نه.از این بهتر نیست تو این قیمت.بالاخره وارد شد؟اینی که شما قرار دادید رزولوشنش اچ دی هست.با روزولوشن فول اچ دی هم تولید شده.شما کدومشو پیدا کردید؟
نه.از این بهتر نیست تو این قیمت.بالاخره وارد شد؟اینی که شما قرار دادید رزولوشنش اچ دی هست.با روزولوشن فول اچ دی هم تولید شده.شما کدومشو پیدا کردید؟
واقعیت میخوام کسی از خارج از ایران برام بیاره. هر دو رزولوشنش موجوده.
تنها ضغفی که ازش شنیدم اینه که گرافیکش قوی نیست
با سلام من میخوام یک لپ لنوو بر دارم میخواستم z500 برادارم طرف گفت باطریش سر خوده و ممکنه بعدا براتمشکل ایجاد کنه و g550 پیشنهاد کرد بودجه ی من هم حدود 2 میلیون 200 هست اگرمیشه راهنمایی کنید
سلام . من یه لنوو E531 درام . بد از آپدیت به ۸.۱.dolby advanced audio کار نمیکنه . کسی میدونه چیکار باید کرد ؟
دوستان z410 یا z510 کسی نداره؟اطلاعاتی چیزی
البته اطلاعات فنیش موجوده ولی تجربه استفاده از اون کسی داره بگه
من یه 14 اینچ میخوام
با سلام با اتصال هدفون به لپ تاب s 510 به مشکلی برخوردم اینجا مطرح کردم لطفا کمکم کنید با تشکر. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان زیر 1500 یا 1600 بهترین مدل رو چی معرفی میکنید ؟/
ایا غیر از این برند مدل دیگه مثلا ایسر هست که معرفی کنید ؟
من در حد cor i3 or 5 با 4 گیگ رم و 1 گیگ گرافیک ترجیحا gforce میخوام برام مهمه که داغ نکنه در ضمن کار اصلی من درزمینه شبکه هست
فکر کنم lenovo thinkpad e530-c ایده آل شما باشه.1500 قیمتشه.
مشخصات فیزیکی:ابعاد: 377 × 244 × 31.1~24.5 میلیمتر - وزن: 2.45 کیلوگرم
پردازنده مرکزی:Intel Core i3 3110M 2.40 GHz
حافظه RAM:ظرفیت: 4 گیگابایت - نوع: DDR3
حافظه داخلی:ظرفیت: 500 گیگابایت - نوع: هارد دیسک - مشخصات: 5400rpm
پردازشگر گرافیکی:NVIDIA GeForce 610M 1024 MB
صفحه نمایش:15.6 اینچ TFT LED-backlit LCD - با روکش مات
امکانات:DVD-RW - فاقد مودم - بلوتوث داخلی Card Reader Webcam LAN WiFi HDMI VGA Port
سایر مشخصات:باتری 6 سلولی - فاقد سیستمعامل
با سلام
اساتید لطفا سه لپ تاپ را با هم مقایسه کنید
Lenovo G400s - A قیمت 1550000
HP Pavilion 15-e071se قیمت 1550000
Lenovo ThinkPad E530-Cقیمت 1500000
اولا از نظر کیفیت و پایداری و واقعی بودن سخت افزار مثلا اگر گفته cori5 در مقابل نرم افزار سنگین کدامیک سربلند بیرون می آیند
دوما از نظر گرافیک : گرافیک کدامیک در عمل بهتر از بقیه می باشد لنوو 2 گیگ گفته ایا واقعا جواب میده و یا مثلا از یک یک گیگ amd پایین تر هست
و چرا قیمت جی 400 نسبت به کانفیگش با بقیه مدل ها پایینه ؟ این شک دار نیست
اگر مورد دیگری هست بفرمایید
منتظر پاسخ دوستان هستیم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)