تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 67 از 194 اولاول ... 175763646566676869707177117167 ... آخرآخر
نمايش نتايج 661 به 670 از 1935

نام تاپيک: تاپیک جامع LED C6000,C7000,C8000,C9000 سامسونگ (لطفا در مورد قیمت صحبت نکنبد)

حـــــرفـه ای t_tanhayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

ممنون از کمکت
    حالا 2تا سوال دیگه؟؟؟؟؟

1)زبان فارسی داره؟؟؟
    2)فرق خاصی میکنه یا نه؟؟؟
    3)اگه مشکلی پیش نیاد گارانتی باطل نشه؟؟؟؟؟

اااااا-انگار 3تا شد---شرمنده
    -خواهش ميكنم

-اره فريمور سيت ايراني هم از همين رفرنس استفاده ميكنه
    -من كه تفاوتي نديدم چون اپديت كردم
    -اگه مشكلي پيش بياد نخير گارانتي باطل ميشه (توصيه ميكنم اينكارو نكنيد چون اتفاق خاصي قرار نيست بيوفته )

-دشمنت شرمنده

2. 5 کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mehrdad_ati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

چند تا سوال داشتم از کسانی که c8000 دارند یا اطلاع در موردش دارند . چون واقعا خوندن 70 صفحه تاپیک خیلی زمان بره .

1- آیا brightness این TV نسبت به LCD ها بالاتره یا پایین تره ؟

2- کلا از تصویر تلویزیونتون راضی هستید یا نه ؟!

3- آیا برای بازی های xbox جواب میده و مناسب هست ؟ کسی تست کرده ؟

4- بعد فرمت های divx و mkv رو پخش میکنه از usb اگر میکنه تا چه وضوح و بیت ریتی ؟

5- هارد اکسترنال میشه بهش وصل کرد ؟

6- کیفیت تصویرش در چه حدیه ؟ یعنی می ارزه یا نمی ارزه به نظرتون . اگر باز میخواستید tv بگیرید با همون هزینه به نظرتون بازم ارزش خرید داشت یا نه ؟!

ممنون دوستان .

پروفشنال pandora tomorro's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام

1) مگه این brightness قابل کم و زیاد کردن نیست ؟! راحت میشه عوض کرد ! البته من خودم از تنظیمات دیفالت تی وی استفاده میکنم به نظرم خوبه...

2) به شدت ! تی وی ایران رو که ولش کن وقتی فیلم HD میبینی معرکه میشه...

3) چرا جواب نده؟ اره تست شده مشکلی نداره!

4) اره جفتش رو ساپورت میکنه! کلا فرمت های رایج رو میخونه حتی FLV ! وضوح و بیت ریتش رو نمیدونم والا...

5) اره من خودم هارد سیگیت 1 ترا رو بهش وصل کردم...

6) مطمئنا باز همین TV رو میخریدم! همه چیش خوبه هم کیفیت هم طراحی هم راحتی کار باهاش من که خیلی راضیم...

موفق باشی

5. 6 کاربر از pandora tomorro بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

عزیزان تمام صفحات را خواندم ولی بیشتر سردرگم شدم .دوستان فکر کنم هماهنگ و دقیق سوال کنیم و اساتید جواب بدند از ÷راکندگی سوالات جلوگیری بشه.
    در c7000 که از بانه تهیه شده و ÷شت آن ساخت مالزی زده و با ورود به منوی مخفی local set رو EA_IRAN و غیرفعال است:
    1) از چه سایتی فایل آ÷گرید دریافت شود بهتر است؟

2)راه کم کردن ابری شدن تصویر (کشیدگی تصویر در حرکت) چیست؟

3)آیا تلویزیون دیجیتال ----T را میتوان فعال کرد؟ در کدام بخش منو دنبال آن بگردیم؟ظاهرا تا کنون مشکل همه نیز همین است.صرفا اگر کسی نتیجه مثبت گرفته روش و یا نیازمندیهای اون رو بنویسه.مثلا باید ÷ول بدیم یکی بیاد راش بندازه.

4)برای اینکه صدای تلویزیون مثلا شبکه 1 از باندای سینمای خانگی ÷خش بشه چه کار باید کرد؟ حتما باید کابل digital audio نوری از تلویزیون به سینمای خانگی وصل کرد؟ سینمای خانگی samsung 455

5) تنظیم تصویر برای ÷خش full hd روی 1080p بهتر است یا 1080i؟

6)دوستان اگر سوال دیگه ای به ذهنشون میرسه عنایت کنن دقیق بفرمایند. ممنون از اساتید سایت

1-بهتر از سايت مالزيايي دريافت كنيد :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    2-روش خاصي نيست تنها ميتونيد با كاليبراسيون و روشن كردن حالت eco mode كمترش كنيد
    3-براي مدل هاي با گارانتي در سري هاي 6 و 8 فعال هستند
    -براي مدل هاي بدون گارانتي گويا قسمت local set در منوي مخفي غير فعال هست و نميشه روي ايران ست كرد
    -البته مدل هايي هم هستند كه روي ايران ست شدند ولي همچنان خبري از ----t نيست
    -دوستاني هم عنوان كردند كه از طريق Usb كسي يا نمايندگي فعال كرده
    -در مورد C7000 دوستان هنوز مردد هستند كه يا ----t دار ه يا نه (ولي دليل خاصي نيست كه نداشته باشه )

4-ميتونيد خروجي صدا بگيرين حالا يا از طريق اپتيكال ويا حتي از طريق هدفون
    5-متوجه منظورتون نميشم مسلما 1080p بهتر هست

7. 5 کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

کسی از دوستان این جا تیونر دیجیتالشو سام سرویس فعال کرده؟
    واسه LCD هام این کارو میکنه؟

پروفشنال pandora tomorro's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام
    من 8000 دارم! روی فیلم ها احساس میکردم که فیلم حالت زنده هست! نمیدونم چطور بگم انگار جون داره تصویر ! رفتم تو تنظیماتش و motion plus رو گزاشتم روی clear و درست شد ! خواستم ببینم اسم علمی این چیه ؟! البته من چون عادت به تصویر معمولی داشتم اینکار رو کردم وگرنه مشکلی نیست ! در واقع یکمم چشمم رو اذیت میکرد تو فیلم ها مخصوصا فیلم های HD...

10. 2 کاربر از pandora tomorro بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

سلام
    من 8000 دارم! روی فیلم ها احساس میکردم که فیلم حالت زنده هست! نمیدونم چطور بگم انگار جون داره تصویر ! رفتم تو تنظیماتش و motion plus رو گزاشتم روی clear و درست شد ! خواستم ببینم اسم علمی این چیه ؟! البته من چون عادت به تصویر معمولی داشتم اینکار رو کردم وگرنه مشکلی نیست ! در واقع یکمم چشمم رو اذیت میکرد تو فیلم ها مخصوصا فیلم های HD...
    - تكنولوژي ساخت ال سي دي طوري هست كه توي تصاوير اغلب پر تحرك بلور ديده ميشه
    - هميشه سعي شده به اصطلاح چشمك زدن بك لايت ( Strobing backlight ) در بازه زماني كمتري صورت بگيره تا مدت زماني كه بك لايت روشن هست كمتر بشه در نتيجه جا ماندن وبلور حركتي هم كمتر بشه
    -توي همه برندها هم با اسامي مختلف وجود داره:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

12. 5 کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه sabzefosfori's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

سلام آقا من فقط يک کنال 3d دارم اونم هنوز رسماً شروع به کار نکرده sky sinema 3d
    يکی هم sport 3d
    کسی کانالی ميشناسه که فيلم 3d بده
    nova ،sky اين روز های کريسمس همش تبليغ فيلم avatar و اليس رو تبليغ ميکرد من کلی حال کردم گفتم جان 2 تا فيلم ميبينم 3d کلی بيخوابی کشيدم تا پخش کنه آخر هم معمولی پخش کرد ولی دمش گرم avatar هيچ فرقی از نظر کيفيت با بلو ريدر که داشتم نداشت فقط حيف 3d نبود

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

با سلام خدمت همه دوستان بالاخص ابی عزیز
    -پریروز پیرانشهر بودم و یه دستگاه C6900 با سایز 46 و صدالبته با راهنماییهای خوب ابی جان گرفتم به قیمت 1750
    -منو فارسی
    -تله تکست فارسی
    -از همه مهتر : تلویزیون دیجیتال فعال
    -تصویرش هم بنظرم خیلی خوبه بخصوص در مقایسه با EX500 خواهرم اینا ؛تصویر بسیار بسیار قابل قبول تر و سه چهار سر و گردن بالاتری داره
    -اینجام قیمت سه چهارمدل خوب دیگه ای که اونجا داشتن رو میذارم شاید بدرد دوستان بخوره
    -Lg LX65003D 47 - 2240
    -Lg LED8500 47 - 2400
    -Samsung C7000 46 - 2100
    -Samsung C8000 46 - 2530
    -Samsung C6200 46 - 1500
    -پاناسونیک یا من ندیدم یا اصلا نبود
    -یه مغازه ای بود که مدلهای خوبی داشت و در ضمن میگفت اگه بموقع اینجا باشین (منظورش ساعتهای قبل از ظهربود) هر مدلی با هر سایزی در عرض 2 تا 4 ساعت تحویل میده و میگفت از اربیل عراق میاد جنساش
    -اون Lg LX6500 که گفتم بهتون ؛ بین تموم مدلهایی که اونجا دیدم تصویر بسیار با کیفیت تر و زیباتری داشت ایکاش یخورده بیشتر داشتم و اونو میخریدم خدایی چشمم هنوز دنبالشه خیلی با کیفیت و زیبا بود تصویرش.فروشنده فیلم فول اچ دی Life از BBC رو روی تمومشون همزمان پخش میکرد و تلویزیونهایی که روشن بودن اینا بودن : C8000 & C7000 & C6200 & LX6500 & Lg LED5300 & VESTEL
    بی هیچ اغراقی تصویر LX6500 از همه اونای دیگه خیلی بهتر بود و حدود دوازه سیزده نفر مشتری که تو مغازه بودن همگی یکصدا اونو میپسندیدند ودو تا از پولداراشونم یکی یه دستگاه 47 ازش برداشتن
    تنها عیبی که میتونستم روش بذارم دیزاین فوق العاده ساده ش بود که در مقابل دیزاین زیبا و دلنشین سامسونگ کم میاورد ولی تصویرش....
    - در مورد سوال mehrdad_ati عزیز باید بگم تصویر C8000 درمقابل این مدل از ال جی که عرض کردم چه از نظر برایتنس و چه از نظر کنتراست و چه شفافیت و زیبایی رنگها و چه از نظر کیفیت پخش رنگ سیاه ؛ بسیار بهتر از C8000 عمل میکرد اگه پولشو داری و دیزاین برات زیاد مهم نیست (البته نظر شخصی منه) بی هیچ تردیدی برو سراغ LX6500 یا حداقل برو یه جایی این دو تا رو از نزدیک و کنار هم ببین اونوقت بگو تصمیمت چیه
    - در مورد دیزاینشم باید بگم یه چیزایی شبیه LCD660 البته با حاشیه باریک کریستالی دور قاب که نمیدونم 660 هم این حاشیه رو داره یا نه؟
    -اینم بگم LX6500 ساخت خود کره بود
    شرمنده از پر حرفی
    ارادت :
    ناصر
    Last edited by mana341; 05-01-2011 at 12:16.

15. 4 کاربر از mana341 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mehrdad_ati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

حالا این مدلی که شما گفتید 3d هم هست ؟ اگه نیست که هیچی ! راستی این شهره که میگی کجاست ؟
    Last edited by mehrdad_ati; 05-01-2011 at 12:43.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •