البته این سبک به زبان انگلیسی قوی و علاقه به این سبکها نیاز داره.
البته این سبک به زبان انگلیسی قوی و علاقه به این سبکها نیاز داره.
من که 7-8 ساله دارم زبان میخونم و در این رشته دارم تحصیل میکنم 60 تا 70 درصد دیالوگ ها رو فهمیدم!البته این سبک به زبان انگلیسی خیلی قوی و علاقه به این سبکها نیاز داره.
در این بازی شدیدا از اصطلاحات، جملات کنایه دار و الفاظ رکیک که تا حالا تو عمرتون نشنیدین استفاده میشه..
بنابراین اگر زبان بلد نیستین تعارف رو بذارید کنار و بیخیال بازی بشید چون واقعا هیچی از بازی نمیفهمید..
موفق باشیم
پیمان جان شاید شما انگلیسی اسلنگتون خوب نیست.... وگرنه من 90 درصد دیالوگ هارو فهمیدم.... چون رشته های تحصیلی انگلیسی اعم از آموزش و ادبیات و... همه بیشتر فنی هستن تا اسپیکینگ رو قوی کنن....وگرنه اونقدرا هم سخت نیست....
من شیوه Slang رو هم خوب بهش تسلط دارم و واقعا خارق العاده است که ادعا میکنید 90 درصد رو متوجه شدید!
بهتون تبریک میگم.
نه خیر عزیزم اینطوری نیست ؛ شما با این حرفت ادبیات انگلیسی و تمام مختلفاتش رو زیر سوال بردی! مگه مکانیک یا هنره که میگی فنی؟!چون رشته های تحصیلی انگلیسی اعم از آموزش و ادبیات و... همه بیشتر فنی هستن تا اسپیکینگ رو قوی کنن
لطفا وقتی در مورد چیزی اطلاع ندارید در موردش نظر ندید.
تاپیک منحرف شد ؛ بحث تموم میشه
مرسی
دوستان تازه فهمیدم la noire برای کامپیوتر هم ریلیز می شود ..توی gamespot زده
شرمنده اگر قدیمیه خبر
عکس:
![]()
این دو تا بازی کوچکترین شباهتی به هم ندارن...........
برای اجرای بازی هم باید پچ 1.03 رو یا همون DLC رو نصب کنید تا بازی روی 3.55 اجرا بشه................
واسه pc ریلیز نمیشه , بلکه همون نسخه کنسول رو میخوان واسه pc پورت کنن.
میشه یه چیزی تو مایه های gta iv پر از باگ و افت فریم و . . .
برای PC بازها باز هم از هیچی بهتره...........
بازیه جالبیه اینش حال میده که تیرت اصلا معلوم نیست چند تا هست
ولی من یه جا گیر کردم.حالا مهم نیست کجاشه میخوام یه راهنمایی کنید.من تمام جستوجو های این ماموریت ها رو در دفترچم خط زدم و رفتم به آخریش که رسیده ساعت 2 نصف شب اینطوریاس.در واقع شبه این کیس که باید بازجویی شه در مغازش بستسهر جا هم گشت میزنم ماموریت خیابونی از بیسیم بهم نمیدن برم.کلا اصلا انگار زمان نمیگذره صبح بشه من برم دم مغازه این مرتیکه حالا چیکار کنم؟20 مین بازی رو به حال خودش گذاشتم صبح نشد یکی میگه چه جوری زمان میگذره؟توی دفترچم هم جز این ماموریتی نیست گیر کردیم این وسطه
![]()
زمان بازی هرجا لازم باشه عوض میشه... مثل بقیه ی بازی ها نیست...
کدوم مرحله دقیقا؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)