آقایون سلام . من بازی رو انجام دادم و با نتیجه دو بر یک پیروز شدم .
- این سیو بازی: فقط آمار رو نگاه کن
.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
آقایون سلام . من بازی رو انجام دادم و با نتیجه دو بر یک پیروز شدم .
- این سیو بازی: فقط آمار رو نگاه کن
.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
آقایون محترم یه سوال : این عکس رو نگاه کنید : آرشاوین دو تا گل زدهحالا اینجا رو نگاه کنید اینجا ثبت نشده
![]()
![]()
سلام به تمام دوستان
وحید جان اینم فکر جالبیه اما نکات مثبت و منفی این نظر که به ذهن من میرسه .
نکات مثبت :
1- کنترل راحت تر مسابقات
2- تنوع انتخاب بیشتر تیمها برای کاربران ( مثلا از 5 تیم قدرتمند انگلیس میشه سه تا رو انتخاب کرد اینجوری دست کاربران برای انتخاب باز تره )
3- صعود نفرات اول هر لیگ به لیگ قهرمانان و برگزاری لیگ قهرمانان بعد از پایان لیگهای مختلف
4- لیگ سریع تر میتونه جلو برده و زودتر تموم بشه .
5- تعداد بیشتری از کاربران میتونن در مسابقات شرکت کنند .
6- تعداد بازیهای رو در رو کمتر میشه .
نکات منفی :
1- هر لیگ یک نفر برای نظارت و انجام کارها لازم داره
من دیشب به محمد هم گفتم اگه یک جوری میتونستیم جنبه نظارتی بر مسابقات رو بیشتر کنیم مطمئنا استقبال بسیار زیادی از این بازیها میشد . الان خیلی از کاربران حرفه ای بدلیل عدم اعتماد به بقیه از شرکت در این بازیها منصرف میشند .
درحال حاضر بین ما بدون شک هیچ تخلفی صورت نمیگیره چون اولا جو دوستانه ای بین بچه ها حاکمه و دوم اینکه انگیزه ای برای تخلف وجود نداره اما اگه میشد بر مسابقات نظارت داشت میشد حتی برای این بازیها جایزه هم تعیین کرد و این انگیزه کاربران رو خیلی بیشتر میکرد .
با توجه به اینکه دوستان چند تا بازی بعد از بازی اورتون و منچستر کردند فکر کنم به این نکته دیگه توجه نشه
راستی من حاظرم نظارت یکی از لیگها رو خودم بر عهده بگیرم.البته هر وقت اینترنت پر سرعت بگیرم که به زودی شاید بگیرم.محمد جان من یه نکته به ذهنم رسید.فکر کنم بازیی که تو دیشب کردی آپشن فایلت با من فرق داشت و همون آپشن فایلی بود که از بازیکنان اورتون 5 واحد کم شده بود.آپشن فایل من حدود 2-3 واحد از این تیم کم شده.اگر اینجوری باشه خیلی بد میشه.اگه میشه عکس خصوصیات یکی از بازیکنان من مثل ساها رو بفرست ببینم آپشن فایل تو چی هستش.
اگه اون جوری که من فکر می کنم باشه کمی ناعادلانه میشه![]()
وحید جان قرار شد در پایان هفته دهم چند تغییر اساسی در بازیها بدیم .
یک مورد اینه که قدرت تیمهای بچه ها توی آپشن فایل افراد بصورت دیفالت و پیش فرض خواهد بود . بعنوان مثال در آپشن فایل من که تیم چلسی رو دارم از قدرت چلسی 12 واحد کم شده اما از قدرت تیمهای بچه ها کم نشده و من در بازی رو در رو با تیمهای قدرتمند بچه ها باید بازی کنم . به همین ترتیب در آپشن فایل مثلا آرمین قدرت تیم آرسنال 9 واحد کم شده اما قدرت تیم چلسی و بقیه تیمهای بچه ها کم نشده . متوجه شدی چی گفتم ؟
اینجوری دیگه ظلمی به کسی نمیشه چون در بازیهای رو در رو قدرت تیمی که کامپیوتر هدایتش میکنه کم نشده .
بازیهای هفته نهم
تاتنهام ------------------------------------------منچستر سیتی--------------------------------- (برگزار شد)
هول سیتی -----------------------------------آرسنال-------------------------------------------- (برگزار شد)
استوک سیتی -------------------------------چلسی-------------------------------------------- ساعت 6 تا 7 شب
استون ویلا -----------------------------------منچستر یونایتد-------------------------------------ساعت 7.30 تا 8.30 شب
اورتون-----------------------------------------وستهم -------------------------------------------- ساعت8.30 تا 9.15 شب
لیورپول ---------------------------------------بارنلی ---------------------------------------------- ساعت 9.30 تا 10 شب
[QUOTE=vahidgame;4665517]من یه پیشنهاد داشتم.
در کنار این لیگ چند تا لیگ دیگه هم همزمان باشه.مثل لیگ اسپانیا و ایتالیا و فرانسه و آلمان.بعد در هر لیگی مثلا حدود 3 نفر باشن.اون جوری اولا تعداد بیشتری میتونن شرکت کنن بعد دیگه بازیهای رور در رو کمتر میشه
فكر بسيار خوبي است
من این بازیو واگذار کردم اونم از چه تیمی استوک سیتی !
استوک 1 - چلسی 0
سیو بازی :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
استوک سیتی توی این بازی با چند برنامه ساده منو زمین گیر کرد .
اولا پرسینگ رو توی زمین من به حداقل ممکن رسونده بودن و دفاع رو از زمین خودشون شروع میکردن .
دوم از دفاع man to man یا همون نفر به نفر به بهترین شکل استفاده میکردن .
سوم با دو تا بازیکن سرعتی بارها و بارها دست به ضد حمله زدن که توی یک ضد حمله غافلگیر شدم و دروازم باز شد . البته یکبار هم با خوش شانسی یکی از توپهاشون به تیردروازم برخورد کرد و گل نشد .
حقیقتا توی این بازی من اصلا حرفی برای گفتن نداشتم .
نكات مثبت بسيار خوبي مطرح كردي
براي بحث نظارت هم بچه هاي گلي مثل شما توي اين تاپيك زياد هست كه البته بعد از گذشت چند هفته از مسابقات خود به خود جو صميمانه اي بين همه بوجود مياد فكرم نكنم كسي راضي باشه وجدانش را به خاطر يك فوتبال و يك بازي زير سوال ببره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)