تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 67 از 428 اولاول ... 175763646566676869707177117167 ... آخرآخر
نمايش نتايج 661 به 670 از 4277

نام تاپيک: [پشتیبانی] موتور .::UDK Unreal Engine III ::. / آنریل انجین

کاربر فعال انجمن توسعه و ساخت بازی AMIR REZAs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    هر کجا هستی --------- Wherever you are

پيش فرض

به به همه دارن ميان آنريلي شن كه!!!!
    آقا فحش نده...(شوخی)
    این طور که معلومه خیلی با حاله ، دقیقا همون چیزیه که میخوام.
    ولی دو مشکل:
    1. باید تا تابستون صبر کنم که رم و گرافیکم رو ببرم بالا.
    2. باید بازی فرمانده صلح رو تموم کنم.
    این دو حل بشه میام تو کار آنریل

2. 3 کاربر از AMIR REZAs بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال tovamohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

به به همه دارن ميان آنريلي شن كه!!!!
    خوب تو آنريل بايد تكستچر بياري تو بعد ازش متريال بسازي.
    برنامه نويسي آنريل سبك مخصوصي داره درواقع ميشه گفت برنامه نويسي به حساب نمياد برنامه كشيه چون نياز به نوشتن نداره نياز به كشيدن داره.بايد باخط عناصر رو به هم وصل كني.نگاه كن:

از اديتور نما گذاشتن نداره حجم صفحه ميره بالا.شبيه 3dsmax يكم فرق ميكنه.
    آقای نینجا، برنامه نویسیه آنریل سبک خاصی نداره، اون Kismet هم که می بینی برای برنامه نویسه بازی نست، واسه طراح مرحلست. تمام موتور های تجاری هم مشابهش رو دارن، مثلا cryEngine یه Flow Grid Editor داره به جای Kismet ولی همچنان برنامه نویسیش پابرجاست.

کلا هیچ موتور بازی بدون کدنویسی وجود نداره. بازی های آنریل هم به دو زبون UnrealScript و++C برنامه نویسی می شن.

با این همه پست زیر رو بخون، مسئله رو کاملا باز کردم توش:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    تا بعد.

4. 2 کاربر از tovamohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز NINJA0098's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    شاهی (مازندران)

پيش فرض

آقای نینجا، برنامه نویسیه آنریل سبک خاصی نداره، اون Kismet هم که می بینی برای برنامه نویسه بازی نست، واسه طراح مرحلست. تمام موتور های تجاری هم مشابهش رو دارن، مثلا cryEngine یه Flow Grid Editor داره به جای Kismet ولی همچنان برنامه نویسیش پابرجاست.

کلا هیچ موتور بازی بدون کدنویسی وجود نداره. بازی های آنریل هم به دو زبون UnrealScript و++C برنامه نویسی می شن.

با این همه پست زیر رو بخون، مسئله رو کاملا باز کردم توش:

کد:
    تا بعد.
    درسته حتي موتور iranvij كه تيم فن افزار شريف طراحي كردنم داره.
    منتها وقتي ميتوني كل بازي رو بدون كد نويسي بسازي چه نيازي به unreal scriptداري. البته منظورم هميشه نيست ولي ميتوني بازي رو با سبكاي مختلف بدون كد نويسي بسازي.تقريبا براي ساخت 90 درصد يه بازي (حتي حرفه اي) نياز به كد نويسي نداره.

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

یه چند تا سوال:
    تو آنریل از متریال استفاده میشه یا تکسچر؟
    برنامه نویسیش چطوریاست؟ زبانش چیه؟؟ من اصلا ندیدم شما تو این تاپیک برنامه نویسی کار کنید!!
    یه نما از ادیتور آنریل بذارید.....
    ممنون.
    سلام

به به آقا امیر رضا، شما کجا اینجا کجا؟ یادی از فقیر فقرا کردین.

تا Unreal Engine 2 می شد از Texture استفاده کرد، ولی توی Unreal Engine 3 و البته UDK فقط می شه از متریال استفاده کرد، البته کاری نداره، اگه حال متریال نداری، می تونی روی Texture که می خوای کلیک راست کنی و گزینه ی Create New Material رو بزنی، خودش یه متریال برات از روش میسازه. ولی توی آنریل بهت توصیه می کنم حتما خودت با متریال آشنا سی و کار کنی، یکی از اون مسائل گرافیک پایینی که تو موتورای قبلی دیدی، همین بحث متریاله.

در مورد برنامه نویسی اول پست زیر رو کامل بخون:

کد:
    خب الان خوندی؟ (اگه نخوندی، اول اونو بخون) همونجور که اونجا گفتم. برنامه نویسی به زبان Unreal Script و ++C هست و طراحی مرحله کدنویسی نیاز نداره و با Kismet هست (همون عکسی که آقای نینجا گذاشته). شما اول کار فقط با kismet کار داری و نیاز به کد نویسی نیس. بعدا که تخصصی تر خواستی کار کنی، باید کد نویسیش رو هم یاد بگیری.

این که شما اینجا صحبت کد نویسی ندیدی، به خاطر اینه که بچه ها عموما هنوز دارن رو قسمت های اولیه مانور می دن و کارشون تخصصی نشده، اگه نه موتور بدون برنامه نویسی مثل ماشین بدون تایر می مونه.

سوالی بود بپرس. اگه هم می خوای این موتورو یاد بگیری، بگو که بهت منبع خوب معرفی کنم. فعلا.

7. 4 کاربر از tovamohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

درسته حتي موتور iranvij كه تيم فن افزار شريف طراحي كردنم داره.
    منتها وقتي ميتوني كل بازي رو بدون كد نويسي بسازي چه نيازي به unreal scriptداري. البته منظورم هميشه نيست ولي ميتوني بازي رو با سبكاي مختلف بدون كد نويسي بسازي.تقريبا براي ساخت 90 درصد يه بازي (حتي حرفه اي) نياز به كد نويسي نداره.
    تا حدودی درست می گی ولی نه کامل.

من خودم تا 2 ماهه پیش اینطوری فکر می کردم، ولی بعد که خواستم 4 تا کار خاص تو موتور بکنم، دیدم بدون اون نمیشه. نمونه هم کلا دو تا بازی با UDK وجود داره که سورسشو کامل می تونی دانلود کنی، هر دوش هم یه عالمه کلاس نویسی داشتن. برو کدهاشو بگیر، یکیش 40 تا کلاسه ویکی هم 100 تا کلاس داره، تازه بازیهاش خیلی خیلی کوچیکه، من حتی برای یه کار شبیه سازی هم که دیگه فکر می کردم Kismet کافیه براش، الان مجبور شدم 2 تا کلاس بنویسم.

بدون کدنویسی اکثر بازها رو نمیشه ساخت، یه تعدادی هم که میشه، باید توی Kismet براش 4-3 برابر زحمت بکشی.

البته می دونم به خاطر اون خصیصه ی ایرانی بودنمون، دوست داری فکر کنی که لازم نیس، تا مجبور نشی یادش بگیری، ولی راستشو بخوای واسه یه کار کامل لازمه، همون مثال ماشین و تایر که تو پست قبلی گفتم در موردش صدق می کنه واقعا.

توی فروم Epic هم برو نگاه کن، مسائل خیلی زیادی فقط توی قسمت Programming مطرح میشه، نه جای دیگه. یه نمونه ی خیلی خیلی کوچیک اینه که شما بدون UnrealScript عمرا نمی تونی توی یه فایل اطلاعات بنویسی. البته شما اگه خیلی دوست داری با kismet کار کنی، اول کلاسهایی که لازم داری رو بنویس، بعد بگو بهت یاد بدم که چه جوری براشون نود Kismet هم بسازی و از این به بعد مثلا با Kismet هم بتونی توی یه فایل بنویسی.

با این همه اگه بتونی بدون کد کار کنی، تبریک می گم، به ما هم یاد بده.

فعلا بای.
    Last edited by tovamohammad; 19-05-2010 at 16:59.

9. این کاربر از tovamohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت sooske_pa_talayi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام به همگی.
    من فقط و فقط برای استفاده از این فرم خاص توی P30world عضو شدم ( قبلا شده بودم ولی استفاده نمی کردم ). چون اصلا فرم باز نیستم ( متاسفانه )
    خیلی خوشحال شدم که دیدم که کسایی هستند که به بازی سازی علاقه دارند و این فرم تا صفحه 67 جلو رفته.
    من در حال حاضر ترم آخر رو در حال تموم کردن هستم توی دانشگاه فردوسی. چند ماهی ( قبلا ها! ) با tgb ور رفتم. الان 3 هفته است که دارم هر روز ( 8-10 ساعت ) با Unrealscript کار می کنم. بچه هایی که مجله دنیای بازی می خرن شاید منو یادشون بیاد، اونجا چند سالی است که می نویسم. اگر کسی هست که اینجا مشهدی باشه و روی US کار می کنه بهم بگه. البته من تابستون بر می گرم تهران.
    مرسی

11. 4 کاربر از sooske_pa_talayi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن توسعه و ساخت بازی AMIR REZAs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    هر کجا هستی --------- Wherever you are

پيش فرض

سلام دوباره به آنریل کارها.....
    فکر میکنمsooske_pa_talayi مدت زیادی هست که آنریل رو به صورت حرفه ای کار میکنند.... ورودتون به P30world رو خوش آمد میگم
    خوب یه سوال دیگه میشه تو مایا طراحی مرحله انجام بشه و بعد وارد آنریل کرد و باهاش کار کرد؟؟
    ممنون.......

در آغاز فعالیت sooske_pa_talayi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

مدت زیادی نیست ولی فقط رو script کار می کنم
    ممنون
    طراحی مراحل ؟ تا جایی که من می دونم تو میای staticmesh ها و هر چیز دیگه که می خوای رو طراحی می کنی توی مایا یا مکس بعد import می کنی؟ طراحی مراحل با استفاده از این component ها و محیط UnrealEd

14. این کاربر از sooske_pa_talayi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام دوباره به آنریل کارها.....
    خوب یه سوال دیگه میشه تو مایا طراحی مرحله انجام بشه و بعد وارد آنریل کرد و باهاش کار کرد؟؟
    ممنون.......
    سلام

هیچ وقت نباید مپ داخل یه نرم افزار مدلینگ مثل مایا ساخته بشه. به هیچ وجه. ربطی به UDK هم نداره. برای هر موتور تجاری این مسئله برقراره، به چند دلیل. به دلایلش قبلا تو همین تاپیک اشاره شده.

در ضمن وقتی مپ داخل Unreal Editor طراحی میشه، انعطاف پذیری داره واسه طراح مرحله، اگه نه برای هر تغییر کوچیکی باید مدل از اول اکسپورت و ایمپورت بشه. بعد متریالش هم به مشکل بر می خوری، در ضمن فریم ریت هم دیگه نیم رقمی میشه. به اضافه ی چند دلیل دیگه که لازم به ذکر نیست.

شما اون ویدئو های رسمی UDK رو یه نگاه بکن، اونجا می بینی که همچین کار سختی هم نیست. فعلا.

16. 3 کاربر از tovamohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام به همگی.
    من فقط و فقط برای استفاده از این فرم خاص توی P30world عضو شدم ( قبلا شده بودم ولی استفاده نمی کردم ). چون اصلا فرم باز نیستم ( متاسفانه )
    خیلی خوشحال شدم که دیدم که کسایی هستند که به بازی سازی علاقه دارند و این فرم تا صفحه 67 جلو رفته.
    من در حال حاضر ترم آخر رو در حال تموم کردن هستم توی دانشگاه فردوسی. چند ماهی ( قبلا ها! ) با tgb ور رفتم. الان 3 هفته است که دارم هر روز ( 8-10 ساعت ) با Unrealscript کار می کنم. بچه هایی که مجله دنیای بازی می خرن شاید منو یادشون بیاد، اونجا چند سالی است که می نویسم. اگر کسی هست که اینجا مشهدی باشه و روی US کار می کنه بهم بگه. البته من تابستون بر می گرم تهران.
    مرسی
    سلام دوست عزیز

ورودتون رو به تاپیک خوش آمد می گم.

در مورد اون مسئله هم من یه چیزایی بلدم(البته خیلی مطلب دیگه هست که نمی دونم)، ولی خب مشهد نیستم. امیدوارم یکی از بچه های مشهدی رو پیدا کنی برای کارت.

با این همه اگه سوالی داشتی بپرس، فکرامونو می ریزیم رو هم، یه کاریش می کنیم.

تا بعد.

18. این کاربر از tovamohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •