بله موافقم اما mass effect 3 با تریلرش نا امیدم کرد شک دارم بهش...
بله موافقم اما mass effect 3 با تریلرش نا امیدم کرد شک دارم بهش...
من به دلیل مشغله زیاد تازه بازی رو شروع کردم حدودا نصف بخش تک نفره رو رفتم فقط یه نظر کلی بدم فعلا.
اینکه کاش پای زن جماعت به قسمت مبارزه و جنگ مستقیم باز نمیشد.یه جورایی فضای قدیم رو نداره.فانتزی شده
و اینکه اعصابم خرد میشه وقتی بازوهای عظیم کارکترها با لبه لباسشون یه درهم کنش بی وقفه و پایان ناپذیری داره و ای کاش یکم بیشتر کار میشد.
باگ بسیار است و بس...
دیروز بالاخره با شگردی که دوستان میگفتن تونستم چندبار جوین شم برم رنکد مچ بازی کنم(اول رفتن تو کوییک مچ و سرچ کردن، وقتی کوآلیتیه 7یا8ئه کنسل کردن و رفتن تو رنکد مچ سرچیدن) تو مد جدید big head mode.
لگ هم نداشتم حسابی شد کیل بگیریم... این مٌد بیگ هِد ماد هم جالب بود تنا فرقش با تیم ددِ مچ هم همینه که کله هاشون گندس و کاریکاتورین. خیلی بامزه درآوردنشون صداهاشونم نازک کردن: دی
+
یه بار دیگه با نوید و یکی از دوستان hordeرو از اول تا آخر از ساعت یک تا 2بامداد رفتیم خیلی چسبید...
+ خیلی سعی کردم در مجموع 50تا و ِیو بیشتر نوید پوینت بگیرم ولی نشد : دی کلا نوید به معنای واقعیه کلمه یه حرفه ایه
یه 7-8 باری هم Beastرو رفتیم که اونم بد فاز داد...beastتنایی زیاد حال نمیده ولی با آشنا کلی فانه...
واسه تنایی رفتن Gridlock (همون که شبه) خیلی مناسبه...مود Horde رو هم تا ویو 9 رفتم(تنها)ولی نتوستم ویو 10 رو رد کنم!بهترین نقشه برا تکنفره رد کردنش چیه؟فقط بخاطرavatar Awardـش میخوام..........
بعدم وقتی رو ویوی میبینی خیلی گیر کردی و زیادی سخت شده بیا بیرون دوباره از همون ویو برو آسون میشه.
من الان 21ام نوید 71...تفاوت تا به کجا واقعا: دیرنکمون هم شد 70 تا 100 رو خدا بخیر کنه : دی
+
اینم 7امین گیمرتگ من از اولین باری که ایکس باکس گرفتم و 5مین اکانت لایوم(ئـــه نوید نخند: دی)
![]()
چشم مراد جان مشکل برا من همینه من جواب یکی رو بدم دو نفر رو بدم جم میشید با هم نمیشهبرا همین اینجا هم که افراد همفکر من یا نیستن یا کمن کلا 3 نفر میشیم برا همین حالا.....(البته علتش قابل درکه )
اول این که فعلا بازی رو تموم نکردم اروم اروم بازی میکنم دیر تموم بشه تا لذت بیشتری ببرم.
1-در بحث گرافیک از چهره ها شروع کنیم فقط اون نفرات مهم و شخصیت های اصلی روی چهرشون کار شده یعنی زیاد کار شده باقی ضعیفه خیلی عادی هستن.
2-افکت های اتش ضعیفن انگار یه پارچه هستش که اونجا بالا پایین میشه البته تو برخی صحنه ها خوبه ولی نمیتونه این ایرادات رو برطرف کنه
3-قبلنا که یه لوکست میکشتیم باز طوری بود پامون میخورد بهش تکون میخوردن مثلا یه غول بیابون رو میزدیم لاشش به راحتی وقتی بهمون برخورد میکرد تکون میخورد الان دیگه از توش رد میشن یارو پاش تا زانو رفته تو شکم یه جسد (البته این قابل چشم پوشیه موافقم)
4-بازی راحتتر شده واقعا اون حساسیت قسمت اول مخصوصا دوم رو نمیده انگار گیم پلی بازی از کاور گیری فاصله گرفته بیشتر سمت و سوق بازی بولت استروم رو گرفته یدونه Leash هم اضافه میکردن یارو رو می کشیدیم طرف خودمون دیگه جالب تر میشد کلا من خودم شخصا نیاز کاور گیری رو کمتر میبینم تو این قسمت همینطوری سر پا میرم جلو شاید رو درجه سختی بالا کمی محسوس تر میشه
5-اون جونورهای تازه وارد به جز اون مینی باس فایت که از دور اتشه چیه پرت میکنه جالب نیستن لوکست ها یه جذابیت خاص خودشو داشتن میتونم بگم تا ACT 3 همینطوری الکی شد بازی و این منفجر شدنشون هم خیلی ستم شده یهو از تو زمین یه کرمی چیزی میزنه بیرون
6- نمی دونم چرا از اول گریز تاکید داره که بیشتر مهمات بده تا خود اسلحه خیلی جالب میشد که بعضا تو مکان هایی هم این اسلاید های اسلحه هم وجود داشت تا ادم تغییر سلاح میکرد خیلی تاکید داره که بازیباز با اسلحه های غیر دلخواهش ادامه بده
7-هوش مصنوعی قبلنا بهتر نبود..؟ تو اواخر ACT 2 بود مارکوس اطلاعات دقیق پدر رو اسپویل نشه میبینه اونجا که دشمنا حمله میکنن رسما براد رفته بود پیش اونا نشسته بودن کنار هم برام خیلی تعجب اور بود که همچین بازی که تو نسخه های قبلی با اون هوش مصنوعی های شاهکارش اینبار تودل همدیگه هستن
8-داستان بازی تا نصفه یه جورایی در جستجوی پدر هستش ملت بیکارن دارن دنبال پدر مارکوس میگردن اسپویل
9- شخصا برای این که برام ثابت بشه با افرادی نزدیک 20 نفر که تعدادیشون از گیمر های هم دانشگاهیم بودن به این نتیجه رسیدم که گرافیک بازی کیلزون 3 به مراتب سر تر از گریز 3 هستش در بافت ها ، اتش چهره ها بلور ها محیط ، و باگ و انمیشن های رفتاری کیلزون 3 سر بود و گرافیک گریز 3 رو با رسیستانس 3 برابر میدونم در این قسمت لازم میدونم دوستانی که تجربه کیلزون و رسیستانسو دارن جواب بدن
اقا دیگه 10 می رو گیر ندید یه چی گفتم..![]()
Last edited by Layken; 10-10-2011 at 13:13.
10-این همه منتقد نمیفهمن و به بازی 9.5-10 میدن و فقط شما میفهمی و اینهمه ایراد رو میبینی! ایول یه شما!
یکی یکی جواب میدم :
1-اینکه رو چهره همه خیلی زیاد کار بشه که نمیشه انتظار داشت.همیشه تو اکثر بازیهای این سبکی(بکش برو جلو) رو چهره شخصیتهای اصلی مطلوب کار کنن کافی دیگه اینجور بازیها معمولا مدت زیادی کات سنس ندارن حالا این شماره کات سنس زیادی داره و اپیک هم تا جایی که میتونسته زور زده تا کات سنسا با کیفیت باشن... .
البته جا داشت رو بعضی جزییات بیشتر کار کنن مثل موی آنیا یا بعضی جزییات ریز ولی در کل واسه سبک بازی قابل قبول به نظر(سایتا هم ایرادی از کیفیت کات سنسا و چهره ها نگرفته بودن)
2-به نظر من و اکثر بچه ها که کیفیت فوق العاده ای دارن حالا نظر تو هستش چیزی نمیشه گفت..... .
3-این موردو خودم متوجه شدم.....من خودم دوست داشتم گوشتی باشن و بعد مردن هم بشه حرکتشون داد ولی احتمالا چون گرافیکو ارتقا دادن واسه همین دیگه واسه محاسبه اجساد مرده نمیشه از دستگاه زور کشید
4-این که ایراد نیس حامد جان...........سختی بیشتر میخوای : برو رو درجه سختی بالاتر بازی کن...چون تیم 4 نفره شده و هوش مصنوعی بهتری هم دارن و زود زنده می کننت در نتیجه کمی ُآسونتر شده...... .
در کل نمیشه بهش ایراد گفت....... .مدتی پیش کلیفی گفته بود که 60 درصد پلیرهای شماره قبل بازی براشون سخت بوده و در نتیجه نتونستن بازی رو به اتمام برسونن در نتیجه واسه همین بازی اسونتر شده.......
5-این کاملا سلیقه ای هست........به نظر من که وجودشون شیرین و قسمت سینگل و هورد رو بهتر می کنه(سایتا هم ازشون بدشون نیومده بود)
6-کلا بازی گیرز تعداد اسلحه زیادی داره ولی تو قسمت داستانی شما محدود به استفاده هستین.اینم برمیگرده به level desigh مراحل .مثلا اگه وسط یه مرحله اسون بهت digger بده کل اون مرحله رو جویدی.در نتیجه سعی می کنه اون مرحله رو نسبت به اسلحه مناسب با سطح دشمن بده.....
7- هوش مصنوعی در کل بهتر شده بود حتی تو نقد فک کنم گیم اسپات هم بود که به خاطر بالاتر رفتن هوش مصنوعی بازی کمی اسونتر شده ............
اگه میخوای واقعا ببینی هوش مصنوعی چقدر بهتر شده برو مد versus با bot ها بازی کن ببین چیکارت می کنن...... .
8-علت اینکه دنبال پدر می گردن اینه که ایشون راه متوقف کردن لمبنت ها رو میدونه و همین باعث میشه برن دنبالش و شهر "ازورا" رو هم ملکه پیدا کرده و کلا یه رقابتی بین cog و ملکه هست..... .
9-این قسمت دیگه یکم تند رفتی.......... .اگه نقد "دیجیتال فاندری" که به طور تخصصی گرافیک بازیها رو نقد می کنه بخوونی می بینی که گفته همچین چیزی برای x360 یه استاندارد جدید هست واسه x360 ای که بازی مثه کرایسیس 2 رو اجرا کرده........ .
نورپردازی کاملا دینامیک........در مورد بافتا که فک کنم همه بدونن بافتا در موتور انریل در چه وضعی هست ....فریم رو 30 تقریبا قفله........بازی لودینگ نداره(ما بین کات سنساس) و....... . . در کل یه کلسکسیون از افکتاس........ .
در کل در مورد گرافیک خیلی از سایتا اومدن گفتن گرافیک کرایسیس 2 به این دلایل و .....بهترین رو کنسول هست ولی خیلی از دوستان هنوزم میگن بازی کیلزون3 بهترین تو گرافیک کنسولی هست.................یعنی اگه بخواهیم نقد سایتای اینکاره رو قبول کنیم که هیچ(پس باید همه چیشونو اعم از امتیاز و .. رو هم قبول کنیم) و گرنه به نظر شخصی باشه احتمالا هرکی به هر چیزی تمایل داشته باشه اونو بهترین میدونه..........
(راستی تو دانشگاه شما 20 نفر کیلزون3 و گیرز3 رو بازی کردن؟؟)
==================================
در نهایت به نظر خود من به غیر از اندک مقداری(جزیی) نکاتی که بهتر بود در مورد انیمیشنها و موها و حرکت و اینجورچیزا رعایت بشه بازی ایراد خاصی نداره و بقیه اشکالایی که گرفتی بیشتر حالت سلیقه ای دارن .......
.
.
.
Last edited by halflife g; 10-10-2011 at 13:40.
1- مو رو که شدید موافقم ببین مثلا موه های اسنیک یادت باید باشه دونه دونه هر کدوم حرکت می کردن مقایسه نمیکنم تنها اسنیک هم نبود اتکان نائومی ومپ اسلات رایدن اینا حرکت موهاشون هنوز هم همتا نداره همون چهره میشه
2- نه موافق نیستم من اتش های باکیفیت تری رو نسبت به این دیدم
3- بنا به قدرت کنسول ربط بدی موافقم اینو در کل موافقم به هر حال قبلیه بیشتر حال میداد
4-روی درجه سختی بالا بازی میکنم ولی نسبت به قبلی ها میگم اسونتر شده اون درجه سختی hARD کجا این کجا 60درصدیا خدا پس ....هیچی ولش
![]()
5- والا چی بگم به سلیقه ربط میدی
6- نه منظورم این نیست که مثلا راکت لانچر رو همون اول بده ببین مثلا توکیلزون هم جعبه مهمات داشتیم هم اسلات های مخزن اسلحه به درجه همون مرحله من از اسلحه LUNCHER خوشم میاد وقتی گلولش تموم میشه تو کفش میمونم مخصوصا رو درجه سختی بالا یا باید مهمات پیدا کنم یا مجبورا با اسلحه دیگه ای عوضش کنم
در حالی که تو کیلزون بودن اسلاید هایی که اسلحه های نیروی های الفا و مردمی بودن میتونستی تعویض کنی و برداری
7- این هوش مصنوعی رو صد در صد باید تموم کنم بازی رو تاکید کنم ولی همین حرفو گیم اسپات برا کیلزون به گفته بود اونا هوششون بالاتر به نظرم میرسید
8- میدونم ولی جالبر تر میشد اگر روایت رو بهینه تر پیش ببرن
9- نه تند نرفتم من خودم چند ساله تو کار طراحی و بافت هستم البته مدتیه بی خیالش شدم کاری با کرایسیس ندارم کلا اونو نه تنها من همه قبول داریم گرافیکشو تحسین میکنم شکی نیست من تو کنسول و انحصاری های این دو مقایسه میکنم و میگم امتیاز رو قبول دارم مگر امتیاز گرافیک کیلزون 3کم از گریز هستش..؟
نه بابا میگم تعدادیشون تو دانشگاه بودن تند تند خوندی ها 4 نفر بودن
2- من نگفتم بهترین آتش ولی کم نظیر و عالی هست.....حالا نظرا متفاوته شاید یکی خوشش نیاد...... .
4-این که کلا اسون شده گفتم به خاطر اینکه چهار نفر شدی مثه شماره های قبل یارات خیلی کمتر میرن تو شکم دشمن........یارات برخلاف شماره قبل سریع میان زندت می کنن(دیگه مثه شماره های قبل یادشون نمیره) و ....... .
کلا اینا باعث شده اسون بشه قبول دارم.....ولی همونطور که گفتم خود سازنده ها گفتن جون شماره های قبل رو اکثریت نتونستن به خاطر سختی تموم کنن در نتیجه بازی رو اسونتر می کنیم(یعنی خودشون گفتن)
5-مطمینا سلیقس.......چون مثلا تو halo خیلی ها از دشمناش بدشون میاد و میگن چرا مثلا دشمنا خشن وفلان نیستن ولی خوب بعضی ها خوششون میاد.......نمیشه گفت که پس بدن....... .
ولی لوکاستا خون داره بدنشون و خشن و اینان..... .
7-یه مقاله قبلا تو گیم اسپات بود که به هومان هم نشون داده بودم .........بهترین هوش مصنوعی ها مال بازی halo reach و killzone2 و fear1 بودن.......این سه تا بهترینن.مخصوصا fears 1 و gears 3 به اینا نمیرسه ولی خیلی خوب و عالیه...... .
8-اینم دیگه نظر شخصیه.......گیم اسپات میاد مدال داستان رو میده به بازی (که خیلی خیلی کم به یه بازی شوتر میده)یکی میگه ای کاش حماسی میشد....یکی میگه این هندی شد....یکی میگه اخرش خیلی خوب بود.....و.....
9-والله امتیاز گرافیک کیلزون رو فقط تو با گیرز 3 مقایسه کردیمگه میشه مقایسه کرد؟؟ اگه به مقایسه هست فعلا امتیاز گرافیکی forza4 بالاس(که خوب نشون میده مقایسه بی ربطی هست)
کسی این دوتا رو مقایسه نکرده و نمیشه نشست جز به جز مقایسه کرد ولی سایتای تخصصی فقط گرافیک یا حتی کلی مثه گیم اسپات یا هر چی اکثرا میگن جزو بهترین ها و گهگاهی بهترینو یه استاندارد جدید و ........هست.
این مقایسه ای که می کنی واسه ماها بیشتر حالت بصری داره و مقایسمون بصری هست و این ممکنه واسه هر کسی متفاوت باشه ولی سایتای معتبر و تخصصی علاوه بر مقایسه بصری مقایسه تکنیکی هم می کنن که خوب همین وجه تمایز مقایسه ماها با اوناس....... .
==============================================
.
.
Last edited by halflife g; 10-10-2011 at 14:17.
نه دقیق با کیلزون 3 مقایسه نمی کنم چون هر دو تو یک سال هستن برا همین پیش میکشم وگرنه موافق اون المان ها و تاکتیک های جدیدی هستم که ارائه میدن
والا من گراف کیلزون 3 رو شخم زدم رفتم تا اون موتور گواردیلا رو ریختم رو زمین تکنیک و تاکتیک و بصری همشو رفتم تا اخر
به هر حال بحث خیلی جالب بود یعنی عالی بود مراد جان لذت بردم
+
یه مورد دیگه
البته من یه چیزی به حرفای صحبت های قبلیت اضاف کنم هیچ پایانی در همه بازی ها به اندازه هیلو ریچ نمیشه تنها بود تنها اومد و رفت و تکرار نمیشه اون بازی البته نه پایانش کل بازیش تکرار نشدنی بود
ارادتمندم.
میگم شما خودتم بدت نمیاد بیای شر به پا کنی ها.
حداقل ده تا از پستاتون این بود که چرا من نوشتم سونی میخاد با چه عنوانی با گیرز 3 رقابت کنه که اینو کردید پیرهن عثمان و گفتی چرا با عنوان های سونی کار دارید .
حالا خیلی راحت اومدید تو تاپیک گیرز و دارید میگید گرافیک کیلزون 3 بهتره . الان توقع دارید فن های گیرز بشینن نگاه کنن ؟
مثل اینکه دوست دارید آتیش بندازید تو خرمن کاه .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)