--------------------------------------------------------------------------------
یعنی من زنگ بزنم ایرانسل بگم لطفا بجای سرویس PPTP بهمن سرویس L2TP بدهید؟
--------------------------------------------------------------------------------
یعنی من زنگ بزنم ایرانسل بگم لطفا بجای سرویس PPTP بهمن سرویس L2TP بدهید؟
من یکی از این مودم ها دارم و فقط تونستم یک بار وصل بشوم وسایت یاهو را باز کنم بعد از این کار قطع شدم
ودوباره که کی خواستم وصل بشوم نتونستم هرکاری کردم نتونستم مثلا بعضی موقع هام دو ، سه خط آنتن میده اما وصل نمیشه اگه کسی به این مودم ها وارده کمک کنه در لینک زیر پستش هست
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by 123zxcc; 10-04-2011 at 11:28.
داریوش جان اینکه میگی در حد کار راه اندازی هستش رو قبول دارم ولی اینکه میگی برای استفاده طولانی مدت نیست رو قبول ندارم
دلیل اینکه میگی نمیشه برای مدت زیادی ازش استفاده کرد چیه؟
من خودم روزی 15 ساعت با این مودم توی اینترنت هستم هیچ مشکلی هم نداره.
سلام از بندست...ضمن عرض تبریک سال نو از شما درخواست راهنمایی و کمک داشتم...من میخوام یک 3g modem usb بخرم ..ولی نمی دونم ایا 3g بگریم یا edeg کفایت میکنه شندیم اخه امسال اپراتور سوم میاد تحت این استاندارد سیم کارت بده...به هر حال میوخاستم اگر در این زمینه اطاعای دارید بهم بگید که چه مدلی و چه نوعی بگیرم اگر جایی فروش اینترنتیشو سراغ دارید البته با قیمت پایین بهم بگید..نمیخوام زیاد هزینه کنم ..تشکر
سلام دوست عزیز سال نو شما هم مبارک
این 3G که فعلا به کار نمیاد و معلوم هم نیست که این اپراتور سوم بیاد امسال پس همون EDGE کفایت میکنه
مدل هم زیاد مهم نیست منطقه شما مهم هست که EDGE ساپورت میکنه یا GPRS هست که این هم میتونید با یه گوشی امتحان کنید که اگه بالای صفحه گوشی علامت E باشه یعنی EDGE ساپورت میکنه اگر هم که G بنویسه یعنی GPRS هست که اگه G بنویسه خرید این مودم اصلا توصیه نمیشه چون اصلا سرعت خوبی نخواهید داشت و فقط پول دور ریختن هست
برای خرید هم سعی کنید که اینترنتی نخرید چون زیاد معتبر نیستند اگه تهران هستید میتونید برید بازار رضا یا پاساژ ایران که مرکز این مودم ها هست و ارزون تر از جاهای دیگه میتونید بخرید
من خودم مودم EDGE modem دارم که 65000 خریدم و ازش راضی هستم ارزون ترین مودم هم هست بین مودم ها
موفق باشید![]()
ممنونم از راهنمایی میشه یه سایت خرید معتبر ب قیمت عالی و کالای با کیفیت معرفی کنید ..تشکر
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خودتون در مورد این مدل از مودم تحقیق کنید
من زیاد اطلاعاتی در موردش ندارم
این فروشگاهی که معرفی کردم برای سایت من هست
تازه همین دو ساعت پیش راهش انداختم
البته این کالایی رو که من می فروشم سیستم همکاری در فروش هست
و فروشنده اصلی ایران مارکت سنتر هست (که معتبر هم هست)
والا برادر من اون موقع کار میکردم سره 5-6 ساعت شدید داغ میکرد
سره گارانتیش هم اشاره کرده بودند که اگه بسوزه در اثر کار زیاد شامل گارانتی نمیشه (پس چیش شامل میشد خدا بداند)
در هر صورت من نسبت به مصرفه خودم میگم
من الان با adsl این سیستمم ماهی 2-3 ساعت کلا خاموش میشه
روترش هم که کلا خاموش نمیکنم حسش نیستبرق بره خاوش میشه فقط
البته اون G هم 10 تا کلس داره کلس آخرش نصیبشون بشه همچین سرعتش خیلی فکر نکنم تفاوت کنه ولی در هر صورت egprs مطمئن تره
توی پرشین تولز همون مودم رو یه بابایی 58 میفروشه ولی مسنکه بی گارانتی هست
شرکتی که ازش چیز پی ان میگیرید دوست عزیز
یکم دقت کن ببین چی میگم شما از اون شرکت یا کسی که چیز پی ان رو گرفتید باید کانکشن از نوع l2TP رو بگیری،خلاص!
---------- Post added at 11:24 AM ---------- Previous post was at 11:19 AM ----------
داریوش چان الان این دی لینک که من گرفتم 48 ساعته که دائم روشنه ولی اصلا داغ نشده ولی اون متقرقه ه که گرفته بودم به محض اتصال داغ داغ شده بود!
والا من که 15 ساعت شاید بیشتر هر روز دارم کار میکنم اصلا داغ نمیکنه
پس فکر کنم برای من هم اصلی باشه
اون گارانتی ها که به درد خودشون میخوره من اصلا روی گارانتی این ها حساب نمیکنم چون اگه بسوزه بری یکی دیگه بخری دردرسرش کمتره تا بخوای ببری گارانتی
بله کسانی که ADSL دارن بیشترا مثل تو هستند که هر 3 ماه یه بار کامپیوتر خاموش میشه اونم برق میره که خاموش می شه![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)