تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 67 از 674 اولاول ... 175763646566676869707177117167567 ... آخرآخر
نمايش نتايج 661 به 670 از 6731

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2011

آخر فروم باز bahador2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    شهر

پيش فرض

حسین جان بابت ترجمه مرسی .
    خبرهای خوشحال کننده ای بود ولی درکل من فکر کنم بعضی از این ادعا ها سال های قبل هم مطرح می شد ولی بعد که بازی رو انجام میدادی میدیدی که همون قبلیه با همون تغییرات بازی کن ها و کمی تغییرات گرافیکی البته نباید درمورد تغییرات عمده ای که توی بازی انجام می شد چشم پوشی کرد .
    من بیشتر روی این موضوع انتقاد دارم که چرا تا قبل از اینکه باز منتشر بشه اون چیزی که واقعا تغییر کرده رو مشخص نمیکنند.
    مثلا درمورد موشن کپچر بصورت اختصاصی صحبت نشده درصورتی که این مورد میتونه از موارد جذاب باشه ، یا تغییرات داورها که سال قبل پر سوتی بودن و اشتباهات خیلی مسخره میکردن . من فکر میکنم که اگر بجای اینکه هی پشت سر هم روی بازیکن ها کار کنند برن و روی تغییرات نحوه ی بازی و همچنین منو های مختلف کار کنند و جذابش کنند طوری که اونقدر پر چیزایه جذاب باشه که دیگه اینقدر به پاس های دقیق گیر ندن . حالا مثلا پاس دقیق باشه چی میشه ، مگه توی خصوصیات هر بازیکن دقت پاسش نیست پس اگه این نحوه ی پاس هم تغییر کنه ، پارسال هم که نحوه ی شوت تغییر کرد سال بعد هم حتما میان سرعت هم یه کاریش میکنند این جوری دیگه پس چرا قدرت (منظورم شوت 89 یا ..) و میزان شوت و اینا رو میذارن یه دفعه اینم بردارن.
    همچنین اگه یکم روی مربی ها کار میک ردن هم بد نمیشد مثلا یکم عکس العمل بزارن یا مربی هر تیم رو هم بسازن.
    البته من میدونم که اینها خیلی انتظار زیادیه ولی مطمئنا یک بازیه فوتبال با این تغییرات که کامل میشه وگرنه این میشه بزن ،ببند ،منتشر کن .
    برادرم میگه تا سال 2015 باید همینو بازی کنیم.

2. 3 کاربر از bahador2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

نه نسخه ی سگا جنسیس رو بازی کردم .
    جدیدا نمیدونم چی شده همه خودشونو پرفسور و بقیه رو احمق فرض میکنن !
    ادب هم خوب چیزیه ...
    دوستان نمیدونم شما تا حالا تجربه نسخه ی نکست فیفا رو داشتید یا نه .
    ولی اینو بگم که امسال من هر دو نسخه ی fifa 10 و fifa world cup 2010 رو ( بعد سالها فیفا بازی نکردن ) خریدم ببینم چیه که انقدر تعریفشو میکنن .
    فقط در همین حد بگم که دیگه آخرین بارم بود که سمت فیفا رفتم .
    پس خیلی از نکست بودن فیفا روی کامپیوتر ذوق زده نشید چون واقعا در حد PES نیست حتی همین pes 2010 که همه ازش ایراد مییگیرن .
    بله من تجربه فیفا نکست رو داشتم همون فیفا 09 نکست خیلی سرتر از PES 2010 هست چه گیم پلی و چه انیمیشن هاش و چه ... فیفا داره فعلا از PES بهتر عمل می کنه. شما فکر نکن با طرفداری کاذب از PES به کونامی منفعت می دی خیر برعکس همین انتقاد ها بوده که باعث شده ما منتظر یک بازی خوب باشیم تریلر های PES 2011 واقعا امیدوار کننده هست. مطمئن باش اگه همه چشمشون رو به حقایق می بستن و PES فن ها اعتراض به ضعف PES نمی کردن الان بازی خیلی عقب تر و پسرفته تر از اینی می شد که می بینیم. بازی فیفا توی مینه نکست شدیدا رقیبش PES رو جا گذاشته. عجیبه که شما که توی گیم اینقدر تجربه داری به این موضوع پی نبردی. نمی دونم شایدم بعد نگاهت فرق داره و از خیلی چیز ها غافل شدی.

البته عقیده شما مبنی بر اینکه مثلا فیفا 2010 ورلد کاپ از PES 2010 ضعیف تره عقیده شخصی باشه ولی گفتم از اون عقاید شخصی هست که کره شمالی رو برتر از هلند دونستن هست. پس زیاد ناراحت نشید که چنین بازخورد هایی به پستتون در مورد اینکه فیفا نکست هیچی نیست و ذوق زده نشید و ... داده بشه.

به هر حال اینجا ما جمع نشدیم که همدیگه رو محکوم کنیم. امیدوارم این کل کل های کلاسیک دیده نشه اینجا و دوستان هم کمی توی پست دادن ها از روی احساس عمل نکنن و جانب منطق گرایی رو رعایت کنن تا مشکلی پیش نیاد

ادب هم خوب چیزیه
    من هر چی پست امین رو می خوام بی ادبی توش پیدا نمی کنم... فقط گفته حرفتون مثل جوک هست شدیدا تائید میشه. مثل اینکه یکی بیاد بگه تیم ملی کره شمالی خیلی سر از هلند هست. و همه الکی دارن از هلند تعریف می کنن.

4. 7 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

حسین جان بابت ترجمه مرسی .
    خبرهای خوشحال کننده ای بود ولی درکل من فکر کنم بعضی از این ادعا ها سال های قبل هم مطرح می شد ولی بعد که بازی رو انجام میدادی میدیدی که همون قبلیه با همون تغییرات بازی کن ها و کمی تغییرات گرافیکی البته نباید درمورد تغییرات عمده ای که توی بازی انجام می شد چشم پوشی کرد .
    من بیشتر روی این موضوع انتقاد دارم که چرا تا قبل از اینکه باز منتشر بشه اون چیزی که واقعا تغییر کرده رو مشخص نمیکنند.
    مثلا درمورد موشن کپچر بصورت اختصاصی صحبت نشده درصورتی که این مورد میتونه از موارد جذاب باشه ، یا تغییرات داورها که سال قبل پر سوتی بودن و اشتباهات خیلی مسخره میکردن . من فکر میکنم که اگر بجای اینکه هی پشت سر هم روی بازیکن ها کار کنند برن و روی تغییرات نحوه ی بازی و همچنین منو های مختلف کار کنند و جذابش کنند طوری که اونقدر پرباشه که دیگه اینقدر به پاس های دقیق گیر ندن . حالا مثلا پاس دقیق باشه چی میشه ، مگه توی خصوصیات هر بازیکن دقت پاسش نیست پس اگه این نحوه ی پاس هم تغییر کنه ، پارسال هم که نحوه ی شوت تغییر کرد سال بعد هم حتما میان سرعت هم یه کاریش میکنند این جوری دیگه پس چرا قدرت (منظورم شوت 89 یا ..) و میزان شوت و اینا رو میذارن یه دفعه اینم بردارن.
    همچنین اگه یکم روی مربی ها کار میک ردن هم بد نمیشد مثلا یکم عکس العمل بزارن یا مربی هر تیم رو هم بسازن.
    البته من میدونم که اینها خیلی انتظار زیادیه ولی مطمئنا یک بازیه فوتبال با این تغییرات که کامل میشه وگرنه این میشه بزن ،ببند ،منتشر کن .
    برادرم میگه تا سال 2015 باید همینو بازی کنیم.
    بهادر جان شما اشاره کردی بیشتر روی منوها کار بشه تا گیم پلی اما اگه گیم پلی بازی واقعی و بی عیب نباشه به نظر من منوهای بازی نمیتونه زیاد جذابیت ایجاد کنه چون اساس کار مشکل داره .
    در مورد مساله پاس حرف شما درسته اما درصورتیکه واقعا دقت پاس هر بازیکن با بازیکنان دیگه متفاوت باشه اما متاسفانه این مساله توی شماره های قبلی pes و همینطور فیفا تا الان وجود نداشته و دقت پاس تمام بازیکنان یکی بوده تا لان و هیچ تفاوتی بین ژاوی و مثلا یک بازیکن معمولی وجود نداشت اون اعدادی که جلوی دقت پاس بازیکنان نوشته شده همش دکوریه یعنی اگه شما دقت پاس یک بازیکن رو توی بخش ادیت 1 هم قرار بدی باز هم هیچ تغییری در دقت پاسش بوجود نمیاد . اما این مساله در مورد دقت و قدرت شوت فرق میکنه و بازیکنان مختلف از جهت دقت و قدرت شوت در pes با هم متفاوت هستن و این مساله بسیار برجسته ای در این بازی یعنی pes محسوب میشه ( توی فیفا قدرت شوت بازیکنان متفاوته اما دقت شوت همه یکیه که اصلا طبیعی نیست امسال تازه فیفا به خودش اومده که دقت شوت و دقت پاس رو بر اساس تواناییهای واقعی یک بازیکن طراحی کنه ) . متاسفانه pes تازه به مرحله پاس دستی فیفا رسیده در صورتیکه فیفا یک مرحله به جلو رفته و امسال دقت پاس بازیکنان مختلف رو داره بر اساس توان واقعی اونها طراحی میکنه . این هافبکهای هر تیم هستن که در نتیجه گیری یک تیم بسیار تاثیر گذار هستن اگه دقت پاس بازیکنی مثل ژاوی یا فابرگاس با یک بازیکن معمولی یکی باشه پس چه دلیلی داره ما توی مستر لیگ بریم و با کلی هزینه کردن بازیکنی مثل فابرگاس رو به تیممون محلق کنیم .
    اما در مورد این مساله که شما اشاره میکنی که اگه تمام پاسها دقیق باشن چی میشه ؟ باید بگم اگه تمام پاسها دقیق باشن ( همونطوریکه تا الان بوده ) بازی حالت پینگ پنگی به خودش میگیره و مثل بازی پینگ پنگ فقط شاهد رد و بدل شدن سریع توپ بین بازیکنان هستیم این نشد فوتبال . و علاوه بر نمای غیر طبیعی بازی اونو برای گیمر خیلی راحت میکنه و این میشه که بردن تمام تیمها برامون راحت میشه و بعد از چند وقت دیگه بازی برامون خسته کننده میشه چون راحت میتونیم همه تیمها رو ببریم . علت این مساله اینه که مدافعین حریف نمیتونن سریع خودشون به بازیکن صاحب توپ برسونن چون شما دائما با سرعت و دقت بسیار زیاد و غیر واقعی میتونی توپو بین بازیکنات رد و بدل کنی . و این میشه که مثلا توی بازی دوستانه که هر دو طرف بازی انسان هستن ظرف مدت 10 دقیقه تعداد زیادی گل رد و بدل میشه .
    به هر حال خوشبختانه امسال دو تا بازی نکست جن روی pc داریم که گیمرها با توجه به سلیقه خودشون میتونن یکیو بعنوان گزینه اول برای بازی فوتبالی خودشون انتخاب کنن . من از این بابت خیلی خوشحالم که بعد از انتشار این دو بازی شاهد تضاد نظرات بچه ها در مورد این دو بازی و جزئیات مختلف در گیم پلی این بازی خواهم بود و به این شکل میتونیم بیشتر جزئیات گیم پلی این دو بازیو زیر ذره بین ببریم .

6. 7 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز bahador2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    شهر

پيش فرض

البته که حسین جان من هم با شما درمورد پاس موافقم ولی من میگم که اگه قراره براساس تواناییه بازیکن ها بازی انجام بشه چرا نباید پاس بازیکنی که آمارش بیشتره بهتر به نحوه بهتری به مقصد برسه ؟
    من الان میخوام یک مقایسه انجام بدم بین PES نکست و pes برای PS1 ولی البته میدونم که کار درستی نیست و شاید جالب به نظر نیاد ولی شاید یکم به ما چیزایی رو نشون بده که ما واقعا میخوایم :
    1- در PS1 بازیکن با آماره سرعت بالا واقعا سرعتش از بقیه بالاتر بود و به هیچ وجه نمیشد اون رو گرفت مثل روبرتو کارلوس.
    2- درمورد همین روبرتو کارلوس هم اگه دقت کرده باشین شوت هاشم با بقیه فرق میکرد و کاملا متمایز میکردش.
    (البته در نسخه ی 5 بازی خیلی خوب تونستن اینجور خصوصیات رو برگردونن و اینقدر بازی خوب طراحی و ساخته شده بود که از همه نظر تازه به نظر میرسید و من هم فکر میکنم به همین دلیل بود که خیلی طرفدار پیدا کرد)
    3- مسئله ی بعدی هم جذابیت منو بود که نمیشه گفت دقیقا ولی این نسخه ای نکست بجز become a legend & master league به یه چیزه جدید نیاز دارن که نشون بده هنوز هم خلاقیت بین سازندگان PES و شرکت Konami وجود داره که اون رو با بقیه ی سازندگان فوتبال از جمله EA متمایز میکنه .
    و خیلی از چیزهای دیگه که شاید به نظر خیلیا بچه گانه به نظر برسه ولی این نظر شخصیه منه و امیدوارم بالاخره در این نسخه که زمان زیادی تا انتشارش مونده شاهد خلاقیت باشیم.

8. 3 کاربر از bahador2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

بله من تجربه فیفا نکست رو داشتم همون فیفا 09 نکست خیلی سرتر از PES 2010 هست چه گیم پلی و چه انیمیشن هاش و چه ... فیفا داره فعلا از PES بهتر عمل می کنه. شما فکر نکن با طرفداری کاذب از PES به کونامی منفعت می دی خیر برعکس همین انتقاد ها بوده که باعث شده ما منتظر یک بازی خوب باشیم تریلر های PES 2011 واقعا امیدوار کننده هست. مطمئن باش اگه همه چشمشون رو به حقایق می بستن و PES فن ها اعتراض به ضعف PES نمی کردن الان بازی خیلی عقب تر و پسرفته تر از اینی می شد که می بینیم. بازی فیفا توی مینه نکست شدیدا رقیبش PES رو جا گذاشته. عجیبه که شما که توی گیم اینقدر تجربه داری به این موضوع پی نبردی. نمی دونم شایدم بعد نگاهت فرق داره و از خیلی چیز ها غافل شدی.

البته عقیده شما مبنی بر اینکه مثلا فیفا 2010 ورلد کاپ از PES 2010 ضعیف تره عقیده شخصی باشه ولی گفتم از اون عقاید شخصی هست که کره شمالی رو برتر از هلند دونستن هست. پس زیاد ناراحت نشید که چنین بازخورد هایی به پستتون در مورد اینکه فیفا نکست هیچی نیست و ذوق زده نشید و ... داده بشه.

به هر حال اینجا ما جمع نشدیم که همدیگه رو محکوم کنیم. امیدوارم این کل کل های کلاسیک دیده نشه اینجا و دوستان هم کمی توی پست دادن ها از روی احساس عمل نکنن و جانب منطق گرایی رو رعایت کنن تا مشکلی پیش نیاد

.
    چون سلایق فرق داره اصلا در این مورد بحث نشه بهتره . فقط نظر شخصی من اینه که گیم پلی PES بسیار پر هیجان تر از فیفاست و کسی که یه عمری PES باز بوده فکر نکنم با فیفا حال کنه ( مثل خودم)

من هر چی پست امین رو می خوام بی ادبی توش پیدا نمی کنم... فقط گفته حرفتون مثل جوک هست شدیدا تائید میشه. مثل اینکه یکی بیاد بگه تیم ملی کره شمالی خیلی سر از هلند هست. و همه الکی دارن از هلند تعریف می کنن.
    من نمیدونم شما از این جمله چه برداشتی میکنی ؟

"مطمئني نکست بازي کردي؟؟شايد نسخه psp رو بازي کردي!!!!"

ولی تنها برداشتی که من میکنم اینه : "شما فرق این چیزا رو نمیفهمی"

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

البته که حسین جان من هم با شما درمورد پاس موافقم ولی من میگم که اگه قراره براساس تواناییه بازیکن ها بازی انجام بشه چرا نباید پاس بازیکنی که آمارش بیشتره به نحوه بهتری به مقصد برسه ؟
    من الان میخوام یک مقایسه انجام بدم بین PES نکست و pes برای PS1 ولی البته میدونم که کار درستی نیست و شاید جالب به نظر نیاد ولی شاید یکم به ما چیزایی رو نشون بده که ما واقعا میخوایم :
    1- در PS1 بازیکن با آماره سرعت بالا واقعا سرعتش از بقیه بالاتر بود و به هیچ وجه نمیشد اون رو گرفت مثل روبرتو کارلوس.
    2- درمورد همین روبرتو کارلوس هم اگه دقت کرده باشین شوت هاشم با بقیه فرق میکرد و کاملا متمایز میکردش.
    (البته در نسخه ی 5 بازی خیلی خوب تونستن اینجور خصوصیات رو برگردونن و اینقدر بازی خوب طراحی و ساخته شده بود که از همه نظر تازه به نظر میرسید و من هم فکر میکنم به همین دلیل بود که خیلی طرفدار پیدا کرد)
    3- مسئله ی بعدی هم جذابیت منو بود که نمیشه گفت دقیقا ولی این نسخه ای نکست بجز become a legend & master league به یه چیزه جدید نیاز دارن که نشون بده هنوز هم خلاقیت بین سازندگان PES و شرکت Konami وجود داره که اون رو با بقیه ی سازندگان فوتبال از جمله EA متمایز میکنه .
    و خیلی از چیزهای دیگه که شاید به نظر خیلیا بچه گانه به نظر برسه ولی این نظر شخصیه منه و امیدوارم بالاخره در این نسخه که زمان زیادی تا انتشارش مونده شاهد خلاقیت باشیم.
    در مورد مودهای بازی انصافا کونامی همین دو سال پیش بود که یک نوآوری جدید در مودها بوجود آورد و مود بسیار جذاب B.A.L رو به بازی اضافه کرد ( و قراره که امسال تغییراتی توش بدن ) بنابراین فعلا تا چند سالی میتونه همین مودها گیمرها رو سرگرم کنه فقط ایکاش مود جام جهانی نسخه کارنت رو از بازی حذف نمیکردن نمیدونم کونامی آخه به اون مود چیکار داشت .
    اما میشه توقع داشت که مودهایی غیر اصلی شبیه V.P فیفا به بازی اضافه بشه خودت چی مد نظرته ؟
    در مورد پاس منم همین حرف شما رو میزنم دیگه منم میگم دقت پاس بازیکنان مختلف باید از هم متمایز باشه مثلا نباید دقت پاس اینیستا با یک بازیکن معمولی یکی باشه یا مثلا سانترهای پیرلو باید خیلی دقیق تر از یک بازیکن معمولی باشه امسال فیفا تصمیم گرفته این مساله رو محقق کنه . شاید کسی نباشه که با ایده متفاوت بودن کیفیت و دقت پاس بازیکنان مخالف باشه اما مساله اصلی چیز دیگه ایه مساله اینه که چطور این امکان بوجود بیاد که هم مهارت گیمر در دادن پاس لحاظ بشه و هم مهارت بازیکن داخل زمین .
    ببین مثلا شما بهادر جان بعنوان یک گیمر دارای مهارت خاصی در این بازی هستی و این مهارت شما با یک گیمر دیگه متفاوته حالا ما باید ملاک برتری یک گیمر رو در مهارت شخصی خودش قرار بدیم یا مهارت بازیکنانی که داره باهاشون بازی میکنه آیا جمع این دو موضوع با هم امکان پذیره ؟ اگه جواب مثبته کسی میتونه بگه به چه شکل ؟
    Last edited by 4039; 09-07-2010 at 12:08.

11. 4 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز amin 2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    خونمون دیگه!!!

پيش فرض

چون سلایق فرق داره اصلا در این مورد بحث نشه بهتره . فقط نظر شخصی من اینه که گیم پلی PES بسیار پر هیجان تر از فیفاست و کسی که یه عمری PES باز بوده فکر نکنم با فیفا حال کنه ( مثل خودم)

عزيزم من فردي هستم از ps1 بازي winning eleven بازي مي کردم نسل قبل هم pes اين يک دو اينکه تا سال 2008 با اينکه کنسول داشتم طرف فيفا نرفتم اما بعد از افتضاح pes 2008 تصميم گرفتم برم ببينم EA هم مثله کونامي توي نسله قبل مونده يا نه،که ديدم کاملا با بازي جديدي طرفم که حس و حالي به من ميده که وقتي ps1 داشتيم winning eleven بازي مي کرديم بهمون دست ميداد ،همون قدر نو و خلاقانه.
    در مورد مودهای بازی انصافا کونامی همین دو سال پیش بود که یک نوآوری جدید در مودها بوجود آورد و مود بسیار جذاب B.A.L رو به بازی اضافه کرد ( و قراره که امسال تغییراتی توش بدن ) بنابراین فعلا تا چند سالی میتونه همین مودها گیمرها رو سرگرم کنه فقط ایکاش مود جام جهانی نسخه کارنت رو از بازی حذف نمیکردن نمیدونم کونامی آخه به اون مود چیکار داشت .
    اما میشه توقع داشت که مودهایی غیر اصلی شبیه V.P فیفا به بازی اضافه بشه خودت چی مد نظرته ؟
    در مورد پاس منم همین حرف شما رو میزنم دیگه منم میگم دقت پاس بازیکنان مختلف باید از هم متمایز باشه مثلا نباید دقت پاس اینیستا با یک بازیکن معمولی یکی باشه یا مثلا سانترهای پیرلو باید خیلی دقیق تر از یک بازیکن معمولی باشه امسال فیفا تصمیم گرفته این مساله رو محقق کنه . شاید کسی نباشه که با ایده متفاوت بودن کیفیت و دقت پاس بازیکنان مخالف باشه اما مساله اصلی چیز دیگه ایه مساله اینه که چطور این امکان بوجود بیاد که هم مهارت گیمر در دادن پاس لحاظ بشه و هم مهارت بازیکن داخل زمین .
    ببین مثلا شما بهادر جان بعنوان یک گیمر دارای مهارت خاصی در این بازی هستی و این مهارت شما با یک گیمر دیگه متفاوته حالا ما باید ملاک برتری یک گیمر رو در مهارت شخصی خودش قرار بدیم یا مهارت بازیکنانی که داره باهاشون بازی میکنه آیا جمع این دو موضوع با هم امکان پذیره ؟ اگه گفت مثبته کسی میتونه بگه به چه شکل ؟
    حسين جان مشکل اين خلاقيت اين بود که EA هم دقيقا همزمان در فکر همين خلاقيت بود و توي بازي هاي خودش قابليت be a pro رو قرار داد که همون become a legend هست که ايراداش رفع شده!!!
    کلا مثله هر سال امسال هم pes رو مي خريم ببينيم مشکلاتش رفع شده يا نه اما ديگه منم مثله خيليا بعد از اون همه وعده وعيد عمل نشده در نسخه 2010 زياد به حرفاي سيباس اعتماد ندارم و انتظار تغييرات زيادي ندارم .
    برادرم ميگه تا سال 2015 بايد همينو بازي کنيم.
    کاملا با حرف برادر بهادر جان موافقم که احتمالا تا نسل بعدي کنسولا در سال 2013 بايد با همين هسته بازي بسازيم.
    Last edited by amin 2010; 09-07-2010 at 12:20.

13. 2 کاربر از amin 2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

دوستان نمیدونم شما تا حالا تجربه نسخه ی نکست فیفا رو داشتید یا نه .
    ولی اینو بگم که امسال من هر دو نسخه ی fifa 10 و fifa world cup 2010 رو ( بعد سالها فیفا بازی نکردن ) خریدم ببینم چیه که انقدر تعریفشو میکنن .
    فقط در همین حد بگم که دیگه آخرین بارم بود که سمت فیفا رفتم .
    پس خیلی از نکست بودن فیفا روی کامپیوتر ذوق زده نشید چون واقعا در حد PES نیست حتی همین pes 2010 که همه ازش ایراد مییگیرن .
    من تا حدودی میتونم شما و گیمرهای هم نظر شما رو درک کنم . تا همین چند وقت پیش این سوال برای من مطرح بود که چطور میشه بعضی از گیمرهای قدیمی و حرفه ای بازی فوتبال کامپیوتری نسبت به بازی PES و یا فیفا اینقدر علاقه داشته باشن و در مقابل از بازی رقیب تنفر داشته باشن یا دست کم براشون زیاد جذابیتی نداشته باشه . واقعا این برام جای سوال بود وقتی میدیم توی کلوپهای مختلف گیمرها اینقدر با شور و هیجان PES بازی میکنن اونم تازه روی کنسولی که خیلی از چیزها فیک و غیر لایسنس شده هستن و نسبت به فیفا اینقدر بی توجه هستن من بعضی وقتا با خیلی از بچه های انجمن بازی میریم کلوپ . توی یکی از کلوپهای بازی یک عده هستن ( حدود 10-15 نفر ) که دیدن بازی و شور و حرارت اینها واقعا دیدن داده و نمیشه وصفش کرد اینقدر با حرارت و تعصب و علاقه شدیدی بازی میکنن که انسان واقعا متحیر میمونه اصلا کاملا محو بازی میشن وقتی چند نفره بازی میکنن خدا نکنه این وسط یکیشون یک اشتباه بکنه و مثلا یک گل رد و بدل بشه با حرف و سرزنش بیچاره رو با خاک یکسان میکنن . لذتی که اینا از بازی PES میبرن من و بسیاری از گیمرها تا الان از هیچ بازی نبردیم حالا اگه همینا بیان فیفا بازی کنن مطمئنا بی رغبتی و بی حوصلگی رو کاملا میشه در رفتارشون پیش بینی کرد چون فیفا اون حس لذت بخشی که PES بهشون میده رو نخواهد داد هر چند که گیم پلی کم نقص تر و واقعی تری داشته باشه . این مساله یک مقداریش بر میگرده به سلیقه افراد و یک مقداریش به گیم پلی این دو بازی بعد از این جریانات من تا حدودی متوجه شدم که باید به سلیقه طرفداران دو بازی احترام گذاشت چون ملاک لذت بردن از بازیه نه هیچ چیز دیگه . من متوجه این مساله شدم که چیزی که این دسته از گیمرها از یک بازی مثل PES یا فیفا دریافت میکنن چیزی نیست که من و حجم وسیعی از گیمرها اونو تا الان تجربه کرده باشن مثل دنیایی که یک بچه داره یا دنیایی که یک عارف داره و یا دنیایی که یک عاشق داره .
    Last edited by 4039; 09-07-2010 at 12:38.

15. 4 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز amin 2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    خونمون دیگه!!!

پيش فرض

من تا حدودی میتونم شما و گیمرهای هم نظر شما رو درک کنم . تا همین چند وقت پیش این سوال برای من مطرح بود که چطور میشه بعضی از گیمرهای قدیمی و حرفه ای بازی فوتبال کامپیوتری نسبت به بازی PES و یا فیفا اینقدر علاقه دارن و در مقابل از بازی رقیب متنفر هستن واقعا این برام جای سوال داشت وقتی میدیم توی کلوپهای مختلف گیمرها اینقدر با شور و هیجان PES بازی میکنن اونم تازه روی کنسول و نسبت به فیفا اینقدر بی توجه هستن من بعضی وقتا با خیلی از بچه های انجمن بازی میریم کلوپ . توی یکی از کلوپهای بازی یک عده هستن ( حدود 10-15 نفر ) که دیدن بازی و شور و حرارت اینها واقعا دیدن داده و نمیشه وصفش کرد اینقدر با حرارت و تعصب و علاقه شدیدی بازی میکنن که انسان واقعا متحیر میمونه اصلا کاملا محو بازی میشن وقتی چند نفره بازی میکنن خدا نکنه این وسط یکیشون یک اشتباه بکنه و مثلا یک گل رد و بدل بشه با حرف و سرزنش بیچاره رو با خاک یکسان میکنن . لذتی که اینا از بازی PES میبرن من و بسیاری از گیمرها تا الان از هیچ بازی نبردیم حالا اگه همینا بیان فیفا بازی کنن مطمئنا بی رغبتی و بی حوصلگی رو کاملا میشه در رفتارشون پیش بینی کرد چون اون فیفا اون حس لذت بخشی که PES بهشون میده رو نخواهد داد . این مساله یک مقداریش بر میگرده به سلیقه افراد و یک مقداریش به گیم پلی این دو بازی بعد از این جریانات من تا حدودی متوجه شدم که باید به سلیقه طرفداران دو بازی احترام گذاشت چون ملاک لذت بردن از بازیه نه هیچ چیز دیگه . من متوجه این مساله شدم که چیزی که این دسته از گیمرها از یک بازی مثل PES یا فیفا دریافت میکنن چیزی نیست که من و حجم وسیعی از گیمرها اونو تا الان تجربه کرده باشن مثل دنیایی که یک بچه داره یا دنیایی که یک عارف داره و یا دنیایی که یک عاشق داره .
    حسين جان حرفت رو قبول دارم اما مسعود عزيز هم چند صفحه قبل حرف قشنگي زد اينکه شما بگي فيفا بازي واقعي تريه ولي من pes رو بيشتر دوست دارم ، اين قابل قبوله ولي اگه کسي که اهل بازي کردن نيست ولي فوتبال نگاه مي کنه اين دو تا بازي رو بزاري جلوش مطمئن باش که اون هم تاييد مي کنه ساختار gameplay بازي فيفا به واقعيت خيلي شبيه تره.کلا همه ما دوست داريم pes هم بازي درخور توجهي عرضه کنه تا بجاي يه بازي فوتبال دو تا بازي فوتبالو تجربه کنيم همون انتظاري که از يوبيسافت و pure football داشتيم حالا فکر کنم بحثو تموم کنيم بهتره.
    حسين جان با مسعود صحبت کن اون گروه رو براي عموم کنه همه بتونن عضو شن نظر بدن.

17. این کاربر از amin 2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز google_boy07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

اینم از هشت پای ما

19. 4 کاربر از google_boy07 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •