دوستان بعد از این همه که گذشته مخابرات اراک هنوز سرویس نامحدود به سرویساشون اضافه نکرده؟؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
دوستان بعد از این همه که گذشته مخابرات اراک هنوز سرویس نامحدود به سرویساشون اضافه نکرده؟؟
سلام
الان دقیقا 2 ساله از شرکت گذرگاه سرویس میگیرم(128 شبانه)
4 ماه که سرعتش افتضاح شده وقطعی هم زیاد داره البته سرعت دانلودش فیکسه ولی برای باز کردن وب مثل دیال آپ شده
خلاصه کیفیتش پایین اومده
برادرم از مخابرات سرویس میگیره و راضیه خودم هم که چک کردم دیدم با اینکه 128 بود سه برابر سرویس خودم سرعت باز کردن وب داشت
منم شاید از مخابرات گرفتم
راستی کسی میدونه سمت شهرک امین سرویس میدن؟
من یک مگش رو دارم همیشه فیکسه(بعد از خوردن حق 512 و انتقال سرعتش به یک مگ چند ماه پیش ...ولی باز هم فیکسه) و از همه جا هم که دیدم (خیلی جاها رو خودم و خونه دوست و آشنا تست کردم )پرسرعت تره.
این دو مگ رو توی سرویسهای عادیشون ندیدم چه قیمته و با چه حجمی؟
خیر. تست کردم. افتضاح بود. گران . نوسان بسیار بالا. روزانه کم و شبانه کمتر .
همیشه بر اساس ساعت رسمی است...
عضد منظورته؟
تمام مواردی که شما با لحنی نه چندان مناسب ذکر کردید، در مخابرات تمام کشور قانون محسوب میشود. من در تهران از مخابرات دارم. منزل هم شخصی خودمان است. اما بعلت اینکه شماره بنام سازنده ساختمان است و ایشان هم یافت نشد! بالاحبار یک خط جدید و اضافه تلفن بنام خودم خریدم!!
برای گرفتن سرویس مخابرات یا باید اجاره نامه یا تلفن بنام متقاضی باشد..و حتی سند ملک مطرح نیست، در تمام کشور صادق است.
سرویس 512 به بالا هم فقط به فوق لیسانش یا شرکتهای موردتایید داده میشود یا بندپ. این هم باز سراسری است.
اگر شما این بروبیاها را دم عیدی کردید، من وسط فصل کار بود و 10-15روز گرفتار بودم. در حالیکه همین مراحل در اراک 3-4 روزه بود.
واسه لحن نامناسب واقعا دیونه شدم از دست این مرده از همتون معذرت میخوام ولی صبح ساعت 9 بهش زنگ زدم میگه دیروز ثبت کردم برات بعد ساعت 12 ظهر دوباره زنگ زدم میگه نه ثبت نکردم بعد از ظهر خوب من اینو چیکار کنم با هاش
در مورد 512 هم مجوزش رو از رئیس مخابرات اینجا گرفتم
در مورد تمام قوانین که میگین در کل کشور اینجوریه گفتم که تو کرمانشاه اینجوری نیست تا 2 مگ میدن به کسی هم کاری ندارن تمامی سرویس ها هم نامحدود هستش
وقتی میری ثبت نام اونجا یه فرم میزارن جلو دستت میگن پرش کن تو هم شمارتو توش مینویسی یه امضا میکنی و تموم دیگه هیچ مدرکی نمیخواین پول رو هم دستی میگیرن یا شارژ الکترونیکی به هیچ عنوان روی قبض چیزی نمیاد
![]()
خیلی جالبه و اگر مخابرات کرمانشاهان اینطوری باشه ایوالله داره!در مورد تمام قوانین که میگین در کل کشور اینجوریه گفتم که تو کرمانشاه اینجوری نیست تا 2 مگ میدن به کسی هم کاری ندارن تمامی سرویس ها هم نامحدود هستش
وقتی میری ثبت نام اونجا یه فرم میزارن جلو دستت میگن پرش کن تو هم شمارتو توش مینویسی یه امضا میکنی و تموم دیگه هیچ مدرکی نمیخواین پول رو هم دستی میگیرن یا شارژ الکترونیکی به هیچ عنوان روی قبض چیزی نمیاد
چون طبق مصوبه مجلس کاربر خانگی تا 128 بهش تعلق میگیره ولی در مورد شرکتهای کامل خصوصی اینروز زیر سبیلی رد میکنند ولی مسلمه که مخابرات باید قانون رسمی رعایت کنه و در بیشتر جاها میکنه...
در سطح استان تهران-البرز-مرکزی-هرمزگان رو که از نزدیک شاهد بودم. و بیشتر استانها هم که طبق گفته کاربرها همینطوره.
اگر بر طبق گفته شما : هیچ مدرکی نمیخواین - پول رو هم دستی میگیرن خیلی وضعیت کرمانشاه باحاله! و دقیقن مخابراتش مثل ISPهای خصوصی عمل میکنه....و اگر تا 2 مگ میدن به کسی هم کاری ندارن- تمامی سرویس ها هم نامحدود هستش یک سور هم زدن به ISP های خصوصی!
بهرحال شما هم یکی دو روز دیگر صبر کنید مشکلتون حل میشه...ولی قول میدم اینجا از این خبرها نیست :) امیدوارم سر مدارک اذیتتون نکنند ولی اگر کردن 50 تومن بدید یه خط و خودتون رو راحت کنید.
سرویس نامحدود هم طبق شنیدهها گویا بزودی سراسری میشه.
موفق باشی
مخابرات كه اصلا به درد نميخوره به علت پشتيباني .!
اصلا پشتيباني نداره . خونه يكي از اقوام بوديم مخابرات داشت. قطع شده بود پشتيباني كه نداره زنگ بزني كارمون مونده بود لنگ در هوا مونده بوديم به هيچ جا هم نرسيديم . موقع اعتراضات هم هر موقع دلش بخواد قطع ميكنه هيچ كس هم نميتونه چيزي بگه هر موقع دلش بخواد وصل ميكنه .
کی گفته پشتیبانی نداره؟ پشتیبانیش 2044 و شبانه روزی هست ضمنا مخابرات الان عالیه.1ساله دارم هیچ مشکلی نداشتم باش.سرعت عالی قطعی هم یادم نمیاد اخرین بار کی بوده!سرعتشم هیچ وقت کم نشده اگر کم شده سراسری بوده
سرویس 512 سه گیگ حجم دارم ماهی 12 تومن که سرعت دانلود شبانش 90-100 کیلوبایت برثانیه هست و شبی دو گیگ حدودا دانلود دارم
در کل الان مخابرات از بقیه بهتره
سلام
الان یه 5 ماهی میشه از مخابرات اینترنت گرفتم، تا الان که عالی بوده.
تو این 5ماه شاید سرهم یه سه چهار ساعتی قطع شده باشه، البته شاید!
سرویسم هم 256 هست(6گیگ) ماهی 12.500، سرعتشم شب و روز تفاوت نداره و با 70کیلوبایت میگیره.
+
شنیدم تو بعضی شهرها فقط سرویس نامحدود دارن میدن با همین قیمت (256 نامحدود ماهی 12.500) ولی بازم شنیدم که سرعتشون رو دقیق روی همون پهنای باندی که میکیرن بستن (یعنی 256 سرعتش میشه 32کیلوبایت) ولی به نظرم با این حال چون نامحدوده به صرفه تره...
چرا اراک نامحدود نمیده؟
سلام دوستان ببخشيد من اينترنت مخابرات دارم بعد ميخوام اعتباره اينترنتمو ببينم نميتونم چون سايت خرابه!
زنگ زدم پشتيباني ميگه سايت خرابه فعلا همينه كه هست!
ميخواستم ببينم فقط براي من اينطوريه يا كلا اينطوري شده؟
دوم اينكه آي راه ديگه اي براي فهميدن ميزان اعتبار adsl مخابرات وجود داره؟
ممنون
خوب بالاخره من هم از گذرگاه بیرون اومدم !!1 قبلا یه 128 نامحدود داشتم که 25 تومن ماهی پولش بود ... خوب بود و مقرون به صرفه اما بعد از مدتی که هم صبح و هم بعد از ظهر می رفتم سره کار دیگه به دردم نمی خورد // همش یا قطع می شد یا باید سیستم رو روشن می زاشتی که با توجه به هزینه برق و استهلاک و بالا رفتن قیمت قطعات اصلا مقرون به صرفه نبود ...
برای همین هم الان روی مخابرات گرفتم . سرویس 512 ماهی 3 گیگ و خیلی هم راضی هستم ..در طول روز که سیستم خاموشه و توی اینماه حدود 10 هزار تومن کاهش قیمت برق داشتیم که خودش خیلی هستش ..سیستم درطول روز خاموشه و شب ها برای دانلود فیلم و نرم افزار ها ازش استفاده میکنم ..سرعتش هم مناسبه و تقریبا شبی یک گیگ رو مثلا از تورنت می تونم بگیرم.. تا اینجا که خیلی راضی کننده بوده ..هزینه سرویش هم ماهی 12 هزار تومن هستش .
.................................................. ..................
مخابرات سرویس اینترنت رو به یه شرکت خصوصی وابسته به خودش داده به نام شرکت ندا فرینار مرکزیمخابرات كه اصلا به درد نميخوره به علت پشتيباني .!
این شرکت کار های پشتیبانی فروش و نصب رو انجام میده ..
آدرس فروشگاه : مولوی غربی روبروی کوچه بهرامی اراک نت
ادرس دفتر : خیابان قائم مقام نرسیده به مولوی غربی مقابل روزنامه فروشی
تلفن برای پشتیبانی و سایر موارد هم 2044 هستش و شبانه روزی ..
تقریبا دیگه اعتراضی به اون وسعت صورت نمی گیره و اگه هم بگیره و شبکه های ارتباطی قطع بشن کلی هستش ..چون این شرکت ها هم به یه صورتی وابسته به مخابرات و سازمان های ارتباطی ئ اطلاعاتی مربوطه هستند .. تو این مورد تقریبا همه گیر و کلی هستش ..موقع اعتراضات هم هر موقع دلش بخواد قطع ميكنه هيچ كس هم نميتونه چيزي بگه هر موقع دلش بخواد وصل ميكنه .
.....................................
نامحدود فقط به درد شرکت های بزرگ و گیم نت ها می خوره اگه برای خونه می خوای اصلا نگیر چون مقرون به صرفه نیست ..شما باید هزینه روشن موندن سیستم برق و استهلاک و قطعات رو حساب کنی ..تازه توی سرویس های محدود اگه اینترنت 10 روز هم قطه باشه چیزی از سرویس شما کم نمیشه و شما مثلا 3 گیگی رو داری تا آخر ماه اما توی نامحدود هز روز و هر ساعت که قطه بشه همون میزان ترافیک و حجم از چنگ شما پریده و قابل برگشت هم نیست ...شنیدم تو بعضی شهرها فقط سرویس نامحدود دارن میدن با همین قیمت (256 نامحدود ماهی 12.500) ولی بازم شنیدم که سرعتشون رو دقیق روی همون پهنای باندی که میکیرن بستن (یعنی 256 سرعتش میشه 32کیلوبایت) ولی به نظرم با این حال چون نامحدوده به صرفه تره...
چرا اراک نامحدود نمیده؟
.................................................. .........
سایت مشکلی نداشته فقط کاربرای جدید این ماه و ماه قبل وارد سایت نشده بودند که از دیروز درست شده ..من خودم هم جزوء همون کاربر ها بودم !!! البته ممکنه بعضی موقع ها هم مشکل فنی داشته .... نه راه دیگه ای نیست و باید فعلا مراقب باشید که ترافیک اضافه مصرف نکنید .سلام دوستان ببخشيد من اينترنت مخابرات دارم بعد ميخوام اعتباره اينترنتمو ببينم نميتونم چون سايت خرابه!
زنگ زدم پشتيباني ميگه سايت خرابه فعلا همينه كه هست!
ميخواستم ببينم فقط براي من اينطوريه يا كلا اينطوري شده؟
دوم اينكه آي راه ديگه اي براي فهميدن ميزان اعتبار adsl مخابرات وجود داره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)