تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 67 از 224 اولاول ... 175763646566676869707177117167 ... آخرآخر
نمايش نتايج 661 به 670 از 2237

نام تاپيک: Need for Speed Hot Pursuit - نسخه PC

پروفشنال manreza71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

یکی از دوستان گفت بیا من سریالش رو بهت میدم ، ما هم ازش گرفتیم با همین dvd های کرک اجرا کردیم.

راستیتش من 512 دارم ، برای آنلاین بازی کردن مشکلی نداریم یعنی تا اینجا از لحاظ لگ و ... مشکل خاصی نبوده ، تنها چیزی که بوده هیجان بوده و بس.
    فرض کنید زمانی رو که چشم امید 3 نفر دیگه به شماست و 4 تا پلیس دنبالتون هستن و باید هرطور شده به خط پایان برسید
    خوب اگه با یه سریال مشکل حل میشه ، یه لطفی در حق بنده وسایر دوستان بکن وسریال بازی رو بزار .البته اگه سریالهاش برای هر کامپیوتر یا ای پی تک نباشن...

---------- Post added at 11:30 PM ---------- Previous post was at 11:28 PM ----------

َماره سریاله که نسخه معمولی بازی 27 تومن و نسخه لیمیتد ادیشن بازی هم 37 تومن هست
    اینو کجا میفروشن ؟؟

آخر فروم باز B.3.S.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اونوقت ما 3000 هزار تومان بابت خرید بازی هزینه می کنیم و این همه نق می زنیم . تو ایران با 3000 هزار توامن غیر از ذرت مکزیکی چی می تونید بخرید ؟
    والا من که هر نوع و مدل بازی رو با قیمت نا چیز هر dvd حلقه ای 500 بیشتر تا بحال پول ندادم!البته دلیلش این نیست که نمی خواستم بیشتر از این پول بدم..نه..چون بازی اصلی که با پک اورجینال و کرک و مرک نیاز نداشته باشه پیدا نمیشه و یک چیز نایابه تو کشور ما(اگر هم گیر بیاد با 3-4 برابر قیمت می کنن تو پاچت)!

3. این کاربر از B.3.S.T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز SIMON137's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خدا مي دونــــــه...!

پيش فرض

خوب اگه با یه سریال مشکل حل میشه ، یه لطفی در حق بنده وسایر دوستان بکن وسریال بازی رو بزار .البته اگه سریالهاش برای هر کامپیوتر یا ای پی تک نباشن...
    سریال که برای هر اکانت فقط میشه یه سریال استفاده کرد.

دوستمون هم قیمت سریال هارو گفتند ، حالا اگر کسی مایل بود توی پروفایلش یا تو پخ آدرس میدم بره بخره.

کاربر فعال انجمن گنو لینوکس V i r u s e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    bin/

پيش فرض

عزیز
    هر سریال فقط واسه یه EA Account کار می کنه
    تا حالا بازی اریج نداشتید؟

و اینک توجه شما را ه خبری که هم اکنون به دستم رسید جلب میکنم:
      محتوای مخفی: 49.95 

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

محتوای مخفی: 19.95 

کد:

محتوای مخفی: 9.95 

کد:

خوب از اینا چه نتیجه ای می گیریم؟
    نتیجه می گیریم که 2 سال صبر کنید قیمت بازی میشه 10 تومن!!
    یا اگه میلیونرید 1 سال صبر کنید که قیمت بازی بشه 25تومن و برید بخرید حالشو ببرید
    چطوره هان؟
    نکته ی جالب تر اینکه NFS MW در EA STORE به فروش نمیرسد!!!!

داره خودمونی میشه Mehdi Bayern's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

بازی برای من تیک های خفیفی میندازه، مشکلش چیه؟

داره خودمونی میشه davodsamadi's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

والا من که هر نوع و مدل بازی رو با قیمت نا چیز هر dvd حلقه ای 500 بیشتر تا بحال پول ندادم!البته دلیلش این نیست که نمی خواستم بیشتر از این پول بدم..نه..چون بازی اصلی که با پک اورجینال و کرک و مرک نیاز نداشته باشه پیدا نمیشه و یک چیز نایابه تو کشور ما(اگر هم گیر بیاد با 3-4 برابر قیمت می کنن تو پاچت)!
    شما درست می فرمائید ، من قیمت بازی هایی رو گفتم که توسط شرکت های ایرانی ای که مجوز دارند و وزارت ارشاد هم بر عملکردشون نظارت داره ، تازه فروشنده ها می گن اورجینال هستند .
    جالبه نه ؟ بازی کپی با چند تا مجوز و ... با اسم اورجینال فقط به خاطر چاپ روی دیسک !!!
    باور کنید اگه بازی های کپی هم مثل خیلی چیزهای دیگه مخفیانه فروخته می شدند ، کمتر کسی اقدام به خریدشون می کرد ، چون شاید کمی احساس گناه می کرد ، ولی الان به علت این که بازی ها دارای مجوز اسلامی هست شاید خیلی ها ندونند که انجام این کار ( چه خرید ، چه فروش ) در کشورهایی که بویی از اسلام و انسانیت نبرده اند چه مجازات هایی داره .
    برای اینکه اسپم نشه : بازی خوبیه و ارزش 3000 تومان رو داره .

8. این کاربر از davodsamadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال manreza71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

عزیز
    هر سریال فقط واسه یه EA Account کار می کنه
    تا حالا بازی اریج نداشتید؟
    والا بنده زیاد اهل بازی نیستم از 10 سال پیش که ps1 داشتم تا الان فقط فوتبال شرکت konami و need for speed شرکت ea روبازی کردم و هیچ بازی دیگه ای انجام ندادم.اخرین بازی ea هم ماست وانتد بود که بازی کردم واز کربن وبعدش اصلا خوشم نیومد..ولی درکل بازیهای ماشینی رو دوست دارم

پ.ن: کسی از تبلیغاتی که سایت میکنه بازی رو گرفته یا نه ؟؟
    Last edited by manreza71; 22-11-2010 at 00:11.

کاربر فعال انجمن بازی mehdy.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض

دوستان من بازی رو گرفتم فعلا فقط دو تا race رو رفتم ولی چرا اینقدر گرافیک این بازی ضایع_ست؟؟اصلا در حد انتظارم نبود!!...بعد بازیهایی نظیر shift و dirt 2 خجالت نکشیدن بازی رو با این گرافیک کاملا فانتزی دادن بیرون؟
    فیزیکش هم ماشاالله در حد جلبک با سرعت 260KM میخوری به دیوار ماشین عین فنر راست میشه!!

آخر فروم باز AlexMercer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

دوستان من بازی رو گرفتم فعلا فقط دو تا race رو رفتم ولی چرا اینقدر گرافیک این بازی ضایع_ست؟؟اصلا در حد انتظارم نبود!!...بعد بازیهایی نظیر shift و dirt 2 خجالت نکشیدن بازی رو با این گرافیک کاملا فانتزی دادن بیرون؟
    فیزیکش هم ماشاالله در حد جلبک با سرعت 260KM میخوری به دیوار ماشین عین فنر راست میشه!!

شاید اون نسخ قدیمیش رو بهت انداختن. بازی هرچی نداشته باشه گرافیکش خیلی خوبه

اگه نباشه جاش خالی می مونه Danial_4139's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

من اگر اورجینال دو تا بازی تو بازار باشه یکی COD یکی هم NFS صد در صد میخرم ، هنوز دارم اقساط ویندوز 7 اصلی رو میدم

ولی با این حال برای ما خیلی خیلی گرونه ، اگر طرف تو آمریکا 60 دلار میده بابت بازی نیاز به وام با بهره 14% نداره ولی تو ایران ... !

اگر ناشر ها به فکر کشور های جهان سومی مثل ما بودن یه نسخته Persian Edition یا Iranian Poor Edition هم واسه ما بدبخت بیچاره ها با نصف قیمت بیرون میدادن که با IP ایران بشه بازی کرد ولی خوب نمیدن .

شندیم تو هند بازی های اورجینال با قیمت کمتری متناسب با در آمد مردم فروخته میشه امیدوارم یه روز تو ایران هم این اتفاق بیفته .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •