تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 67 از 95 اولاول ... 175763646566676869707177 ... آخرآخر
نمايش نتايج 661 به 670 از 941

نام تاپيک: تاپیک مربوط به راهنمایی و مشکلات LCD B690 سامسونگ(در مورد قیمت صحبت نکنید)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

والا خوب عملا هرتز يك جورايي جنبه تجاري پيدا كرده واعداد البته توي پلاسما به رووني تصوير وبلور نشدن خيلي كمك فاحشي ميكنه ولي اينطور نيست كه شما بيايد و 600 تا رو با 100 تا بگيد چه شاهكاري انجام ميده
    قضيه اين دو مدل متفاوت جفتشون عالي هساتند شما بايد بيني با چه نوع تصويري كنار مياي
    بهترينشم اين كه از نزديك بري ببيني
    شفافيت وبرايتنس بالاي ال سي دي رو ميپسندي يا رووني حركات توي پلاسماها و رنگهاي طبيعيشون رو
    آهان پس بیشتر عدد و رقم هستن! آخه دیدم زیاد توی تصویر و سرعت فرقی نبود!
    البته من پلاسمای b650/690 منظورم هست ها نه ال سی دی !
    ال سی دی که 46 هست و 55 که 55 گرونه و 46 به نظرم کوچیک!
    واسه ی همین رفتم سمت پلاسمای این مدل و پلاسمای پانسونیک
    البته کیفیت مهمتره ولی اگر تفاوت چندان نباشه ظاهر هم اهمیت داره برام... (برای دیدن فیلم و ماهواره و HD)

داره خودمونی میشه dario2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

مرسی از نظر دوستان راجع به انتخاب پلاسمای پاناسونیک ولی یه سوال برام پیش اومده :
    اکثر پلاسما ها هرتز بالای 500 دارن ، چرا پلاسمای این مدل سامسونگ 100 هرتز هست ؟! ولی توی کیفیت این مدل و پاناسونیک (بجز جی10 که اعجوبست!و وی10 که ندیدمش توی بازار!) تفاوت خاصی من ندیدم و مخصوصا اینکه اونها بلوری میزارن توی ویترین و ما توی خونه کیفیت معمولی میبینیم این خودش اختلاف کیفیت رو کمتر میکنه برای شخص عادی ، چرا اون همه اختلاف هرتز زیاد به چشم نمیاد ؟!
    ظاهر سامسونگ هم شیکتر و چشمگیر تره ، لطفا نکات و اختلافهای فنی رو یکمی توضیح بدین که حداقل با اطلاع بیشتر قید ظاهر رو بزنم!
    بازم مدلهایی که می خوام رو میگم که دوستان بهتر راهنمایی کنن : s10 , b650 !
    هر دو هم سایز 50 اینجش رو می خوام
    ممنون میشم راهنماییم کنین
    دوست عزیز، زیاد خودتو با اعداد مربوط به هرتز درگیر نکن چون اینها گاها برای برند ها جنبه رقابتی داره
    بر خلاف نظر دوستان به نظر من چه از لحاظ امکانات و چه از نظر کیفیت تصویر b650 در سطح بالاتری قرار میگیره و اگه قرار باشه b650 با پنلی از پاناسونیک مقایسه بشه، اون G10 می تونه باشه. برای تایید صحت این حرف، لینک زیر رو هم یه نگاهی کن:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    البته قیمت b650 حدود 250000 تومن گرونتره (plasma 50 b650 = 2`000`000 & 50 s10 = 1`750`000 )

اینجا من مشخصات هر دو رو میذارم:
    سامسونگ(SAMSUNG) مدل : PS-50B650

مشخصات

• 50 اینچ
    • کنتراست 1: 3000,000

• 2مگاپیکسل (Full HD TV)
    • تکنولوژی 100Hz
    • تقویت گسترده رنگ
    • طراحی کریستال همراه با تزریق رنگ دوگانه (TOC)
    • صدای فراگیر دالبی دیجیتال
    • اتصال به شبکه کامپیوتری بی سیم
    • کتابخانه موضوعی با1GM حافظه داخلی
    • USB 2.0 با قابلیت پخش فیلم
    • تصویر در تصویر در ورودی HDMI
    • 4ورودیHDMI

پاناسونیک (Panasonic) مدل TX-P50S10:

* کنتراست 2.000.000:1
    * کنترل تصویر متحرک سریع HZ600
    * تصویر FULL HD
    * ورودی HDMIx3
    * ورودی مموری کارت و پخش فیلم از کارت حافظه
    * صدای دالبی
    * صدای V.AUDIO
    * رنگ X.V
    * ورودی کامپیوتر
    Last edited by dario2; 10-05-2010 at 14:20.

3. 4 کاربر از dario2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

با سلام به دوستان
    من 11 روز پیش از بانه یک LCD B650 گرفتم ، میتونم بگم خیلی هم تا این پایه ازش راضیم هرچند بماند که برای کالیبره کردن و رسیدن به تصویر مطللوبتر هنوز دارم باهاش دست و پنجه نرم میکنم.
    فقط یک سوال برام پیش اومده که گفتم از دوستانی که این برند رو دارن سوال کنم ببینم اونها هم متوجه شدن یا خیر!!!
    وحالا سوال:
    من احساس میکنم که سرعت عکس العمل تلوزیون به دستورات کنترل بعضی مواقع کنده البته بگم که این کندی در حد نیم ثانیه است،
    خواستم بدونم که دوستان متوجه این امر شدن یا خیر؟
    مثلا وقتی در قسمت منو می خوام به گزینه سوم که بخش کانال است برم اگر دو بار پشت سر هم سریع جهت پایین رو بزنم به گزینه سوم نمیره و باید پله پله حرکت کنم.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

دوستان در صورت امکان تمامی مدل های سامسونگ و معادل های موجود در بازار بانه و سام سرویس را در سایت قرار بدین . منکه گیج شدم از بس مدل ها رو مقایسه کردم

حـــــرفـه ای t_tanhayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

با سلام به دوستان
    من 11 روز پیش از بانه یک LCD B650 گرفتم ، میتونم بگم خیلی هم تا این پایه ازش راضیم هرچند بماند که برای کالیبره کردن و رسیدن به تصویر مطللوبتر هنوز دارم باهاش دست و پنجه نرم میکنم.
    فقط یک سوال برام پیش اومده که گفتم از دوستانی که این برند رو دارن سوال کنم ببینم اونها هم متوجه شدن یا خیر!!!
    وحالا سوال:
    من احساس میکنم که سرعت عکس العمل تلوزیون به دستورات کنترل بعضی مواقع کنده البته بگم که این کندی در حد نیم ثانیه است،
    مثلا وقتی در قسمت منو می خوام به گزینه سوم که بخش کانال است برم اگر دو بار پشت سر هم سریع جهت پایین رو بزنم به گزینه سوم نمیره و باید پله پله حرکت کنم.
    جالب بدونيد نسبت به سريهاي قديم تازه سرعتش خيلي خوب شده من a550 40 دارم هم b650 خيلي سرعت بهتر شده تازه اگه دقت كني ميبيني اگه همجهت سنسورش هم ريموت رو نگيري كار ميكنه در حاليكه تو سريهاي قديميتر بايد بچسبوني كنترل رو به ال سي دي
    در مورد كندي اره تا حدي واسه منم همينطوره

7. 4 کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

با سلام به دوستان
    وحالا سوال:
    در کل منوی b650 یا b690 کمی سنگینه ولی من که تو منوها حرکت میکنم گیر نداره و اگه سریع به پایین حرکت کنم بعد از یکی دو حرکت آروم اولیه به سرعت جابه جا میشه

9. 2 کاربر از dario2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

بعد از چند هفته بالا پایین کردن مقادیر منو ها و با کلی جستجو تو سایت های معتبر مختلف، تونستم یه تصویر کالیبره که نسبتا راضی کننده بود رو از ال سی دی b690 بدست بیارم. به نظرم mode تصویری dynamic کمی غیر طبیعی میومد و از کیفیت رنگ مشکی کم میکرد.
    اگه دوستانی که با این پنل کار کردن نظر یا اصلاحی دارن لطفا ذکر کنن:

Mode: Standard
    Backlight: 7
    Contrast: 90
    Brightness: 45
    Sharpness: 20
    Color: 50
    Tint (G/R) 50/50

Picture Option:
    Color Tone: Normal

Digital NR: Off
    HDMI BLack Level: Normal
    100Hz
    Motion Plus: (Custom) 10/4

Advanced Settings:
    Black Tone: Dark
    Dynamic Contrast: Low
    Gamma: 0
    Color Space: Native

White Balance:
    Red - Offset 28
    Green - Offset 25
    Blue - Offset 20
    Red - Gain 18
    Green – Gain 25
    Blue - Gain 22

Flesh Tone: 0
    Edge Enhancement: Off

11. 7 کاربر از dario2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت h4med's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

با سلام به دوستان
    وحالا سوال:
    آره به نظر من هم سرعت پاسخش به کنترل مخصوصا برای حرکت در منوها کمی کنده و باید صبورانه باهش کار کرد!

13. 3 کاربر از h4med بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

دوستان در صورت امکان تمامی مدل های سامسونگ و معادل های موجود در بازار بانه و سام سرویس را در سایت قرار بدین . منکه گیج شدم از بس مدل ها رو مقایسه کردم
    شما به اسم مدل كار نداشته باشه از رو كانتراست راحت تشخيص بده
    و اينو بدون كه بقيه سري ها خيلي كمه و سري 6 زياد بود.
    ميگم بود چون الان اونجا هم بازار در حال تغيير هستش و مدلهاي c دارن ميان

15. این کاربر از alizali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

در کل منوی b650 یا b690 کمی سنگینه ولی من که تو منوها حرکت میکنم گیر نداره و اگه سریع به پایین حرکت کنم بعد از یکی دو حرکت آروم اولیه به سرعت جابه جا میشه
    اين مشكل با آپديت حل مي شود.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •