تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 67 از 290 اولاول ... 175763646566676869707177117167 ... آخرآخر
نمايش نتايج 661 به 670 از 2893

نام تاپيک: آموزش LAN , Online در COD : Modernwarfare 2

داره خودمونی میشه amirchifekkardi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

خرابت نکردم ولی کرکو توی استیم کپی نمیکنن کرک بازیو تو پوشه بازی کپی میکنن درسته یانه؟ من خواستم به دوستمون کمک کنم دلیلی نداره بخوام ناراحتت کنم دیدم راهی که دادی از نظر من اشتباهه بهش گفتم اشتباه گفتی حالا اگه درسته من معذرت میخوام
    اقا وقطی می گم تو استیم کپی کن یعنی جایی که modern warfare 2 را توی استیم ریختی حالا من کار ندارم که شما از کجا بازیو اجرا می کنید!!!!!
    در ضمن هر کرکی کی که بریزید مشکلی ایجاد نکرده (حداقل برای من) من همینطور روی کرک قبلی(همه ی کرک ها که از پست 50 تا اینجا )می ریزم و اصلا مشکلی ندارم
    هر جور خودتون دوست دارید

داره خودمونی میشه sepanta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

این چه اروریه که واسه من داد؟ failed to join steam lobby

پروفشنال dashmojtaba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

این چه اروریه که واسه من داد؟ failed to join steam lobby
    میاد عزیز تا دلت بخواد میاد این میاد دیسکانکت نمیدونم چیچی میاد یه ارور دوخطی هم میاد گاهی که کلمه میگریشنی داخلش دیدم! باز ارور لابی کلوسد میاد و خلاصه انواع این بساطا میاد ناراحت نشو طبیعیه یه شب میگیره کارتو سرورا جواب میده اون شبو از دست نده و تا میتونی حرفه ای شو ضمناً یه کم که امتیاز آوردی بازیهای آنلاین بیشتری برات ممکن میشه اگه اشتباه نکنم الان باید 7 بازی داشته باشی اولش گیج میزنی مدام میان چاقو بهت میزنن نامردا یا نارنجک میندازن بی مراما !! دی یا خلاصه نمیفهمی از کجا خوردی یه کم بخند و خوش باش الان خود من بعد از یک هفته در به دری تازه شدم یه نیمه حرفه ای هر بازی یه 700 تایی میارم
    این سیو بازیارو خوب اومدی اگه بچه ها کسی میدونه همینجا بگه نمیدونم شایدم جاش نباشه یه تاپیکم داره فکر کنم کال خود بازیش میگردم ببینم سیو میتونم جاشو پیدا کنم بهت خبرشو میدم تا حالا بش فکر نکرده بودم
    امیرجان حق با شماس البته یکی از کرکا بود خیلی دیر بازیکن پیدا میکرد این آخریه خیلی توپه دست سازندش درد نکنه دی
    ...
    ویرایش: آقایون یه بازی آنلاینش هست به نام هدکوارترس پرو ما یه شب رفتیم همه هم خارجی بودن انگار کال تاب برداشته بود اساسی وقتی پرش میکردیم میرفتیم هوا پرواز هرکیم میکشتیم یه ده دوازده هزار امتیازی میگرفتیم خیلی لول بود همه خندشون گرفته بود خلاصه خدا قسمت این تازه کارا مثل من بکنه گلیمشونو از آب بکشن بیرون یه کمیم بخندن دی
    Last edited by dashmojtaba; 25-01-2010 at 09:32. دليل: اضافه کردن توضیح

تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

داش مجتبی مرسی.من بازی کردم اکثر یازیکن ها ایرانی بودن.دلیل خاصی داره؟برای شما چقدر طول میکشه تا سرچ کنه؟

تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

وارد find gme که میشیم چند تا قسمت داره. که فکرکنم سبک های بازی هست.ت. کدوم سرج کنیم بهتره؟
    من که هرچی سرج میکنم 4 تا پیدا میکنه بعد ارور میده

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

داش مجتبی مرسی.من بازی کردم اکثر یازیکن ها ایرانی بودن.دلیل خاصی داره؟برای شما چقدر طول میکشه تا سرچ کنه؟
    آره اینطور که اساتید گفتن بهتره وقتایی تلاش برای بازی کنی که ایرانیا بیشترن و اگه همه ایرانی باشیم باز بهتره و به دلایلی که من نمیدونم بیشتر افرادی که دث مچ میان ایرانین راجبع زمان سرچ معلوم نیست چقد طول بکشه من ی بار نیم ساعت گذاشتم سرپ کنه رفتم یه جایی اومدم دیدم هیچ خبری نشده!! از اون طرفم ممکنه حتی وقتی پینگت به 150 نرسیده سریع همه رو جمع کنه ولی این کرک آخری که دوستمون amddevil گذاشته بهتر بوده ازشون باید تشکر کرد اما احساس میکنم اونماز امروز گیر کردنش شروع شد همینه دیگه ... درکل در همه حالات امکان زود دیسکانکت شدن هست
    وارد find gme که میشیم چند تا قسمت داره. که فکرکنم سبک های بازی هست.ت. کدوم سرج کنیم بهتره؟
    من که هرچی سرج میکنم 4 تا پیدا میکنه بعد ارور میده
    آره درواقع همون سبکای بازی آنلاینه اولیش طبعاً بیشتر شلوغ و مناسبه

تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

میگن این بازی 50 هزار بازیکن آنلاین داره.عجیبه پس چرا ما تو سرچ از هر 30 بار یک دفعه چند نفر رو اون هم فقط ایرانی پیدا می کنیم!!!!!!!!!!

آخر فروم باز SIMON137's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خدا مي دونــــــه...!

پيش فرض

میگن این بازی 50 هزار بازیکن آنلاین داره.عجیبه پس چرا ما تو سرچ از هر 30 بار یک دفعه چند نفر رو اون هم فقط ایرانی پیدا می کنیم!!!!!!!!!!
    اولا شما کرک استفاده می کنید ... ثانیا بر حسب پینگ برای شما هاست پیدا می کنه

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

همین الان از یه بازی طولانی برمیگردم اسمایی که دیدم اصلاً ایرانی توشون نبود هرچیم سوال میکردم کسی جواب نمیداد فکر نکنم اصلاً یه ایرانی توی این دوساعت دیدم 20 باری بازی کردم هیچ مشکلیم پیش نیومد پینگم از همشون پایین تر بود و...
    خلاصه بگم من شک ندارم اینکه طرفات ایرانی باشن یا نباشن تاثیری نداره این حداقل حرفمه چون تازه برعکس من هیچوقت با همون بچه های ایرانی بازی سنترو پی سی ورلدم که بودیم نشد 20 بار بدون دیسکانکت بازی کنم !

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

برای دوستانی که میخوان سیو بازی رو داشته باشن از این مسیر فایلهارو کپی کنید:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    البته همینجا بگم فعلاً خودم امتحانش نکردم و نمیدونم مراحل آنلاینم همینه یانه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •