دوستان یه سر به نوتبوک چک بزنید ببینید مافیا هم براش اومده:
قابل توجه کسانی که در مورد اجراش سوال دارن:
البته کمی کم لطفی میکنهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان یه سر به نوتبوک چک بزنید ببینید مافیا هم براش اومده:
قابل توجه کسانی که در مورد اجراش سوال دارن:
البته کمی کم لطفی میکنهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by kiuq; 27-08-2010 at 02:23.
خواهشا یکی جواب منو بده!
دئستان این انگار بهترین کرکه و هیچ باگ و مشکلی نداره از گروه razor docs . من خودم به مشکلی خوردم نتونستم تست کنم. ولی دوستانی که چپتر 7 گیر کردن اینو استفاده کنن خبرشو بدن.
راستی یکی تست کنه.من تازه به عقلم رسیده که کار از کار گذشت و سیوم......!برای از بین نرفتن سیو هم فایل استیم کرک رو کپی نکنید.
فقط تنها لینکش هاتفایل بود دیگه شرمنده که فیلتره
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
pass: rzrscene.co.uk
---------- Post added at 04:48 AM ---------- Previous post was at 04:47 AM ----------
این کرک منو دانلد کن باید درست شه.![]()
Last edited by AlexMercer; 27-08-2010 at 04:41.
اقا این لینک رو چرا اینجوری گذاشتی حداقل حالت معمولیش رومیذاشتی تا بشه مستقیمش کرد با لیچر ها .
اینجوری هیچ کاری نمیشه کرد باهاش .![]()
نقل قول:
خواهشا یکی جواب منو بده!درود به همه دوستان.
من نسخه Multi5 ، 7 گیگی رو از تک لینک سایت
کد:
دان کردم و مثل اینکه نسخه Steam بازیه!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای نصب هم در همان ابتدا Steam رو نصب میکنه و شروع میکنه به آپدیت Steam و Setup بازی بالا نمیاد.
می خواستم ببینم کسی این نسخه رو دان کرده که به ما هم بگه باید برای نصبش چیکار کنم و اینکه بهترین کرک برای این ورژن کدومه؟ Crack fix ؟
Steam بالاخره نصب شد و آپدیتم کرد خودشو، حالا وقتی نصب بازی بالا میاد ازم Serial میخواد، کسی این سریال رو داره؟
کرک skidrow رو بریزید ! اگه حل نشد مشکلتون بازم پست بده یه کاری واست بکنیم !خواهشا یکی جواب منو بده!
Steam بالاخره نصب شد و آپدیتم کرد خودشو، حالا وقتی نصب بازی بالا میاد ازم Serial میخواد، کسی این سریال رو داره؟
دوستان free ride هم داره؟
شما می تونید توی شهر بچرخید،بنزین بزنید،کارواش برید،به کافه برید و مست کنید و ... و لازم نیست سریع به سراغ هدف بعدی برید دیگه خودتون تشخیص بدید![]()
دوستان یه عکس زیبا از درخشش نور خورشید گرفتم گفتم برای شما هم بزارم لذت ببرید.ببخشید اگه بزرگه و صفحه دیر لود میشه.ولی خوب قشنگه.(مدیران لطفا پاک نکنند.)
![]()
من نمیتونم بازی رو high qualit yاجرا کنم. همیشه هر بازی رو میتونستم ولی اینو نمیتونم سیستمم هم اینه:
CPU: Intel 6.8 Core Due 2
RAM: 4G DDR3
Graphic: XFX1G nVidia GeForce 9800 gt
Operation System: Windows 7
برنامه Game Boost رو هم دارم ولی بازم نمیتونم رو high اجرا کنم. از اون جایی هم که بازی رو گرفتم مطمئنم که بازی درسته چون اگه خراب باشه واسه یه شهر بازی خرابه. کسی میدونه چه طوری میتونم رو high اجرا کنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)