با سلام
منم خودم از مخابرات Adsl گرفتم مودم هم با راهنمایی دوستان linksys wag 120 n گرفتم نصبش هم با CD همراهش عین آب خوردن بود (مودم چهار تا لن و وایرلس داره)
کانفیگ خاصی نداره تا اونجا که یادم می یاد فقط یه یوزر و پسورد و یه چیز دیگه می خواست
کاهش قیمت اینترنت
رقابت با PAP ها و شکوفایی حوزه اینترنت
انحصار طلبی و حذف رقبا
مانیتورینگ کاربران
با سلام
منم خودم از مخابرات Adsl گرفتم مودم هم با راهنمایی دوستان linksys wag 120 n گرفتم نصبش هم با CD همراهش عین آب خوردن بود (مودم چهار تا لن و وایرلس داره)
کانفیگ خاصی نداره تا اونجا که یادم می یاد فقط یه یوزر و پسورد و یه چیز دیگه می خواست
Last edited by pashangi; 13-10-2010 at 10:39.
modem adsl tplink 8901g یه قیمت 39000.wireless+4port lan
سلام
من توی مرکز ولی عصر 256 ثبت نام کردم. با مدرک کارشناسی ارشد قبول کرد.
3 روزه هم وصل شده. ولی 128 !!
زنگ زدم 1899 پیغام گذاشتم. میگه هنوز مدرکت به دست ما نرسیده که 256 بکنیمش باید چند روز صبر کنی !!!
مودم D-link 2740U هست اگه کانکشن PPPOE درست کنم بعد از 2 دقیقه دیگه هیچ صفحه ای باز نمی کنه ولی هنوز میشه IP ها رو Ping کرد !! اما اگه Bridge درست کنم مشکلی نداره. کسی میدونه چه مرگشه ؟؟؟
این هم تست سرعتم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
مخابرات توی منطقه ی تهران -عباس آباد(مرکز آزاگان-8851) خوب سرویس میده؟
چون میخوام سرعت 128 نا محدود بگیرم
اینطور مواقع isp عزیز یه ریست رو اکانتت میزنه و همه چی مثل روز اول میشه از من در حالت pppoe کامکت نمیشد اما وقتی که ریست کرد درست شده
من هنوز مشکل دارم هر وقت به اینترنت وصل می شود بعد از چند دقیقه قاطی می کنه یا DC میشه و یا از یه مودم دیگه که فکر می کنم خط اون ادم با من share هست IP میگیره !!! و من میتونم وارد مودم اون بدبخت بشم (مشاالله هیچکی هم پسورد مودمشو عوض نمی کنه) الان من توی My network place ده تا کامپیوتر ( یکی ماله خودمه) رو می بینم که ظاهرا خط اینترنتشون با ماله من share هست !!!
من مجبور شدم DHCP شو خاموش کنم و دستی IP بدم با یه رنج دیگه.
تاحالا کسی با اینترنت مخابرات این مشکه رو داشته ؟
فکر می کنید بهشون زنگ بزنم بتونند درستش کنند ؟
ما بابامون مخابراتیه و مدرکشم کارشناسی بهمون میدن؟ یعنی داره برای کارشناسی ارشد میخونه به نظرتون تا چند بهمون میدن ؟
این ارور چیه که میگه ppp link ارور
؟!! با سیستم اصلیم میام همینطوریه اما با لب تاپ نه
eror 734 هم میده
Last edited by mohammad_twe; 15-10-2010 at 22:15. دليل: ل
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)