منم از این لپ تاپ دارم ازشم خیلی راضیم فقط من چون اهل بازی نیستم به مدل کارت گرافیکش اهمیت ندادم واسه همین گرافیکش intel هست میخواستم ببینم این مدل میتونه فیلمهای HDو سه بعدیو پخش کنه؟
منم از این لپ تاپ دارم ازشم خیلی راضیم فقط من چون اهل بازی نیستم به مدل کارت گرافیکش اهمیت ندادم واسه همین گرافیکش intel هست میخواستم ببینم این مدل میتونه فیلمهای HDو سه بعدیو پخش کنه؟
چون اکثرا کانفیگ ati رو دارن برا همین کسی هنوز جواب نداده
منم نمیدونم اما احتمالا میتونه ، راهش اینه که خودتون امتحان کنین و به بقیه هم خبرشو بدید![]()
ایا صفحه 15.6 اینچ از زاویه نزدیک مثلا جوری که رو شکم رو زمین دراز کشیدید!چشم رو اذیت نمیکنه؟؟؟؟
چون تجربه لپ تاپ ندارم از دوستان سوال میکنم...لطفا نظر بدید![]()
بزار خیالتو راحت کنم
صفحه 15.6 هیچ عیبی نسبت به مانیتورهای کوچیکتر از خودش نداره
مزیتم داره اینکه اجزای تصویر رو بزرگتر میبینی![]()
من هروقت میخوام از نوت بوکم استفاده کنم میزنمش به برق وقتی هم که کارم تموم شد از برق میکشمش. اگه یه موقعی اتفاقی از باتریش استفاده کردم سعی میکنم که باتریشو تا آخرش مصرف کنم ولی حالت اول بیشتر واسم اتفاق میوفته. این کار ضرری به باتری میرسونه؟
همیشه،هفته ای یکبار هم از باتری استفاده کن، میگن بازدهی و عمرش بیشتر میشه
منم دقیفا مثل شما عمل میکنم![]()
دوستان کسی میدونه چه جوری یه فایل مثلا با حجم 15 mg
به چند پارت تقسیم میکنن با برنامه winrar؟
عزیز من اینجا جاش نیست ولی بیا اینم جوابت
بر روی فایل یا پوشه مورد نظر کلیک راست کرده و Add to archiveرا انتخاب کنید. حال در پنجره Archive name and parametersو در tab جنرال در قسمت(اون پایین سمت چپ)Splite to volumes, bytes اندازه قابل تقسیم برای فایل را بر حسب بایت وارد کنید.
مثلا یک فایل به اندازه 600مگا بایت دارید و میخواهید آن را به 6 قسمت تقسیم کنید بنابراین کافیست در قسمت Split to volumes, bytesمقدار 100000000 که همان 100 مگا بایت (البته کاملاً دقیق نیست) را وارد کنید
خواب این کار اشتباهه .. قبلا در یه پست کاملا توضیح دادم
شما باطریتو با این کار نابود میکنی ..
این باطریها لیتیوم یونی هستند و به هیچ وجه نباید خالی بشن پس نزار از 10 درصد به پایین بره .. هر وقت شارژش به 10درصد رسید بزن به برق فول شارژ بشه و در اون حالت میتونی از برق استفاده کنی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)