تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
تعمیر تخصصی لوازم دیجیتال و خانگی
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 67 از 827 اولاول ... 175763646566676869707177117167567 ... آخرآخر
نمايش نتايج 661 به 670 از 8267

نام تاپيک: تاپیک جامع >> هارد اکسترنال <<

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

وسترن هارد اکسترنالی داره که قابلیت eSATA و USB3.0 رو با هم داشته باشه؟ (اگر ممکنه یک هارد با eSATA معرفی کنید)
    از کل مدلهای وسترن فقط مدل my book Studio Edition II هست که esata داره و usb3 نداره
    اگه esata یا sata میخوای باید مدلهای سیگیت رو بگیری که با تعویض آداپترهاش میتونی انواع اینترفیس هارو داشته باشی
    مدل FreeAgent® GoFlex طبق عکس زیر با تعویض آداپتر میتونی usb2 و usb3 و esata داشته باشی

مثلا مدل FreeAgent® GoFlex با تعویض آداپترهاش میتونی از usb3 اسفاده کنی و فکر کنم اگه آداپترهاشو ورداری میتونی مستقیما از ساتا استفاده کنی

وزن هارد های با آداپتور وسترن بالای 1 کیلو هست . مشکلی از لحاظ نگهداری وجود نداره یا بعضی مواقع که قصد جابجایی اون رو داشته باشید مشکلی پیش نمیاد؟
    نه فکر نمیکنم مشکلی داشته باشه ولی در حمل و نقلش دقت کن ضمن اینکه خود کمپانی وسترن یه کیف مخصوص این هارد ها رو تولید میکنه ولی نمیدونم از کجا میشه خریدش

در سایت وسترن دیدم که این هارد Automatic backup داره. می خواستم بدونم میشه این قابلیت رو غیر فعال کرد؟
    من هارد مدل الایت دارم تنها زمانی اتوماتیک بک آپ کار میکنه که شما از طریق اون نرم افزار این کار رو بکنین
    یعنی خلاصه بگم بدون درخواست شما کاری نمیکنه
    Last edited by ata.royalfalcon; 06-01-2011 at 23:14.

2. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان من یه سوالی داشتم چطوری میشه این اسکین ها skin رو عوض کرد
    یعنی اینها پوستر هستند که میچسبونن به بدنه اش یا اینکه کل قاب رو باید عوض کرد
    یه چند نمونه اسکین رو میذارم

این ادرس سایت وسترن که انواع اسکین میفروشه
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by ata.royalfalcon; 07-01-2011 at 12:54.

4. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال solo8's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    ایران-گرگان

پيش فرض

نه فکر نمیکنم مشکلی داشته باشه ولی در حمل و نقلش دقت کن ضمن اینکه خود کمپانی وسترن یه کیف مخصوص این هارد ها رو تولید میکنه ولی نمیدونم از کجا میشه خریدش
    من این کیف هارو تو پاساژ پایتخت دیدم که دور و ور 20-30 قیمت داشتند.
    البته اون 2 مدلی که من دیدم یه کم بزرگتر بودند(به نظر از لحاظ جنس هم بهتر از این عکس بودن!)

6. این کاربر از solo8 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

کسی نبود ما رو راهنمایی کنه؟!!!

سلام
    من یک هارد اکسترنال 1 یا 1.5 ترابایتی از نوع 2.5 اینچی احتیاج دارم.
    دو مدل مد نظرم است:
    1.My Passport Essential SE USB 3.0/USB 2.0/ 1TB

2.Free Agent GoFlex Ultra–portable Drive USB 3.0 / 1.5 TB

ولی مابین این دو مدل ناجور گیر کردم.به نظرتون کدوم رو بگیرم بهتره.

یه سوال دیگه هم در مورد قیمت هاش داشتم
    قیمت اولی 174 تومن و دومی 207 تومن است. قیمت واقیشون تو بازار واقعا همینه یا کمتره؟!

خودم نمیتونم تصمیم نهایی بگیرم. الآن یک 500 WD Elite دارم برای همین نسبت به Western Digital شناخت دارم. در مورد سیگیت هیچ اطلاعی ندارم. کیفیتش و سرعتش خوبه؟ یه چیز دیگه هم که برام مهه امکان قفل گذاشتن روی درایوه.مثلا همین وسترنی که دارم راحت میشه روش قفل گذاشت که تا پسورد رو وارد نکنی هارد باز نمیشه. آیا سیگیت هم همچین امکانی داره؟

پروفشنال solo8's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    ایران-گرگان

پيش فرض

سلام
    من یک هارد اکسترنال 1 یا 1.5 ترابایتی از نوع 2.5 اینچی احتیاج دارم.
    دو مدل مد نظرم است:
    1.My Passport Essential SE USB 3.0/USB 2.0/ 1TB

2.Free Agent GoFlex Ultra–portable Drive USB 3.0 / 1.5 TB

ولی مابین این دو مدل ناجور گیر کردم.به نظرتون کدوم رو بگیرم بهتره.

یه سوال دیگه هم در مورد قیمت هاش داشتم
    قیمت اولی 174 تومن و دومی 207 تومن است. قیمت واقیشون تو بازار واقعا همینه یا کمتره؟!
    دوست عزیز با توجه به اینکه دوستان 3 بار در مورد های مختلف راهنماییتون کردند اما من هم برای آخرین جواب این سوالاتون رو میدم.
    اولا این هارد هایی که نوشتید از لحاظ حجمی با هم تفاوت دارند یعنی دومی 0.5 ترا بیشتر از اولیه پس طبیعتا قیمتش هم گرونتره و قیمتش میره بالای 200!!!!
    در ضمن مدل دومی از لحاظ سرعت 5400 است و مدل اولی هم فک میکنم 7200(هارد اولی رو زیاد مطمئن نیستم دوستان بیان بگن درسته یا نه)
    توی مدل سیگیت از ساتا هم میشه استفاده کرد که وسترن این قابلیتو نداره.
    از لحاظ بک اپ گیری و رمز گذاشتن هم برای هر دو نرمافزار هایی هست که توی خود هارد بطور پیش فرض وجود داره!

---------- Post added at 07:15 PM ---------- Previous post was at 07:10 PM ----------

دوستان من یه سوالی داشتم چطوری میشه این اسکین ها skin رو عوض کرد
    یعنی اینها پوستر هستند که میچسبونن به بدنه اش یا اینکه کل قاب رو باید عوض کرد
    یه چند نمونه اسکین رو میذارم

این ادرس سایت وسترن که انواع اسکین میفروشه
    کد:
    این هم لینک سایت اصلی که میتونید تمامی اسکین هارو برای انواع وسایل کامپیوتری مثل لپ تاپ و گوشی و... سفارش داد:
    کد:

9. 2 کاربر از solo8 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فرق مدل های My Book 3.0 و My Book Essential Edition USB3.0 در چیه؟
    در مدل My Book Essential Edition USB3.0 امکاناتی داره مثل
    WD SmartWare
    Automatic backup
    Password protection and hardware encryption

مدل My Book 3.0 هیچ کدوم از اینها رو نداره انگاری یه هارد خالی از هرگونه نرم افزاری هست ولی عوضش یه سیدی جداگانه داره

و تفاوتهای دیگر هم اینه که در مدل My Book Essential از 500 گیگا تا 3 ترا موجوده ولی در مدل My Book 3.0 فقط 1 و 2 ترا موجوده

تفاوت دیگه هم اینه که My Book 3.0 فقط برای ویندوز هست یعنی برای سیستم مکینتاش سازگار نیست

در مدل My Book 3.0 فقط usb3 داره که با usb2 سازگار هست طبق عکس زیر (البته اگه درست متوجه شده باشم دوستان راجع به این قسمتی که گفتم نظر بدن)

در مدل My Book Essential همزمان هم usb2 و usb3 داره طبق عکس زیر (دوستان راجع به این قسمتی که گفتم نظر بدن)

Last edited by ata.royalfalcon; 07-01-2011 at 22:35.

11. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال solo8's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    ایران-گرگان

پيش فرض

\

در مدل My Book 3.0 فقط usb3 داره که با usb2 سازگار هست طبق عکس زیر (البته اگه درست متوجه شده باشم دوستان راجع به این قسمتی که گفتم نظر بدن)

در مدل My Book Essential همزمان هم usb2 و usb3 داره طبق عکس زیر (دوستان راجع به این قسمتی که گفتم نظر بدن)

توی عکس 1 علاوه بر اونچه که شما گفتید میگه اگه کابل USb 3.0 رو به پورت USB2.0 کامپیوترتون وصل کنید نهایت سرعت همون سرعت USB 2.0 است.(480 MBps)
    تو عکس 2هم میگه از USB 2.0 استفاده کنید و هر وقت هم که آماده شدید(سیستمتون به USB 3.0 اپدیت شد) از USB 3.0 استفاده کنید.

13. این کاربر از solo8 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ali_ir_bsd's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    ایران زمین

پيش فرض

دوستان هاردهای ای دتا ADATA چطورین خیلیا توصیه نمی کنن دلیلشون اینه می گن بگیر نگیر داره نظر شما چیه ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

ata.royalfalcon ,ممنون از جوابهای کاملتون
    چند تا سوال دیگه هم دارم لطفا راهنمایی کنید:

1. هاردهای اکسترنال( با آداپتور و بی آداپتور) باید همیشه وصل به کامپیوتر باشه؟چون من میخوام اطلاعاتم رو روی هارد بریزم و هارد رو بزارم کنار و ممکنه که در ماه یکی دو دفعه بخوام ازش استفاده کنم.زیاد وصل کردن و جدا کردن هارد از کامپیوتر موردی برای هارد پیش نمیاره؟

2. هاردهای 2.5 اینچی بدون آداپتور ,مشکلی از بابت منبع تغزیه و خرابی ندارند؟( به علت اینکه هارد رو برای بکاپ اطلاعات میخوام این موضوع مهمه برام)

3. هارد های MY Passport Essential USB 3.0و MY Passport Essential SE USB 3.0 SE چه تفاوتی دارند و سرعتشون 7200 هست؟

4. پارتیشن بندی هاردهای بدون آداپتور وسترن به چه صورتی هست؟

5.CD نرم افزار همراه هارد My Book 3.0 شامل همان نرم افزاری هست که در My Book Essential Edition USB3.0 وجود دارد؟

گه esata یا sata میخوای باید مدلهای سیگیت رو بگیری که با تعویض آداپترهاش میتونی انواع اینترفیس هارو داشته باشی
    مدل FreeAgent® GoFlex طبق عکس زیر با تعویض آداپتر میتونی usb2 و usb3 و esata داشته باشی
    6.آداپتور سگیت که باید جدا تهیه بشه eSata و USB 3.0 رو با هم داره ؟

7. داخل پک free Agent Go Flex Pro Ultra آداپتور Usb3.0 وجود داره؟

مرسی

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

. هاردهای اکسترنال( با آداپتور و بی آداپتور) باید همیشه وصل به کامپیوتر باشه؟چون من میخوام اطلاعاتم رو روی هارد بریزم و هارد رو بزارم کنار و ممکنه که در ماه یکی دو دفعه بخوام ازش استفاده کنم.زیاد وصل کردن و جدا کردن هارد از کامپیوتر موردی برای هارد پیش نمیاره؟
    سلام نه بهتره كه فقط در مواقع نياز وصل كني و وقتي كارت باهاش تموم شده حتما safe remove كني و توصيه من اينه كه يه كابل usb معمولي بخر يه سر شو بزن به پشت كيس و ديگه درش نيار تا اون پورت پشت كيس مستهلك نشه (در اثر در آوردن مكرر) بعدش كابل usb كه به هارد وصل ميشه رو تا اونجايي كه ممكنه در نيار تا استهلاكش بالا نره خب بالاخره كانكتورهاي usb عمر محدودي دارن
    محض اطلاع كابل ساتا حدود 50 بار تحمل باز و بسته شدن دارن و كابل esata حدود 5000 بار تحمل باز و بسته شدن دارن!!!

هاردهای 2.5 اینچی بدون آداپتور ,مشکلی از بابت منبع تغذیه و خرابی ندارند؟( به علت اینکه هارد رو برای بکاپ اطلاعات میخوام این موضوع مهمه برام)
    اگه فقط براي بكاپ هست ديگه به لوازمي چون ريسيور و غير از كامپيوتر وصل نكن ممكنه اين دستگاهها امن نباشه يعني براي اينكه اصلا ريسك نباشه فقط به كامپيوتر بزن نه به ريسيور مثلا
    نكته مهم
    تا اونجايي كه امكان داره كابل رو به پشت كيس يعني مستقيما به مادربرد وصل بشه
    بخاطر اينكه ممكنه نصاب و اسمبل كننده سيستم كابل جلويي كيس رو درست نبنده
    مثلا ديتا رو بزنه به برق و برق رو بزنه به ديتا من خودم بارها بارها ديدم فلش اينجوري سوخته
    پارتیشن بندی هاردهای بدون آداپتور وسترن به چه صورتی هست؟
    اين هاردها پارتيشن بندي شده است براي چي ميخواي دوباره پارتيشن بندي كني
    ضمنا اون پارتيشن اوليه كه توش نرم افزار بك آپ گيري هست براحتي قابل حذف شدن يا ويروسي شدن نيست و براي حذف كردن روش خاصي داره
    CD نرم افزار همراه هارد My Book 3.0 شامل همان نرم افزاری هست که در My Book Essential Edition USB3.0 وجود دارد؟
    مطمئن نيستم ولي فكر كنم همينطور باشه
    هارد های MY Passport Essential USB 3.0و MY Passport Essential SE USB 3.0 SE چه تفاوتی دارند و سرعتشون 7200 هست؟
    مدل SE يه خورده ضخيمتره يا كلفتره بخاطره اينكه تا 1 ترا هست ضمنا مدل se تنوع رنگش كمتره
    6.آداپتور سگیت که باید جدا تهیه بشه eSata و USB 3.0 رو با هم داره ؟

7. داخل پک free Agent Go Flex Pro Ultra آداپتور Usb3.0 وجود داره؟
    مدل FreeAgent® GoFlex™ Desk External Drive آداپتر هاي
    FireWire® 800/USB 2.0 (باهم هست)
    USB 3.0
    (هر سطري آداپتر جداگانه هست)

و من فكر ميكنم به صورت پيش فرض داخل جعبشون آداپتر usb2 دارن مگر اينكه روي جعبشون نوشته باشه اين هارد با اداپتر مثلا usb3 فروخته ميشه و بقيه آداپتر هارو بايد جداگانه بخري يعني بايد روي جعبشون دقت كرد كه چه نوع آداپتري همراهشونه

و مدل FreeAgent® GoFlex™ Pro Ultra–portable Drive آداپتر هاي
    FireWire® 800
    USB 3.0
    eSATA
    USB 2.0
    داره (هر سطري آداپتر هاي جداگانه هست )
    Last edited by ata.royalfalcon; 09-01-2011 at 12:38.

17. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •