه که همه جنبه های دین رو در
نظر بگیره نه اینکه خیلی افراطی یا بی بند و بار باشه
تا حالا شده دلت بگيره (همينجوري ) و بخواي گريه كني؟ اره
دوست داري كسي گريتو بينه ؟ نه مگه گریه کردن نگاه داره
مادرت و چقدر دوست داشتي؟و داري؟ خیلی
بچه پولدار بودي يا هستي؟ بابات ميلياردره؟ نه -نه
امكانات چي ؟ داشتي؟ اره دارم
فكر ميكني مملكت تو ارزشي برات داشته باشه؟ اره
اگه يه موقعي به حدي از دانش برسي كه برات كشورها سر و كله بشكونن كجا ميري؟
همین ایران خودمون
تو به نژاد و اين چيزهاي معتقدي؟ نه شاید
چه چيزي تو زندگيت واسط مهمه بيشتر از همه چيز؟ این که راه راست رو
گم نکرده باشم
اگه موقعيتي پيش بياد . حاضري براي همسرت بميري؟ اره شاید
اگه پدر بشي چجوري فرزندتو تربيت ميكني؟ چه مساعل و المانهايي د رتربيت برات اهميت داره؟ درک مسائل دینی و هنجار های جامعه
خانواده ي مذهبي داشتي؟ اره
نظرت راجع به ملا ها چيه ؟ ادم باید به همه نوع عقیده احترام بزاره
نظرت راجع به اين جملات چيه؟ خوب يا بد نه / مي خوام ببينم اي مي توني درك كني كه چرا فردي اينو تو امضاش ميزنه ؟ يا نه / /؟
اون افرادی که تنها برای جلب توجه دخترا پست می دن و سعی دارن با کل کل کردن راهی پیدا کنند که پای خودشونو به حریم خصوصی خانومها باز کنن از نظر فرهنگی در فقر کامل به سر می برند
درضمن قابل توجه تازه وارد ها اینجا Chat room نیست تصدیق میکنم
در ضمن چرا هر كسي مياد تو فورم با ديدن اواتار زيباي يك فرد (معمولا خانوم) سعي مي
كنه تا باهاش ارتباط برقرار كنه ؟ چون عقل نباشد جان در عذاب است![]()
خوب جواب بده . سوالا مونده
راستي الان (در اين سنين . اين ماه يا ماهاي قبل و يا سال قبل يا ساليان قبل ) فيلم ها و يا سايت هاي غير اخلاقي ميري؟ اگه اره ؟ چرا؟ اگه نه چرا؟ نه چون اینو ضد ارزش میدونم و به خودم اجازه این کارو نمیدم
خوب اينا رو جواب بده . تا سواهاي اصليمو ازت بپرسم . ...![]()
من منتظرم از الان خودمو اماده میکنم![]()
![]()
![]()
يه سوال ديگه . اينكه نظرت راجع به لزبين و گي چيه؟( ترسيدم اين سووت سرو كلش پيدا شه . باز سوالهاي منو بپرسه ... دفعهي قبل اون سوالهايي رو كه مي خواستم بپرسمو گرفت برد پرسيد مارم گداشت تو كف ببینم لزبين و گي دیگه کیه؟![]()
![]()
)]