دقیقا همینطوره.
نسل های قبلی آیفون و iPod Touch هم صفحه هاشون IPS بوده.. البته نه با کیفیتی که در آیپد و آیفون 4 می بینیم.
دقیقا همینطوره.
نسل های قبلی آیفون و iPod Touch هم صفحه هاشون IPS بوده.. البته نه با کیفیتی که در آیپد و آیفون 4 می بینیم.
دوستان سلام
راستش من چون به آیفون تازه کار هستم این سوال را میکنم که آیا کلا Jailbreak به گوشی و سیستم عامل صدمه نمیزنه؟ در ضمن این Cydia که بعد از Jailbreak بر روی گوشی نصب میشه چی است؟ آیا تمام برنامه های روی این سایت را میشه مجانی دانلود کرد؟
با سپاس
خیر ، جیلبریک به اون شکل به گوشی و سیستم عامل صدمه نمیزنه.
فقط جاهایی خونده بودم که نوشته بودن روو مصرف باتری تاثیر میذاره.البته این تاثیر اونقدر محسوس و زیاد نیست.
حداقل برای من که نبوده...
اما راجع به Cydia!
خیلی از نرم افزارای ضروری ، مفید و جالب آیفون رو میتونید از سیدیا دانلود و نصب کنید.
یه سری سورس یا منبع نرم افزار برای سیدیا توسط کرکر(Carcker)های معروف ساخته شده که شما با Add کردن اون سورسها با سیدیا میتونی به اون برنامه ها دسترسی داشته باشی!
و البته تا جاییکه من میدونم نصب نرم افزارهای سیدیا روی تلفن هیچ هزینه نداره!
دوستان اگه جایی رو اشتباه کردم اصلاح کنید لطفا...
دوستان سلام...
تفاوت هاي iphone 3gs با iphone 4 در چيست؟
از لحاظ قيمت و دوربين و صفحه و وزن و باتري و ....
در ضمن آيا ممكنه بعدا" برنامه ها فقط رو iphone4 اجرا بشه و ديگه iphone 3gs از دور خارج بشه؟
الان خريد كدوم به صرفه تره؟
مزایای آیفون 4
1.کیفیت السی دی و رزولوشن بالاتر
2.دوربین بهتر
3.دارای فلش
4.سی پی یو بالاتر
5.رم 512
6.دوربین جلو
7.سیستم عامل جدید تر
8.باطری بهتر
9.سخت افزار قوی تر
10.حسگر ژیروسکوپی
و چیزای دیگه که الان یادم نیست.
دوستان طریقه نصب برنامه از Cydia به چه نحو است؟
خیر Jailbreak صدمه ای به گوشی نمیزنه .. فقط همونطور که گفتند بعضی از برنامه های Cydia باعث میشن Power Management در iOS کمی به هم بریزه و نهایتا عمر باتری کمی پایین بیاد. Apple اجازه این دستکاری ها رو به برنامه های AppStore نمیده ولی در Cydia کنترلی نیست.
شما هر لحظه که دوست داشته باشید می تونید گوشیتون رو برگردونید به تنظیمات قبل از Jailbreak
تعدادی برنامه در Cydia هم پولی هستن که در قسمت Cydia Store می تونید بخریدشون. الان اکثر برنامه های درجه یک Cydia پولی شدن.
همین الان App هایی در AppStore هستند که مخصوص آیفون 4 هستند.. مثلا iMovies . یا App هایی که نیاز به امکانات خاص آیفون 4 دارند (FF Camera, Gyro, ...)
شک نکنید 3GS دیگه داره از دور خارج میشه ..
خیلی شبیه به همون AppStore . واردش می شید و برنامه رو انتخاب می کنید و نصب و تمام.
لطفا از ارسال پست های مقایسه و تشنج آور خود داری کنید . در صورت تکرار مجبورم از اخطار استفاده کنم.
اگه مشکلی با این گوشی دارید تو این تاپیک نیاید!
اگه نظر علمی هم دارید ، بخش بررسی داریم.
با تشکر از شما،
میشه لطفا بفرمائید که برنامه safari download manager را چطور باید نصب کنم؟
3Gs تازه راه افتاده!!!
ميخواستم بدونم آيفون 4 جيل ميشه يا نه !؟
و اينكه آيفون 4 كه نوشته با ميكرو سيم كار ميكنه ميشه تو ايران ازش استفاده كرد!؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)