تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 67 از 145 اولاول ... 175763646566676869707177117 ... آخرآخر
نمايش نتايج 661 به 670 از 1443

نام تاپيک: سریال مختارنامه

کاربر فعال انجمن هنر هفتم nar nia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

*استفاده از دكور «مختارنامه» در شهرك سينمايي جديد ساوه*
    وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي:
    با صداوسيما و ضرغامي همكاري خوبي داريم

وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي درباره‌ي دكور سريال «مختارنامه» و استفاده‌ي احتمالي از آن در ساير مجموعه‌ها و فيلم‌هاي تاريخي گفت: در دوره‌اي به سر مي‌بريم كه با صداوسيما و سيد عزت‌الله ضرغامي، همكاري بسيار خوبي داريم؛ بنابراين قطعا از امكاناتي كه فراهم مي‌شود، مي‌توان براي ساير كارهاي تاريخي استفاده كرد.
    به گزارش خبرنگار سرويس تلويزيون خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، سيد محمد حسيني كه در حاشيه مراسم تجليل از عوامل «مختارنامه» با خبرنگاران سخن مي‌گفت، با اعلام راه‌اندازي شهرك سينمايي جديد در ساوه، در اين زمينه توضيح داد: در سفر اخيري كه به استان مركزي داشتيم، شهركي را در نظر گرفته و مكاني را براي برپايي يك شهرك سينمايي بزرگ اختصاص داده‌ايم.
    وي اعلام كرد: شهرك سينمايي به زودي برپا مي‌شود و از امكاناتي كه براي سريال‌هايي چون «مختارنامه» وجود دارد، قطعا استفاده خواهد شد.
    حسيني سپس درباره‌ي سريال «مختارنامه» گفت: قطعا «مختارنامه» در كشورهاي ديگر هم ارائه خواهد شد و مورد توجه قرار خواهد گرفت.
    وي تاكيد كرد: اين سريال در تدوين و معرفي تاريخ اسلام و شخصيت‌هايي كه به نوعي دركربلا و عاشورا نقش داشته‌اند و يا شخصيت و قيام مختار، تاثير بسزايي خواهد داشت.
    وي درباره‌ي تحريم‌هايي كه عليه سريال «مختارنامه» صورت گرفته است، عنوان كرد: تحريم‌هاي ناچيزي از سوي بعضي از افراد افراطي شكل گرفته است. اما هيچ‌كس به اين تحريم‌ها اعتنايي نخواهد كرد.
    وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي ادامه داد: اين طور موضع‌گيري‌ها باعث خواهد شد مردم عظمت و ابعاد كار را بيشتر ببينند. اين افراد خيلي محل تامل نيستند اما در كارهاي بعدي كه ساخته مي‌شود بايد بدانيم اگر انتقاداتي مطرح شد، سازندگان كار آنها را به جان خريدار باشند و بدانند هيچ يك از اين انتقادات از عظمت كار كم نخواهد كرد.
    حسيني اضافه كرد: «مختارنامه» سريال بسيار خوبي است كه با عشق و ايمان ساخته شده و به ثمر رسيده است و مردم هم اكنون شاهد پخش آن هستند.

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

تجلیل از عوامل مجموعه تاریخی مختارنامه -2
    مراسم تجلیل از عوامل مجموعه تاریخی مختارنامه یکشنبه شب با حضور سید محمد حسینی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در محل باغ زیبا برگزار شد.
    عکس/ ابوالفضل سلمانزاده

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

درپي اعتراض به موسيقي تيتراژ «مختارنامه»،
    نام پژوهشگر آلبوم «اهل ماتم» در تيتراژ درج مي‌شود

در پي انتشار نامه‌ي گلايه‌آميز پژوهشگر آلبوم «اهل ماتم» به رييس سازمان صدا و سيما، تهيه‌كننده سريال «مختارنامه» از درج نام محسن شريفيان در تيتراژ اين سريال خبر داد.
    محمود فلاح در گفت‌وگو با خبرنگار سرويس تلويزيون خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، با اعلام اين خبر گفت: نامه‌ي پژوهشگر آلبوم «اهل ماتم» را دريافت كرده‌ايم و نسبت به آن اقدام خواهيم كرد.
    وي ادامه داد: نام محسن شريفيان، پژوهشگر آلبوم «اهل ماتم» به زودي در تيتراژ مجموعه « مختارنامه» قرار خواهد گرفت.
    فلاح گفت: اگر اين هفته هم نتوانيم نام محسن شريفيان را در تيتراژ قرار دهيم، هفته‌ي بعد حتما اين اتفاق مي‌افتد.
    به گزارش ايسنا، يكشنبه ـ 21 آذر ماه ـ محسن شريفيان، پژوهشگر آلبوم « اهل ماتم» كه بخش‌هايي از آن در سريال «مختارنامه» استفاده شده بود، در نامه‌اي به سيد عزت‌الله ضرغامي، نسبت به عدم درج نامش در تيتراژ سريال اعتراض كرده بود.

آخر فروم باز fandak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

مراسم قدرداني از عوامل مجموعه تلويزيوني «مختارنامه» به كارگرداني «داوود ميرباقري» برگزار شد.
    به گزارش خبرنگار راديو و تلويزيون فارس،‌ مراسم قدرداني از مجموعه تلويزيوني «مختارنامه» شب گذشته به همت وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي برگزار شد.
    بنابراين گزارش، در اين مراسم سيد محمد حسيني وزير ارشاد، جواد شمقدري، عليرضا سجادي‌پور، داوود ميرباقري، محمود فلاح، حميد شاه‌آبادي، حسن اسلامي‌مهر، وكيلي، فريبرز عرب‌نيا، فريبا كوثري، نسرين مقانلو، رضا رويگري، الهام حميدي و جمع ديگري از بازيگران و عوامل مجموعه تلويزيوني مختارنامه حضور داشتند.
    به گزارش فارس، در ابتداي اين مراسم كه با قرائت آياتي از قرآن كريم آغاز شد، صابر خراساني اشعاري در رثاي ائمه اطهار خواند و پس از آن وكيلي در سخناني گفت: اين محفل صميمي به مناسبت تجليل از عوامل تهيه و پخش سريال مختارنامه برگزار شده است و اين عوامل با لطافت خاصي كه در عرصه هنر وجود دارد توانستند بخشي از تاريخ را با هنر هفتم به تصوير بكشند.

**حسيني: ساخت سريال مختار جسارت مي‌خواست كه «ميرباقري» داشت

به گزارش فارس، در اين مراسم همچنين حسيني در سخناني گفت: سعي كرده‌ايم از اول كساني باشيم كه به سهم خودمان از عوامل تهيه و توليد سريال قدرداني كنيم و چون ايام متعلق به اباعبدالله است سعي كرديم تا در اين شب‌ها مراسم برگزار شود. سريال «مختارنامه» مجموعه‌ باشكوهي است. در گذشته هم سريال «امام علي(ع)» ساخته شد كه سريال ماندگاري بود و نوعي جريان‌سازي فرهنگي را مطرح كرد. مردم اطلاعات پراكنده‌اي درباره تاريخ صدر اسلام دارند، اما اين كه اين مسائل با هنرمندي مطرح شود و مردم آن را دنبال كنند مي‌توانند بسيار تاثيرگذار واقع شود.
    وي ادامه داد: اين كه شخصيت مختار يك فرد بزرگي است كار بسيار ارزشمندي كرده است و به مباحث تاريخي ديگر هم پرداخته و شخصيت‌هاي بزرگي مثل زهير كه در سريال بود، براي هر بيننده‌اي جاذبه دارد و اگرچه كار سختي است آن صحنه را ترسيم كردن و انتقال عواطف به بيننده و خود انتخاب شخصيت مختار كه مباحث گوناگوني پيرامون وي وجود دارد و انتخاب آن جسارت مي‌خواهد كه در آقاي ميرباقري وجود دارد.
    وي ادامه داد: او 8 الي 9 سال درگير اين كار بود و ايشان يك ايرانگردي هم در ساخت سريال داشته است و هر كس كه از دور دستي بر آتش داشته باشد مي‌داند كه سريال «مختارنامه» كار فاخري است. البته درباره هر كاري نظرات مختلفي وجود دارد و كار عظيمي كه انجام مي‌شود نظرات گوناگوني پيرامون آن مطرح مي‌شود اما بي‌انصافي است كه اين كار بسيار تاثيرگذار را كه منحصر به مردم ما در ايران نخواهد بود را تحسين نكرد.
    وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي در ادامه سخنان خود اظهار داشت: اين كار عظيم علاقمنداني هم در همه جاي دنيا به ويژه خاورميانه و كشورهاي همسايه و كشورهاي اسلامي دارد مانند كارهاي گذشته آقاي ميرباقري و حتي دولتمردان كشورهاي ديگر سريال‌هاي ايراني را مورد قدرداني قرار مي‌دهند. چنين كارهايي مضموني عالي دارد كه آنها را ميخكوب مي‌كند. سريال مختارنامه كار بسيار ارزنده‌اي است و كارهاي اين چنيني كه تاريخ اسلامي را در بر مي‌گيرند، مردم آنها را با مسائل و حوادث روز تطبيق مي‌دهند و در زندگي خود در شناخت آدمها و دشمن شناسي آنها را لمس مي‌كنند.البته بعضي از فرقه‌هاي سلفي و وهابي هم مخالف سريال هستند و گفته‌اند ديدن سريال جايز نيست.
    وي با بيان اينكه گزارشي از مردم مصر نيز آمده بود كه فيلم‌ها و سريال‌هاي ايراني در دل مردم نفوذ كرده‌اند و دولت‌مردان اين كشورها نمي‌توانند مانع آن شوند. چنين حركت‌هايي تأثير خوبي خواهد داشت و از تك تك هنرمنداني كه از خلق اين آثار تلاش كرده‌اند قدرداني مي‌كنم.
    حسيني در ادامه تصريح كرد: شخصيت مختار را خودتان بهتر مي‌شناسيد، او شخصيتي است كه 4 امام را درك كرده است و وقتي انتقام خون شهداي مظلوم كربلا را گرفت امام سجاد (ع) خداوند را حمد و ثنا مي‌كنند و براي مختار جزاي خير مي‌خواهند. اميدوارم ساخت كارهاي اين چنيني استمرار پيدا كند، ضمن اين كه دوستان ما در بنياد بازي‌هاي رايانه‌اي هم در صدد ساخت بازي رايانه‌اي فاخر بر اساس اين سريال هستند. اين اتفاق در مورد «ملك سليمان» هم افتاده است. بعد از تاسوعا و عاشورا نيز به همت معاونت هنري وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي عكس‌هاي برگزيده‌اي از اين سريال كه به ياد شهداي كربلا 72 قطعه است، قرار است در معرض ديد مردم قرار بگيرد. هر قدر مردم ما با اين سريال ارتباط برقرار كنند، تأثيرگذارتر خواهد بود.
    همچنين حسيني در بخش پاياني سخنان خود گفت: امكان نداشت از همه در اين مراسم قدرداني كنيم. آقاي قاضي عسگر گزارشي داشتند كه هنرمنداني كه امسال به حج رفته‌اند، بسيار تحت تأثير قرار گرفته‌اند و يك هنرمند وقتي در چنين مسيري قرار مي‌گيرد مي‌تواند كارهاي ارزشمندي بسازد. جلال آل احمد در طول سفر خود به حج كتابي با نام «خسي در ميقات» نوشت كه هنوز كه بسياري پيش از رفتن به سفر حج آن كتاب را مي‌خوانند و بر همين مبنا وزارت ارشاد برخي هنرمندان و عوامل سريال «مختارنامه» را بدون نوبت به حج و عتبات عاليات اعزام مي‌كند.

**ميرباقري: تصوير كربلا در «مختارنامه» توفيقي بود كه نصيب ما شد

«داود ميرباقري» در اين مراسم گفت: اول از همه به دوستانم دست‌مريزاد مي‌گويم كه اگر نبود شور و عشق و همراهي آنها با حساسيت‌ها و وسواس‌هايي كه داشتم موفق نمي‌شدم كار را به پايان برسانم. از مجموعه دوستانم در سيمافيلم نيز كه شرايطي به وجود آورده‌اند و از ما پشتيباني كرده‌اند تا سريال ساخته شود قدرداني مي‌كنم، اگر حمايت اين دوستان نبود مختارنامه با اين كيفيت به دست مردم نمي‌رسيد.
    وي ادامه داد: قصه ما متمركز بر حول شخصيت مختار و همه منطق ما بر اين اساس بود كه با مختار همسفر شويم و در اين سريال با حوادث تاريخي برخورد كنيم. اما توصيه دوستان به ويژه آقاي ضرغامي اين بود كه در اين سريال مقداري هم به كربلا پرداخته شود، هر چند كه قبلا پيش‌بيني‌هايي در اين رابطه شده بود اما ايشان اصرار داشتند بيشتر به اين مقوله بپردازيم و بخشي با اين مضمون به سريال اضافه شد. الان كه كار را مي‌بينم متوجه شدم كه چقدر حيف بود كه مختار با حادثه كربلا گره نمي‌خورد، البته اين بخش بسيار دشوار و پيچيده بود. ما با واقعيتي مواجه هستيم كه به نوعي مي‌توان گفت به لحاظ بار فرهنگي و انرژي در جهان بي‌نظير است. ما در تاريخ بشريت با پتانسيلي مواجه هستيم كه در كربلا موج مي‌زند و قادر است جامعه بشري را متحول كند.
    كارگردان سريال «امام علي» اظهارداشت: امروز خوشحالم كه به توصيه‌ دوستان و توفيقي كه به بهانه مختارنامه نصيبمان شد، بخشي از صحنه‌هاي كربلا را به تصوير كشيديم. امروز كه آن صحنه‌ها را نگاه مي‌كنم، خوشحالم كه صحنه‌هاي مربوط به كربلا آبرومند از آب درآمده و ما شرمنده نشده‌ايم. البته اگر كمال‌گرايي در ذهن داشته باشيم هر كس يك جور به واقعه نگاه مي‌كند و هميشه اين باب باز است و شايد دوستان بتوانند بهتر از من مقوله را تصوير كنند اما من تمام بضاعتم را در اين سريال به كار بردم و خوشحالم كه اين صحنه‌ها تأثيرگذار است. از همان ابتدا هم فكر مي‌كردم كه پلان‌هاي كربلا شاخص و ماندگار باشد.
    وي در ادامه سخنان خود درباره مخالفت‌هايي كه درباره ساخت مختار با آنها مواجه شده نيز اظهار داشت: من در طول ساخت سعي كردم سريال را با منطقي بسازم كه براي همه قابل ديدن باشد و شايد برخي بگويند چرا سريال مطابق صد در صد با روايات موجود ساخته نشده است. ما فقط براي مخاطب داخلي سريال نمي‌سازيم شايد برخي منطق ما را نمي‌شناسند، اگر بتوان با اين زبان و منطق سخن گفت شايد آنها هم بتوانند درك كنند و مخاطبان غيرشيعه نيز در نوع نگاه خود تجديدنظر كنند. اين منطق در تمام مختارنامه وجود دارد و عناد با آن بعد سياسي پيدا مي‌كند.
    ميرباقري گفت: مختارنامه از لحاظ منطقي و پژوهشي بر اساس مشتركات ساخته شده است و ما به اسنادي استناد كرده‌ايم كه مورد قبول همه فرقه‌هاي مسلمانان باشد و اگر اين نگاه را منها كنيم، مختار با منطقي كه دارد براي همه مسلمانان قابل ديدن است و مي‌توانند با آن ارتباط برقرار كنند. در مختارنامه تا آنچه كه ديده‌ايم، مقدمه است و هنوز به اصل كار نرسيده‌ايم. اصل سريال متكي به قيام مختار و حوادثي كه بعد از قيام او روي مي‌دهد است و از قسمت 14 به بعد سريال ابعاد واقعي خود را مطرح خواهد كرد كه اميدوارم مثل مقداري كه تا به حال پخش شده مؤثر باشد. تصور مي‌كنم در اين اثنا متوجه مي‌شويم كه دوستان در سريال مختار چه كرده‌اند و هرچه از صبوري دوستان بگويم كم گفته‌ام.
    كارگردان سريال تلويزيوني «معصوميت از دست رفته» عنوان داشت: عرب‌نيا به مدت 6 سال به طور پيوسته در اختيار سريال بود. بقيه دوستان هم همين‌طور. اميدوارم اين تلاش و اتفاقي كه افتاده است راه و بهانه‌اي باشد كه ديگران نيز تشويق بشنوند و پا در اين راه بنهند.
    به گزارش فارس، همچنين در بخشي از مراسم از عظيم جوان‌روح مدير فيلمبرداري سريال خواسته شد تا حرف‌هايش را بگويد،‌اما او در سخناني كوتاه گفت: در مدت همكاري با مختارنامه در كنار اين گروه لذت بردم و اين سال‌ها به من خوش گذشت.
    پس از سخنان جوان روح، ميرباقري در پاسخ به حرف‌هاي او تصريح كرد:اميدم اين بود كه پلاني كه مي‌گيرم در مسير پيدا كنم اما اين اتفاق نمي‌افتاد، اما سر صحنه موجي وجود داشت كه من را هدايت مي‌كرد. آقاي جوان‌روح خيلي فروتنانه گفت كه خيلي خوش گذشت، اين‌گونه نبود. من چند بار با آقاي جوانروح دعوايم شد
    وي در ادامه نيز به ذكر خاطره‌اي از دعواهايش با جوانروح پرداخت و گفت: من در مقطعي احساس كردم كه او خيلي خسته است و گفتم اگر همه اينجا خسته شوند من و تو حق نداريم خسته شويم و او با كسالتي كه داشت و شرايط فيلمبرداري كه حاد هم بود و دليل آن هم سختي كار بود كار كرد و اگر امروز مي‌گويد خوش گذشته از فروتني و تواضع اوست.

**اسلامي‌مهر: تلويزيون در تدارك ساخت آثاري درخشان است

به گزارش فارس، در بخشي از اين مراسم قرار بود محمود فلاح تهيه كننده «مختارنامه» صحبت كند كه او در سخناني كوتاه از وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي براي برگزاري اين مراسم تشكر كرد و از حسن اسلامي‌مهر رئيس مركز سيمافيلم نيز قدرداني كرد و اظهار داشت كه همه زحمات توليد مختارنامه بر عهده اسلامي‌مهر بوده است و از او خواست تا در مراسم سخنراني كند.
    اسلامي‌مهر نيز دعوت فلاح را اجابت كرد و در سخنان خود ضمن قدرداني از روحيه تقديرپذير وزير ارشاد گفت: انشاء‌الله كه همه ما در اين آزمون سربلند بيرون آمده باشيم. اين اثر هنري نشان داد كه جريان هنري ايران از چه قابليت بالايي برخوردار است و مي‌تواند بدون هيچ امكان خارجي چنين اثر ارزشمندي را خلق كند. اين مسئله قابل توجه است براي برنامه‌ريزي‌هاي آتي، و وقتي يك اثر ايراني از اين قدرت برخوردار است كه مي‌تواند منطقه را متأثر كند، ما بايد بيشتر به آن توجه كنيم و توليدات خود را در اين حوزه هدف‌مند كنيم.
    وي در ادامه سخنان خود به ذكر خاطره‌اي از حذف يكي از سكانس‌ها توسط ميرباقري اشاره كرد و گفت: ميرباقري در ساعات نهايي تدوين، پلان تأثيرگذاري را حذف كرد. وقتي دليلش را پرسيدم گفت: مي‌خواهم تبيين روايات شيعي بر مبناي تعقل باشد. من اصرار دارم منطق شيعي منطق عقلانيت باشد. وقتي كه ايشان اين حرف را زدند من اعتراضي نداشتم. اين سريال از اين ويژگي برخوردار است كه تصوير جدي از تاريخ اسلام را نشان مي‌دهد و در حقيقت ميرباقري با زباني اين سريال را به تصوير كشيده كه بلافاصله هم‌ذات پنداري ايجاد مي‌شود كه از تاريخ به دست مي‌آيد.
    رئيس مركز سيمافيلم در ادامه سخنان خود به خبر خوشحال‌كننده‌اي در عرصه تلويزيون پرداخت و گفت: رسانه در حال برنامه‌ريزي براي ساخت يك‌سري از سريال‌هاي الف ويژه است و چيزي كه در تدارك است بسيار درخشنده است.
    همچنين در اين مراسم ولي‌الله شيراندامي نيز گفت: چرا من؟ من كه منتظر بودم زودتر كارم را بگيرند تا بميرم. همه‌اش هم وحشت داشتم سليمان نصفه بماند. همه من را دلداري مي‌دادند كه درست هم بود. من ناراحتي قلبي داشتم و احساس مي‌كردم مي‌ميرم و نقشم نيمه‎كاره مي‌ماند.
    وي ادامه داد: تا به حال چنين كاري انجام نداده بودم. يك كار جهاني به نام «ملكه صبا» بود كه وقتي وارد كار شدم هرروز خود را با فرانسوي‌هايي كه من را انتخاب كردند مقايسه مي‌كردم و اصلا قابل مقايسه نبود. من در سراسر سريال مختار فراموش نكردم كه كجا هستم، كي هستم و نقش چه‎كسي را بازي مي‌كنم.
    شيراندامي با بيان اين كه من هيچ وقت كار مذهبي انجام نداده‌ام، اظهارداشت: كارهاي بزرگي در سينما و تئاتر داشته‌ام اما با كارگرداني به اين شكل برخورد نكرده بودم و اين كار يك چيز ديگري براي من بود و شب و روز و زندگي‌ام را گرفت و در تمام لحظات كه همه مي‌دويدند خانم من پابه‎پاي من بود تا اتفاقي برايم نيفتد.
    وي گفت: لحظاتي كه جلوي دوربين بودم چيزي برايم اهميت نداشت جز سليمان. هنوز هم چيزي روي دوش‌هايم سنگيني مي‌كند و آرزو داشتم آن صحنه را در محضر امام عزيزمان فغان كنم كه چرا من نتوانستم در كربلا باشم. اميدوارم در اين راه من را ببخشند. در اين مورد كاش اين صحنه شكل مي‌گرفت و من بازي مي‌كردم و بارها تمرين كرده بودم كه چطور بر مزار آماده شوم.

**عرب‌نيا: سريال «مختارنامه» بعدها بهتر فهميده مي‌شود

به گزارش فارس، عرب‌نيا در اين مراسم گفت: آن‌قدر حرف براي گفتن زياد است و آن‌قدر نكات مغفول در مختارنامه وجود دارد كه اينجا جاي بيان كردن آنها نيست. من بدون تظاهر و زياده‌گويي خدا را شكر مي‌كنم كه در اين اثر حضور داشته‌ام. با دوستان خوبي سفر دشوار چندين ساله‌اي را پشت سر گذاشته‌ام و زماني كه اولين بار در اولين سفر با آقاي ميرباقري به كاشان رفتيم در طول راه با او صحبت كرديم.
    وي ادامه داد: دغدغه عظيمي جلوي من بود و اميد بسياري داشتم كه اين كار استاندارد آثار توليدي در ايران را بالا ببرد. ايشان هم بيشتر از من دلش مي‌خواست اين اتفاق بيفتد و حيفم مي‌آيد كه به مقوله تصويرسازي در ايران نپردازم. ساخت كارهايي كه تعهد اجتماعي دارند وظيفه‌اي برعهده كارگردان مي‌گذارد كه مسائلي در پشت فيلمنامه و فيلم توجه كند اما ساخت كارهاي تاريخي از اجتماعي نيز سخت‌تر است. المان‌ها ، ارجاعات و ... همه در ساخت كار تأثير مي‌گذارد. مخصوصا اگر كار تاريخي و مذهبي شيعه باشد كه همه اين مسائل را در بر مي‌گيرد و من فكر مي‌كنم سريال مختار بعدها بهتر فهميده مي‌شود.
    بازيگر نقش مختار تصريح كرد: من در زمينه مذهب خود را صاحب نظر نمي‌دانم. اما به عنوان يك مخاطب ساده مي‌دانم كه كار بسيار بزرگي انجام شده است و در حوزه‌ هنر تصويرسازي و فرهنگي نيز كاري انجام شده كه به زودي فهميده نخواهد شد. كوچك‌ترين اين كار بالا بردن استانداردهاي تصويرسازي در يك مجموعه عظيم به نام رسانه ملي و تسري پيدا كردن آن به حوزه سينماست كه در اين وانفسا كه كار و فيلمنامه‌ چندان خوبي پيدا نمي‌شود، نيازمند از خودگذشتگي زياد و ايستادن جلوي ناملايمات است و در جاهايي كل گروه جهاد كردند. بالا بردن استانداردها در كشوري كه مجبور است از مجموعه تصويرسازي جهان عقب نماند و توانايي‌ مالي‌اش شايد اين اجازه را ندهد كه اين ناتوايي و خلاء را پر كند، از خودگذشتگي زيادي لازم دارد.

**كوثري: فيلمنامه و كارگرداني ستارگان «مختارنامه» هستند

فريبا كوثري در اين مراسم گفت: از آقاي ميرباقري براي حضور در اين سريال قدرداني مي‌كنم و معتقدم ستاره فيلم كسي نيست و فيلمنامه و خود آقاي ميرباقري ستاره‌هاي سريال هستند. تمام صحنه‌هايي كه با آقاي عرب‌نيا بازي مي‌كردم ايشان مثل يك استاد مرا راهنمايي مي‌كردند و خيلي خوشحالم كه با اساتيد بزرگي در اين سريال كار كرده‌ام. از آقاي حسيني نيز تشكر مي‌كنم كه با برگزاري اين مراسم باعث شدند دوستان را بار ديگر ببينيم و اميدوارم سريال كار مورد قبولي باشد و خوشحالم كه در كارهاي تاريخي به ويژه سريال هاي آقاي ميرباقري حضور دارم.
    همچنين مهدي فخيم‌زاده بازيگر نقش «عمر سعد» نيز در اين مراسم گفت: بازي كردن نقش عمر سعد كار سختي نبود. من در اين كار فقط يك هنرپيشه بودم. 16 الي 17 سال بود كه فقط جلوي دوربين خودم رفته بودم تا اين كه به همراه آقاي ميرباقري و آقاي بحراني براي حضور در سميناري به قم رفته بودم. آقاي ميرباقري آنجا به من گفت كه نقشي براي من دارد و من فكر كردم كه شوخي مي‌كند اما بعد از مدتي من را براي حضور در سريال دعوت كرد.
    وي ادامه داد: آنچه در سريال بازي كردم نگاه ميرباقري به عمر است و خودم كارگرداني را به كل فراموش كردم و نگاهم را به آقاي ميرباقري دوختم كه او چه مي‌گويد و آنچه او گفت را اجرا كردم تا كاملا نظرش را جلب كنم. ميرباقري يكي از معدود كارگرداناني است كه شخصيت‌هاي آثارش را مي‌بيند.

به گزارش فارس، در پايان اين مراسم با اهداي لوح تقدير و هدايي از فريبرز عرب‌نيا، رضا رويگري، فرهاد اصلاني، انوشيروان ارجمند، امين زندگاني، مهدي فخيم‌زاده، محمد فيلي، داود رشيدي، نسرين مقانلو، فريبا كوثري، رضا خندان، ولي‌الله شيراندامي، جعفر دهقان، حبيب دهقان‌نصب، رحمان باقريان، محمود اردلان، حامد ميرباقري، الهام حميدي، فرخ نعمتي، حسن اسلامي‌مهر، جمشيد خندان، عبدالله اسكندري، محمود فلاح ... قدرداني شد.

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

یکی از مدیران راجع به nar nia هم توضیح بدن بد نیست اگر ایشون روبات هست بگن تا ما هم کاری نداشته باشیم... فقط متخصص کپی پیست کردن اخبار به صورت متوالی هست

6. 3 کاربر از Greedy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز fandak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

امام حسین (ع) هنگام حرکت از مدینه به سوی مکه این وصیت نامه را نوشت و با مهر خویش ممهور ساخت و به برادرش محمد حنیفه تحویل داد :" بسم الله الرحمن الرحیم... این وصیت حسین بن علی است به برادرش محمد حنیفه . حسین گواهی می دهد به توحید و یگانگی خداوند و این که برای خدا شریکی نیست و محمد (صلی الله علیه واله و سلم) بنده و فرستاده اوست و ایین حق (اسلام) را از سوی خدا (برای جهانیان) آورده است و شهادت می دهد که بهشت و دوزخ حق است و روز جزا بدون شک به وقوع خواهد پیوست و خداوند همه انسان ها را در چنین روزی زنده خواهد نمود ."امام در وصیت نامه اش پس از بیان عقیده خویش درباره توحید و نبوت و معاد ، هدق خود را از این سفر چنین بیان نمود :"من نه از رویخودخواهی و یا برای خوشگذرانی و نه برای فساد و ستمگری از شهر خود بیرون آمدم ، بلکه هدف من از ای ن سفر ، امر به معروف ونهی از منکر و خواسته ام از این حرکت ، اصلاح مفاسد امت واخیای سنت و قانون جدم ، رسول خدا (ص) و راه و رسم پدرم ، علی بن ابی طالب (ع) است پس هر کس این حقیقت را از من بپذیرد (وازمن پیروی کند) راه خدا را پذیرفته است و هر کس رد کند (واز من پیروی نکند) من با صبر و استقامت (راه خود را ) در پیش خواهم گرفت تا خداوند در میان من و بنی امیه حکم کند که او بهترین حاکم است. وبرادر ! این وصیت من به تو و توفیق از طرف خداست ، بر او توکل می کنم و بر گشتم به سوی اوست ."منبع: سخنان حسین بن علی (ع) از مدینه تا کربلا ، محمد صادق نجمی ، ص 54

8. 3 کاربر از fandak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

قسمت متوسطی بود!
    اوجش فلش بکش به ماجزای زهیر بود. از بیشتر صحنه های جنگش خوشم اومد. خوندم یکی از دوستان گفته بود ژانگولریه! باید خدمتشون بگم دوست من! تا جایی که من میدونم ظهر عاشورا به دلیل تعداد کم یاران امام حسین (ع)، یاران امام تک تک به مبارزه می رفتند. خوب شما انتظار داری چطوری زهیر می جنگید؟!
    البته نقاط ضعفی هم تو صحته های جنگش وجود داشت... مثلا من انتظار داشتم زهیر مقادیری روی اسبش بجنگه! اما نفهمیدیم چی شد حیوان یهو رم کرد! هر چند به نظر میرسید که برای سختی فیلم برداری صحنه های سوارکاری بی خیال صحنه‏ی سواری زهیر شدن. یه نکته دیگه هم وجود داشت وقتی اسب سوار ها به زهیر حمله کردند، قشنگ منتظر بودند که بازیگر نقش زهیر شمشیرش رو حرکت بده و اونا خودشون رو از اسب پرت کنن پایین!!
    ولی انصافا صحنه نماز ظهر عاشورا زیبا بود و به قول جامد جان اشکمون رو درآورد...
    این شریفی نیا رو من تو ویکیپدیا خونده بودم که نقش محمد حنفیه هستش، چون تو لیست بازیگرای سریال نبودش:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ولی عجب گریم سنگینی داشت! انصافا در وهله اول نشناختمش!
    راستی یه موسیقی متن جدید هم با نام "موسیقی متن مسلم(ع) و امام حسن(ع)" تو سایت رسمی سریال قرار داده شده. اینم لینکش:
    کد:

10. 3 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای davy jones's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    کشتی مرد هلندی

پيش فرض

این شریفی نیا رو من تو ویکیپدیا خونده بودم که نقش محمد حنفیه هستش، چون تو لیست بازیگرای سریال نبودش
    کد:

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

قسمت متوسطی بود!
    اوجش فلش بکش به ماجزای زهیر بود. از بیشتر صحنه های جنگش خوشم اومد. خوندم یکی از دوستان گفته بود ژانگولریه! باید خدمتشون بگم دوست من! تا جایی که من میدونم ظهر عاشورا به دلیل تعداد کم یاران امام حسین (ع)، یاران امام تک تک به مبارزه می رفتند. خوب شما انتظار داری چطوری زهیر می جنگید؟!
    البته نقاط ضعفی هم تو صحته های جنگش وجود داشت... مثلا من انتظار داشتم زهیر مقادیری روی اسبش بجنگه! اما نفهمیدیم چی شد حیوان یهو رم کرد! هر چند به نظر میرسید که برای سختی فیلم برداری صحنه های سوارکاری بی خیال صحنه‏ی سواری زهیر شدن. یه نکته دیگه هم وجود داشت وقتی اسب سوار ها به زهیر حمله کردند، قشنگ منتظر بودند که بازیگر نقش زهیر شمشیرش رو حرکت بده و اونا خودشون رو از اسب پرت کنن پایین!!
    ولی انصافا صحنه نماز ظهر عاشورا زیبا بود و به قول جامد جان اشکمون رو درآورد...
    این شریفی نیا رو من تو ویکیپدیا خونده بودم که نقش محمد حنفیه هستش، چون تو لیست بازیگرای سریال نبودش:
    کد:
    ولی عجب گریم سنگینی داشت! انصافا در وهله اول نشناختمش!
    راستی یه موسیقی متن جدید هم با نام "موسیقی متن مسلم(ع) و امام حسن(ع)" تو سایت رسمی سریال قرار داده شده. اینم لینکش:
    کد:
    به نظر من هم صحنه جنگش خوب کار شده بود ... حداقل انتظاراتی که داشتیم برآورده شد. حرکات زیاد مصنوعی نبود. و جنگ ها هم که در تاریخ هست تن به تن بوده.
    ولی کمی در جزئیات و گوشه کنارها ضعیف بود. مصلا اونجایی که آقازاده عمر میاد نظر میده !! خیلی سکانس مسخره ای بود. و ترس شمر هم ، بازیگر زیاد خوب حالت نمیگرفت و کاملا مصنوعی و تصنعی بود.
    ولی داستان زهیر کلا خیلی جذاب نقل شد. انتهای سریال هم شدیدا مشتقامون کرد برای قسمت بعد.

13. این کاربر از Mohammad Hosseyn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال vahid0801's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Not In This World

پيش فرض

کاش شهدای کربلا رو بیشتر معرفی میکردن
    ادامه نداره؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •