سلام دوستان . تفاوت مودم asus n11 , asus n10 چیه ؟ (به غیر از سرعت وایرلس) قدرت وایرلس کدو پیشتره ؟ یا توجه به اینکه n10 یک آنتن 5db داره و n11 دو تا آنتن 2db ؟؟؟
سلام دوستان . تفاوت مودم asus n11 , asus n10 چیه ؟ (به غیر از سرعت وایرلس) قدرت وایرلس کدو پیشتره ؟ یا توجه به اینکه n10 یک آنتن 5db داره و n11 دو تا آنتن 2db ؟؟؟
بنظر من همون 8901g رو بردارید.. ست کردن آی پی یعنی شبکه کردن بدون سیم و به صورت وایرلس
اقا اینجا کسی پیدا میشه که این روتر ASUS رو داشته باشه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این روتر امکان دانلود بدون نیاز به کامپیوتر رو داره
یعنی اینکه شما بدون اینکه نیاز داشته باشین کامپیوترتون رو روشن نگه داشته باشین، لینک میدین به این روتر و خودش شروع میکنه به دانلود
منتها مشکل اینه که لینک باید مستقیم مستقیم باشه و احتملا نشه از سایت Rapidbaz.com یا downloads.ir دانلود کرد
(مطمئن نیستم)
حالا میخواستم ببینم اگه کسی اینجا این روتر رو داره یه تست کنه و به من بگه یا حداقل اگه اطلاعی در این مورد داره به من بگه
ممنون
یاعلی
دوستان ما رفتیم این مودم TP-Link TD8961 ND رو خریدیم.
78 تومن هم بابتش پول دادیم ! یه توصیه ای که باید به دوستان بکنم اینه که هرکی هرچی لوازم کامپیوتری می خواد بخره زودتر بخره !
چون مثلا برای همین مودم های وایرلس فقط 20 درصد کشیدن روش !! همین مودم رو ما تا 95 تومن و 115 تومن هم قیمت کردیم !!
این افزایش قیمت دلار و طلا کار خودش رو کرده ! تازه یکی از فروشنده ها هم می گفت دیگه دبی هم چیزی تو ایران وارد نمیکنه !
اوضاع خیلی خیلی داره خراب میشه و فقط هم واسه بازار لوازم کامپیوتر و این چیزا هم نیست !
دوست عزیز میشه نظرت رو درباره این مودم بگی ؟
عملا چه مساحتی رو پوشش میده ؟
2 یا 3 طبقه رو جواب میده ؟
و هر چی که لازمه .مرسی
دوتا آنت 3 db داره که تو طبقه رو به خوبی پوشش میده ولی سه طبقه رو اونجور که باید و شاید فک نمی کنم پوشش بده یعنی ممکنه بده ولی قدرت سیگنالش خوب نباشه که البته قطعا میتونید با خرید آنت قوی تر بردش و بیشتر کنید
سلام دوستان
مشاوره میخواستم برای خرید یه مودم وایرلس برای آسیا تک.
حدود یک ماه پیش برای یکی از آشناهامون که از مخابرات سرویس گرفته بود یه TD-W 8901G گرفتیم 41 تومن خیلی هم عالیه
به نظرتون منم همین مدل رو بگیرم؟
(راستی نمیدونم قیمت ها رفته بالا یا چی شده...همین مدل تقریبا دست دومش تو پی تی 42 داره فروش میره!)
همین جوری هست.تو پی تی میبینین بعضا حتی جنس دست دوم رو از نوش گرون تر میفروشن!!
اینطوری هم توجیه میکنن.یا از ISP خریدن قیمتش اینه.مثلا مودم ای دی اس ال 20 تومان میشه 40 تومان.
یا اینکه لینک میدن.حالا معلوم نیست قیمت چند سال پیش رو زده.![]()
دوستان بهترین مودم وایرلس برای شرکت پارس آنلاین چیه الآن ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)