مدل VPC F136FG رو در کاتالوگ ایران رهجو زده 1595000 که گارانتی سونی در ایران هست.
مدل VPC F136FG رو در کاتالوگ ایران رهجو زده 1595000 که گارانتی سونی در ایران هست.
شما مدل دیگه از این سری سراغ داری پیشنهاد بدی
اصلا با توجه به نیاز من این نوت بوک برام مناسبه
سلام من مدل 215 3D رو یه جا دیدم 2050000 زده . به نظرتون می ارزه یا بازم ارزونتر میشه ؟
با توجه به بودجتون واینکه می خواهی گارانتی رسمی باشه انتخواب مناسبیه.چون مدل F137HGایران رهجو می ره رو 2700
دوسته عزیز شما اگه خودت ادم خوش چونه ای باش تا 100 تومن هم میتونی تخفیف بگیری ولی کلا هر لپ تاپ اگه مدل پرفروشی باشه یا مثل سری های DFB اگه جزو بهترینای سونی بود تا کانفیگی با سیستم متفاوت تری نیاد قیمتش در حد 30 40 تومن تغییر خواهد کرد.منظورم از تفاوت هم اینه ک مثلا قبلا FW DFB پردازندش CORE2DUE بود بعد ک COREI7 اومد اونم دیگه ارزون شد وگرنه قیمتش ثابت میموند!!!!
دوستان نازنين بنظرشما بين اين 2مدل از سوني كدوم انتخاب بهتريه ؟!
F136FG
و
F223FX/B
كيفيت و امكانات كدوم بهتره؟
بودجه من تا 1.600 هستش.
از لحاظ قيمتي به اين بودجه من ميخورن؟
بنظر من که خودمم میخوام تازه لپ تاپ بخرم مدل F223FX/B خوبه چون هم امکانات بهتری داره و هم اگه فقط یه کمی بذارین روی بودجه تون میتونین بخرینش... البته من میخوام F227FX/B رو بخرم که بلوری هم داره و سرعتش هم خوبه.![]()
سلام
میخواستم نقاط ضعف لپ تاپ Sony VAIO F13UFX رو بدونم
یکی از دوستانم داره قصد فروش داره میخوام ببینم ارزش خرید داره
مشکل حرارت نداره؟
ممنون
اخه دوست عزیز چه امکانات بیشتری رم و سی پی یو و نمایشگرش و گرافیکشون که مثل همه فقط هاردش 640 هست که بازم سرعتش همون5400 هست خب چه برتری خاصی نسبت بهf136داره اخه؟؟؟؟؟!!!!!
یه سوال!!!!!
دوستان این یه سوال شخصیه که برای من پیش اومده خواهشا جواب منطقی بدید .
<< چرا با وجود اینکه شرکت dellلپ تابی مثل xps L502 داره که هم گرافیگش 2 گیگ هست هم باطریش 9 cellهست هم قیمتش حدود 1.500.000 هستش باز اومدیم سراغ یه لپ تاب هایی مثل سونی سری F و...
خب اون که ظاهرا کانفیگ بالاتری داره نسبت به اینها تازه قیمتش هم پایین تره؟؟؟؟؟؟؟؟>>
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)