من ميگم سامان تاپيك سومي هم بزن عنوانش رو بزن ماجراهاي دكتر شريعتي و ايكس 10 (كلوپ ايكس 10 سابق)![]()
من ميگم سامان تاپيك سومي هم بزن عنوانش رو بزن ماجراهاي دكتر شريعتي و ايكس 10 (كلوپ ايكس 10 سابق)![]()
اینو خوب اومدی![]()
همین الان داشتم شیشه اش رو تمیز می کردم که به صورت تصادفی پیداش کردم
به هر حال بازم ممنون
خسته نباشین جمعیآ !!
دوستان یه اسپم داشتم خواستم اینجا بدم
بنظرتون مشکیش قشنگتره یا سفیدش ؟؟
منم میخوام بخرم ولی بین مشکی و سفیدش موندم
سفیدش براقه ولی مشکیش مات ! سفیدش پشتش قشنگتره ولی مشکیش جلوش !
راستی قیمت جدید ندارین ؟؟
اینو که از خودمون نگفتیم. ما که جز سران گوگل نیستیم که بدونیم چی رو چه ورژنی میاد. خودشون گفتن اینطوریه دیگه الباقیش با خداست...حالا گفته اینه که اگر 1.6 تواناییشو نداره چرا x10 mini 16 میلیون رو ساپورت میکنه ؟ یا I5700 که نسخه قدیمی تر هستش چرا 16 میلیون رو ساپورت میکنه ؟ ...در نتیجه اندروید 1.6 توانایی ساپورت 16 میلیون رنگ رو داره ... و این مشکل از اندو نیست از x10 هستش ..البته صفحه نمایش x10 همین الان هم ضعیف نیست ... سر صحبت اینه که اخبار اشتباهی داده شده همین ...
@ بهراد
به نظر من سفیدشو بگیر. همه مشکی دارن. منم احتمالا سفید بگیرم. کلا از موقعی که آینو سفید گرفتم خیلی حال کردم با سفید. (چقدر از کلمه سفید استفاده کردم)
من هفته پیش خریدم 1780 درهم میشه حدووده 500 تومن
فقط مشکی !
امروز دریافتم که این چراغ بالای صفحه نمایش
بجز سیز و قرمز و نارنجی رنگ های دیگه ای هم داره
مشعوف شدم !
چرا کسی به این موضوع تا حالا اشاره نکرده بود ؟
ولی میگن این ایکس10 گوشی دکتراست راست میگنا
قیافه اش خوبهحتی چشم دکتر شریعتی هم گرفته اش !
علی جون مبارکه شیرینی یادت نره
والا من که جایی ندیدم که گفته باشه این گوشی قطب نمای دیجیتال داشته باشه
دوستان این نرم افزار رو نصب کنن و از قطب نما لذت ببرند...بنده تست کردم جواب مثبه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما كجا رو ميديد كه نگفته بودن؟والا من که جایی ندیدم که گفته باشه این گوشی قطب نمای دیجیتال داشته باشه
تقريبا فك كنم همه مي دونستن
تو جي اس ام آرنا كه حتما زده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)