تقریبا حقیقت داره....بوت 2 ثانیه این گوشی حقیقت داره؟
باور کردین این حرف رو؟!! من که به شخصه چیزی نشنیدم از این مسئله...مشکل بورد این گوشی راستکی بوده یا نه فقط شایعه ای بوده از سمت دشمنان دیزایر؟![]()
تقریبا حقیقت داره....بوت 2 ثانیه این گوشی حقیقت داره؟
باور کردین این حرف رو؟!! من که به شخصه چیزی نشنیدم از این مسئله...مشکل بورد این گوشی راستکی بوده یا نه فقط شایعه ای بوده از سمت دشمنان دیزایر؟![]()
نینجای عزیز عددش رو نمیشه دقیق خوند , چند نوشته ؟ 2007 ؟
چند تا سوال دیگه ,
2.2 هست دیگه نه ؟ کاستوم رام هست یا رام رسمی؟ اورکلاک هم کردید؟ یه سوال که چند وقتیه که ذهنم رو مشغول کرده , دیزایر اچ دی رو هم لگ فیکس میکنن ؟ اگه آره شما این رامتون رو لگ فیکس کردید؟
پ.ن : اصولا همه ی گوشی های اندرویدی رو لگ فیکس باید کرد آره؟ کسی از دوستان اطلاع داره؟
Last edited by Atropates; 17-12-2010 at 04:21.
بله عزیز 2007 هستش.
رامش هم رام افیشال هست.نیازی به اورکلاک نداره.
تو بنچمارک هم مشخصه که احتیاج به اورکلاک کردن نداره.
اصولا لگ فیکس وقتی بدرد میخوره که تو بنچمارک رقم پایینتر از ۱۴۰۰ باشه ولی این گوشی بنچمارک بالای 1900 میده و احتیاجی هم به لگ فیکس تو رام افیشال نداره.
با تشکر از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من هم این روش رو بدرستی رو desire hd امتحان کردم اما هنوز کلمات فارسی بصورت جدا جدا و از چپ به راست دیده میشن. لطفا راهنمای کنید. احتمالا یه فوت کوزه گری رو فراموش کردید بگید.
مشکل کیبرد من حل شد اما مشکل فونت همچنان پابرجاست.
برای فعال کردن کیبرد فارسی باید انگشت رو روی صفحه (جای که میخواید تایپ کنید) یک ثانیه نگه دارید (هولد) تا input metod ظاهر بشه و صفحه کلید فارسی رو انتخاب کنید.
سلاممنم گرفتم
فقط این gprs نداره ؟
چطور باید فعالش کنم ؟
دوستان هنوز رام فارسی برای گوشی نیومده ؟؟؟
دوستان سلام 1 سوال . چيپ گرافيكي اين گوشي مدلش چيه ؟ از گالكسي اس ضعيف تره ؟ ممنون ميشم اگه اطلاع دارين بهم بگين
با تشکر از شما.
من بالاخره تونستم با این روش شما در گوشی Desire hd مشکل جدا جدا بودن حروف فارسی رو درست کنم. الان کلمات فارسی به شکل مناسب دیده می شند و مشکل خاصی ندارند. فقط یه سوال برام باقی مونده. این روت کردن گوشی ضرری برا گوشی داره یا نه؟ آیا لازم هست دوباره اون رو onroot کنم . یا نه؟
دوم اینکه میشه فونت های دیگه هم به همین شکل اضافه کرد به گوشی؟
مبارکه اقا.ایشالا چرخش واست بچرخه.
از کجا خریدی.چه قیمت ؟گارانتی داره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)