تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدام مدل تندر نسبت به قیمتش مناسب تر است

راي دهنده
620. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • e0

26 4.19%
  • e0/ac

15 2.42%
  • e1

31 5.00%
  • e1/cp

40 6.45%
  • e1/cpsp

61 9.84%
  • e2

92 14.84%
  • e2/lp

355 57.26%
صفحه 67 از 386 اولاول ... 175763646566676869707177117167 ... آخرآخر
نمايش نتايج 661 به 670 از 3857

نام تاپيک: تـــنـــــدر 90 ( L90 )

حـــــرفـه ای D r i v e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

کسی اینجا تا حالا گارانتی نرفته ؟
    اگه در رابطه با ماشینتون هست
    ما خودمون پرشیا با کارت طلایی 4 ستاره داریم
    ماله شما چند ستاره هست؟؟؟
    در طول مدت کارت طلایی تعویض روغن و فیلتر ها و لنت های ترمز و چند تا چیز دیگه مجانی هست
    اجرت چیزی هم از شما نباید بگیرن
    اینم بگم که فکر کنم 4ستاره هست که اگه بعد از 1 سال و آخرهای کارت طلایی ماشین لاستیک هاش وضعیت مناسبی نداشته باشه درخواست تعویضشون رو میدی برات عوض میکنن
    تا میتونی در مورد کارت طلایی تحقیق کن و ازش استفاده بهینه کن (به من که 1 میلیون و 500 راحت کمک کرده)

آخر فروم باز soheilnouri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

یه سوال داشتم حالا که راجه به لوگان دارین نظر میدین چه دیدگاهی راجع به مگان دارید؟من خریدم...به نظر شما زیباترین رنگش کدومه که اسپرت تر هم باشه...

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

یه سوال داشتم حالا که راجه به لوگان دارین نظر میدین چه دیدگاهی راجع به مگان دارید؟من خریدم...به نظر شما زیباترین رنگش کدومه که اسپرت تر هم باشه...
    مگان کلا ماشین خوبیه
    5 ستاره ایمنی داره
    از نظر فنی هم باید بگین (1600 گرفتین یا 2000)
    رنگ مشکیش فوق العاده قشنگه
    میشه بپرسم 2000 گرفتین یا 1600؟؟
    اگه 1600 گرفتین وارداتی و مونتاژ داخل؟؟؟
    چقدر تموم شد؟
    فقط به نظر من (نظر خودما!!) یکم نسبت به توانایی هاش گرونه (1600)

اگه نباشه جاش خالی می مونه mkhavari2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مبارک باشه
    ماشین خیلی خیلی خوبی خریدی و عالیه به نظر من رنگش مهم نیست چون خودش یه شاهکاره هنریه

اگه نباشه جاش خالی می مونه mkhavari2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اگه در رابطه با ماشینتون هست
    ما خودمون پرشیا با کارت طلایی 4 ستاره داریم
    ماله شما چند ستاره هست؟؟؟
    در طول مدت کارت طلایی تعویض روغن و فیلتر ها و لنت های ترمز و چند تا چیز دیگه مجانی هست
    اجرت چیزی هم از شما نباید بگیرن
    اینم بگم که فکر کنم 4ستاره هست که اگه بعد از 1 سال و آخرهای کارت طلایی ماشین لاستیک هاش وضعیت مناسبی نداشته باشه درخواست تعویضشون رو میدی برات عوض میکنن
    تا میتونی در مورد کارت طلایی تحقیق کن و ازش استفاده بهینه کن (به من که 1 میلیون و 500 راحت کمک کرده)

کارت من 2 ستاره هست و نوشته که سرویس و روغن مجانیه اما یکی بهم گفت که الکیه و یه 70 تومن باید براش کنار بذارم

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

کارت من 2 ستاره هست و نوشته که سرویس و روغن مجانیه اما یکی بهم گفت که الکیه و یه 70 تومن باید براش کنار بذارم
    نه بابا الکی چیه
    من همه ی این کار هارو با کارت طلایی انجام میدادم
    آخر سر که کارها تموم میشد یه 3 - 4 تومن توی جیب مکانیک یا شاگردش میذاشتم
    مکانیک ها توی اون برگه طبق تعرفه اجرت خودشون رو مینویسن و از طریق کارت طلایی دریافت میکنن
    وظیفشونه یه موقع پول اضافه ندی ها!!!!!

7. این کاربر از D r i v e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز علیرضا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    تو دنیای خودم !

پيش فرض

وقتی شما گاز رو تخته میکنی دور موتور همینطور افزایش پیدا میکنه تا حدی که اگر شما پات رو از روی پدال گاز برنداری حتی دور موتور از ردلاین هم تجاوز میکنه و در این حالت به موتور آسیبهای جدی خواهد رسید (به خصوص به سرسیلندر ) به همین منظور کامپیوتری که جرقه زنی و پاشش سوخت رو کنترل میکنه (ECU) دستور قطع پاشش و جرقه زنی رو میده تا دور موتور به محدوده ی مجاز برگرده (بیاد پایین ردلاین) و دوباره پاشش و جرقه زنی ادامه پیدا میکنه .... برای اینکه این موضوع رو تست کنی موقعی که ماشین خلاص هست گاز رو تا انتها فشار بده خواهی دید که یک صدای دن دن دن ... از موتور شنیده میشه که این همون قطع و وصل شدن سیستمم جرقه زنی و پاشش سوخت هست (وقتی دورموتور از حد مجاز تجاوز میکنه سیستم قطع میشه تا دور باید پایین و وقتی دوباره دورموتور اومد تو محدوده ی مجاز دوباره سیستم وصل میشه)
    خیلی خیلی ممنونم ازت دوست من.
    دکمه ی تشکر کافی نبود

نه هنوز.
    ماشین بابای من 1200 تا الان راه رفته . و من همون اوایل که تحویل گرفته بود سوارش شدم و بهش گفتم فرمون به راست میکشه و گوش نکرد . باز الان هم دوباره سوار شدم و این احساس بهم دست داد . ماشین هم E2LP پارسخودرو هست . کسی اینجا به این مشکل تا بحال بر نخورده ؟
    سلام
    واسه ما هم یه وقت هایی خیلی کم به راست می کشه ولی همیشه اینجوری نیست. فکر نکنم مشکل جدی باشه .

=========================================
    ترمز دستی L90 خیلی قویه.
    شما تا حالا باهاش دستی کشیدین؟

از دوستان شیطون و آگاه در این زمینه چند تا سوال داشتم:
    دستی (ترمز دستی) کشیدن و گاهی وقت ها از این آرتیست بازی در آوردن ها برای ماشین ضرر داره ؟

خوب، تیک آف کردن ضرر قطعاً داره ولی کدوم قسمت ماشین نابود میشه ؟ گیربکس ... ؟

اگر تو سرعت بالا دستی ماشین کشیده بشه آیا چرخ ها قفل میشن تو اون سرعت ؟ من عمراً اینو امتحان نمیکنم

میشه با L90 دستی کشید دور 360 درجه زد و ... ؟

کلاً چجوری میشه این ماشینو نابود کرد ؟ بگین که ما این کارارو نکنیم
    پیشاپیش آماده ی شنیدن نصایح گرانبار شما عزیزان و پیش کسوتان هستم !!

9. این کاربر از علیرضا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه aaamirrr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا سهیل مگان که تو خوشگلی تکه. من که عاشقشم. تو ااینترنتم چند تا اسپرتشو دیدم که معرکه بودن.

ترمز دستی L90 خیلی قویه.
    شما تا حالا باهاش دستی کشیدین؟

از دوستان شیطون و آگاه در این زمینه چند تا سوال داشتم:
    دستی (ترمز دستی) کشیدن و گاهی وقت ها از این آرتیست بازی در آوردن ها برای ماشین ضرر داره ؟

خوب، تیک آف کردن ضرر قطعاً داره ولی کدوم قسمت ماشین نابود میشه ؟ گیربکس ... ؟

اگر تو سرعت بالا دستی ماشین کشیده بشه آیا چرخ ها قفل میشن تو اون سرعت ؟ من عمراً اینو امتحان نمیکنم

میشه با L90 دستی کشید دور 360 درجه زد و ... ؟

کلاً چجوری میشه این ماشینو نابود کرد ؟ بگین که ما این کارارو نکنیم
    پیشاپیش آماده ی شنیدن نصایح گرانبار شما عزیزان و پیش کسوتان هستم !!
    ترمز دستی به گیر باکس و موتور و اینها کاری نداره و خیالت از بابت فنی ماشین راحت باشه. اگه سرعتت مناسب نباشه یا خیلی ضایع دستی بکشی ممکنه سیمش ببره و بس. مشکل دیگه لاستیک های ماشین هستش که به طرز محسوسی صاف میشن و اگر ماشین باباته بعد 1 ماه مورد بازخواست قرار میگیری که چه بلایی داری سر ماشین میاری؟!
    تو سرعت بالا اگر دستی بکشی چرخهات قفل نمیشه و سیم دستی پاره میشه تازه اگر شانس داشته باشی وگرنه که ته ماشین به خاطر هماهنگ نبودن با جلوش میلغزه به طرز خفنی هم باقالی کامل میشی (احتمالا ماشینتو بعد از باقالی شدن حدود 5 تومن بخرن!)
    360 هم میشه کشید. باید رانندش بکشه منتها. نه من و تو
    به عنوان یه توصیه دوستانه هم بهت بگم که سعی کن با هیچ ماشینی تو سر پایینی دستی نکشی مگه اینکه دوست داشته باشی ماشینو چپ کنی و لذت ببری. حالا این که مثل نردبون میمونه دیگه بدتره!
    کلا تو این جور کارها با ال 90 حواست به ارتفاع بلند ماشین و لاستیک های باریک و نا مناسبش باشه و خوب توجه کن چون من اوایل گول موتور و گیر باکس قویشو خوردم و داشتم خودمو به کشتن میدادم. اگه واقعا پایه این کارایی ارتفاعشو یه مقداری کم کن و حتما لاستیک پهن بنداز تا خطری تهدیدت نکنه.

راستی اینم یادم رفت بگم که دستی لاستیک های عقبو میخوره و تیک آف لاستیکهای جلو. تیک آف به خاطر ضربه های ریزی که به دف جلو ماشین میمونه باعث اصطحلاک معمولیه دسته موتور و سگ دست میشه و مثل رانندگی تو یکی از خیابونهای فوق العاده استاندارد!!! تهران میمونه.
    اما اینو حتما امتحان کن:
    ال90 به خاطر موتور هاری که داره خیلی خوب و پر قدرت جواب دنده عوض کردن هارو میده. واسه همین تیک آف توی 1 به 2 خیلی توپ و استثنای در میاد باهاش. منتها یه بدی داره که اونم اینه که جو گیر میکنه آدم رو که هی گاز بده!
    Last edited by aaamirrr; 14-07-2009 at 01:32.

11. 2 کاربر از aaamirrr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز علیرضا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    تو دنیای خودم !

پيش فرض

آقا سهیل مگان که تو خوشگلی تکه. من که عاشقشم. تو ااینترنتم چند تا اسپرتشو دیدم که معرکه بودن.

ترمز دستی به گیر باکس و موتور و اینها کاری نداره و خیالت از بابت فنی ماشین راحت باشه. اگه سرعتت مناسب نباشه یا خیلی ضایع دستی بکشی ممکنه سیمش ببره و بس. مشکل دیگه لاستیک های ماشین هستش که به طرز محسوسی صاف میشن و اگر ماشین باباته بعد 1 ماه مورد بازخواست قرار میگیری که چه بلایی داری سر ماشین میاری؟!
    تو سرعت بالا اگر دستی بکشی چرخهات قفل نمیشه و سیم دستی پاره میشه تازه اگر شانس داشته باشی وگرنه که ته ماشین به خاطر هماهنگ نبودن با جلوش میلغزه به طرز خفنی هم باقالی کامل میشی (احتمالا ماشینتو بعد از باقالی شدن حدود 5 تومن بخرن!)
    360 هم میشه کشید. باید رانندش بکشه منتها. نه من و تو
    به عنوان یه توصیه دوستانه هم بهت بگم که سعی کن با هیچ ماشینی تو سر پایینی دستی نکشی مگه اینکه دوست داشته باشی ماشینو چپ کنی و لذت ببری. حالا این که مثل نردبون میمونه دیگه بدتره!
    کلا تو این جور کارها با ال 90 حواست به ارتفاع بلند ماشین و لاستیک های باریک و نا مناسبش باشه و خوب توجه کن چون من اوایل گول موتور و گیر باکس قویشو خوردم و داشتم خودمو به کشتن میدادم. اگه واقعا پایه این کارایی ارتفاعشو یه مقداری کم کن و حتما لاستیک پهن بنداز تا خطری تهدیدت نکنه.

راستی اینم یادم رفت بگم که دستی لاستیک های عقبو میخوره و تیک آف لاستیکهای جلو. تیک آف به خاطر ضربه های ریزی که به دف جلو ماشین میمونه باعث اصطحلاک معمولیه دسته موتور و سگ دست میشه و مثل رانندگی تو یکی از خیابونهای فوق العاده استاندارد!!! تهران میمونه.
    اما اینو حتما امتحان کن:
    ال90 به خاطر موتور هاری که داره خیلی خوب و پر قدرت جواب دنده عوض کردن هارو میده. واسه همین تیک آف توی 1 به 2 خیلی توپ و استثنای در میاد باهاش. منتها یه بدی داره که اونم اینه که جو گیر میکنه آدم رو که هی گاز بده!
    سلام امیر جان
    خیلی ممنون. استفاده کردم
    نه خداییش من از این کارا نمی کنم ولی هر از گاهی واسه هیجان، بصورت کاملاً امن، از دستی استفاده می کنم

منم گول همون چیزارو خوردم یه بار تو کورس با یه L90 دیگه نزدیک بود باقالی بشم
    تو جاده ی ورودی شهر پرند، جاده یه خورده چاله و افتادگی داشت جدا از اینکه کمی خاک روش بود. سر یه پیچ این اتفاق افتاد . سرعتم هم بالا بود تقریباً. اصلاً نمیدونم داشتم چپ می کردم یا ماشین رو جاده سر خورد ؟ فقط حس کردم سر ماشین داره میره راست، ته ماشین داره میره چپ و بعد به سرعت کنترلش کردم... بعدش خدا رحم کرد

راستی اگه طریقه ی صحیح تیک آف کردن رو یادم بدی ممنون میشم

آخر فروم باز soheilnouri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

من ماله شرکت رو گرفتم با قیمت 25 میلیون از نمایندگی و رنگ سفید.........من خودم فکر می کنم سفید بهترین رنگشه.....مثه پرشیا.........البته هنوز سفید قطعی نشده............رنگاش سفید-مشکی صدفی-نقره ایی-بژ-سبز زیتونی و نوک مدادیه.....رنگ نوک مدادیش خیلی بی روحه......اینم بگم که واسم مهم نیست 2000 یا 1600 چون من کلا زیاد رانندگی نمی کنم و واسه شهر می خوام......

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •