تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 67 از 4428 اولاول ... 1757636465666768697071771171675671067 ... آخرآخر
نمايش نتايج 661 به 670 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

اگه نباشه جاش خالی می مونه Gangster_Benington's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    VAGABOND

پيش فرض

برای من که توی 2-3 روز که راه افتاده توی ساعات رایگان و غیر رایگانش سرعتم از 140 پایین تر نبوده
    ساعت 1 تا 6 صبح رایگانه
    اولش اینجوریه...محدودش میکنن...مواظب باش تو این مدت محدودیتت تموم نشه!!

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام
    من 2 روزه پارس انلاینی شدم و از شاتل فرار کرد...خدارو شکر خوب بوده و با 128 سرعت دانلودم 145 هستش و توی ساعت رایگانش هم 2300 مگ توی این دو شب دانلود داشتم و افت سرعت نداشتم

فقط یه سوال داشتم......من برای اینکه شرکت گیر نده که مودم خودمون رو باید بگیری و این حرفا مودم symphony از دوستم گرفتم و وقتی کارم راه افتاد دوباره همون مودم قبلیم یعنی TP-LINK رو استفاده کردم.سوالم اینه که مشکلی اینجوری پیش نمیاد؟
    من هم سیمفونی 5500 داشتم ولی گفت چون از ما نخریدی یا مودم میبری یا 3 ماهه شارژ میکنی من هم گفتم 3 ماهه الان که وصعم رو میبینم میگم واقعا نوش جونشون که مارا از شاشتل خلاص کردن

برای من که توی 2-3 روز که راه افتاده توی ساعات رایگان و غیر رایگانش سرعتم از 140 پایین تر نبوده
    ساعت 1 تا 6 صبح رایگانه
    برای من تو 15 روزی که وصل بوده مثل شما سرعت بالا بوده

پارس آنلاین، تا الان فابل اعتمادترین شرکت بوده، هر کدوم از دوستام رو که دیدم، از شرکت های دیگه ناراضی بودن...مثلا صبانت ممکنه در بعضی مناطق به علت خلوتی سرعت بالاتری بده، اما اصلا Stable نیست و همش بازی در میاره...
    چیزی که تو این مدت استفاده من از پارس جالب بود، پشتیبانی خیلی خوبش بود، من ساعت 12 زنگ زدم به پشتیبانی و مشکل من رو حل کردن...
    سرعتش هم با توجه به همون ایستا بودنش، کاملا می ارزه، حتی شب ها افت سرعت خیلی محسوس اذیت کنی نداره...
    من که 256 دارم، روزا حتی با 120 هم دانلود کردم، (هفته اول که از 160 پایین نمیومد) شبها ولی سرعت رو 50 60 میچرخه...

شبانه رایگان هم داره...از 1 تا 6
    یعنی چی Stable نیست نویز من رو ببنین برو خدا رو شکرکن با این وضع خط من هر 5 دقیقه یکبار باید DC بشم ولی تو این 15 روز تو شب که کانکت میشم تا صبح قطع میشه بقیه روز رو هم چون فعلا یک مودم دارم و از سرویس مخابرات استفاده می کنم نمی دونم تو روز پارس چه خبره. ولی به زودی یه 8811 میگیرم. راستیتش نمی دونم چرا بعضی ها به مشکل می خورن نمونش یکی بود به زمین و زمان بد و بیراه میگفت که سرویس از مخابرات گرفتم هر دقیقه یکبار قطع میشه. حالا امیدوارم مشکلت رو بتونی پیدا کنی و حل کنی.
    Last edited by sei_pm; 31-07-2010 at 21:15.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Gangster_Benington's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    VAGABOND

پيش فرض

من هم سیمفونی 5500 داشتم ولی گفت چون از ما نخریدی یا مودم میبری یا 3 ماهه شارژ میکنی من هم گفتم 3 ماهه الان که وصعم رو میبینم میگم واقعا نوش جونشون که مارا از شاشتل خلاص کردن

برای من تو 15 روزی که وصل بوده مثل شما سرعت بالا بوده

یعنی چی Stable نیست نویز من رو ببنین برو خدا رو شکرکن با این وضع خط من هر 5 دقیقه یکبار باید DC بشم ولی تو این 15 روز تو شب که کانکت میشم تا صبح قطع میشه بقیه روز رو هم چون فعلا یک مودم دارم و از سرویس مخابرات استفاده می کنم نمی دونم تو روز پارس چه خبره. ولی به زودی یه 8811 میگیرم. راستیتش نمی دونم چرا بعضی ها به مشکل می خورن نمونش یکی بود به زمین و زمان بد و بیراه میگفت که سرویس از مخابرات گرفتم هر دقیقه یکبار قطع میشه. حالا امیدوارم مشکلت رو بتونی پیدا کنی و حل کنی.
    من که نفهمیدم منظورت چی بود، من ازش تعریف کردم!
    فک کنم شما هم نفهمیدی منظور من چی بوده!

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

من که نفهمیدم منظورت چی بود، من ازش تعریف کردم!
    فک کنم شما هم نفهمیدی منظور من چی بوده!
    آقا شرمنده من مایل می خوانم متنها رو که زود تموم بشه بعضی وقتها اینجوری میشه. فکر کردم منظورتون پارس انلاینه که Stable نیست نگو این وسط گریز زده بودی به صبانت.دی:
    در کل تا به امروز برای من خوب بوده و شکلی نداشتم.
    منظور من این بود با اینکه نویز خطم بالاست ولی سرویس Stable هست و قطعی نداره.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

خسته شدم از بس پرسیدم!سرویس 1ساله پارس چه طوریه؟خوبه سرعتش؟شبانش رایگانه؟

آخر فروم باز Vahid67's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    پاي كامپيوتر

پيش فرض

سلام دوستان این چه فیلمیه اینا درست کردن ؟؟ چرا فقط مودم های خاصی رو قبول دارن ؟؟؟ راه حلی نداره بشه پیچوند؟؟؟ من میتونم برای چند روزی یه مودم از یکی از دوستانم قرض بگیرم بعدش اگه دوباره مودم خودمو بزارم میفهمن؟؟؟ راستی گفت مودم خودمو 20 تومن برمیدارن ..!! خودم تقریبا 1 سال و نیم پیش تومن 50 خریدم !!! اسمش SmarTAX MT882 هستش به نظر شما چکار کنم؟؟؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

يعني چي ؟

يعني پارس آنلاين ميگه هر مودمي كه من ميگم تو استفاده كن؟

خب از كجا ميفهمه ؟؟

فقط من ميخوام خط رو رانژه كنه و 15 هم ميدم واسه نصب

بقيه ديگه به اونها كه مربوط نيست؟

داره خودمونی میشه hastor111's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام دوستان این چه فیلمیه اینا درست کردن ؟؟ چرا فقط مودم های خاصی رو قبول دارن ؟؟؟ راه حلی نداره بشه پیچوند؟؟؟ من میتونم برای چند روزی یه مودم از یکی از دوستانم قرض بگیرم بعدش اگه دوباره مودم خودمو بزارم میفهمن؟؟؟ راستی گفت مودم خودمو 20 تومن برمیدارن ..!! خودم تقریبا 1 سال و نیم پیش تومن 50 خریدم !!! اسمش SmarTAX MT882 هستش به نظر شما چکار کنم؟؟؟
    سلام
    من هم مثل تو بودم و می گفت فقط باید مودم ما باشه
    من یکی از رفیقام قبلا از پارس سرویس داشت.مودم از اون امانت گرفتم بعد شرکت گفت از چه شماره تلفنی گرفتی و زد توی کامپیوتر و گفت درسته قبلا مشترک ما بوده و بهم گفت توی کاغذ بنویس از چه مشترکی گرفتی و برامون بفرست و الان هم با مودم قبلیم که TP-LINK هست وصل میشم
    البته من چند روزه پارسی شدم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام
    من هم مثل تو بودم و می گفت فقط باید مودم ما باشه
    من یکی از رفیقام قبلا از پارس سرویس داشت.مودم از اون امانت گرفتم بعد شرکت گفت از چه شماره تلفنی گرفتی و زد توی کامپیوتر و گفت درسته قبلا مشترک ما بوده و بهم گفت توی کاغذ بنویس از چه مشترکی گرفتی و برامون بفرست و الان هم با مودم قبلیم که TP-LINK هست وصل میشم
    البته من چند روزه پارسی شدم
    سلام دوست عزیز خوبید؟ شما چه سرویسی گرفتی سرعت دانلودتون چقدره؟ و سرعت شبانه؟
    دوستان کسی از مرکز مخابراتی شهید کاظمیان از پارس آنلاین سرویس داره؟

داره خودمونی میشه hastor111's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام دوست عزیز خوبید؟ شما چه سرویسی گرفتی سرعت دانلودتون چقدره؟ و سرعت شبانه؟
    دوستان کسی از مرکز مخابراتی شهید کاظمیان از پارس آنلاین سرویس داره؟
    سلام.مرسی
    من 128 3 گیگ گرفتم و تا الان که سرعت 140-150 بوده و شب و روز فرقی نمیکنه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •