آقا سهیل مگان که تو خوشگلی تکه. من که عاشقشم. تو ااینترنتم چند تا اسپرتشو دیدم که معرکه بودن.
ترمز دستی به گیر باکس و موتور و اینها کاری نداره و خیالت از بابت فنی ماشین راحت باشه. اگه سرعتت مناسب نباشه یا خیلی ضایع دستی بکشی ممکنه سیمش ببره و بس. مشکل دیگه لاستیک های ماشین هستش که به طرز محسوسی صاف میشن و اگر ماشین باباته بعد 1 ماه مورد بازخواست قرار میگیری که چه بلایی داری سر ماشین میاری؟!
.gif)
تو سرعت بالا اگر دستی بکشی چرخهات قفل نمیشه و سیم دستی پاره میشه تازه اگر شانس داشته باشی وگرنه که ته ماشین به خاطر هماهنگ نبودن با جلوش میلغزه به طرز خفنی هم باقالی کامل میشی (احتمالا ماشینتو بعد از باقالی شدن حدود 5 تومن بخرن!)
360 هم میشه کشید. باید رانندش بکشه منتها. نه من و تو
.gif)
.gif)
به عنوان یه توصیه دوستانه هم بهت بگم که سعی کن با هیچ ماشینی تو سر پایینی دستی نکشی مگه اینکه دوست داشته باشی ماشینو چپ کنی و لذت ببری. حالا این که مثل نردبون میمونه دیگه بدتره!
کلا تو این جور کارها با ال 90 حواست به ارتفاع بلند ماشین و لاستیک های باریک و نا مناسبش باشه و خوب توجه کن چون من اوایل گول موتور و گیر باکس قویشو خوردم و داشتم خودمو به کشتن میدادم. اگه واقعا پایه این کارایی ارتفاعشو یه مقداری کم کن و حتما لاستیک پهن بنداز تا خطری تهدیدت نکنه.
راستی اینم یادم رفت بگم که دستی لاستیک های عقبو میخوره و تیک آف لاستیکهای جلو. تیک آف به خاطر ضربه های ریزی که به دف جلو ماشین میمونه باعث اصطحلاک معمولیه دسته موتور و سگ دست میشه و مثل رانندگی تو یکی از خیابونهای فوق العاده استاندارد!!! تهران میمونه.
اما اینو حتما امتحان کن:
ال90 به خاطر موتور هاری که داره خیلی خوب و پر قدرت جواب دنده عوض کردن هارو میده. واسه همین تیک آف توی 1 به 2 خیلی توپ و استثنای در میاد باهاش. منتها یه بدی داره که اونم اینه که جو گیر میکنه آدم رو که هی گاز بده!