سلام
یونیتی 3 چنتا کرک داره و بسته به سیستمتون فرق میکنه ! مثلا ویندوز 7 با Xp فرق داره یا 64 بیتی با 32 بیتی فرق داره !
سلام
یونیتی 3 چنتا کرک داره و بسته به سیستمتون فرق میکنه ! مثلا ویندوز 7 با Xp فرق داره یا 64 بیتی با 32 بیتی فرق داره !
سلام دوستان اخرین نسخه یونیتی که کرک هم داره ( مشکلی نداشته باشه تو بازی سازی ) چه نسخه ایه ؟ لینکشو با کرک اگه لطف کنید عالی میشه .
دستتونو بوسیدم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این نسخه ای که لینکش رو گذاشتم آخرین نسخه ی Unity نیست ولی از لحاظ کرک و مشکل نداشتن بهترین نسخه هست. یه لودر توش هست که هم یونیتی رو Pro میکنه هم Android publish رو باز میکنه.
بی نهایت ممنون saeed_cpu_full جان - نسخه 2.6 رو دانلود کرده بودم دیگه ! یکم که حرفه ای شدم میرم سراغ همین نسخه
راستی
نسخه 2.6 رو دانلود کردم . باهاش يکم ور رفتم انگار اسونتر از کوييسته ! يعني مثلا افکته لنز و ... رو راحت ايجاد ميکني ! حالا اولش اسونه يا يکم که پيش رفتي سخت ميشه !؟
رضا جان تو کار های جلوه ساده اس تو برنامه نویسی خیلی آسونه تر از کوست و کمی سخت تر از گیم استدیو هست!
من اسکرپیت نویسی با java بهت پیشنهاد می کنم .
اون نسخه ی 2.6 رو بیخیال شو ... از همین اول با نسخه ی 3 کار کن واقعا آدم از لحظه به لحظه ی کار با این نسخه لذت میبره !
یونیتی کلا انجینی هست با اینترفیس ساده و انعطاف پذیر که هر چیزی که توی ذهنت هست میتونی روش پیاده کنی کلا به خاطر سادگی این انجین هست که اینقدر محبوب شده ... فقط تنها ضعفش در حال حاضر سیستم GUI هست که برای اون باید کد نویسی کنی ( البته کد هاش خیلی راحته ) اگر چه برای GUI هم کلی ادیتور اومده ....
دوستان ممنون بابت راهنماییاتون
به نظرت بهتر نیست C# یاد بگیرم که همه جا به دردم بخوره ؟ با توجه به اینکه یه کمی C++ هم بلدم .رضا جان تو کار های جلوه ساده اس تو برنامه نویسی خیلی آسونه تر از کوست و کمی سخت تر از گیم استدیو هست!
من اسکرپیت نویسی با java بهت پیشنهاد می کنم .
ایول !اون نسخه ی 2.6 رو بیخیال شو ... از همین اول با نسخه ی 3 کار کن واقعا آدم از لحظه به لحظه ی کار با این نسخه لذت میبره !
یونیتی کلا انجینی هست با اینترفیس ساده و انعطاف پذیر که هر چیزی که توی ذهنت هست میتونی روش پیاده کنی کلا به خاطر سادگی این انجین هست که اینقدر محبوب شده ... فقط تنها ضعفش در حال حاضر سیستم GUI هست که برای اون باید کد نویسی کنی ( البته کد هاش خیلی راحته ) اگر چه برای GUI هم کلی ادیتور اومده ....
پس دیگه تردیدی نمیمونه که اینو یاد نگیرم ! فقط حجم برنامه یکم زیاده که اونو فردا میرم کافی نت هر جور شده دانلود میکنم . یا با EDGE ایرانسل میدانلودم !
به نظر من #C یاد بگیر ... اولا میتونی توی Visual Studio کد بزنی که Debugger اتوماتیک داره و هم اینکه Java یه سری گیر هایی میده ( بعدا خودت متوجه میشی ) به خصوص سر متغیر ها که چون نوعش معمولا مشخص نمیشه شاید گیر بیخود بده و اعصابت رو به هم بریزه.
من گفتم java چرا که مثال راهنمای نرم افزار روی جاوا توضیج داده .هر چیزی که یاد بگیری یک روز بدردت می خوره
سلام
کسی آموزشی برای استفاده کد ها ی شیدر دایرکت ایکس تو یونیتی داره ؟ در صورت امکان ویدیویی باشه ! ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)