چه باخت بدی دادیم به تاتنهام! ناکس تلافی بازی رفت رو کرد!
ولی عشق است من یو!یعنی خوشم میاد ساف همه بازیکنای تیم رو طی تمامی بازی ها به صورت چرخشی بازی میده که نه هیچ کدومشون خسته بشنه و نه استیل کلی تیم به هم بخوره!
![]()
چه باخت بدی دادیم به تاتنهام! ناکس تلافی بازی رفت رو کرد!
ولی عشق است من یو!یعنی خوشم میاد ساف همه بازیکنای تیم رو طی تمامی بازی ها به صورت چرخشی بازی میده که نه هیچ کدومشون خسته بشنه و نه استیل کلی تیم به هم بخوره!
![]()
حالا عظمت تیم های انگلیسی رو ببینید
این Bale با حرکتاش واقعا اینتر رو نابود کرد!
اگه رئال امسال هم قهرمان نشه میرم طرفدار بارسلونا میشم
بهتره برید طرفدار بارسا بشید چون رئال واقعا به همچین هوادارانی نیاز نداره که بعد از قهرمان نشدن تیمشون برن سراغ تیم دیگه .
زنده باد رئال
ممنون
این داوران چرا باید هر سری به بارسلونا حال بدن؟؟ دروازه بان بارسلونا باید دقیقه ی 20 به خاطر اون حرکت وحشتناک مستقیم اخراج میشد. با یه تا پرنده گذاشت زیر گلوی مهاجم تیم کوپنهاگن. بیچاره مهاجمه یه جوری افتاد زمین که من گفت جان به جان آفرین تسلیم کردولی خدا رو شکر اتفاقی براش نیفتاد. حالا اون داور ابله اومده خطای مهاجم رو گرفته
زور زوری میخوان بارسا رو قهرمان کنن. اون از وضع قرعه کشی و گروه بندی هاشون، اینم از وضع داوریهای این چند ساله به نفع بارسا.
ولی با برد منچستر و تاتنهام خیلی حال کردم. قدرت تیمهای لیگ برتری رو به رخ بقیه کشیدن. (به قول عادل، چه میکنه این گرت بیل!؟!)
تیمهای بوندسلیگایی هم که هواداران رو ناامید کردن که ...شالکه به هاپوئل مساوی کرد و وردربرمن هم 2 بر صفر از توئنته خورد
(همینطوری بخوان بازی کنن، سهمیه چهارم ایتالیا که سهله. یه سهمیه از خودشون رو هم باید بدن به یه کشور دیگه
(شوخی بود. نریزین سرم
))
موافقم این برمن واقعا ناامیدمون کرد تقریبا چهارمیش قطعیه!!!
ولی به شالکه امیدوارم...
فقط از یه چیز مطمعنم...
اینکه وردربرمن که سهله شالکه و دورتموند و لورکوزن و اشتوتگارت و بایرن هم از الان به بعد تمام بازی های اروپایی رو ببازن سهمیه سر جای خودش باقیه!!!![]()
فقط تهدید کردم تا بترسند بیش تر سعی کنند
رئال هم به داشتن هوادار دل سوزی مثل من افتخار می کنه![]()
برمن هم به نظر من اگه فرینگس اخراج نمیشد نمیباختش
به قول عادل نمودار سینوسی برمن فعلا رو دور باختنشه![]()
به این جور طرفدارا میگن حذب بادی
یه باد میاد باهاش میرن
شوخی بود![]()
سلام دوستان کسی از ترکیب رئال و میلان خبر داره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)