اون فایتینگ هایی که نام برده شد همشون بسیار فایتینگ های ناب و درجه یکی هستند نیازی به تعریف و تمجید ندارن ولی اون چیزی که معلومه اینه که این کمبات هم همچین اش دهن سوزی تبدیل نشد که بازی های مشابه خودشون رو به مسخره بگیریم....
اون فایتینگ هایی که نام برده شد همشون بسیار فایتینگ های ناب و درجه یکی هستند نیازی به تعریف و تمجید ندارن ولی اون چیزی که معلومه اینه که این کمبات هم همچین اش دهن سوزی تبدیل نشد که بازی های مشابه خودشون رو به مسخره بگیریم....
عحب بازی ایه این portal kombat
منظورم هم portal 2 هست هم kombat![]()
بچه ها راستی یه سوال هی یادم میره بگم
من نمیتونم 2 نفره بازی کنم دسته دومم کار نمیکنهایرادم از دسته نیست از بازیه؟
Last edited by havas_1980; 21-04-2011 at 21:25. دليل: مباحث خارج از موضوع تاپیک
آقا لطفا این بحث هارو این جا ادامه ندین. این بحث هارو دیگه توی تاپیک ایکس باکس یا پی اس 3 هم نمی کنن چون نتیجه ای نداره. دیگه یک حداقل هایی رو رعایت کنید.
ممنون
کاربر MohammadT15! مشخصه Niloofar_Hot69 متوجه نبوده که حرفتون تو امضاتون بوده و گرنه جوابتون رو تو تاپیک نمیداد... خوبه خودتون هم اینو تصدیق میکنین اشتباه ایشون رو اما بعدش میگین باید بگم!!
لطفا تکرار نشه. در کل میگم.
پستها هم ویرایش شد.
این فیتلتی های دوم و سوم چجوری باز میشن؟؟
توی قبرستون
اصلا نیازی نیست بری تو قبرستون بازش کنی
برو تو این سایت هر شخصیتیو دوست داشتی انتخاب کن و فیتالیتی دومشو تو بازی اجرا کن
دلیلی نداره که حتما unlockش کنی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقا این دیگه داره مشکل ساز میشه...
تویه یکی از لینک ها دوستان دادند برایه Sub Zero کلا 3 تا Fatality وجود داشت اما تویه بازی 4 تا Locked داره.
در ضمن کسی نمیدونه Stage Fatality رو چجوری میشه زدددددددددددددددددددددددد ددددد؟
ویرایش : بازم قربونه دسته بچه هایهBC :
Stage Fatality فقط مربوط به صحنه های پل یا قطار یا اسید هست که باید در سینه حریف باشی و این رو که بزنی طرف پرت میشه جلوی قطار یا از پل میفته پایین یا میفته تو اسید![]()
Last edited by 779; 21-04-2011 at 21:58.
تو هر stage ای که نمیشه زد
معمولا توی ایناست:استخر اسیدی-پلی که زیرش تیغه-جنگل و .....
باید به طرف نزدیک بشی و رمزو روش بزنی
خودم تست نکردم تابحال
منم در کل گفتم ایشون نظر داد منم 10 خط نظر دادم شما هم راحت ترین کارو کردی دمت گرم
بچه ها قضیه دسته چیه؟
راستی چرا من نمیتونم هیچ کدوم از این فاتالیتی ها رو بزنم؟لیستشم که نوشته تو سایتش خوب مثل همون میزنم اما اجرا نمیکنه.باید کار خاص دیگه ای کنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)