المان چی کارش کرده
سولاخ سولاخش کرده
کلینزمن هم به نظر در صورت نبود لو کنارش دچار مشکل میشد
توی بایرن دیدیم که نتونست کاری از پیش ببره هر چند دچار دردسرایی از قبیل مصدومیت و این صوبتا شد تیمش ولی کار خاصی نتونست صورت بده
بنظرم حالا دیگه این خوزه مورینیوی مغرور نمیتونه ادعا کنه در جهان بی نظیره...چون رقیبی به نام یواخیم لوو براش پیدا شده.
یواخیم لوو یه نابغه در مربیگریه....
در مورد کلیزمن هم فکر کنم تمام ویا اکثر موفقیت کلیزمن در زمان مربیگیری تیم آلمان رو مدیون این یواخیم لوو بوده.
میگم امین بیا این بردیا رو بن کنداره بد جور رو اعصاب ادم راه میره
حالا امسال المان شانسکیبرد .
چهار سال پیشو یادشون رفته ؟
ما که یه بار بن شدیم قبلا البته نه از دست امین
شماهم بن شدید ولی دائم که خب یوزر جدید ساختید
((درست گفتم دیگه))
4سال پیش هم ما با اون تیم که بازم جوون بود ولی حداقل 3-4تا بازیکن باتجربه داشت تا نیمه نهایی اومدیم ولی خب اول توی بیرون زمین به ایتالیا باختیم سر جریان محروم کردن الکی فرینگز برای خالی کردن دست کلینزمن و بعدشم وقت اضافه دیگه آلمان از نظر بدنی کم آورده بود به خاطر بازی سنگین با آرژانتین و میخواست به پنالتی بکشونه که 2دقیقه وقت کم آورد
ولی در حال اسپانیا و آلمان جفتشون باهم فینال نمیرن![]()
سلام چه سر به زنگاه
لطفا تو این انجمن زیاد جدی نگیرین
مثل قضیه ی هشت پا
و به امرالد افتخار میکنم چه نمره1،، چه اَتساین
حالا جدی جدی جدی نمیرن؟
یعنی اون اخره سری هم نمیان یه دست فوتبال با هم بازی کنن؟
اصلا اومدیم و رفت
اونوقت چی؟
تازه منظورم این بود که قهرمان ونایب قهرمانی دست کمی از هم ندارن
اصلا من حالا گفتم بن شی
بن که نمیشی چرا اینطوری؟؟!!
حالا من بابلاتر صحبت میکنم ببینم راضی میشن این2تا باهم مساوی کنن جفتشون برن فینال دوباره باهم بازی کنن یا نه
نه دیگه ... نشد رفیق
داری بهانه های بنی اسارئیلی میاری
اول اینکه درسته لو عالی بوده و در پیشرفت شریک کلینزمن بوده ولی دلیل نمیشه تمام موفقیت رو به اون نسبت داد
تیز هوشی و ذکاوت خودش نقش زیادی در موفقیت آلمان داشت ... آلمانی که روزهای بدش رو با اومدن کلینزمن به روز های خوب تبدیل کرد
دوم اینکه شما خودت میگی تو بایرن درگیر مصدومیت مصدومیت بوده ، کدوم بازیکن میتونه تو دوران مصدومیت به تیم کمک کنه؟
از همه این حرفا بگذریم همه میدونن ایشون از بزرگان تاریخ فوتبال بودن
مرد فوتبال آلمان تو سال 88 و 94 و همچنین مرد فوتبال انگلیس در سال 95 (با بازی عالی که در تاتنهام انجام داد)
کلینزمن بازیکن بزرگی بود.
ولی اشکال کار اینجاست که زود مربی بایرن شد باید اول میرفت به تجربه و دانش خودش اضافه می کرد و بعد مربیگری یه تیم بزرگ رو به عهده می گرفت.
با این کارش به اعتبار خودشم لطمه زد.
دقیقا همون چیزی که من می ترسم واسه ماتئوس هم اتفاق بیفته یعنی ورش دارن بیارنش تو بایرن و موفق نشه و چهرش تخریب بشه
نه بابا ماتئوس که رفت کامرون
به نظر من بعد فن خال باید همین لو رو بزارن سرمربی بایرن البته بعد یورو2012
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)