سلام .
بدون شرح:
دقت کردید تا حالا قسمت شارژ گوشی بر خلاف مدل های قبلی کشویی هستش؟
کیبوردش خوبه
سلام .
بدون شرح:
دقت کردید تا حالا قسمت شارژ گوشی بر خلاف مدل های قبلی کشویی هستش؟
کیبوردش خوبه
سلام دوستان.
گلایه ایی ازتون داشتم.
ظاهرا اصلا تایپیک معرفی گوشیهای unannounced توسط بعضی دوستان یا کاربران دیده نمیشه چون هم خبر تکراری اینجا گذاشته میشه که مدتها قبل در اون تایپیک خبرش گذاشته شده و یا بعضی سوالاتی رو که کاربران اینجا میپرسند با مشاهده اون تایپیک به جوابشون میرسن.
---------- Post added at 03:34 PM ---------- Previous post was at 03:31 PM ----------
پرده برداری از Galaxy S در امریکا 29 ژوئن:
سلام دوستان.
![]()
بله شما راست میگی مثلا کلوپ n8 واقعا شده فقط اسپم
اصلا به ما چه بظار هر کار میخوان این نوکیایی ها بکنن
من که طرفدار بهترینم
اگه مشخصاتش اینا باشه خیلی گوشی توپی هست ولی یه چیزی که معلومه حالاحالاها نمیاد چون تازه گوشی هایی مثل i9000 wave اومده درسته
فکر کنم این s9000 مال کریسمس باشه
در مورد n9 این امکاناتش قطعی شده ولی n9 هم تا اونجا که من میدونم شهریور معرفی میشه و کریسمس پشت وترینای مغازه هاس البته این رو نوکیا گفته تا اون موقع حتما سامسونگ ذره منصف میشه
فعلا منتظرم ببینم meego و bada سرنوشتشون چی میشه
راستی این قابلت سه بعدی چیه
به ما که ربط نداره ... هر کار میکنن بکنن ..ولی دیگه تا ما 1 حرف خارج از موضوع میزنیم سریع مدیر بازی در نیارن پستارو پاک کنن و اخطار بدن ! مسئله سر اینه ... بیخیال بزار خوش باشن ..![]()
s9000 برای Q4 هست و به این زودیها خبری ازش نیست ...
قابلیت 3 بعدی هم 3 بعدی هستش دیگه این صفحه نمایشهای 3d که میگن ! همونه
همینطور که مهرو جان گفتن این خبرو چند هفته قبل تو تاپیک گوشیهای unannounced گذاشتم .. اگر میخوای بدونی چی به چیه اونجا همه اخبار گذاشته میشه .. لطفا دیگه از این به بعد این سوالات رو اونجا بپرسین ... ممنون
ایولسلام .
سروش منم اخطار گرفتم![]()
![]()
منم یه کارت زرد گرفتم الان 6.1 من جلوام
یکی قیمت اعلام کنه حوصله ندارم سرچ کنم
آرهدقت کردید تا حالا قسمت شارژ گوشی بر خلاف مدل های قبلی کشویی هستش؟
چقدر از این![]()
سلام .
ارزون تر از دیروز !
مخلصیم .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان چرا این گوشی و همچینین s8500 وارد ایران نمیشن دیگه. دیگه تا الان باید می شدن!! نکنه اینا قرار نیست وارد شن!
s8500: Released 2010, April
i9000: Released 2010, June
مگه ماکروفره ؟؟؟(جوکش را داری نه؟
)
میاد بابا هنوز چیزی نشده........امنیا 2 بعد از 6-7 ماه ریلیز جهانی وارد شد.......
بله.
آخه دیدم x10 یا خیلی گوشی های دیگه سریع وارد ایران شدن بعد از ریلیز جهانی!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)