تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 67 از 1049 اولاول ... 175763646566676869707177117167567 ... آخرآخر
نمايش نتايج 661 به 670 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

10

با سلام
    من تمامی پستها را خوانده ام و بعضی مواقع واقعا از اظهار نظر های بعضی دوستان تعجب میکنم دوستانی که درمود فیایپس و پایونیر اظهار نظر میکنند.واقعا تفاوتی بین 600 وات پایونیر و 1100 وات فیلیپس نیست!! .آیا تفاوتی بین وایر لس بودن مدل 3578w فیلیپس و نبود وایر لس در مدلهای پایونیر نیست.!!من از تمامی دوستان خواهش میکنم بدون هیچگونه حب و بغض و اینکه چه مدلی را دارند هر دو سیستم را تست کنند و نقاط قوت و ضعف هر دو سیستم را بگویند. نه اینکه اونهایی که فیلیپس دارند اون را تعریف کنند و اوناییکه پایونییر دارند اون رو تعریف کنند.من جای این شرکتها بودم این عزیزان را به عنوان بازاریاب استخدام میکردم.(این یه تکه رو شوخی کردم)من خودم فیلیپس 3578w ر ا دارم و از آن راضی هستم البته در بعضی جاها هم نقاط ضعفی هم دارد .اگر سوالی دوستان دارند بفرمایند من در خدمتم .
    چه خوب شد شما را دیدم دوست عزیز..

لطف کنید نقاط قوت و ضعف (مخصوصاً ضعف ها) را برایم باز گو کنید..
    امروز می خوام برم خرید داداش..
    راستی بخاطر وایرلس بودن چقدر افت صدا داره بنظرتون؟!
    در ضمن شما چند گرفتید؟!

دوستان نقاط قوت و ضعف Pioneer 787 رو هم لطف کنند ممنون می شم..
    با تشکر..

اگه نباشه جاش خالی می مونه hashemi_ali_reza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    تهـــــــران

پيش فرض

با سلام
    من تمامی پستها را خوانده ام و بعضی مواقع واقعا از اظهار نظر های بعضی دوستان تعجب میکنم دوستانی که درمود فیایپس و پایونیر اظهار نظر میکنند.واقعا تفاوتی بین 600 وات پایونیر و 1100 وات فیلیپس نیست!! .آیا تفاوتی بین وایر لس بودن مدل 3578w فیلیپس و نبود وایر لس در مدلهای پایونیر نیست.!!من از تمامی دوستان خواهش میکنم بدون هیچگونه حب و بغض و اینکه چه مدلی را دارند هر دو سیستم را تست کنند و نقاط قوت و ضعف هر دو سیستم را بگویند. نه اینکه اونهایی که فیلیپس دارند اون را تعریف کنند و اوناییکه پایونییر دارند اون رو تعریف کنند.من جای این شرکتها بودم این عزیزان را به عنوان بازاریاب استخدام میکردم.(این یه تکه رو شوخی کردم)من خودم فیلیپس 3578w ر ا دارم و از آن راضی هستم البته در بعضی جاها هم نقاط ضعفی هم دارد .اگر سوالی دوستان دارند بفرمایند من در خدمتم .

دوست عزیز من ؛
    کسی نگفته که بین 1100 وات فیلیپس و 600 وات پایونیر تفاوت نیست!!!

من عرض کردم که نیازی به حجم صدای بالاتر نداریم مگر آنکه فضای منزل خیلی خیلی بزرگ باشد....همون 600 وات هم برای اکثر منازل ما زیاد هم هست و گرنه من خودم تا حالا صدای فیلیپس رو اصلا نشنیدم و هیچ وقت هم در مورد فیلیپس کوچکترین اظهار نظری نکردم! اصلا شاید خیلی بهتر از پایونیر باشه. بالاخره اونایی که فیلیپس خریدن (مثل خود شما) هم کلی تحقیق کردند .

هدف از این فروم ها اینه که هر کس از هر مدلی که استفاده می کنه و یا در موردش اطلاعات داره بدون هیچ گونه تعصبی نقاط ضعف و قوتش رو بگه . که خوشبختانه می بینم که حداقل در مورد فروم ((سینمای خانگی)) اکثرا اون رو رعایت می کنند. اگه دقت کرده باشید اکثر افراد که ظاهرا طرفدار یک برند خاص هستند وقتی یه نفر دیگه در مورد یه برند دیگه صحبت می کنه ازش تشکر می کنن . این خیلی خوبه . نشون می ده که ما یعنی حداقل قشر جوون داریم یه چیزایی رو یاد می گیریم .اصلا هدف تبلیغ یک برند یا مدل خاص نیست!

وقتی من می بینم که یه نفر که اصلا عضو P30WORLD نبوده فقط با خوندن مطالب فروم به این نتیجه می رسه که مثلا RS70 پایونیر بگیره و بعد هم می یاد و میگه که خیلی از دستگاش راضیه و از همه تشکر می کنه ، من خیلی خوشحال می شم . نه به این دلیل که پایونیر گرفته بلکه به این خاطر که می بینم این همه اطلاعات و نظر که همه (من جمله خود من ) تو این فروم گذاشتیم حداقل برای یک نفر مفید بوده.

اما در کل به نظر من شما به نکته خیلی خوب و مهمی اشاره کردید. مرسی از شما!
    Last edited by hashemi_ali_reza; 06-04-2010 at 11:09.

3. 3 کاربر از hashemi_ali_reza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Pejman3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

با سلام
    من هم فکر می کنم یه مقدار تعصب و طرفداری باعث پایین اومدن سطح بحث ها شده.
    مثلاً اول بحث چند نفر اومدند از سینمای خانگی سونی بد گفتند الان دیگه همه بر علیه سونی حرف می زنند و حتی از تقریباً 12 مدلی که سونی داره هیچ کدوم ارزش بحث کردن هم ندارند!
    تا اینجا این قضیه پیش رفت که یکی از دوستان گفت اصلاً طراحی و ظاهر سونی حال آدمو به هم می زنه!!!
    این قضیه تو خیلی جاهای دیگه هم ادامه داره اول تاپیک همش بحث فیلیپس بود حالا همش پایونیر ...

5. 4 کاربر از Pejman3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ata_webmaker's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    north of iran

پيش فرض

دوست عزیز حق با شماست تفاوت بین 1100 وات با 600 وات زیاده ولی اگر نظر منو بخوای من هر دو مدل رو تست کردم ولی به نظر بنده حجم هر دو دستگاه در یک حده
    البته که فیلیپس وایرلس داره و پایونیر نداره من این مسائله هم ذکر کردم خوده من الان فیلیپس دارم اتفاقا راضی هم هستم بد نیست ولی می گم پایونیر یک چیزه دیگست شما حتی اگر تو فروم بگردی اون مقاله انتقادی من راجع 282 پایونیر هم پیدا می کنی که البته راجع تصویرش تا حدی حق با بنده بود اون مدلی که من داشتم روی ال سی دی های سونی تصویر را درست اسکال نمی کرد شفافیتش خوب بود ولی خوب مشگلاتی هم داشت
    من 777 سونی هم داشتم ولی به جرات می تونم بگم که حجم صدای 282 پایونیر خیلی بیشتر از اون بود حالا کاری نداریم که سونی اصلا از نظر صدا قابل رقابت با پایونیر نیست
    آره فیلیپس فریمش آپدیت میشه ولی سینمای خانگی پایونیر مدل های htz آپدیت نمیشه فقط سری rs میشه
    پایونیر بانداش چوبی هست و صدای بهتری میده ولی فیلیپس بانداش کائوچو هست البته تو یکی از مدل هاش که یادم نیست چوبیه که صدای خیلی خولی هم داره
    اگر قرار باشه مقایسه باشه در اولین فرصت یک مقاله عالی تهیه می کنم با جدل و قیمت ها که دقیق انجام بشه و طبق نظرات و تجربه های دیگران و خودم مقایسه می کنم نه اون چیزی که رو کاغذ هست
    بر فرض صنام هم ال سی دی میزنه سونی هم ال سی دی میزنه آیا با هم یکی هستند؟
    در کل رو کاغذ خیلی چیز ها نوشته میشه که دهنه آدمو آب می اندازه ولی تو واقعیت اینطور نیست
    می بخشید وقتتون رو گرفتم

7. 3 کاربر از ata_webmaker بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

با عرض سلام خدمت دوست عزیزمان masoudu2ub
    بنده چون پایونیر ندارم با اینکه بعضی جاها دیدم ولی نمیخواهم در مورد مزایا و معایب آن بنویسم.
    و در مورد محسنات فیلیپس هم فکر کنم در پستهای قبلی به اندازه کافی توضیح داده شده است و اگر سوالی باشد باز اگر بفرمایید من با جزییات کامل توضیح خواهم داد صرفا به دو سه مشکلاتی که من با آن برخورد کردم بسنده میکنم امیدوارم که کمکی کرده باشم

1- زمان لود آن زیاد است یعنی وقتی من یک dvd داخل دستگاه گذاشتم و usb هم به آن وصل میکنم ابتدا وقتی دستگاه روشن میشود شروع به لود کردن از روی دیسک میکند و این حدودا 30 ثانیه تا یک دقیقه زمان میبرد.
    2- در صورتی که در زمان لود آن صبر نکنید و دکمه usb و یا دکمه های دیگر آن را بزنید سیستم هنگ میکند و باید حتما از برق خارج کرده و دوباره وصل کنیم

3- usb آن فقط fat32 را قبول میکند و این بدین معنی است که شما امکان استفاده از فایلهای بالاتر از 2 گیگا بایت را ندارید بدیهی است برای داشتن فایلهای بالاتر از 2 گیگا بایت باید فرمت usb را ntfs انتخاب کنید که سیستم قبول نمیکند
    4- این یکی را پارتی بازی کنیم زیر نویس فارسی با پسوند SRT را قبول میکندو درست نشان میدهد
    5- وایرلس آن بدون هیچ مشکلی و کم کردن کیفیت واقعا خوب کار میکند
    6- بنده از طریق اینترنت و به قیمت 530 تومان خریداری کردم

حال از یکی از دوستان که پایونیر دارد خواهش مینمایم نقاط ضعف دستگاه را و با تکیه به مسایلی که بنده مطرح کردم تست نموده و بفرمایند

با تشکر از زحمات کلیه دوستان

9. 2 کاربر از masood5019 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Pejman3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

با عرض سلام خدمت دوست عزیزمان masoudu2ub
    بنده چون پایونیر ندارم با اینکه بعضی جاها دیدم ولی نمیخواهم در مورد مزایا و معایب آن بنویسم.
    و در مورد محسنات فیلیپس هم فکر کنم در پستهای قبلی به اندازه کافی توضیح داده شده است و اگر سوالی باشد باز اگر بفرمایید من با جزییات کامل توضیح خواهم داد صرفا به دو سه مشکلاتی که من با آن برخورد کردم بسنده میکنم امیدوارم که کمکی کرده باشم

1- زمان لود آن زیاد است یعنی وقتی من یک dvd داخل دستگاه گذاشتم و usb هم به آن وصل میکنم ابتدا وقتی دستگاه روشن میشود شروع به لود کردن از روی دیسک میکند و این حدودا 30 ثانیه تا یک دقیقه زمان میبرد.
    2- در صورتی که در زمان لود آن صبر نکنید و دکمه usb و یا دکمه های دیگر آن را بزنید سیستم هنگ میکند و باید حتما از برق خارج کرده و دوباره وصل کنیم

3- usb آن فقط fat32 را قبول میکند و این بدین معنی است که شما امکان استفاده از فایلهای بالاتر از 2 گیگا بایت را ندارید بدیهی است برای داشتن فایلهای بالاتر از 2 گیگا بایت باید فرمت usb را ntfs انتخاب کنید که سیستم قبول نمیکند
    4- این یکی را پارتی بازی کنیم زیر نویس فارسی با پسوند SRT را قبول میکندو درست نشان میدهد
    5- وایرلس آن بدون هیچ مشکلی و کم کردن کیفیت واقعا خوب کار میکند
    6- بنده از طریق اینترنت و به قیمت 530 تومان خریداری کردم

حال از یکی از دوستان که پایونیر دارد خواهش مینمایم نقاط ضعف دستگاه را و با تکیه به مسایلی که بنده مطرح کردم تست نموده و بفرمایند

با تشکر از زحمات کلیه دوستان
    دوست عزیز fat32 تا 32 گیگ می تونه آدرس بده احتمالاً شما به fat16 فورمت کردین.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

این سینما خانگی های هدیه ای سامسونگ بدرد میخوره؟ یا هدیشون رو پس بدیم؟؟؟؟
    tz-225

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

دوستان واساتید . دوست عزیز نسیم به سوال من جواب نداد . لطفا اگه کسی سری rs داره من چند تا سوال دارم. اول اینکه آیا سریهای rs30 - rs50 -rs70 با تفاوت قیمت حدود 300000 هزار تومن واقعا ارزش داره ؟ یعنی تو کیفت صدا با هم فرق دارن؟ یا اینکه فقط امکانات جنبیشون با هم فرق داره ؟ دوم اگه ازدوستان این سری رو دارن چند تا عکس از پشت و lable هاش برام بذاره چون شاید من بگم از بانه برام بیارن. میترسم جنس تقلبی بهم بندازن و سوال آخر آیا پایونیر بدون گارانتیش هم هست مدل rs70 اگه هست تو تهران قیمت چنده ؟ واقعا شرمندم که سوالا تم زیاد شد

---------- Post added at 07:56 AM ---------- Previous post was at 07:55 AM ----------

یه چیز دیگه با پوزش rms rs70 چند واته؟آیا تو تصویر هم از سونی سرتره؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

این سینما خانگی های هدیه ای سامسونگ بدرد میخوره؟ یا هدیشون رو پس بدیم؟؟؟؟
    tz-225
    شک نکن که بدرد نمیخوره.

با سلام
    دوست عزیز باور کنید اینا همش بازی با اعداده.شرکتی مثل فیلیپس که اعلام می کنه سینما با صدای 1100 وات تولید کرده به نظرت وات واقعی اعلام می کنه؟می دونید 1000 یا 1100 وات یعنی چی؟؟؟اصلا به نظرتون این سیستمایی که توی بازارند می تونند همچین خروجی صدایی تولید کنند؟من یه سیستم ضبط خونگی سونی داشتم،یکی از بهترین مدل هایی که سونی توی صدا تولید کرده بود با حداکثر خروجی 480 وات،بقدری صدای وحشتناکی داشت که اصلا امکان بردن ولوم تا نصف هم نبود.حتی یادمه یسری تا آخر زیادش کردم همسایه طبقه بالا ضعف کرد دو روز افتاد تو رختخواب(بنده خدا فکر کرده بود زلزله اومده)حالا تصور کنید 1000 وات باید چقدر باشه.
    شرکتی مثل پایونیر مدل های rs خودش رو تولید کرده با حداکثر خروجی 800 وات.حالا شرکت سامسونگ میاد سینما میزنه میگه 1000 وات که وقتی گوش میدی 200 وات هم نیست.ال جی هم همینطور و یا ....
    ببخشید زیاد حرف زدم.کلا اینارو گفتم که بدونید فقط به اعداد تکیه نکنید،اینا همه تبلیغاته.من صدای اکثر مدل های توی بازار هم تست کردم و بدون تعصب میگم که فقط پایونیر و چنتا مدل از شرکت سونی هست که حجم صداش به حداکثر قدرت خروجی که توسط شرکتش اعلام کرده می خوره.
    شما خودت یبار صدای سری های rs پایوینر که 800 وات هستش تست کن و با 1000 وات فیلیپس مقایسه کن ببین کدوم قدرت و حجم بیشتری داره.سینماهای فیلیپس صدای خیلی خوبی داره ولی به نظر من صدایی در حد 787 پایونیر داره و اندازه همون 600 وات هست.
    مدل 282 پایونیر با قدرت خروجی 360 وات صدای بلندتری از مدل های TZ سامسونگ که به گفته شرکتش 1000 وات خروجی داره تولید می کنه،اگر قبول ندارید برید امتحان کنید.

14. 2 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

شک نکن که بدرد نمیخوره.

.

میگم- شما ها اوسا کارید!این رو پس میگیرن؟ - بریم یه مدل دیگه از بیرون بخریم؟
    چه مدلی بخریم؟ با -400-500 تومن؟
    ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •