تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 67 از 143 اولاول ... 175763646566676869707177117 ... آخرآخر
نمايش نتايج 661 به 670 از 1430

نام تاپيک: Batman: Arkham City

آخر فروم باز Little Sparrow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

دوستان Easter Egg این Scarecrow کجاست؟
    ماله Killer Croc رو پیدا کردم و باهاش حرف زدم خیلی باحال بود.حالا دنبال اینم.
    دوستان جواب ندارین؟لطفا با Riddle قاطی نکنین.Easter Egg یه چیزیه که تو بازی پنهانه و مثلا اشاره به شخصیتی هست.مثلا ماله Killer Croc به طور عادی تو بازی نمی بینینش مگه نه؟
    خوب اشتباه هستش.توی یه نقطه از بازی و فقط اون نقطه میشه دیدش.وقتی Ra's Al ghul رو شکست دادین به جای اینکه از اون طرف زیرزمین و فاضلاب خارج بشن از همون طرف که وارد شدین خارج بشین.می بینین که میله ها بالا اومدن و در بستس که نمیزاره از اینور برین.سعی کنین با Remote batrang دکمش رو بزنین که بازی وارد Cutsecne میشه و Croc دیوار رو خراب میکنه و به علت میله ها دستش به بتمن نمیرسه.یکم حرف میزنن و بعد میره.
    این شد Easter Egg.
    حالا دنبال ماله Scarecrow هستم.
    تو ی.و.ت.و.ب بزنین Scarecrow easter egg in batman arkham city زیاد میاد.ولی من خودم دسترسی به اینترنت پرسرعت ندارم.فقط رو نقشه برام مشخص کنین کجاست کافیه.
    مثل اینکه با Glide باید بریم روی یه قایق و با Cryptic sequncer یه دریچه رو باز کنیم.و میدونم قایقش نزدیک جرثقیل هایی هستن که تو اب هست.(Crane به معنی جرثقیل اسم واقعی Scarecrow-->Johnathan Crane هست)
    حالا جای دقیقش رو بگین

2. 2 کاربر از Little Sparrow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز titanium_zarin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    خوزستان / شوش دانيال

پيش فرض

سلام ...
    من الان هیچی رو نقشه ندارم به جز چندتا مربع که نوشته NEW ...
    قبلشم این مرد گندهه رو دیدم و حرفیدم که همه جاش هی نور یا مایع سبز میره و میاد به سرشم کلی شلنگ وصله ...
    پیش یکی از این مربعها رفتم دیدم هیچی نیست فقط یه مخزن پر از مایع سبز هست ...
    جریان چیه ؟؟

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

سلام ...
    من الان هیچی رو نقشه ندارم به جز چندتا مربع که نوشته NEW ...
    قبلشم این مرد گندهه رو دیدم و حرفیدم که همه جاش هی نور یا مایع سبز میره و میاد به سرشم کلی شلنگ وصله ...
    پیش یکی از این مربعها رفتم دیدم هیچی نیست فقط یه مخزن پر از مایع سبز هست ...
    جریان چیه ؟؟
    اون مخزنای پر از مایع سبز ک میگیو باید با Explosive gel بترکونی....
    تو نقشه باید یه علامت تعجب سبز رنگ وجود داشته باشه...نیس؟

5. این کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 3Dmajid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

عجب بازیه باحالیه

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی M E S S I's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

11

محتوای مخفی: نقد بازی 

8. 6 کاربر از M E S S I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز titanium_zarin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    خوزستان / شوش دانيال

پيش فرض

اون مخزنای پر از مایع سبز ک میگیو باید با Explosive gel بترکونی....
    تو نقشه باید یه علامت تعجب سبز رنگ وجود داشته باشه...نیس؟
    درست بود ...
    من دوتاش رو پیدا کردم اما 4تاش اصلا راهی نداره ...چه جوری بهشون برسم ؟؟؟
    مثلا دوتا شون زیر زمین هستن ...
    دو تا شونم توی یه ساختمونن که نمیشه واردش شد ...

کاربر فعال انجمن کنسول aha2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    In Games

پيش فرض

درست بود ...
    من دوتاش رو پیدا کردم اما 4تاش اصلا راهی نداره ...چه جوری بهشون برسم ؟؟؟
    مثلا دوتا شون زیر زمین هستن ...
    دو تا شونم توی یه ساختمونن که نمیشه واردش شد ...
    برای پیدا کردن بقیه باید مراحل داستانی بازیو طی کنی خود به خود بهشون میرسی.

11. 2 کاربر از aha2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Torch Bearer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

دوستان جواب ندارین؟لطفا با Riddle قاطی نکنین.Easter Egg یه چیزیه که تو بازی پنهانه و مثلا اشاره به شخصیتی هست.مثلا ماله Killer Croc به طور عادی تو بازی نمی بینینش مگه نه؟
    خوب اشتباه هستش.توی یه نقطه از بازی و فقط اون نقطه میشه دیدش.وقتی Ra's Al ghul رو شکست دادین به جای اینکه از اون طرف زیرزمین و فاضلاب خارج بشن از همون طرف که وارد شدین خارج بشین.می بینین که میله ها بالا اومدن و در بستس که نمیزاره از اینور برین.سعی کنین با Remote batrang دکمش رو بزنین که بازی وارد Cutsecne میشه و Croc دیوار رو خراب میکنه و به علت میله ها دستش به بتمن نمیرسه.یکم حرف میزنن و بعد میره.
    این شد Easter Egg.
    تو ی.و.ت.و.ب بزنین Scarecrow easter egg in batman arkham city زیاد میاد.ولی من خودم دسترسی به اینترنت پرسرعت ندارم.فقط رو نقشه برام مشخص کنین کجاست کافیه.
    مثل اینکه با Glide باید بریم روی یه قایق و با Cryptic sequncer یه دریچه رو باز کنیم.و میدونم قایقش نزدیک جرثقیل هایی هستن که تو اب هست.(Crane به معنی جرثقیل اسم واقعی Scarecrow-->Johnathan Crane هست)
    حالا جای دقیقش رو بگین
    خوشحالم که میبینم کسی به این مسائل اهمیت میده
    البته خودم هنوز چندان تو بازی جلو نرفتم برا همین فقط از یه راهنما ترجمه میکنم:
    باید دستگاه Cryptographic Sequencer اپگرید شده باشه و کدهای TYGER رو هم داشته باشه.شمال منطقه صنعتی(Industrial District) باید گلاید کنید رو قایق فالکون.(قایقش غرب همون 2 تا جرثقیله که اولین اموزش مجازی روشون بود)
    با استفاده از Cryptographic Sequencer در تو قایق رو ه.ک کنید و پسورد "CityofTerror" رو وارد کنید(نمیدونم چجوری)دریچه ی قایق باز میشه.داخلش همون چیزیه که شما میخوای

13. 2 کاربر از Torch Bearer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال plsboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Beneath My Roof

پيش فرض

این شد Easter Egg.
    حالا جای دقیقش رو بگین
    البته من توجه نکردم به کل معماهای بازی چون 440 تا بود فقط پیدا میکردم تا تموم شد...
    ولی یه چیزی که در مورد scarecrow یادم میاد این بود که ماسکش رو روی تنها پل چند طبقه شهر پیدا میکردید...

آخر فروم باز 3Dmajid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

نمیدونم این بازیه اینقد گیج میزنه یا من به گیم پلی ش عادت نکردم گیج میزنم

اصا معلوم نیس باید چی کار کنی ...
    من همون اولاشم که یه یاروعه خیلی گنده س بهت میگه باید بری 6 تا کانتینر نمیدونم چی چی رو از بین ببری
    توی مپ مثلا مارک میکنم برم فلان جا که کانتینره هست ... دو ساعت تا اونجا میرم بعد یه دفعه یه تلفن زنگ میزنه حتما باید برم جواب بدم، میرم جواب میدم کلا ماموریت عوض میشه
    حالا این همه راه تا اینجا اومدم دوباره باید برم یه جا دیگه ... تلفنا رو جواب بدم تا رد اون یارو رو پیدا کنم.
    بعدش دوباره باید برم سراغ کانتینرا ...
    اصا همه چی قاطی پاطیه
    اینجوری خیلی خسته کننده س هی از این ور شهر بری اون ور شهر

16. این کاربر از 3Dmajid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •