دوستان یه خبر خوش
همین الان دیدم آیکون Gprs روشنه و میتونم به اینترنت همراه اولم وصل بشم
پ.ن: برای کسایی که نمیدونن. گوشی Wildfire با رام اصلی نمیتونست به اینترنت همراه اول وصل بشه
دوستان یه خبر خوش
همین الان دیدم آیکون Gprs روشنه و میتونم به اینترنت همراه اولم وصل بشم
پ.ن: برای کسایی که نمیدونن. گوشی Wildfire با رام اصلی نمیتونست به اینترنت همراه اول وصل بشه
دوستان یه سوال فوری میخوام با همین گوشیم به اینترنت وصل شم با کابل یو اس بی گوشیم میخوام وصل کنم به پی سی و از اینترنت ای دی اس ال پی سیم استفاده کنم البته باید بگم که من وایرلس ندارم و از همین ای دی اس ال استفاده میکنم :
لطفا راشهو بگید ممنون متشکر .
سلام
ببخشید اگه سوالم ابتدائیه. فلاش دوربین در حالت فیلمبرداری برای من روشن نمیشه. کلا اینجوریه یا برای من مشکل داره؟
چه جوری میشه این مشکل رو حل کرد؟ ممنون
تا الان که هیچ راهی پیشنهاد نشده. فقط میتونید با بلوتوث gprs گوی رو به pc انتقال بدین و نه بلعکس. اگر pc یا laptop شما وایفای داره بگید راهنمایی کنم
سلام
این رامی که می گی از کجا باید دانلود کنم؟ تو این گوشی setting/info نداره چیزی که شبیه setting/about phone اگه دقیق بگی اطلاعات رام رو از کجا پیدا کنم ممنون می شم.
نه وای فای ندارم ولی من شنیدم که با برنامه htc sync میشه به اینترنت پی سی وصلیدش حتی اگه وای فای نداشته باشی![]()
موقع ضبط فیلم یه علامت بالا سمت راست هست مثله رعد برق همون فلشه روش بزنی روشن میشه هر وقتم دوباره روش بزنی خاموش میشه![]()
ببین دوست من rc0 چندان تعریفی نداره حداقل من که نتونستم یه صبح تا ظهر تحملش کنم. شما از این تاپیک استفاده کن واسه نصب رام کاملا توضیح داده توش دوستمون. اگر بخوای روی رام 2.2 که فارسی رو خوب ساپورت کنه تا مرحله 12 برو جلو و بقیه رو بیخیال شو. اگر هم خواستی رام rc1 رو از فروم xda که توی همین تاپیک که آدرس دادم اومده دان کن و بزن بهش
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 03:29 PM ---------- Previous post was at 03:28 PM ----------
من نتونستم همچین کاری بکنم تا بحال. شما اگه موفق شدی یه آموزش بذار بچه ها به جونت دعا کنن![]()
دوست عزیز مرسی از جوابت. پس مثل اینکه مشکلی داره گوشی من. چون من این کارو قبلا کردم ولی فلاش روشن نمیشه. موقع عکسبرداری میشه روی اتوماتیک یا خاموش و روشن تنظیم کرد ولی برای فیلمبرداری اصلا روشن نمیشه.
مربوط به رام گوشیتون هم میتونه باشه. برخی از رام ها این امکان رو برای فیلمبرداری ندارن مثل cm7
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)