تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 67 از 449 اولاول ... 175763646566676869707177117167 ... آخرآخر
نمايش نتايج 661 به 670 از 4487

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات COMODO - || آرشیو شماره 1 ||

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

ویرایش شد شده بود 3تا سوال بود!!!

آخر فروم باز M E H R A N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

عزیز سوال سوم شما رو قبلا در پست زیر جواب دادم.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

میرید توی اون انجمن یک ثبت نام میکنید و اونجا مطرح میکنید تا بررسی بشه. نیازی هم به آپلود فایل ندارید بلکه میتونید مشخصات هش اون رو براشون بذارید. اگر فایل قبلا توسط ویروسی آلوده نشده باشه مشخصات هشش با تمام نسخهای 2009 یکی خواهد بود و اونها هم وقتی ببینند همچین مشکلی هست سریعا رسیدگی میکنند یعنی حتی به یکی دو ساعت هم نمیرسه.

مشخصات هش را هم میتونید توسط برنامه هایی مانند Hashtab در بیارید. مثل عکس زیر به گزینه های properties اضافه میشه.

HashTab را از لینک زیر دانلود کنید و بعد نصب کنید تا مثل عکس بالا این قسمت اضافه بشه.

کد:
    بعد روی فایل ستاپ پاندا و نه فایل rar شده کلیک راست کنید و properties را بزنید. برید به تب File Hashes و مشخصات را اینجا Cope & Paste کنید. یعنی با ماوس مثلا روی MD5 کلیک راست میکنید و کپی... و بعد هم پیست.

3. 2 کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت

پيش فرض راه حلی برای خاموش شدن کامپیوتر پس از اتمام اسکن توسط کومودو

راه حلی برای خاموش شدن کامپیوتر پس از اتمام اسکن توسط کومودو

بر خلاف سایر سوئیت های امنیتی ، کومودو دارای آپشنی برای خاموش کردن کامپیوتر پس از اتمام اسکن ندارد،
    و افرادی که دوست دارند شبانه کومودو رو در حالت فول اسکن رها کنند و برن بخوابند و کومودو کارش را بکند و بعدا کومودو کامپیوتر را خاموش کند،کمی ناراحت می شوند!!!!

برای اینکار یکبار باید خودتان کامپیوتر را فول اسکن نمائید و با کرونومتر یا هز چیزی زمان بگیری،تا زمان اتمام اسکن را بدانید!!!!
    البته می توانید از قسمتdurationنیز زمانی که اسکن به طول انجامیده را بفهمید....
    کمی این کار برای یعضی ها ناراحت کننده است،ولی شما یک داده بسیار بدردبخور با این کار بدست می آورید!!!

سپس وقتی زمان تقریبی فول اسکن کامپیوترتان را بدست آوردید،به آن نیم ساعت محدوده ایمن اضافه کنید و سپس به ثانیه تبدیل تمائید،
    برای مثال سه ساعت و سی دقیقه وقتی زمان فول اسکن طول کشید نیم ساعت دیگر به آن اضافه نمائید و به ثانیه تبدیل کنید،4*60*60 می شود14400 ثانیه!!!
    =====================================
    وقتی این زمان مطمئنه را بدست آوردیم،هر زمان خواستیم می توانیم فول اسکن کامپیوتر را شروع کنیم،و پس از شروع
    با مراجعه به
    start==>run
    دستور زیر را در کادر وارد نمائید،
    shutdown -t 14400
    که با دادن این دستور کامپیوتر پس از 14400ثانیه یا همان چهارساعت خاموش می گردد،که به احتمال99درصد اسکن کامپیوتر تمام شده،
    ***زمان اسکن با توجه به حجم هارد و توان پردازشی پردازنده است و در کامپیوترهای مختلف متفاوت است
    باز هم تاکید می کنم زمان فول اسکن کامپیوتر خود را بسنجید و نیم ساعت به آن اضافه کنید،{در بالا به آن اشاره کامل نمودم....}
    ××××××××××××××××××××××××× ××××××××
    اگر پس از زدن دکمه اینتر پشیمان شدید!!!
    دستور
    shutdown -a
    را وارد نمائید.

=======================>شما می توانید یک شورتکات برای این کار نیز بسازید،برای اینکار با کلیک راست در فضای خالی دسکتاپ و انتخاب new->short cutیک شورتکات ایجاد کنید و هر زمان خواستید با کلیک بر روی آیکون تایمر فعال می شود!!!!

نکته 1:بهتر است از تنظیمات قبل از انجام این کار برای قرنطینه کردن اتوماتیک مخرب های کشف ساده هنگام اسکن را فعال کنید،چون شما حضور فیزیکی برای دادن دستور را ندارید!!!

نکات:

***زمان اسکن با توجه به حجم هارد و توان پردازشی پردازنده است و در کامپیوترهای مختلف متفاوت است
    ***شما می توانید با وارد کردن دستور shutdown -i در run کارهای فوق را از رابط گرافیکی نیز انجام دهید!!
    البته باید با زدن دکمهadd کامپیوترهایی که می خواهید خاموش گردند را به لیست اضافه کنید!!!

امیدوارم بهره لازم را از این نوشتار برده باشید...
    Last edited by santamove; 30-10-2010 at 12:52.

5. 6 کاربر از santamove بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای wordist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

سلام دوستان

عنوان تاپيك كمي تغيير كرد

از اين پس تمامي مباحث در مورد محصولات Comodo اينجا انجام ميشه

از دوستان فعال اينجا ميخوام كه به تاپيكهايي موازي كه كاربران ممكنه ايجاد كنن پاسخ ندن و اونا رو به اين تاپيك راهنمائي كنن

همچنين جهت پربارماندن تاپيك و پيروي از قوانين از دادن پستهاي بيهوده و اسپم و تشكر خودداري كنيد (اينگونه پستها بدون هماهنگي پاك ميشن و در صورت تكرار زنندگان اون اخطار ميگيرن)

همگي موفق و پيروز باشيد

7. 7 کاربر از wordist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز siavashjal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    be kasi rabti nadare

پيش فرض

مهران جان یه سوال داشتم.

توی تایپیک دوم لینک دانلود help انگلیسی برنامه رو گذاشتی. من help رو دانلود کردم و تقریبا همه صفحاتش رو خوندم. تو صفحه 248 نوشته که کل پوشه system32 رو تو قسمت protected files قرار بدید و بعدش بعضی از برنامه ها مثل updater application ویندوز رو except کنید. می خواستم ببینم شما خودت این کار رو کردی؟ واقعا خوبه که کل این پوشه رو protect کنم؟ بعدا مشکلی پیش نمی یاد؟

البته وقتی کمودو چیزی رو تو help می نویسه حتما بهش اعتقاد داره ولی با این حال می خواستم بدونم که شما خودت این تنظیمات رو انجام دادی؟

ممنون.

9. 2 کاربر از siavashjal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

مهران جان یه سوال داشتم.

توی تایپیک دوم لینک دانلود help انگلیسی برنامه رو گذاشتی. من help رو دانلود کردم و تقریبا همه صفحاتش رو خوندم. تو صفحه 248 نوشته که کل پوشه system32 رو تو قسمت protected files قرار بدید و بعدش بعضی از برنامه ها مثل updater application ویندوز رو except کنید. می خواستم ببینم شما خودت این کار رو کردی؟ واقعا خوبه که کل این پوشه رو protect کنم؟ بعدا مشکلی پیش نمی یاد؟

البته وقتی کمودو چیزی رو تو help می نویسه حتما بهش اعتقاد داره ولی با این حال می خواستم بدونم که شما خودت این تنظیمات رو انجام دادی؟

ممنون.
    سیاوش جان پوشۀ ویندوز بصورت پیشفرض در CIS جزو فایل ها و پوشه های محافظت شده قرار داره و شما نیازی نیست این پوشه را اضافه کنید. که البته پوشۀ سیستم32 هم داخل پوشۀ ویندوز قرار داره. پس وقتی خود پوشۀ ویندوز محافظت شده باشه یعنی کل فایل ها و فولدر هایی که داخل ویندوز قرار دارند محافظت شده هستند و تنها فایل ها و برنامه هایی میتونند به پوشۀ ویندوز دسترسی داشته باشند و تغییراتی توش انجام بدند که یا خودشون جزو فایل های سیستمی باشند و یا برنامه هایی که توسط خود کاربر به قسمت Trusted Files در +Defense اضافه شدند.

در صفحۀ 248 هم که اشاره کردید بعنوان مثال اشاره کردند. که اگر شما مثلا پوشۀ سیستم 32 را بخواهید جزو پوشه های محافظت شده قرار بدید پس باید دسترسی برنامه هایی را که در پوشۀ سیستم 32 قرار دارند مانند آپدیت ویندوز را آزاد کنید وگرنه پوشه ای که محافظت شده توسط ویندوز آپدیت قابل دسترسی نخواهد بود و در نتیجه این برنامه ها و یا سرویس های ویندوز کار نخواهند کرد.

یا بهتره اینطوری بگیم که اگر شما پوشۀ Adobe را در مسیر Program Files جزو پوشه های محافظت شده قرار دادی اونوقت باید خود برنامۀ Adobe و همچنین پلاگین هایی را که باهاش اجرا میشند را هم بصورت جدا وارد Proteced Files and Folders کنید اما در تنظمات Custom دسترسی و اجازۀ تغییرات در این پوشه را به آنها بدید. با این کار فقط خود برنامۀ Adobe اجازۀ تغییرات در پوشۀ Adobe را خواهد داشت. مثل حذف, پاک کردن, آپدیت نمودن و غیره...

11. این کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

myusac عزیز آنتی ویروس پاندا نسخۀ 2009 را بعنوان FP به کمودو گزارش دادم و در آپدیت نسخۀ 6559 برداشته شده.
    البته پیشنهاد میکنم از این آنتی ویروس استفاده نکنید چون خودش کار یک ویروس رو انجام میده و بشدت ویندوز رو داغون میکنه و همچنین سرعت سیستمتون رو هم خیلی کاهش میده.

13. این کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ezat451's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

يك سئوال از اقا مهران عزيز:
    چكار كنم كه بعد از نصب كومودو ديگه مشكلي بابت اجرا نشدن بعضي برنامه ها و اينترنت و يا غيره نداشته باشم هر چه تو در باره اين انتي توضيح ميدي من بيشتر وسوسه مي شم كه دوباره اين انتي ويروس رو نصب كنم اما با مشكلات بعديش نمي دونم چكار كنم در ضمن ايا واقعا در حال حاضر اين بهترين انتي ويروس جهان است ؟
    سئوال بعدي اينكه لطف كن اولا تنظيمات بعد از نصب را بشكل خلاصه كه سئوال از ما نپرسه براي باز كردن برنامه ها دوما با اينترنت مشكلي نداشته باشيم سوما سرعت سيستم پايين نياد چون واقعا در مواقعي سيستم هنگ مي كنه و يا خيلي از برنامه ها غير فعال مي شن ميدونم زحمتت زياد ميشه و حتما مي گيد اين پست و يا اون پست رو بخون اما اگه خلاصه توضيح بدي دقيقا مي فهمم خلاصه هر چي لازمه اوليه نصب و تنظيم احتياج هست رابگيد قبلا از شما تشكر مي كنم
    Last edited by ezat451; 30-10-2010 at 17:01.

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

يك سئوال از اقا مهران عزيز:
    چكار كنم كه بعد از نصب كومودو ديگه مشكلي بابت اجرا نشدن بعضي برنامه ها و اينترنت و يا غيره نداشته باشم هر چه تو در باره اين انتي توضيح ميدي من بيشتر وسوسه مي شم كه دوباره اين انتي ويروس رو نصب كنم اما با مشكلات بعديش نمي دونم چكار كنم در ضمن ايا واقعا در حال حاضر اين بهترين انتي ويروس جهان است ؟
    سئوال بعدي اينكه لطف كن اولا تنظيمات بعد از نصب را بشكل خلاصه كه سئوال از ما نپرسه براي باز كردن برنامه ها دوما با اينترنت مشكلي نداشته باشيم سوما سرعت سيستم پايين نياد چون واقعا در مواقعي سيستم هنگ مي كنه و يا خيلي از برنامه ها غير فعال مي شن ميدونم زحمتت زياد ميشه و حتما مي گيد اين پست و يا اون پست رو بخون اما اگه خلاصه توضيح بدي دقيقا مي فهمم خلاصه هر چي لازمه اوليه نصب و تنظيم احتياج هست رابگيد قبلا از شما تشكر مي كنم

دوست عزیز برنامۀ کاری CIS بر اساس HIPS تنظیم شده و HIPS هم یعنی سوال و جواب. اگر شما بخواهید که کلا HIPS را غیر فعال کنید اونوقت کمودو به درد شما نمیخوره بهتره برید از آنتی ویروسهایی مانند Norton , NOD32 و یا Avira استفاده کنید. حتی Kaspersky هم بدرد شما نمیخوره چون اون هم HIPS داره که البته باید Custom بشه وگرنه بود و نبودش یکیه.

من اگر بگم برای 2 زن میانسال یکی 55 و یکی حدود 60 ساله CIS را نصب کردم و اونها مشکلی ندارند باورت میشه. دوست عزیز من قبلا به شما پیشنهاد دادم اما انگار شما جدی نگرفتی و واسه همینم هست که شما الان مشکل داری. اگر میخوای با کمودو مشکلی نداشته باشی اینکار رو باید بکنی چون همین کاریه که من برای دوستان و آشنایان انجام میدم.

1. ویندوز را فورمت کن. اگر خواستی آخرین آپدیت هاش را هم بگیر. وگرنه ویندوز آپدیت را کاملا غیر فعال کن. از طریق سرویسش و نه تنظیمات

2. تمام برنامه هایی را که داری سعی کن آخرین نسخه هاش رو نصب کنی و نه نسخه های 2008 و یا 2009 رو. این برنامه ها اگر احتیاج به آپدیت دارند, آپدیتشون کن.

3. درایو های کارت گرافیک, صدا و هر چی داری را آخرین نسخه هاش رو از سایت اصلیشون دانلود کن و نه سایت های فارسی ... این نکته مهمه

4. تمام سرویس هایی را که فکر میکنی در ویندوز باید غیر فعال بشند را غیر فعال کن مانند Searchindex , Error Reporting و غیره... فایروال یندوز را هم حتما غیر فعال کنید. از طریق سرویسش و نه تنظیمات.

5. حالا میتونی CIS را نصب کنی و طبق پست زیر اون رو بصورت اتوماتیک در بیاری تا ازت سوالی نپرسه و خودش تصمیم بگیره.

کد:
    اگر با روش بالا عمل بکنید شما کوچکترین مشکلی با کمودو نخواهید داشت چون قبلش آنتی ویروس دیگه ای را نصب نکردید که بخواد ویندوز را داغون کنه و رجیستر کی هاشو در سیستم باقی بذاره.

با روش بالا شما اگر خواستید برنامه ای را که در لیست سفید cis وجود داره نصب کنید براحتی میتونید این کار را انجام بدید اما اگر برنامه های نامطمئن و یا ویروسی که هنوز در دیتابیس آنتی ویروس وجود نداره بخواد در کامپیوتر شما اجرا بشه اتوماتیک جلوش گرفته میشه و بلاک خواهد شد.

البته من پیشنهاد میکنم که که در روش بالا, مرحلۀ 2 تمام برنامه هایی را که فکر میکنید احتیاج دارید نصب کنید تا بعدا به فکر نصب برنامه های نباشید و مدتی با CIS کار کنید. تا زمانی که شما با CIS کار نکنید نمیتونید آنرا یاد بگیرید و هر وقت هم که روش کار را یاد گرفتید اونوقت حتی بعد از نصب CIS هم در نصب برنامه ها مشکلی نخواهید داشت.

ايا واقعا در حال حاضر اين بهترين انتي ويروس جهان است ؟
    خیر بهترین آنتی ویروس دنیا نیست. بلکه یکی از بهترین سویت های امنیتی است که میتونه بصورت 99 دصد از سیستم در مقابل تمام مخربهای ناشناخته محافظت بکنه. این مورد با بهترین آنتی ویروس فرق میکنه چون چیزی به اسم بهترین آنتی ویروس در دنیای دیجیتالی نداریم و به همین دلیل آنتی ویروس کمودو هم نمیتونه بهترین آنتی ویروس باشه.

بهترین آنتی ویروسها, به تنهایی هیچ وقت نمیتوننداز طریق دیتابیس و هوش مصنوعی از سیستم محافظت کنند و هیج وقت هم نمیتونند و نخواهند توانست 100 درصد و یا 99 درصد مخربها را از این طریق تشخیص دهند. به همین دلیله که لایه های محافظتی دیگر مانند HIPS, Sandbox و یا Cloud Scanning کم کم دارند به لایه های محافظتی آنتی ویروس های دیگه هم اضافه میشند تا بتونند در کنار دیتابیس و هوش مصنوعی از سیستم کاربران محافظت کنند.

CIS اولین Internet Security است که بصورت رایگان در اختیار کاربران گذاشته شده که البته شرط استفاده از این سویت امنیتی هم احتیاج به آشنایی با خود نرم افزار را دارد. شما هم میتونید با خوندن مطالب قبلی و یا حتی فیلم هایی و تست هایی که در پست دوم گذاشته شده با این برنامه تا حد کافی آشنا بشید.

ویرایش:

در مرحلۀ 5 که بالا اشاره کردم شما میتونید بعد از نصب CIS فایروال و +Defense را برای مدت چند روز روی حالت Training Mode قرار بدید.

با این روش تمام برنامه ها و سرویس هایی را که احتیاج به تنظیمات شخصی دارند تا بتونند کار کنند اتوماتیک از طرف کمودو تنظیم خواهند شد و شما نیازی به وارد کردن این برنامه و سرویس ها رو ندارید. البته وقتی خواستید از این حالت استفاده کنید باید Sandbox را هم موقتا Disable کنید. بعد از گذشت دو سه روز و یا هر وقتی که خودتون صلاح دونستید که مشکلی وجود نداره و تمام برنامه هاتون کار میکنند اونوقت میتونید دوباره تنظیمات را به حالت قبلی برگردانید و بعد تنظیمات اتوماتیک کردن کمود را که لینکشو در بالا معرفی کردم انجام بدید.

موفق باشید.
    Last edited by M E H R A N; 30-10-2010 at 18:04.

16. 4 کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز GHOST RECON's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

دوستان سلام من يه مشكل دارم امروز فلشم رو به يه كامپيوتر الوده زدم وقتي اومدم خونه و اون رو اسكن كردم كومودو 5تا ويروس پيدا كرد كه همشون رو پاك كردم ولي وقتي فايل رو باز كرم يه سري شرتكات تو فلش درست شده بود كه 100 درصد قبل از ويروسي شدن نبودن تو نتيجه اسكن كومودو هم يكي از ويروس ها رو فقط detect كرده يه نگاه به اين عكس هايي كه گذاشتم بكنينن بگين الان سيستم من ويروسيه يا نه واينكه چرا با وجود نبود ويروس اون شرتكات ها ايجاد شده ممنون
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by GHOST RECON; 30-10-2010 at 19:13.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •