سلام.
برنامه ای واسه آیپد هست که پاورپوینت باز کنه ؟ یا مشابه پاورپوینت عمل کنه؟
سلام.
برنامه ای واسه آیپد هست که پاورپوینت باز کنه ؟ یا مشابه پاورپوینت عمل کنه؟
فکر کنم با iwork بشه
دوست عزیز کلا محصولات اپل هیچ کدمشون بلا استسنا مموری و رم و از این چیزا نمیخورن
البته میشه از این هارد های وایرلس استفاده کرد اما مموری نه
البته یه مورد دیگه هم هست اونم اینه که میتونی از این camera connection ها استفاده کنی که امکان اتصال usb و مموری رو بهت میده
اما بطور داخلی نمیشه مموری به محصولات اپل اضافه کرد.
میشه بهترین app های ipad رو معرفی کنین؟ چه پولی (50& دارم) چه غیر پولی؟
همینطور برنامه ای برای برنامه نویسی برای خود سیستم آیپد و آموزششم بدین ممنون![]()
Last edited by kayvanhendi; 01-06-2011 at 18:25.
میخاستم ببینم واقعا به جز 2 تا دوربین بلا استفاده و یه پورت usb آیپد 2 چه مزیت خاص دیگه ای نسبت به 1 داره؟
قبلا هم اینو پرسیدم، مگه تولید 1 متوقف نشده؟ اگه 1 های موجود در آشتفه بازار داخل کامل فروخته بشن قیمت 2 امکانش هست پایین تر بیاد؟
و در آخر اینکه برای خرید در فصل تابستان چه موقع رو مناسب تر می دونین؟
آیپد ۱ چون رمش پایینه وسی پی یوش ضعیف تره سرعتش واقعا کمه وبعضی موقع خودش برنامه ها رو که پشت صحنه بازه می بنده.....واقعا می ارزه آیپد ۲ بخرین....وقتی می خواین چند تا کار رو همزمان انجام بدین اونوقته که متوجه می شین.....آیپد ۲ پورت usb هم نداره....ضمنا شما مک بوک ایر بگیری بهتره ....
برای خرید آیپد ۲عجله نکنید....هر وقت خبر جیلبریکش اومد بخرینش بهتره.....که احتمالا بهترین زمان خریدش وقتی که نسخه ۶۴گیگ ۳جی اش بیاد زیر ۱میلیون که میاد....
بدون جیلبریک برنامه وبازی کرک شده نمیشه روش نصب کرد در نتیجه باید پول بزنامه وبازی بدید.....که نمی ارزه از نظر من....
ولی شما مک بوک ایر بگیری بهتره....
با سلام
ببخشید یه سوال برام بوجود اومد
چرا مک بوک ایر به جای آیپد2؟
آخه خیلیا دارن به همه طرف میزنند که آیپد2 رو بخرند مک بوک ایر چه امکانی داره که از نظر شما به آیپد اونهم جدیدش مزیت داره؟![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)