bluetooth ورژن ۳ میتونه به bluetooth ورژن ۲ کانکت بشه?
bluetooth ورژن ۳ میتونه به bluetooth ورژن ۲ کانکت بشه?
بله می تونه .. ولی نباید انتظار سرعت اتصال 3 به 3 رو داشت .
اگه واسه طرف مقابل هم 3 باشه به سرعت وایرلس میرسه،قراره یه پچ نرم افزاری بیاد که بشه از وایرلس مثل بلوتوث استفاده کرد
خیلی با حاله نه![]()
سلام دوستان لطفا خيلي فوري راهنمايي كنين
بنده قصد خريد اين گوشي رو دارم لطفا ايراداتشو واسم بگين
16 بگيرم يا 8 گيگش رو و نظرتون رو بگين
و همچنين قيمتش الان چنده با گارانتي بگيرم يا نه
اولا سلام
8 گیگ نداره عزیزم فقط یه جوره 16 گیگ با ساپروت 32 گیگ مموری!
قیمتش با گارانتی اصلی نوکیا که بدلیل فارسی داشتن پیشنهاد می کنم با گارانتی بگیری بر اساس سایت گوشی شاپ 670 تومنه.
از ایرادات عمدش میشه به بلندگوش اشاره کرد که میگن تو سطح صاف و صیقلی صداش خفه میشه یا تو جیب!
سیستم عاملش رو بعضی های میگن مینسوخه دیگه. دوربینش کاور نداره و برای فیلمبرداری فلش نداره. بعضی های به طراحیش گیر میدن و بعضی ها میگن جز دوربین دیگه فاکتور اساسی تو این گوشی نیست. ولی بعضی ها پروت HDMI رو USB on the go رو فاکتور ی میدونن که گوشی رو برتر میکنه و بعضی ها میگن این پروت HDMI تو سامسونگ هم هستش! بعضی های کمبود نرم افزارهاشو پیش کشیدن.بعضی ها کیفیت نه چندان مناسب صفحه و خوانایی اون زیر نور آفتاب رو در مقابل رقبایی مثل سامسونگ عنوان می کنند.بعضی ها کندی خیلی کم این گوشی رو عنوان می کنند و از این جور حرفا....
این گوشی غول نوکیاست اینهایی رو هم که ذکر کردم فقط نظرات دوستان بودند! هر چیزی کامل نیست اینم مثل گوشی های دیگه. ولی با این حال خیلی دوست داشتم یکیشو داشتم
دانلود سه بازی رایگان برای ان 8:
1 galaxy on fire
2 need for speed shift
3 marble maze classic
منبع:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by hamidkabiri6270; 07-12-2010 at 20:23.
هیچ کدومش به angry birds نمیرسه عزیزان!![]()
من هنوز منتظرم عزیران !دوستان واسه مشکل پخش فرمت ها کدوم برنامه رو دانلود کنم؟
لینک لطف می کنین؟
با تشکر
________
یه سوال
دستتون درست
گوشی داراش جواب بدن
1 نرم افزارای جاوا سنگین هم روش نصب میشه مثل قران 15 مگی شرکت سوشین نت؟
2 یه هندذفری میخورد گوشی تلوزیون نشون میداد اومده تو بازار ؟
3 دوستانی که دارن مموری چند گیگ انداختن روش اگه 32 سرعتش چه جوری؟
4میگن توهر کشوری فقط سه رنگ گارانتی اصلی است اون سه رنگ کدومن؟
آره با کارت شبکه وایرلس هم میشه این کار رو کرد. اون فروشنده هم که بهت چیزی گفته, هیچی حالیش نبوده.
اگر روتر بگیری که گرونتر هست, دیگه نیازی نیست کامپیوترت روشن باشه تا بتونی روی N8 از اینترنت استفاده کنی. اما اگر کارت شبکه معمولی بگیری باید کامپیوترت روشن باشه که تا بتونه اینترنت رو بفرسته برای N8.
کارت شبکه وایرلس از 17 تومان به بالا هست. به صورت فلش هم موجوده که من یکی دارم. به صورت PCI هم هست که باید داخل کامپیوتر نصب بشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)