تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 67 از 2199 اولاول ... 1757636465666768697071771171675671067 ... آخرآخر
نمايش نتايج 661 به 670 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

داره خودمونی میشه sydsina's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

ای بابا آقا تو دل ما رو که حساب خالی کردی. پس هی می گفتن ارایه سرویس طول کشیده برای بالا بردن کیفیت فقط حرف بود!
    با شرکت تماس گرفتی ؟
    چکار کنم عزیزم !؟ الکی بیام به به و چه چه کنم که چی بشه ؟

تو کل این سایت اگر کسی یک دقیقه هم با پشتیبانی تونسته حرف بزنه لطفا منم روشن کنه !!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

تا اونجایی که من فهمیدم پشتیبانی هر شهرشون جداست یا حداقل اینجا که جدا بود و جوابگو بودن تا من اونجا بودم

پروفشنال lurenzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

جناب sydsina میگن حدود یک هفته هست که سرویسشون فعال شده ولی برای من الان دو شبانه روزه که فعال شده! بنابراین شاید زود باشه که نظر بدم!
    من تقریبا توی این دو شبانه روز ، روزی حدود 19 الی 20 ساعت دانلود داشتم.روزی حدود 7.5 گیگ دانلود داشتم! به جرات میتونم بگم توی اکثر قریب به اتفاق ساعات سرعت ثابت بین 130 تا 140 بوده. ولی در بعضی ساعات که بیشتر در ساعات اداری این اتفاق میفته ، سرعت دچار نوسان میشه ولی توی حجم دانلود اونقدر ها هم تاثیر گذار نبوده ، یعنی میخوام بگم من خیلی از بی ثباتی سرعت ناراحت نشدم!
    بازم میگم برای نتیجه گیری من از کیفیت سرویسم یکم زوره. ایشالا زمان که بگذره گزارش کیفیت سرویسم رو میدم!

داره خودمونی میشه mahanramzi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

چکار کنم عزیزم !؟ الکی بیام به به و چه چه کنم که چی بشه ؟

تو کل این سایت اگر کسی یک دقیقه هم با پشتیبانی تونسته حرف بزنه لطفا منم روشن کنه !!
    والا ظا هرا شما جز اولین نفرات هستی که وصل شدی، من کس دیگه ای رو سراغ ندارم که شما رو روشن کنم عزیز.
    اگه تونستی با پشتیبانی صحبت کنی جواب دادن مارم در جریان بذار.
    بعدم نیازی به ، به به چه چه شما نیست ... مال من هم قرار بیان هفته دیگه وصل کنند اگه خوب بود خبرتون می کنم به به و چه چه شو شما بکن
    Last edited by mahanramzi; 01-09-2010 at 23:15.

پروفشنال luches's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

دوستان لطف کنن عجولانه قضاوت نکنن . حداقل 1 ماه باید بگذره تا سرویسشون جا بیافته و اگر تو شبکه مشکلی هست 1 مقدار زمان میخواد تا برطرف بشه. با 1 هفته هیچ چیز معلوم نمیشه. باید 1 مقدار صبر کرد و دید بعدا چی میشه.

به قول معروف با 1 گل بهار نمیشه ! حلا اگر بر عکس به موضوع نگاه کنی حالا چون 1 نفر گفت بده دلیل نمیشه که برای همه بده !
    Last edited by luches; 02-09-2010 at 01:25.

6. این کاربر از luches بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

اگه تونستی با پشتیبانی صحبت کنی جواب دادن مارم در جریان بذار.
    دوست من ب اپشتیبانی هر کسی میتوهه حرف بزنه
    شما همین الان با 83869999 صحبت کن ، تلفن گویا هست ، برو بخش پشتیبانی اگر وصل شدی و تونستی با طرف بعد از 1 ساعت پشت خط موندن حرف بزنی من از کرده خودم توبه میکنم

دوستان لطف کنن عجولانه قضاوت نکنن . حداقل 1 ماه باید بگذره تا سرویسشون جا بیافته و اگر تو شبکه مشکلی هست 1 مقدار زمان میخواد تا برطرف بشه. با 1 هفته هیچ چیز معلوم نمیشه. باید 1 مقدار صبر کرد و دید بعدا چی میشه.

به قول معروف با 1 گل بهار نمیشه ! حلا اگر بر عکس به موضوع نگاه کنی حالا چون 1 نفر گفت بده دلیل نمیشه که برای همه بده !
    اصلا بحث عجله نیست
    من مشتری که سرویس نمیگیرم که آیا میخواد یه ماه دیگه رو روال باشه آیا نباشه
    من وقتی یه سرویسی رو از یه ISP یا هر چیز دیگه ای میگیرم موظف هست زا روز اول با تمام قدرت به من سرویس بده ، مگه اونها برای چند هفته اول از من پول کمتری میگیرند که من هم با سرویس بی کیفیتشون سر بکنم ؟

قطعا نه ! وقتی توی اخذ پول اونقدر رعد آسا عمل میکنن ، موظف هستند در سرویس دادن هم هونقدر کوشا باشن
    اگر سرویسشون مشکل داشت اصلا نباید عرضه میکردن

8. این کاربر از sydsina بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

خوب همین الان بزرگترین لحظه زندگی من رقم خورد و من تونستم بالاخره با بخش پشتیبانی حرف بزنم !
    باور نمیکنید الان اشک تو چشام جمع شده !!

و با کمال خونسردی بعد از اینکه گفتن برو فایر وال رو خاموش کن و از ماکروسافت به عنوان یک دانلود سنتر معتبر نام بردن ! و خواستن که من از اونجا براشون یه چیزی دانلود کنم ، بر من مشتبه شد که ، هان ای فلان بیدار شو که در خواب غفلت بودی و باید تا چند لحظه دیگه بابت وقتی که از بخش پشتیبانی گرفتی عذر خواهی کنی

ولی وقتی یه چیزی دانلود کردم و سرعت دانلود روی 8 ثابت شد (!!) تازه انواع و اقسام دلایلی که تا بحال نشنیده بودم رو به من گفتن که قابل قبول تر و منطقی ترش این بود که روز تعطیل هست و ترافیک شبکه بالاست !!

حالا یعنی منظورش این بود که من پس اصلا روزای 5شنبه جمعه نباید بیام نت !
    وقتی گفتم روز معمولیش هم اینطوری هست گفت لطفا شنبه زنگ بزنید تا بتونید مشکلتون رو با بخش پشتیبانی مطرح کنید (؟!)
    گفتم پس شما بخش چیچی هستین ؟ گفتن ما سوال شمارو ارجاع میدیم بخش پشتیبانی ... به به

حالا شنبه اگر خدا طلبید و بازم گوشی تلفن رو روی من برداشتن ، مشکلم رو مطرح میکنید

فعلا با سرعت 512 از یک دایال آپ هم بیشتر معطل باز شدن صفحه ها هستم ، حالا منهای اینکه بعضی صفحات رو اصلا باز نمیکنه !
    Last edited by sydsina; 02-09-2010 at 10:05.

حـــــرفـه ای p3yman_xl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Somewhere between the end of the line and the middle of nowhere

پيش فرض

دوستان من قصد سرویس گیری از مبین نت رو دارم ...
    کیفیت سرویس Wi Fi چطور هست؟
    من بیشتر میخوام از وای فای به عنوان اکسس پوینت و برای کنسول هام استفاده بکنم ... خوبه ؟

داره خودمونی میشه mahanramzi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

ولی وقتی یه چیزی دانلود کردم و سرعت دانلود روی 8 ثابت شد (!!) تازه انواع و اقسام دلایلی که تا بحال نشنیده بودم رو به من گفتن که قابل قبول تر و منطقی ترش این بود که روز تعطیل هست و ترافیک شبکه بالاست !!
    این دیگه خیلی مسخرست که بگن روز تعطیل ترافیک بالاست اینقدر افت سرعت داشته باشید، باید ببینیم شنبه جواب شما رو چی میدن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

دوستان من مودم outdoor گرفتم. هنوز براي نصب نيامدند. خودم مودم را پشت پنجره گداشتم و كانكت شدم البته بدون هيچ مشكلي. جالب اينجاست هيچكدام از چراغهاي سيگنال روشن نميشه ولي سرعتم الان خيلي فوق العاده است. من 256Kb هستم ولي سرعت دانلودم در حال حاضر بين 40 تا 60 كيلوبايت متغير است.

13. این کاربر از ab.mahmoodi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •