تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 67 از 102 اولاول ... 175763646566676869707177 ... آخرآخر
نمايش نتايج 661 به 670 از 1011

نام تاپيک: تاپيك طرفداران Philips

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

من تلویزیون فیلیپس مدل 8605 دارم، همانطور که دوستان اشاره کردند برای دیدن فیلمهای سه بعدی علاوه بر عینک باید حتما یک فیلم سه بعدی و دستگاه پخش بلوری داشته باشید. اما من چون بلوری پلیر نداشتم و فعلا نیز بخاطر قیمت بالا و کم بودن فیلمهای سه بعدی قصد خرید آنرا ندارم! با یک تکنیک ساده و توسط DVD پلیر معمولی با خروجی HDMI تونستم فیلمها و کلیپهای سه بعدی رو روی تلویزیونم تماشا کنم!؟؟ کیفیت سه بعدی تلویزیون من عالی و فوق العاده بود و فکر میکنم با استفاده از این روش بشه روی سایر برندها هم امتحان کرد(روی مدلهای مختلف فیلیپس قطعا جواب میده). دوستان اگه روی سایر مدلها و برندها امتحان کردند اطلاع بدن.
    اما تکنیک مورد استفاده: کافیست فیلم مورد نظرتان را با یک نرم افزار تبدیل فرمت که عمل تبدیل را با کیفیت خوبی انجام دهد به فرمت mpg2 با سایز حداکثر 720*576 تبدیل کنید و فیلم یا کلیپ تبدیل شده را روی فلش ریخته و به DVD پلیرتان وصل کنید و با پخش و تماشای آن حالش رو ببرید!
    برای راحتی دوستان در لینک زیریک کلیپ کوتاه سه بعدی از کارتون زیبای یوگی خرسه با فرمت mkv را برای دانلود قرار میدم. فقط تجربه ای که داشتم اینه که با نرم افزارهای مختلف تبدیل فرمت رو انجام بدین تا بهترین کیفیت نمایش رو بتونین پیدا کنید. ضمنا برخی کلیپها و یا فیلمهایی که به صورت سه بعدی در برخی از سایتها گذاشته شده اند متاسفانه سه بعدی واقعی نبوده و توسط نرم افزارهای تبدیل دو بعدی به سه بعدی تولید شده اند که تماشای این فیلمها عمق و کیفیت سه بعدی واقعی را ندارد.
    اینم لینک جهت دانلود:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ویا
    www.3dbdbuster.com/3dtrailers/Yogi Bear 2min 3D sample.mkv

تشکر فراموش نشود!
    سلام ممنون از راهنمائی هایتان ؛ من از نرم افزار aigosoft video convertor استفاده کردم جواب نداد اگر خواهشا نرم افزار خاصی را که بکار میبرید و از شنتیجه گرفتید حتما برام بگین ممنون میشم .
    * در ثانی در تی من هم که 8605 هست تبدیل دویعدی به سه بعدی هست من نمیتوانم از این گزینه استفاده بکنم ایا مورد مصرف خاصی داره ؟ و آیا تونستین ازش استفاده کنین ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

[سلام . سایز تی وی شما 52 هست ؟
    مال من 52 اینچ هست . شما تا حالا اپدیتو وصل کرده اید ؟ من خیلی میترسم . میترسم آپدیت کنم و مشکلی ایجاد بشه البته آپدیتو تو فلش ریختم . اگر شما تا حالا این کارو کردین و مشکلی پیش نیومده بگین تا من هم انجام بدم توکل بر خدا .
    * ادم باید از کجا بفهمه که اپدیت جدیدی برای تی وی اومده تا بره اونو دانلود کنه ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه sound.vision's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

آپدیت کردن تو دستگاه های امروزی، چیز خیلی رایجی هست که معمولا چند وقت بعد از تولید اولین نمونه تو سایت تولید کننده منتشر می شه... خیلی ها هم اینکارو انجام می دن... فکر نمی کنم مشکلی از این بایت باشه... به هر حال تصمیم با شماست.

در مورد ورژن دستگاه هم می تونید برید تو بخش نرم افزار تی وی و اونجا گزینه ای هست که ورژن فعالی دستگاه رو به شما نشون می ده بعدش هم باید برید بخش پشتیبانی از محصولات فیلیپس و ببنید که آیا نسخه جدیدتری از آنچه دستگاه خودتون دارد در سایت منتشر شده یا نه....
    Last edited by sound.vision; 21-04-2012 at 11:06.

4. 3 کاربر از sound.vision بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام ممنون از راهنمائی هایتان ؛ من از نرم افزار aigosoft video convertor استفاده کردم جواب نداد اگر خواهشا نرم افزار خاصی را که بکار میبرید و از شنتیجه گرفتید حتما برام بگین ممنون میشم .
    * در ثانی در تی من هم که 8605 هست تبدیل دویعدی به سه بعدی هست من نمیتوانم از این گزینه استفاده بکنم ایا مورد مصرف خاصی داره ؟ و آیا تونستین ازش استفاده کنین ؟
    از نرم افزار Total Video Convertor استفاده کنید... در ضمن وقتی تصویر 3بعدی به تی وی بدین اونوقت گزینه 3بعدی تی وی هم فعال می شه و می تونید از تنظیماتش استفاده کنید.

6. 3 کاربر از sound.vision بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

دوستان سلام. من میخوام یه مدل فیلیپس بگیرم که احتیاجی به این نمیدونم دستگاههای بلوری نداشته باشه و راحت و فقط با عینک سه بعدی بتونم شبکه های سه بعدی ماهواره رو ببینم آخه من بزور پول جور کردم تا 2500000 میخوام همون مدلی رو بگیرم که دوستان میگن این قضیه سه بعدی داخل خود تی وی هست داشته باشه و فقط از عینک بتونم استفاده کنم آیا مدلی داره ؟
    یا من اشتباهای متوجه شدم و این دستگاه پخش بلوری فقط برای نگاه کردن فیلمهای سی دی و .. هستش و برای شبکه های سه بعدی ماهواره احتیاجی به این دستگاه نیست درسته؟
    البته میخوام از بانه خرید کنم آشنا دارم توپ
    Last edited by matilda56; 30-04-2012 at 10:00.

8. این کاربر از matilda56 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

دوستان سلام. من میخوام یه مدل فیلیپس بگیرم که احتیاجی به این نمیدونم دستگاههای بلوری نداشته باشه و راحت و فقط با عینک سه بعدی بتونم شبکه های سه بعدی ماهواره رو ببینم آخه من بزور پول جور کردم تا 2500000 میخوام همون مدلی رو بگیرم که دوستان میگن این قضیه سه بعدی داخل خود تی وی هست داشته باشه و فقط از عینک بتونم استفاده کنم آیا مدلی داره ؟
    یا من اشتباهای متوجه شدم و این دستگاه پخش بلوری فقط برای نگاه کردن فیلمهای سی دی و .. هستش و برای شبکه های سه بعدی ماهواره احتیاجی به این دستگاه نیست درسته؟
    دوستان کسی نیست یه کمکی کنه؟ من میخوام چهارشنبه بانه باشم

10. این کاربر از matilda56 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

از سری 7،8 و 9 هزار فیلیپس که بگیری قابلیت نمایش تصاویر 3بعدی داره ولی ترجیحا از سری 8 یا 9 هزار مدلی را متناسب با بودجه ات انتحاب کنید بهتر است. برای دیدن 3بعدی غیر از داشتن تلویزیونی که این قابلیت را داشته باشد باید یا دستگاه بلوری پلیر 3بعدی و یا گیرنده ----- 3بعدی داشته باشید... . و در نهایت وقتی که تصویر 3بعدی به گیرنده و یا دیسک فیلم 3بعدی داخل بلوری پلیر بزاری می تونی تصاویر 3بعدی از طریق تی وی داشته باشی.....
    برای 3بعدی > 1- تلویزیون با قابلیت پخش تصاویر 3بعدی+ 2- عینک مربوطه + 3- فیلم یا سورس 3بعدی + 4- دستگاه پخش تصاویر 3بعدی مثل بلوری پلیر 3بعدی نیاز دارید.

در مورد مدل هم در حال حاضر از قیمت های بانه مطلع نیستم که بتونم مدلی را متناسب با بودجه شما معرفی کنم.... اگر بفرمایید در این رنج قیمت چه مدل هایی از فیلیپس می تونید خریداری کنید...در اون صورت می تونم راهنمایی کنم.

12. 2 کاربر از sound.vision بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

دوست عزیز دستتون درد نکنه بله من رسیورم شبکه های 3dوhdرو بخوبی ساپورت میکنه پس مشکلی ندارم خدا روشکر بابت راهنمایتون.
    من بیشتر میلم هست که 9706 40یا42 اینچ بگیرم بیشترین حساسیت من روی کیفیت تصویر و پنل قوی این ال ای دی ها هستش.
    لالبته دوستان بین دو مدل 9705و 9706 گفتن که فرقی نداره منتهی من توی مشخصات هر دو مدل 9705 و 9706 رو که نگاه میکردم کنتراست 9706 خیلی بیشتر از 9705 بود ببینین:
    مدل 9705:

تصویر

• نسبت : عکس های دیجیتالی
    • روشنایی : 500 CD متر مربع
    • کنتراست صفحه نمایش دینامیکی : 10،000،000:1
    • زمان پاسخ (معمولی) : 0.5 (BEW equiv) کارشناسی ارشد
    • زاویه دید : 176 درجه (H) 176 º (V)
    • اندازه صفحه نمایش قطر (اینچ) : 46 اینچ
    • اندازه صفحه نمایش : 117 سانتی متر
    • صفحه نمایش : ال ای دی کامل HD ، 2D تقسیم نور پس زمینه LED
    • وضوح پنل : 1920 1080p
    • بهبودکامل تصویر : پیکسل HD ،حرکت طبیعی ، کنتراست عالی ، رنگ عالی ، صفحه نمایش گسترده رنگ حیطه ، کنترل های فعال + حسگر نور ، کاهش سر و صدا 2D/3D ، 400 هرتز پاک کردن ال سی دی ، اسکن نور پس زمینه ، محلی کاهنده نور پس زمینه LED ، سگمنتال نور پس زمینه LED ، نرم افزار روشن ، LED نرم افزار ، سوپر قطعنامه ، تلویزیون 3D آماده
    • صفحه نمایش ارتقاء : پوشش ضد انعکاس از صفحه نمایش
    • نسبت Luminance حداکثر : 65 ٪
    • رنگ پردازش : 2250000000000000 رنگ 17bit RGB
    • 3D : 3D آماده
    • کابینه رنگ : سیاه عقیق
    • نسخه Ambilight : 3 طرفه
    • امکانات Ambilight : Ambilight طیف 3 ، متفرقه نور در حالت آماده باش ، سوئیچ نرم ، دیوار رنگ تطبیقی
    • تیره تابع : و کتابچه راهنمای کاربر از طریق سنسور نور
    • Ambilight نور سیستم : LED در سطح رنگ
    • پشتیبانی از وضوح تصویر
    • ورودی کامپیوتر : تا 1920 x 1080 60 هرتز
    • ورودی ویدئو : تا 1920 x 1080p با ، 24 ، 25 ، 30 ، 50 ، 60 هرتز

صدا

• قدرت خروجی (RMS) : 2 15 W ، صدای قدرتمند
    • افزایش صدا : خودکار Leveller دوره ، تقویت صدای باس پویا ، قیمت باور نکردنی -صدای فراگیر ، زیر و بم های کنترل ، از صدای شفاف
    • انواع بلندگو : 2 tweeters گنبد ، 2 ووفر

سایر ویژگی ها

• سهولت نصب : نصب به شبکه ، تنظیمات دستیار جادوگر ، جادوگر اتصال به دستگاه ، دستگاه های خودکار شناسایی فیلیپس ، 1 Wallmount پایه
    • راحتی در استفاده : بر روی صفحه نمایش کتابچه راهنمای کاربر ،دکمهای لمسی کنترل ، انتخاب برنامه مورد علاقه ، Mozaïc کانال شبکه ، صفحه اصلی
    • راهنمای برنامه الکترونیکی : در حال حاضر + بعدی EPG ، راهنمای برنامه الکترونیکی
    • فرمت صفحه تنظیمات : (بدون میله های سیاه و سفید ، Autozoomقالب اصلی) ، (شامل 4:03 ، 14:09 ، 21:09) ، سوپر زوم ، فیلم گسترش 16:09 ، پهن ، unscaled (1080p را توسط نقطه
    • تله تکست : 1200 صفحه ابرمتن
    • ارتقا نرم افزار : نرم افزار خودکار جادوگر به روز رسانی ، ارتقا سیستم عامل از طریق USB ، ارتقاء سفت افزار آنلاین
    • چند رسانه ای : DLNA مرورگر رسانه ها ، خدمات تلویزیون شبکه ، USB مرورگر رسانه ها ، از Wi - Fi MediaConnect
    • نرم افزار چندرسانه ای
    • تصویر قابلیت پخش فرمت های : JPEG
    • پخش موسیقی در فرمت های : MP3 ، WMA (V2 تا v9.2) ، AAC
    • قالب های پخش ویدئو : : پشتیبانی از Codec های H264/MPEG-4 AVC ، MPEG - 1 ، MPEG - 2 ، MPEG - 4 ، WMV9/VC1 ، ظروف AVI ، MKV
    • شبکه تلویزیون : شامل
    • رادیو / پذیرش / انتقال
    • هوایی ورودی : 75 اهم هم محور (IEC75)
    • پخش فیلم : NTSC ، SECAM ، PAL
    • تلویزیون دیجیتال : زمینی --- ، --- - T MPEG4 ، --- - MPEG4 ، MHEG
    • رادیو باند : Hyperband ، S - کانال ، UHF ، VHF

وروردی و خروجی

• لیست 1 اسکارت : صوتی L / R ، CVBS در ، RGB
    • لیست 2 اسکارت : صوتی L / R ، CVBS در ، RGB
    • داخلی 3 : YPbPr ، صوتی L / R در
    • VGA : ورودی کامپیوتر ،
    • HDMI : 1 HDMI v1.4 (بازگشت کانال صوتی
    • HDMI 2 : HDMI V1.3
    • HDMI 3 : HDMI V1.3
    • HDMI جانبی : HDMI V1.3
    • جلو / اتصالات جانبی : 2 عدد USB ، اسلات رابط مشترک ، کارت حافظه SD (Videostore)
    • اتصالات دیگر : از هدفون ، S PDIF از (هم محور) ، ساخته شده در Wi - Fi را 802.11b/g/n-spec ، اترنت RJ - 45 LAN ، 3D اتصال تلویزیون
    • HDMIاز ویژگی های : بازگشت کانال های صوتی ، Instaport تعویض سریع HDMI
    • EasyLink (HDMI - CEC)یک تماس بازی ، EasyLink ، به علاوه لینک پیکسل (فیلیپس) ، کنترل از راه دور ، از طریق ،سیستم کنترل صوتی ، سیستم آماده به کار
    • PCشبکه پیوند دارند : گواهی DLNA 1.5

لوازم جانبی عرضه شده

• کنترل از راه دور
    • دفترچه رانما
    • عینک -3d-
    • باطری
    • پایه معمولی

=========================
    9706:
    تصویر / صفحه نمایش

• نمایش : 2D تقسیم نور پس زمینه LED
    • اندازه صفحه نمایش مورب (متریک) : 117 سانتی متر
    • وضوح پنل : 1920 * 1080p را
    • 3D حداکثر 3D ، 2D به 3D تبدیل ، تنظیم عمق 3D ، 2 پخش تمام صفحه انجمن
    • نسبت تصویر : 16:9
    • روشنایی : 500 CD / متر مربع
    • در مقابل صفحه نمایش پویا : 150،000،000:1
    • زمان پاسخ (معمولی) : 0.5 میلی ثانیه
    • بهبود تصویر : HD موتور کامل پیکسل ، کنتراست چشم بید فیلتر ، حرکت کامل طبیعی ، ISF کالیبراسیون تصویر ، کنترل های فعال + حسگر نور ، LED های حرفه ای ، حیطه گسترده رنگ صفحه نمایش ، وضوح تصویر سوپر ، محلی کاهنده نور پس زمینه LED ، رنگ عالی ، کنتراست عالی ، اسکن نور پس زمینه ، نرم افزار روشن ، 1200 هرتز حرکت کامل

• قدرت خروجی (RMS) : 40 W (2 × 20 W)
    • افزایش صدا : خودکار Leveller دوره ، از صدای شفاف ، فراگیر باور نکردنی ، زیر و باس کنترل
    • انواع بلندگو : صدا محوطه ایستاده
    • نرم افزار تلویزیون هوشمند
    • کنترل : MyRemote برنامه (IOS و اندیشه) ، USB صفحه کلید و ماوس پشتیبانی
    • SimplyShare : DLNA مرورگر رسانه ها ، رسانه های مرورگر USB ، Wi - Fi را MediaConnect
    • تلویزیون خالص : گرفتن تا تلویزیون ، فروشگاه آنلاین فیلم ، مرورگر اینترنت باز کنید ، برنامه های آنلاین
    • برنامه : تلویزیون مکث ، USB ضبط

تعداد ورودی و خروجی ها

• تعداد اتصالات HDMI : 4
    • HDMI از ویژگی های : 3D ، کانال بازگشت صوتی
    • EasyLink (HDMI - CEC) کنترل از راه دور عبور ، از طریق ، کنترل سیستم صوتی ، سیستم آماده به کار ، وصل و بازی اضافه کردن به صفحه اصلی ، تغییر خودکار زیرنویس (فیلیپس) ، به علاوه لینک پیکسل (فیلیپس) ، یک تماس بازی
    • تعداد قطعات در (YPbPr) : 1
    • تعداد scarts (RGB / CVBS) : 1
    • تعداد USBs : 2
    • دیگر اتصالات : آنتن IEC75 ، مشترک رابط به علاوه (CI +) ، اترنت LAN RJ - 45 ، SD کارت حافظه (Videostore) ، از صدای دیجیتال (نوری) ، PC - در VGA + صوتی L / R در ، هدفون ها ، سرویس اتصال
    • ارتباط بی سیم : Wi - Fi به خبره
    • نرم افزار چند رسانه ای
    • قالب های پخش ویدئو : : پشتیبانی Codec های : ، ظروف : AVI ، MKV ، H264/MPEG-4 AVC ، MPEG - 1 ، MPEG - 2 ، MPEG - 4 ، WMV9/VC1
    • فرمت های پخش موسیقی : AAC ، MP3 ، WMA (V2 تا v9.2)
    • پشتیبانی از وضوح تصویر
    • ورودی کامپیوتر : تا 1920 x 1080 @ 60 هرتز
    • های ورودی : 24 ، 25 ، 30 ، 50 ، 60 هرتز تا 1920 x 1080p را

سایر ویژگی ها

• شبکه کامپیوتر پیوند دارند : گواهی DLNA 1.5
    • راهنمای برنامه الکترونیکی : 8 روز * * * * راهنمای برنامه الکترونیکی
    • سهولت نصب و راه اندازی : شناسایی خودکار دستگاه های فیلیپس ، کانال نصب جادوگر ، تجهیزات جادوگر اتصال ، نصب شبکه ، تنظیمات دستیار جادوگر ، 2 - در - 1 Wallmount پایه
    • راحتی در استفاده : یک مرحله دکمه صفحه اصلی ، بر روی صفحه نمایش کتابچه راهنمای کاربر ، لمسی دکمه های کنترل
    • فرمت صفحه تنظیمات : پرکن ، Autozoom ، فیلم گسترش 16:09 ، سوپر زوم ، Unscaled ، عکس های دیجیتالی
    • سیگنال نشان می دهد : بله
    • ارتقا نرم افزار : نرم افزار خودکار جادوگر به روز رسانی ، ارتقا سیستم عامل از طریق USB ، ارتقاء سفت افزار آنلاین
    • رادیو / پذیرش / انتقال
    • تلویزیون دیجیتال : --- - C MPEG2 ، MPEG4 --- - C ، --- - T MPEG2 ، MPEG4 --- - T ، --- - T2 ،پخش فیلم : NTSC ، PAL ، SECAM

قدرت

• قدرت برق : AC 220 - 240 V 50/60 هرتز
    • دمای محیط : 5 ° C تا 35 ° C
    • برچسب انرژی کلاس ها :
    • انرژی اتحادیه اروپا برچسب ها : 86 W
    • مصرف انرژی سالیانه : 119 کیلووات ساعت •
    • مصرف برق آماده به کار : <0.1 W
    • قدرت صرفه جویی در امکانات : 0 وات برق خاموش ، خودکار خاموش تایمر ، حالت محیط زیست ، محیط زیست منوی تنظیمات ، حسگر نور ، تصویر قطع (برای رادیو)
    • وجود سرب : بله
    • کردن حالت قابلیت مصرف انرژی : 0.01 W

ابعاد و وزن

• تنظیم عمق : 39 میلیمتر
    • تنظیم ارتفاع : 660 میلی متر
    • تنظیم عرض : 1083 میلی متر
    • تنظیم عمق (با پایه) : 244 میلی متر
    • تنظیم ارتفاع (با پایه) : 718 میلی متر
    • تنظیم عرض (با پایه) : 1083 میلی متر
    • محصول وزن : 16 کیلوگرم
    • وزن (غرفه +) : 20 کیلوگرم
    • سازگار دیواری : قابل تنظیم 300 * 200 میلی متر
    • عرض پایه : 462 میلی متر

لوازم جانبی شامل

• سیم برق
    • کنترل از راه دور
    • 2 عدد باتری CR2032
    • Tabletop ایستاده مفصل گردنده
    • راهنمای استفاده سریع
    • بروشور
    • دیوار نصب براکت
    • 2-D3 عینک

===========================
    دوستان سوال من اینه که الان ایا این همه تفاوت کنتراست واقعیه بین این دو مدل؟
    در ضمن سرعت پخش تصویر در 9705 200هرتز هستش که تا 400 هم بالا میره در 9706 چجوریه؟

14. این کاربر از matilda56 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

از سری 7،8 و 9 هزار فیلیپس که بگیری قابلیت نمایش تصاویر 3بعدی داره ولی ترجیحا از سری 8 یا 9 هزار مدلی را متناسب با بودجه ات انتحاب کنید بهتر است. برای دیدن 3بعدی غیر از داشتن تلویزیونی که این قابلیت را داشته باشد باید یا دستگاه بلوری پلیر 3بعدی و یا گیرنده ----- 3بعدی داشته باشید... . و در نهایت وقتی که تصویر 3بعدی به گیرنده و یا دیسک فیلم 3بعدی داخل بلوری پلیر بزاری می تونی تصاویر 3بعدی از طریق تی وی داشته باشی.....
    برای 3بعدی > 1- تلویزیون با قابلیت پخش تصاویر 3بعدی+ 2- عینک مربوطه + 3- فیلم یا سورس 3بعدی + 4- دستگاه پخش تصاویر 3بعدی مثل بلوری پلیر 3بعدی نیاز دارید.

در مورد مدل هم در حال حاضر از قیمت های بانه مطلع نیستم که بتونم مدلی را متناسب با بودجه شما معرفی کنم.... اگر بفرمایید در این رنج قیمت چه مدل هایی از فیلیپس می تونید خریداری کنید...در اون صورت می تونم راهنمایی کنم.
    خواهشا اگر در خصوص رسیورهائی که میتونه کانالهای سه بعدی رو بگیره و نیز اسامی کانالهای سه بعدی اطلاعاتی دارین بگین چون من میخوام یه دونه ----- سه بعدی بگیرم ولی میگن قیمتش بالای دو میلیون تومنه .

---------- Post added at 12:21 AM ---------- Previous post was at 12:20 AM ----------

یعنی ما تا اخر عمرمون نمیتونیم از تله تکست تی وی فیلیپسمون استفاده کنیم . یا از زیر نویس های فارسی ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

دوست عزیز ممنون از توضیحاتتون و من رسیورم شبکه های hdو3dرو ساپورت میکنه مشکلی نیست.البته من فقط مدل 40 یا 42 رو میخوام.
    فقط میومنه چند تا سوال در مورد کنتراست و سرعت پخش تصویر در 9706
    در 9705 که سرعت پخش تصویر 200 هرتز عنوان شده که تا 400 هم بالا میره برای 9706 رو نمیدونم؟
    ببینین این مشخصات دو مدل 9705 و 9706 البته 46:
    9705:

تصویر

• نسبت : عکس های دیجیتالی
    • روشنایی : 500 CD متر مربع
    • کنتراست صفحه نمایش دینامیکی : 10،000،000:1
    • زمان پاسخ (معمولی) : 0.5 (BEW equiv) کارشناسی ارشد
    • زاویه دید : 176 درجه (H) 176 º (V)
    • اندازه صفحه نمایش : 117 سانتی متر
    • صفحه نمایش : ال ای دی کامل HD ، 2D تقسیم نور پس زمینه LED
    • وضوح پنل : 1920 1080p
    • بهبودکامل تصویر : پیکسل HD ،حرکت طبیعی ، کنتراست عالی ، رنگ عالی ، صفحه نمایش گسترده رنگ حیطه ، کنترل های فعال + حسگر نور ، کاهش سر و صدا 2D/3D ، 400 هرتز پاک کردن ال سی دی ، اسکن نور پس زمینه ، محلی کاهنده نور پس زمینه LED ، سگمنتال نور پس زمینه LED ، نرم افزار روشن ، LED نرم افزار ، سوپر قطعنامه ، تلویزیون 3D آماده
    • صفحه نمایش ارتقاء : پوشش ضد انعکاس از صفحه نمایش
    • رنگ پردازش : 2250000000000000 رنگ 17bit RGB
    • 3D : 3D آماده
    • کابینه رنگ : سیاه عقیق
    • نسخه Ambilight : 3 طرفه
    • امکانات Ambilight : Ambilight طیف 3 ، متفرقه نور در حالت آماده باش ، سوئیچ نرم ، دیوار رنگ تطبیقی
    • تیره تابع : و کتابچه راهنمای کاربر از طریق سنسور نور
    • Ambilight نور سیستم : LED در سطح رنگ
    • پشتیبانی از وضوح تصویر
    • ورودی کامپیوتر : تا 1920 x 1080 60 هرتز
    • ورودی ویدئو : تا 1920 x 1080p با ، 24 ، 25 ، 30 ، 50 ، 60 هرتز

صدا

• قدرت خروجی (RMS) : 2 15 W ، صدای قدرتمند
    • افزایش صدا : خودکار Leveller دوره ، تقویت صدای باس پویا ، قیمت باور نکردنی -صدای فراگیر ، زیر و بم های کنترل ، از صدای شفاف
    • انواع بلندگو : 2 tweeters گنبد ، 2 ووفر

سایر ویژگی ها

• سهولت نصب : نصب به شبکه ، تنظیمات دستیار جادوگر ، جادوگر اتصال به دستگاه ، دستگاه های خودکار شناسایی فیلیپس ، 1 Wallmount پایه
    • راحتی در استفاده : بر روی صفحه نمایش کتابچه راهنمای کاربر ،دکمهای لمسی کنترل ، انتخاب برنامه مورد علاقه ، Mozaïc کانال شبکه ، صفحه اصلی
    • راهنمای برنامه الکترونیکی : در حال حاضر + بعدی EPG ، راهنمای برنامه الکترونیکی
    • فرمت صفحه تنظیمات : (بدون میله های سیاه و سفید ، Autozoomقالب اصلی) ، (شامل 4:03 ، 14:09 ، 21:09) ، سوپر زوم ، فیلم گسترش 16:09 ، پهن ، unscaled (1080p را توسط نقطه
    • چند رسانه ای : DLNA مرورگر رسانه ها ، خدمات تلویزیون شبکه ، USB مرورگر رسانه ها ، از Wi - Fi MediaConnect
    • نرم افزار چندرسانه ای
    • پخش موسیقی در فرمت های : MP3 ، WMA (V2 تا v9.2) ، AAC
    • قالب های پخش ویدئو : : پشتیبانی از Codec های H264/MPEG-4 AVC ، MPEG - 1 ، MPEG - 2 ، MPEG - 4 ، WMV9/VC1 ، ظروف AVI ، MKV
    • رادیو / پذیرش / انتقال
    • هوایی ورودی : 75 اهم هم محور (IEC75)
    • پخش فیلم : NTSC ، SECAM ، PAL
    • تلویزیون دیجیتال : زمینی --- ، --- - T MPEG4 ، --- - MPEG4 ، MHEG
    • رادیو باند : Hyperband ، S - کانال ، UHF ، VHF

وروردی و خروجی

• لیست 1 اسکارت : صوتی L / R ، CVBS در ، RGB
    • لیست 2 اسکارت : صوتی L / R ، CVBS در ، RGB
    • داخلی 3 : YPbPr ، صوتی L / R در
    • VGA : ورودی کامپیوتر ،
    • HDMI : 1 HDMI v1.4 (بازگشت کانال صوتی
    • HDMI 2 : HDMI V1.3
    • HDMI 3 : HDMI V1.3
    • HDMI جانبی : HDMI V1.3
    • جلو / اتصالات جانبی : 2 عدد USB ، اسلات رابط مشترک ، کارت حافظه SD (Videostore)
    • اتصالات دیگر : از هدفون ، S PDIF از (هم محور) ، ساخته شده در Wi - Fi را 802.11b/g/n-spec ، اترنت RJ - 45 LAN ، 3D اتصال تلویزیون
    • HDMIاز ویژگی های : بازگشت کانال های صوتی ، Instaport تعویض سریع HDMI
    • EasyLink (HDMI - CEC)یک تماس بازی ، EasyLink ، به علاوه لینک پیکسل (فیلیپس) ، کنترل از راه دور ، از طریق ،سیستم کنترل صوتی ، سیستم آماده به کار
    • PCشبکه پیوند دارند : گواهی DLNA 1.5

لوازم جانبی عرضه شده

• کنترل از راه دور
    • دفترچه رانما
    • عینک -3d-
    • باطری
    • پایه معمولی

=======================
    9706:

تصویر / صفحه نمایش

• نمایش : 2D تقسیم نور پس زمینه LED
    • اندازه صفحه نمایش مورب (متریک) : 117 سانتی متر
    • وضوح پنل : 1920 * 1080p را
    • 3D حداکثر 3D ، 2D به 3D تبدیل ، تنظیم عمق 3D ، 2 پخش تمام صفحه انجمن
    • نسبت تصویر : 16:9
    • روشنایی : 500 CD / متر مربع
    • در مقابل صفحه نمایش پویا : 150،000،000:1
    • زمان پاسخ (معمولی) : 0.5 میلی ثانیه
    • بهبود تصویر : HD موتور کامل پیکسل ، کنتراست چشم بید فیلتر ، حرکت کامل طبیعی ، ISF کالیبراسیون تصویر ، کنترل های فعال + حسگر نور ، LED های حرفه ای ، حیطه گسترده رنگ صفحه نمایش ، وضوح تصویر سوپر ، محلی کاهنده نور پس زمینه LED ، رنگ عالی ، کنتراست عالی ، اسکن نور پس زمینه ، نرم افزار روشن ، 1200 هرتز حرکت کامل

• قدرت خروجی (RMS) : 40 W (2 × 20 W)
    • افزایش صدا : خودکار Leveller دوره ، از صدای شفاف ، فراگیر باور نکردنی ، زیر و باس کنترل
    • انواع بلندگو : صدا محوطه ایستاده
    • نرم افزار تلویزیون هوشمند
    • کنترل : MyRemote برنامه (IOS و اندیشه) ، USB صفحه کلید و ماوس پشتیبانی
    • SimplyShare : DLNA مرورگر رسانه ها ، رسانه های مرورگر USB ، Wi - Fi را MediaConnect
    • تلویزیون خالص : گرفتن تا تلویزیون ، فروشگاه آنلاین فیلم ، مرورگر اینترنت باز کنید ، برنامه های آنلاین
    • برنامه : تلویزیون مکث ، USB ضبط

تعداد ورودی و خروجی ها

• تعداد اتصالات HDMI : 4
    • HDMI از ویژگی های : 3D ، کانال بازگشت صوتی
    • EasyLink (HDMI - CEC) کنترل از راه دور عبور ، از طریق ، کنترل سیستم صوتی ، سیستم آماده به کار ، وصل و بازی اضافه کردن به صفحه اصلی ، تغییر خودکار زیرنویس (فیلیپس) ، به علاوه لینک پیکسل (فیلیپس) ، یک تماس بازی
    • تعداد قطعات در (YPbPr) : 1
    • تعداد scarts (RGB / CVBS) : 1
    • تعداد USBs : 2
    • دیگر اتصالات : آنتن IEC75 ، مشترک رابط به علاوه (CI +) ، اترنت LAN RJ - 45 ، SD کارت حافظه (Videostore) ، از صدای دیجیتال (نوری) ، PC - در VGA + صوتی L / R در ، هدفون ها ، سرویس اتصال
    • ارتباط بی سیم : Wi - Fi به خبره
    • نرم افزار چند رسانه ای
    • قالب های پخش ویدئو : : پشتیبانی Codec های : ، ظروف : AVI ، MKV ، H264/MPEG-4 AVC ، MPEG - 1 ، MPEG - 2 ، MPEG - 4 ، WMV9/VC1
    • فرمت های پخش موسیقی : AAC ، MP3 ، WMA (V2 تا v9.2)
    • پشتیبانی از وضوح تصویر
    • ورودی کامپیوتر : تا 1920 x 1080 @ 60 هرتز
    • های ورودی : 24 ، 25 ، 30 ، 50 ، 60 هرتز تا 1920 x 1080p را

سایر ویژگی ها

• شبکه کامپیوتر پیوند دارند : گواهی DLNA 1.5
    • راهنمای برنامه الکترونیکی : 8 روز * * * * راهنمای برنامه الکترونیکی
    • سهولت نصب و راه اندازی : شناسایی خودکار دستگاه های فیلیپس ، کانال نصب جادوگر ، تجهیزات جادوگر اتصال ، نصب شبکه ، تنظیمات دستیار جادوگر ، 2 - در - 1 Wallmount پایه
    • راحتی در استفاده : یک مرحله دکمه صفحه اصلی ، بر روی صفحه نمایش کتابچه راهنمای کاربر ، لمسی دکمه های کنترل
    • فرمت صفحه تنظیمات : پرکن ، Autozoom ، فیلم گسترش 16:09 ، سوپر زوم ، Unscaled ، عکس های دیجیتالی
    • سیگنال نشان می دهد : بله
    • رادیو / پذیرش / انتقال
    • تلویزیون دیجیتال : --- - C MPEG2 ، MPEG4 --- - C ، --- - T MPEG2 ، MPEG4 --- - T ، --- - T2 ،پخش فیلم : NTSC ، PAL ، SECAM

قدرت

• قدرت برق : AC 220 - 240 V 50/60 هرتز
    • دمای محیط : 5 ° C تا 35 ° C
    • برچسب انرژی کلاس ها :
    • انرژی اتحادیه اروپا برچسب ها : 86 W
    • مصرف انرژی سالیانه : 119 کیلووات ساعت •
    • مصرف برق آماده به کار : <0.1 W
    • قدرت صرفه جویی در امکانات : 0 وات برق خاموش ، خودکار خاموش تایمر ، حالت محیط زیست ، محیط زیست منوی تنظیمات ، حسگر نور ، تصویر قطع (برای رادیو)
    • وجود سرب : بله
    • کردن حالت قابلیت مصرف انرژی : 0.01 W

ابعاد و وزن

• تنظیم عمق : 39 میلیمتر
    • تنظیم ارتفاع : 660 میلی متر
    • تنظیم عرض : 1083 میلی متر
    • تنظیم عمق (با پایه) : 244 میلی متر
    • تنظیم ارتفاع (با پایه) : 718 میلی متر
    • تنظیم عرض (با پایه) : 1083 میلی متر
    • محصول وزن : 16 کیلوگرم
    • وزن (غرفه +) : 20 کیلوگرم
    • سازگار دیواری : قابل تنظیم 300 * 200 میلی متر
    • عرض پایه : 462 میلی متر

لوازم جانبی شامل

• سیم برق
    • کنترل از راه دور
    • 2 عدد باتری CR2032
    • Tabletop ایستاده مفصل گردنده
    • راهنمای استفاده سریع
    • بروشور
    • دیوار نصب براکت
    • 2-D3 عینک

==========================
    دوست عزیز این کنتراست مدل 9706 رو با 9705 ببینین چقدر متفاوته؟!!! ایا واقعیه این اختلاف؟
    در ضمن پردازش رنگ در 9706 چنده؟ 17بیتی یا پایینتره؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •