تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 67 از 120 اولاول ... 175763646566676869707177117 ... آخرآخر
نمايش نتايج 661 به 670 از 1191

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در آلمان | فصل 2010-2011

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فان خال: شایسته این پیروزی بودیم

سایت گل- بایرن مونیخ موفق شد تا با نتیجه 1-3 از سد وردربرمن عبور کند و لوئیس فان خال، مربی هلندی بایرن مونیخ از پیروزی تیمش در این دیدار بسیار خوشحال بود.
    فان خال این برد را حق شاگردانش می دانست . مربی هلندی باواریایی ها در پایان این دیدار به خبرنگاران گفت:«ما شایسته این پیروزی بودیم. من از داشتن چنین تیمی احساس غرور می کنم.البته باید بگویم که در طول 20 دقیقه اول، برمن تیم برتر میدان بود ولی از نظر تاکتیکی اوضاع را تغییر دادیم و پیشرفت کردیم. ما در ابتدای نیمه اول یک گل عقب افتادیم ولی تیمم این فشار را تحمل کرد و تهاجمی تر بازی کردیم. در نهایت شایستگی این پیروزی را داشتیم.»

اگه نباشه جاش خالی می مونه errmii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

فان خال: شایسته این پیروزی بودیم

سایت گل- بایرن مونیخ موفق شد تا با نتیجه 1-3 از سد وردربرمن عبور کند و لوئیس فان خال، مربی هلندی بایرن مونیخ از پیروزی تیمش در این دیدار بسیار خوشحال بود.
    فان خال این برد را حق شاگردانش می دانست . مربی هلندی باواریایی ها در پایان این دیدار به خبرنگاران گفت:«ما شایسته این پیروزی بودیم. من از داشتن چنین تیمی احساس غرور می کنم.البته باید بگویم که در طول 20 دقیقه اول، برمن تیم برتر میدان بود ولی از نظر تاکتیکی اوضاع را تغییر دادیم و پیشرفت کردیم. ما در ابتدای نیمه اول یک گل عقب افتادیم ولی تیمم این فشار را تحمل کرد و تهاجمی تر بازی کردیم. در نهایت شایستگی این پیروزی را داشتیم.»

---------- Post added at 06:22 PM ---------- Previous post was at 06:21 PM ----------

آرین روبن:امیدوارم که برمن سقوط نکند

روبن معتقد است که بایرن مونیخ شایسته پیروزی مقابل وردربرمن بود ولی ابراز امیدواری کرد که وردربرمن پیشرفت کرده و از سقوط به دسته پائین تر جلوگیری کند

سایت گل – آرین روبن، ستاره هلندی باشگاه بایرن مونیخ معتقد است که تیمش شایسته پیروزی مقابل وردربرمن بود.

روبن در پایان این مسابقه به اسکای گفت: «ما بازی خیلی خوبی را به نمای شگذاشتیم و فکر می کنم که به شایستگی به پیروزی رسیدیم.»

روبن ابراز امیدواری کرد که برمن پیش از به پایان رسیدن رقابتهای این فصل، بتواند شرایط بهتری پیدا کند:« برمن در شرایط بدی گرفتار شده و فکر می کنم تیم خیلی خوبی است. امیدوارم که هواداران این تیم بتوانند به تیمشان کمک کنندتا در جدول اوضاع بهتری دداشته باشند.»

برمن شنبه شب با نتیجه 1-3 وردربرم را از پیش رو برداشت. روبن اولین گل بایرن را به ثم ررساند و از اینکه توانست پس از مدتها مصدومیت و شش ماه دوری از میادین برای 90 دقیقه تمام برای تیمش بازی کند بسیار خوشحال است.

روبن ادامه داد:« این اولین باری بود که پس از رهایی از بند مصدومیت برای 90 دقیقه تمام بازی کردم و واقعا احساس خوبی داشتم.من آماده ام و از اینکه بار دیگر فوتبال بازی می کنم، لذت می برم.»

---------- Post added at 06:23 PM ---------- Previous post was at 06:22 PM ----------

باواریایی ها از پیروزی مقابل وردربرمن می گویند

مصاحبه های انجام گرفته با بازیکنان منتخب و فان خال را پس از پیروزی در هفته 20 ام بوندس لیگا می خوانیم.

سایت گل- به گزارش وبسایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران و به نقل از سایت رسمی باشکاه بایرن مونیخ؛باواریایی ها شنبه شب موفق شدند تا با نتیجه 1-3 مقابل وردربرمن به پیروزی برسند. در پایان این مسابقه مربی و بازیکنان بایرن در مورد این پیروزی به صحبت پرداختند.متن خلاصه صحبتهای آنها را در اینجا مطالعه کنید:

لوئیس فان خال:" برمن در 20 دقیقه ابتدای بازی تیم بهتری بود اما با تغییر تاکتیک از سوی ما تیم بهتر شد و رفته رفته بر اوضاع مسلط شدیم. با شروع نیمه گل زود هنگامی را دریافت کردیم پس از گل حملات زیادی بر روی دروازه برمن ایجاد کردیم و در کل شایسته پیروزی بودیم و من به تیمم افتخار می کنم."

فیلیپ لام:" فکر می کنم از ابتدا هم برای همه روشن بود که ما باید پیروز میدان باشیم و نمی توانستیم تسلیم شانس و سرنوشت باشیم. فوتبال بسیار خوبی را به نمایش گذاشتیم در کل 90 دقیقه شایسته پیروزی بودیم هدف ما دست یابی به رتبه دوم جدول است اما انجام آن به آسانی صحبت در مورد آن نیست ما باید روند پیروزی های خود را حفظ کنیم اگر در تمام دیدار ها مانند امروز ظاهر شویم می توانیم به هدف خود برسیم."

آرین روبن :" احساس خوبی دارم ما قرار بود از ابتدا تهاجمی آغاز کنیم اما شاید برای شروع نیاز داشتیم که یک گل از حریف دریافت کنیم. ما پس از گل بازی بهتری انجام دادیم و در کل شایسته پیروزی بودیم و به خاطر هواداران خوب وردربرمن امیدوارم آنها هر چه زودتر از این بحران خارج شوند."

---------- Post added at 06:24 PM ---------- Previous post was at 06:23 PM ----------

رکوردها و آمار بایرن پس از دیدار برابر وردربرمن

پس از پایان دیدار برابر وردربرمن آمار و رکوردهای بایرن در تاریخ بوندسلیگا را مرور می کنیم.

سایت گل- به گزارش وبسایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران و به نقل از سایت رسمی باشگاه بایرن مونیخ؛ این روزها آمار و ارقام و رکوردها بیشتر متمرکز بر تعداد پاسهای سالم و تعداد گل زده و... می باشد و بیشتر برای کمک به تحلیل تیمها و آنالیز قبل و بعد از بازی از آنها استفاده می شود حال در اینجا رکوردها و آمار متفاوتی را که توسط باشگاه و بازیکنان پس از بازی هفته بیستم بدست آمده است ذکر خواهیم کرد.

آمار و رکوردهای بایرن پس از دیدار برابر وردربرمن

1- میرو کلوزه برای اولین بار پس از آنکه از وردربرمن در سال 2007 به بایرن پیوست توانست مقابل تیم سابق خود گلزنی کند او در این مدت 8 بار برابر برمن بازی کرد اما موفق به گلزنی نشده بود.

3- بایرنی ها با پیروزی دیشب توانستند سومین برد خارج از خانه خود را جشن بگیرند این در حالی است که با این پیروزی آنها به رتبه سوم جدول رده بندی بالاترین رتبه این فصل خود دست یافتند.

6- وردربرمن با شکست برابر بایرن علاقه فان خال به خود را حفظ کرد . فان خال در این مدت 6 بار برابر برمن حاضر بوده که توانست 4 پیروزی و 2 تساوی کسب کند.

7- بایرن از سال 2006، 7 بار با وردربرمن مصاف داشته که حاصل آن 4 پیروزی و 3 تساوی بود.

18- ماریو گومز با 18 گل در صدر جدول گلزنان برتر بوندس لیگا قرار دارد و در بازی دیشب با سماجت خود توانست مرتساکر را به اشتباه انداخته و گل دوم بایرن حاصل شود.

90- آرین روبن پس از جام جهانی و مصدومیت در آن اولین باری بود که توانست 90 دقیقه کامل در زمین حاضر باشد او پس از پایان دیدار گفت:" من احساس خوبی دارم ، و آماده هستم برای نشان دادن فوتبال خود."

150- آرین روبن با گلزنی در دقیقه 65 دیدار برابر برمن توانست 150 امین گل بایرن مقابل حریفان شمالی خود در بوندس لیگا را ثبت کند.

200- اولین گل این فصل میرو کلوزه 200 امین گل حرفه ای او بود او در مجموع 295 بازی خود 121 گل به ثمر رسانده و 79 پاس منجر به گل داده است .

875- 875 پیروزی بایرن در تاریخ بوندسلیگا با برتری مقابل برمن بدست آمد باواریایی ها در 1554 دیدار بوندس لیگایی خود توانسته اند در بیش از نیمی از آنها پیروز باشند و از این حیث رکورددار بوندس لیگا لقب بگیرند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض بمب خبری کریمی ترکیده شد!/علي كريمي به شالكه 04 پيوست

سايت گل- همانطور كه امروز انتظار داشتيم بمب خبري علي كريمي تركيد و اين بازيكن با حضور در ليگ آلمان همه را غافلگير كرد. بازيكن سابق استيل اذين با تيم شالكه 04 قرارداد بست و در اين فصل با پيراهن اين تيم به ميدان خواهد رفت.

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اوپس
    فکرشم نمیکردم
    قراردادش یا 6ماهه باید باشه یا 18ماهه.
    فکر نمیکردم شالکه با جدا شدن راکیتیچ و فارفان رو به کریمی بیاره.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

همبازيان معروف علي كريمي در شالکه رائول و نویر
    سايت گل- كاپيتان و يكي از معروف ترين بازيكنان اين تيم مانوئل نوير، دروازه بان تيم ملي آلمان است . ستاره سرشناس شالكه، رائول گونسالس اسپانيولي است كه با سروصداي زياد از رئال جدا شده و به اين تيم پيوست.
    کریستوف متسلدر ، بازیکن آلمانی شالکه هم که سابقه بازی در رئال مادرید را دارد، یکی دیگر از بازیکنان ماگات در رختکن تیم گلزن کرشنی است
    ازديگر بازيكنان معروف اين تيم مي توان به كلاس يان هانتلار، جفرسون فارفان، جرالد آساموآ اولين رنگين پوست تاريخ تيم ملي آلمان اشاره كرد.

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سایت گل هول شده چرت و پرت مینویسه
    آساموا اول فصل از شالکه جدا شد رفت سن پائولی
    فارفان هم میره از شالکه

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

از تيم جديد علي كريمي چه مي دانيم؟
    سرمربي اين تيم فيليكس ماگات است و آنها امسال به همراه اين تيم در مرحله 1/8 نهايي ليگ قهرمانان اروپا حضور دارند.

سايت گل- شالكه 04 يكي از تيم هاي پرطرفدار آلمان است كه در سال 1904 تاسيس شد و به همين دليل با نام شالكه 04 مشهور است. اين تيم متعلق به منطقه گلزنكرشن است كه در اين منطقه بيشتر كارگر نشين هستند و اسپانسر اين تيم شركت گاز پروم روسيه است.
    رييس اين باشگاه از سوي هواداران انتخاب مي شود . سرمربي اين تيم فيليكس ماگات است و آنها امسال به همراه اين تيم در مرحله 1/8 نهايي ليگ قهرمانان اروپا حضور دارند. اين تيم تا به حال قهرمان بوندس ليگا نشده اما پيش از رقابت هاي بوندس ليگا در رقابت هاي آلمان در سالهاي 1934, 1935 , 1937, 1939, 1940, 1942, 1958 به قهرماني رسيده اند.
    از ديگر افتخارات اين باشگاه قهرماني در رقابت هاي جام يوفا در سال 1997 است و در سال 2003-2004 در جام اينترتوتو قهرمان شده اند. مهمترين بازي اين تيم در طول فصل كه به دربي آلمان مشهور است مقابل دورتموند برگزار مي شود.
    تيمي كه علي كريمي زماني كه در بايرن مونيخ بود سابقه گلزني به آن را داشت

پروفشنال teza's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

وای خدا باورم نمیشه
    الان من انقدر شایعه شنیدم نمیدونم چرا ته دلم این قضیه را قبول نمیکنه
    البته عقلم میگه درسته چون من همیشه گفته بودم کریمی لیاقتش بازی تو بالاترین سطح جهان هست نه استیل اذین!!!!!

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

البته تا خود سایت شالکه اعلام نکنه یا حداقل خود کریمی این خبر نمی تونه 100 در صد باشه
    به سایت گل هم که اطمینانی نیست!

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

کف می کنیم!!!

این علی کریمی هم عجوبه ای هست ها تو اوجش بعد از بایرن میره قطر در حالی که کلی پیشنهاد فقط از همون بوندسلیگا داشت!بعد میاد ایران میره دوباره آلمان خبر واقعی و قطعی هست؟!؟

كريمي: هنوز مشخص نيست پرسپوليس مرا مي‌خواهد

پس از اخراج علي کريمي از استيل آذين، اين بازيکن تقاضاي رضايت نامه کرد و به دنبال توافق هدايتي جدايي وي از استيل آذين ميسر شد و پس از آن او بدون تيم ماند.
    وب سايت علي کريمي در اين باره نوشته است: کريمي همانطور که در مصاحبه قبلي خود اعلام کرده بود در ايران فقط پيراهن پرسپوليس را بر تن مي کند. از چند تيم خارجي از کشورهاي امارات، آمريکا، ژاپن و آلمان هم رايزني هايي براي جذب او شده بود که در حال حاضر احتمال به ثمر رسيدن يکي - دو پيشنهاد مثبت ارزيابي مي شود و چنانچه با هر کدام از اين پيشنهادهاي جدي به مرحله عقد قرارداد نزديک شود، علي کريمي شخصا به خارج از کشور سفر کرده و در صورت مساعد بودن تمام جوانب، شانس خود را در فوتبال خارج کشور امتحان خواهد کرد.

در اين مورد تماس با مديريت باشگاه پرسپوليس برقرار شده و کاشاني اعلام کرد امروز (دوشنبه) جلسه فني تشکيل مي شود و چنانچه علي دايي و کميته فني تشخيص بدهند کريمي را مي خواهند براي جذبش اقدام خواهند کرد. همچنين کاشاني اظهار داشته که اگر کريمي به تيم بزرگي در اروپا برود، باعث خوشحالي ما خواهد شد.
    او همچنين تذکر داده در اين مورد وقت محدودي داريم و در صورت تمايل کميته فني براي جذب کريمي نمي توانيم زياد منتظر بمانيم.

علي کريمي در اين خصوص گفت: با توجه به نشانه هاي مثبت از سوي کاشاني، دايي و هواداران پرسپوليس تاکنون رسما مشخص نشده که پرسپوليس مرا مي خواهد يا نه. در صورتي که شانسي در خارج از کشور نداشته باشم، در ايران فقط براي پرسپوليس بازي مي کنم و اگر به خارج از کشور بروم، از دايي و کاشاني اجازه مي گيرم.

به گزارش خبرآنلاین ؛ علی کریمی که بعد از کنار گذاشته شدن از تیم استیل آذین قرار بود به تیم فوتبال پرسپولیس بپیوندد ، همه را شوک زده کرد و در آخرین روز نقل و انتقالات اروپایی به تیم فوتبال شالکه 04 آلمان پیوست تا باری دیگر همکاری با فلیکس ماگات را تجربه کند.

او به واسطه مدیر برنامه هایش محمود رضا فاضلی که رابطه ای بسیار صمیمی با فلیکس ماگات دارد ، توانست مسئولان تیم آلمانی را متقاعد کند که قراردادی کوتاه مدت را تا پایان فصل با آنها ببندد . کریمی پیش از این یکسال و نیم را در باشگاه آلمانی بایرن مونیخ با این مربی سرشناس کار کرده بود.

این خبر از سوی نزدیکان به کریمی طرح شده و هنوز به صورت رسمی از سوی علی یا سایت باشگاه آلمانی منتشر نشده است.
    Last edited by Kianoosh; 31-01-2011 at 14:20.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •