تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 67 از 1298 اولاول ... 1757636465666768697071771171675671067 ... آخرآخر
نمايش نتايج 661 به 670 از 12975

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان اصفهان

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

من خودم tp-link 8101G دارم مودم خوبيه تا الانشم مشکلى با مخابرات نداشته اما توصيه من tp-link w8960N
    هست هم سرعت و هم محيط بيشترى رو پوشش ميده.
    اجازه بدین مخابرات مودم بیاره تا مسیولیتش به عهذه مرکز باشه سری n جواب نمیده!

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام.من شاهین شهر هستم باید بیام اصفهان بگیرم؟

آخر فروم باز reb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

خیلی ببخشید که در کار مخابرات استان شما فضولی میکنم ولی اینی که شما فرمودید جواب نمیده بخاطر سری N بودنش یخورده بفهمی نفهمی ارتباطی به ADSL نداره چون همونطور که دوست عزیزی صفحه قبل فرمودن سریها بر حسب آلفا بت ارتباط به اکسس پوینت دارن و هر سری جدید که میاد قیمت سری قبل ارزونتر میشه اونهم بخاطر کارایی سری جدیده که سری قبل فاقد اون هست و برای همینه که مودمی که قبلا 120 یا حداقل 95 تومن فروخته میشد الان شده 60الی 65 تومن حالا مخابرات استان شما چه مدلهایی داره که تضمین هم میکنه و قیمتهاش چیه؟

آخر فروم باز roteal2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون...

پيش فرض

سلام.من شاهین شهر هستم باید بیام اصفهان بگیرم؟
    نه برادر لازم نيست برى اونجا.
    پس با اين تفاسير همون w8901G بگير به پژواک هم گوش نده اگه دقت کرده باشى يدونه بيشتر maxnet نداره اونم رو دستش باد کرده....
    من 8901گرفتم 43 تومن
    پ.ن: منم شک کردم استاندارد مودم با خود سرويس ربطى ندارن به همديگه...فقط موضوع covrage هست و ساپورت سرعت بيشتر
    Last edited by roteal2007; 11-12-2010 at 22:51.

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

ظاهراْ‌ دوستان تایید نمیکنند.شما مطمئنید که این سری جواب نمیده؟کسی تا حالا مشکلی داشته با این سری؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

خیلی ببخشید که در کار مخابرات استان شما فضولی میکنم ولی اینی که شما فرمودید جواب نمیده بخاطر سری N بودنش یخورده بفهمی نفهمی ارتباطی به ADSL نداره چون همونطور که دوست عزیزی صفحه قبل فرمودن سریها بر حسب آلفا بت ارتباط به اکسس پوینت دارن و هر سری جدید که میاد قیمت سری قبل ارزونتر میشه اونهم بخاطر کارایی سری جدیده که سری قبل فاقد اون هست و برای همینه که مودمی که قبلا 120 یا حداقل 95 تومن فروخته میشد الان شده 60الی 65 تومن حالا مخابرات استان شما چه مدلهایی داره که تضمین هم میکنه و قیمتهاش چیه؟
    اینجا همش جبهه گیریه! اسری n جواب نمیده چون هیچ سایتی را باز نمیکنه مگر با فیلتر شکن بعضی از مودم ها mtu قابل تغییر دادنه ولی اکثرشون نمیشه واسشون کاری کرد!! حالا فوری جبهه نگیرید که از نظر علمی اشتباهه ولی تجربه اینا ثابت کرده واسه اینکه به مشکل برخورد نکنید مودما از مخابرات بخریید قیمت مخابرات با بیرون تفاوتی نداره ضمانت تعویض هم داره.

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون...

پيش فرض

b/g/n استاندارد وایرلز هست ... n مسافت بیشتری رو پوشش میده که به کار نمیاد ! من پیشنهادم D-Link 2640U هست ، 60ت قیمتشه و استاندارد b/g هم داره n به درد شرکت های بزرگ میخوره یا خونه ویلایی 2-3 هزار متری
    از طرفی هرچی برد بیشتر باشه امکان -- وایرلز بیشتره
    برادر شما ميتونى علاوه بر پسورد مک آدرس وسايلى که دارى رو تعريف کنى تا در صورت بدست آوردن پسورد(که تو ايران اين بحث نيست) مک آدرس تعريف نشده reject بشه.

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

نه برادر لازم نيست برى اونجا.
    پس با اين تفاسير همون w8901G بگير به پژواک هم گوش نده اگه دقت کرده باشى يدونه بيشتر maxnet نداره اونم رو دستش باد کرده....
    من 8901گرفتم 43 تومن
    پ.ن: منم شک کردم استاندارد مودم با خود سرويس ربطى ندارن به همديگه...فقط موضوع covrage هست و ساپورت سرعت بيشتر
    راستش میخوام سرعتش بالاتر باشه تا اگه خواستم شیر کنم بین دو تا کامپیوتر کم نیاره.بهتر از این سراغ ندارید؟البته فکر کنم سرعت بالاتر میره جزو همون سری n . درسته؟

آخر فروم باز reb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

والا بنده بی تقصیرم ولی خودم ASUS سری N گرفتم هم شاتل هم پارس آنلاین و هم داتک داره کار میکنه حالا اصفهان کار نمیکنه که میفرمایید اون بحث دیگه اییه.
    سری g خوب خیلی ارزونتره اقتصادی هم هست ولی دورانش سر اومده عین سری b

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون...

پيش فرض

راستش میخوام سرعتش بالاتر باشه تا اگه خواستم شیر کنم بین دو تا کامپیوتر کم نیاره.بهتر از این سراغ ندارید؟البته فکر کنم سرعت بالاتر میره جزو همون سری n . درسته؟
    درسته!
    اما اين در صورتيه که دستگاه مقصد هم ار n پشتيبانى کنه.
    mtu تعداد پکت هاى ارسالى از isp به شما...!
    دوتا مدل tp link ديدم که جفتشون قابليت تغيير mtu تا 1492 داشتن.
    Last edited by roteal2007; 11-12-2010 at 23:11.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •