سلام
LG 42LCD470
قابلیت دریافت دیجیتال هم داره؟
چطور راه اندازی کنم؟
فریمور های جدید را از کجا باید دانلود کرد؟
سلام
LG 42LCD470
قابلیت دریافت دیجیتال هم داره؟
چطور راه اندازی کنم؟
فریمور های جدید را از کجا باید دانلود کرد؟
سلام
بنده یک عدد LX9500 تهیه کردم و میخواستم بدونم این مدل چه فرمتهایی رو از طریق USB پخش میکنه و دیگه اینکه چطور Firmware این مدل قابل آپدیت هست؟
دو تا گلایه هم از گلدیران دارم. یکی اینکه کنترل دوم رو از روی این مدل برداشتند و دیگه اینکه قابلیت بلوتوث هم نسبت به مدل های موجود در امارات حذف شده است.
درسته بنده هم که قصد خرید داشتم مدل با ضمانت بلوتوث نداشت و مدل بدون ضمانت و کره ای بلوتوث داره که من بلوتوث دار رو خریداری کردم ... کلا همه برندهایی که توی ایران تولید میشن نه فقط الجی از این دست کارها متاسفانه زیاد انجام میدن !
در مورد فرمت هایی که پشتیبانی میشن من همه چیز رو تا حالا تونستم پخش کنم غیر از WMV ...
برای آپدیت هم ظاهرا باید کابل Lan رو وصل کنید به تی وی و آپدیت کنید . من بزودی خودم تست می کنم و همینجا درج می کنم .
مدلی که شما تهیه کردید دارای 2 کنترل هست؟
من با پسوند MKV مشکل دارم یعنی تصویر بدون مشکل پخش میشه اما همون اول در مورد رمزدار بودن صدا پیغام میده و تصویر بدون صدا شروع به پخش میکنه.
بیشتر فرمت ها به غیر از wmv,dat
مودم در حالت ppoee باید تنظیم باشد.(بدون نیاز به کانکشن به اینترنت متصل شود)
کابل لن را به ورودی لن تی وی متصل کنید.
تی خود ورژن نرم افزار را چک کرده و اگر اپدیتی موجود باشد اطلاع میدهد.
را دیگر بعد از نصب کابل لن زدن دکمه نت کاست.
راه سوم بعد از نصب کابل لن .
دکمه قرمر
اپدیت نرم افزار
در مورد کنترل :
کنترل گلدیران این کنترل را از روی تی وی برنداشته بلکه برای ورژن های مختلف این کنترل موجود است و نیست.
در مورد بلوتوث ورژن امریکا هم بلوتوث نداره.
در ضمن تمامی lx9500,le8500 ساخت کره بوده ودر ایران منتاژ نمی شوند .(تا جایی که بنده دیدم)
با تشکر.
هادی
---------- Post added at 12:29 PM ---------- Previous post was at 12:25 PM ----------
1کنترل بیشتر ندارد.
در مورد صدا شما نرم افزار تی وی را اپدیت کنید بیشتر مشکلات حل می شود.
با تشکر.
هادی
با گارانتی خریدید؟
اگر با گارنتی خریدید که به صورت پیش فرض فعال است.
چون امکان دارد فعال باشد اما شما نمی توانیدان را بگیرید.
برای اطلاع پیدا کردن شما یک بار کانال یابی کنید اگر فعال باشد 50 درصد اول کانال یابی دیجیتال و در 50 درصد دوم کانال یابی غیر دیجیتال انجام می شود.
اگر غیر فعال بود شما به تایپک ورود به منو مخفی lg مراجعه کنید.
در مورد فریمور tv باید ورودی lan دادشته باشد که به صورت اتماتیک ان را اپدیت کنید.
که مدل شما این امکان را ندارد وما هم هیچ سایتی را پیدا نکردیم که اپدیت در ان موجود باشد.
با تشکر.
هادی
اونایی که زده by lg electronic کجاییه؟
سلام خدمت دوستان بدون درنظرگرفتن هیچ آیتمی کیفیت lx6500 بهتره یاle8500 باتشکراززحمات دوستان
قطعات تمام کره ای منتاژ ایران.
با تشکر.
هادی
---------- Post added at 11:17 AM ---------- Previous post was at 11:16 AM ----------
حتما le8500
اصلا شک نکنید.
با تشکر.
هادی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)