تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 67 از 78 اولاول ... 175763646566676869707177 ... آخرآخر
نمايش نتايج 661 به 670 از 775

نام تاپيک: درمان لاغری - راه های افزایش وزن

آخر فروم باز ARASH66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    ■ قلب زمین

پيش فرض

راهی هست که صورت چاق بشه؟
    این مخمر م... که میگن اون واقعا صورتو چاق میکنه؟
    شما مصرف سیب زمین رو بیشتر کن، مخصوصا عصرونه، امتحانش ضرر نداره

2. 2 کاربر از ARASH66 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز alone one's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من باشگاه میرم،کسی هس اینجا راهنماییم کنه یه برنامه خوب غذایی هفتگی داشته باشم؟

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

حمید جان مواد غذایی پر کالری زیاد هستن...بستگی به بودجه طرف داره یکی این کالری رو از سیب زمینی میگیره و یکی دیگه از سینه مرغ..
    ولی در کل غذاهایی مثل سیب زمینی ، عدس ( غنی از پروتئین و کربوهیدرات ) ، کشمش ، ماکارونی ، سینه مرغ ، خشکبار مثل پسته و تخمه و ...
    .
    .
    مثلا یه نمونه مثال میزنم البته یان فقط یه نمونه ست شما میتونید به نسب طبع خودتون تغییرش بدید..

سیب زمینی 300 گرم = 200 کالری
    عدس 100 گرم = 350 کالری
    کشمش 50 گرم = 150
    ماکارونی 200 گرم = 300 کالری

اینا در کل میشه 1000 کالری..البته این برنامه رو باید جوری چید که موجب ازار و اذیت نشه و باید دو سه نمونه برنامه مثل این درست بشه تا تکراری نشه چون وقتی تکراری بشه انجامش غیر قابل تحمل میشه..
    و نکته دیگه زمانبندیه که هر کدوم از این وعده ها باید هر 3 ساعت یکبار مصرف بشه..البته واقعا این حجم غذا کار راحتی نیست ولی افرادی که میخوان وزنشون افزایش پیدا کنه باید این 4 ماهی به این منوال عادت کنن..
    سلام.....
    میشه کمی در خصوص این برنامه‌ی غذایی توضیح بدین؟؟؟
    -------------
    من 20 سالمه، 190 سانت قدمه و 65 کیلو وزنمه.... راستش روزی 15 وعده غذا هم بخورم، چاق نمیشم!!!! من میخوام وزنم 90 کیلوباشه!!(25 کیلو کم دارم مشخصا!!!!)....
    با توجه به اینده ای که برای خودم متصورم و قدم، به این وزن و هیکل این شکلی نیاز دارم....

خوب، من فرصت رفتن به بدن‌سازی رو ندارم.... ولی تو خونه شنامیرم و شیکم کار میکنم... ورزش دیگه ای هست که تو خونه فعلا کار بکنم؟!شاید اگر وزنم بالاتر رفت، اونموقع باشگاه هم رفتم که بعید میدونم بتونم وزنم رو افزایش بدم!!

حالا، من دنبال یه برنامه‌ی غذایی مناسب هستم.... مثلا امروز برا اولین بار تو عمرم از ساعت 3 تا 7 بعد از ظهر، 3 تا بشقاب ماکارونی خوردم و دارم میرم که یه دونه دیگه بخورم...

من معمولا سیب زمینی رو با تخم مرغ قاطی میکنم و میخورم(سرخ میکنم دیگه!!!!) اگر لازمه، میتونم هر دو رو بپزم بخورم؟؟؟

کلا میشه یه لیست از غذاهایی بدین بهم که بخورم و سریع تو چاق شدنم تاثیر داشته باشه؟!!(من خیلی از خصلت‌هام به دایی هام رفته.... 3 تایی دارم که من دقیقا به اونی رفتم که لاغره!! دو تای دیگه هیکل های خفنی دارن )

به نظر دوستان چه مدتی چقد وزن میتونم اضافه بکنم؟ مثلا اخر سال چند کیلو میتونم به این روش اضافه بکنم؟؟؟
    اگر روزی مثلا دوتا سیب زمینی با دوتا تخم مرغ بخورم و صبحونه هم بخورم(چون الان صبحونه نمی‌خورم!) و اینکه میزان راه رفتنم تو خونه که خیلی بالاست رو کم بکنم و در حقیقت از بین ببرم! و همچنین کمتر قصه بخورم و خودم رو اذیت بکنم و فک بکنم ایا میتونن کمک بکنن؟؟؟

(این حساب کتابی که نقل قول گرفتم، از کجا میتونم برا کل مواد غذایی گیرش بیارم و چطوری باید استفاده بکنم... چون این بالا گفته که با هر وعده یه بار همه‌‌ی اینا رو بخور! یعنی برای اضافه کردن هر کیلو، باید روزی 3 بار اون 1000 کالری رو بگیری... اگر بیش‌تر از 1000 کالری در روز بگیریم چی؟!(بیش‌تر از 3000 کالری در روز که اینجا مثال داده دوستمون.... مثلا 5000 و اینا؟) )

پروفشنال farzad02's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام.....
    میشه کمی در خصوص این برنامه‌ی غذایی توضیح بدین؟؟؟
    -------------
    من 20 سالمه، 190 سانت قدمه و 65 کیلو وزنمه.... راستش روزی 15 وعده غذا هم بخورم، چاق نمیشم!!!! من میخوام وزنم 90 کیلوباشه!!(25 کیلو کم دارم مشخصا!!!!)....
    با توجه به اینده ای که برای خودم متصورم و قدم، به این وزن و هیکل این شکلی نیاز دارم....

خوب، من فرصت رفتن به بدن‌سازی رو ندارم.... ولی تو خونه شنامیرم و شیکم کار میکنم... ورزش دیگه ای هست که تو خونه فعلا کار بکنم؟!شاید اگر وزنم بالاتر رفت، اونموقع باشگاه هم رفتم که بعید میدونم بتونم وزنم رو افزایش بدم!!

حالا، من دنبال یه برنامه‌ی غذایی مناسب هستم.... مثلا امروز برا اولین بار تو عمرم از ساعت 3 تا 7 بعد از ظهر، 3 تا بشقاب ماکارونی خوردم و دارم میرم که یه دونه دیگه بخورم...

من معمولا سیب زمینی رو با تخم مرغ قاطی میکنم و میخورم(سرخ میکنم دیگه!!!!) اگر لازمه، میتونم هر دو رو بپزم بخورم؟؟؟
    دوست من به کجا چنین شتابان؟
    فرضا شما اینهمه بخوری، نهایتا انتظار داری چه اتفاقی بیفته؟

اغلب حجم و وزن یک انسان، از این 3 بافت تشکیل شده: استخوان+عضلات+چربی
    استخوان که در انسان بالغ رشدی نداره
    می ماند عضله و چربی

عضله هنگامی رشد می کند که فعالیت داشته باشد و البته مواد غذایی مناسب به آن برسد.هر چه فعالیت بیشتر و متنوع تر=افزایش حجم عضلات

چربی چیست؟ وقتی بیش از نیاز بدنت کالری دریافت کنی، انرژی ذخیره می شود به شکل فشرده که ما آن را چربی می نامیم
    چربی زیاد باعث انواع بیماری ها می شود
    شما را بد هیکل می کند
    شما را کند و کم تحرک می کند

فکر می کنید اگر به همین روند خوردن ادامه دهید، کدام ارگان بدن شما زیاد می شود؟

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

فکر می کنید اگر به همین روند خوردن ادامه دهید، کدام ارگان بدن شما زیاد می شود؟
    والا می‌دونم که نتیجه‌اش چیه.... ولی راستش رو بخواید بنده حاضرم همه‌ی بیماری های رفقای چاقم رو داشته باشم ولی لاغر نباشم.... بابا خفه شدیم به خدا!!!
    یکی بهت دست بزنه میخوره به استخونت درد میگیره تا 4 ساعت!! لباس به تنت نمی‌شینه و همش همه جا بهت میگن اسکلت!!!

من که حالم از ریخت فعلیم بهم میخوره.... متاسفانه هرکاری میکنم چاق هم نمیشه!! شما مطمئن باش اگر شیکم بم‌بم بیگلو(همین اسمش بود؟! تو شهر ما به این اسم معروف بود!!!!) رو هم بهم وصل بکنن، نیم ساعت بعدش اب میشه میشم همین اسکلت کنونی!!

فعلا تلاشم اینه که زیاد بخورم از همه چیز شاید فرجی شد و وزنم زیاد شد که باش بدنسازی هم رفتم!!!!

البته وزنه ندارم و اخرین بار سال 89 وزن گرفتم 65 کیلو بودم!! الان احتمالا سبک تر باشم

تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

والا می‌دونم که نتیجه‌اش چیه.... ولی راستش رو بخواید بنده حاضرم همه‌ی بیماری های رفقای چاقم رو داشته باشم ولی لاغر نباشم.... بابا خفه شدیم به خدا!!!
    یکی بهت دست بزنه میخوره به استخونت درد میگیره تا 4 ساعت!! لباس به تنت نمی‌شینه و همش همه جا بهت میگن اسکلت!!!

من که حالم از ریخت فعلیم بهم میخوره.... متاسفانه هرکاری میکنم چاق هم نمیشه!! شما مطمئن باش اگر شیکم بم‌بم بیگلو(همین اسمش بود؟! تو شهر ما به این اسم معروف بود!!!!) رو هم بهم وصل بکنن، نیم ساعت بعدش اب میشه میشم همین اسکلت کنونی!!

فعلا تلاشم اینه که زیاد بخورم از همه چیز شاید فرجی شد و وزنم زیاد شد که باش بدنسازی هم رفتم!!!!

البته وزنه ندارم و اخرین بار سال 89 وزن گرفتم 65 کیلو بودم!! الان احتمالا سبک تر باشم
    من به شما برنامه میدم، هفته ای 1 کیلو زیاد کنی، انجام میدی؟

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

من به شما برنامه میدم، هفته ای 1 کیلو زیاد کنی، انجام میدی؟
    هفته‌ای؟ اره فقط میگم هواست به جیب ما هم باشه!! دانشجوییم!

تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

هفته‌ای؟ اره فقط میگم هواست به جیب ما هم باشه!! دانشجوییم!
    اینو از کسی که هم خودشو چاق کرده و هم لاغر کرده به یاد داشته باش که چاق شدن خیلی راحت تر از لاغر شدنه

من برنامه غذایی+ورزشی میدم....
    اگر ورزش انجام ندی، مسئولیت چربی دور شکم و باسن و زشتی هیکلت + بیماری های قلبی و عروقی در سنین بالاتر..... با خودت

برای دادن برنامه حتما به سوالات زیر جواب دقیق بده:
    1- سن
    2- پسری دیگه؟
    3- قد
    4- وزن
    5- دور مچ (بالای استخوان)
    6- فکر میکنی حجم معدت چقدره؟ مثلا چند کفگیر برنج در زمانی که خیلی گرسنه هستی، میتونی بخوری؟

اینم راهنمای اندازه گیری دور مچ:

10. این کاربر از farzad02 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

اوکی....

20 سالمه( مرداد 71!)، بعله پسریم!، 190 سانت!، وزنم هم 65 کیلو!...... دور مچم هم هست: 6 سانت و 2 میل!!!! البته فقط قسمت بالاش و نه دور تا دورش!! که دورش میشه 12.5 تقریبا....
    یه بشقاب از این شیشه‌ای گنده ها که معمولا 3-4 کفگیره میخورم!البته بستگی به غذاش هم داره!! ولی همون 3-4 تا ....

میگم برنامه ای بده که وزنم مثلا هفته ای 2-3 کیلو زیاد بشه!!

اگر واقعا عملی باشه، حتمی بدنسازی هم میرم...(الان میخوام برم دفاع شخصی ثبت نوم کنم و برم!) منافاتی که نداره؟!

تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

اوکی....

20 سالمه( مرداد 71!)، بعله پسریم!، 190 سانت!، وزنم هم 65 کیلو!...... دور مچم هم هست: 6 سانت و 2 میل!!!! البته فقط قسمت بالاش و نه دور تا دورش!! که دورش میشه 12.5 تقریبا....
    یه بشقاب از این شیشه‌ای گنده ها که معمولا 3-4 کفگیره میخورم!البته بستگی به غذاش هم داره!! ولی همون 3-4 تا ....

میگم برنامه ای بده که وزنم مثلا هفته ای 2-3 کیلو زیاد بشه!!

اگر واقعا عملی باشه، حتمی بدنسازی هم میرم...(الان میخوام برم دفاع شخصی ثبت نوم کنم و برم!) منافاتی که نداره؟!
    آقا مطمئنی دور مچت 12.5 سانته؟
    برای قد 190 خیلی کمه. یعنی الان من شمارو تصور میکنم، خیلی باید لاغر باشی
    وزنت از پایینترین استانداردها هم پایینتره

کلا اهل ورزش نیستی؟
    تغذیه هم قطعا جالب نبوده

الان میفهمم چرا نمی خوای بری باشگاه بدنسازی
    برای شما رفتن باشگاه بدنسازی از نون شب واجبتره بر خلاف چیزی که فکر میکنی

کلا تو فامیلتون و کسایی که بهشون رفتی، افراد همه لاغرن؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •