یه چند تا سوال:
تو آنریل از متریال استفاده میشه یا تکسچر؟
برنامه نویسیش چطوریاست؟ زبانش چیه؟؟ من اصلا ندیدم شما تو این تاپیک برنامه نویسی کار کنید!!
یه نما از ادیتور آنریل بذارید.....
ممنون.
سلام
به به آقا امیر رضا، شما کجا اینجا کجا؟ یادی از فقیر فقرا کردین..gif)
تا Unreal Engine 2 می شد از Texture استفاده کرد، ولی توی Unreal Engine 3 و البته UDK فقط می شه از متریال استفاده کرد، البته کاری نداره، اگه حال متریال نداری، می تونی روی Texture که می خوای کلیک راست کنی و گزینه ی Create New Material رو بزنی، خودش یه متریال برات از روش میسازه. ولی توی آنریل بهت توصیه می کنم حتما خودت با متریال آشنا سی و کار کنی، یکی از اون مسائل گرافیک پایینی که تو موتورای قبلی دیدی، همین بحث متریاله.
در مورد برنامه نویسی اول پست زیر رو کامل بخون:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خب الان خوندی؟ (اگه نخوندی، اول اونو بخون
) همونجور که اونجا گفتم. برنامه نویسی به زبان Unreal Script و ++C هست و طراحی مرحله کدنویسی نیاز نداره و با Kismet هست (همون عکسی که آقای نینجا گذاشته). شما اول کار فقط با kismet کار داری و نیاز به کد نویسی نیس. بعدا که تخصصی تر خواستی کار کنی، باید کد نویسیش رو هم یاد بگیری.
این که شما اینجا صحبت کد نویسی ندیدی، به خاطر اینه که بچه ها عموما هنوز دارن رو قسمت های اولیه مانور می دن و کارشون تخصصی نشده، اگه نه موتور بدون برنامه نویسی مثل ماشین بدون تایر می مونه..gif)
سوالی بود بپرس. اگه هم می خوای این موتورو یاد بگیری، بگو که بهت منبع خوب معرفی کنم.
فعلا.