تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 67 از 109 اولاول ... 175763646566676869707177 ... آخرآخر
نمايش نتايج 661 به 670 از 1085

نام تاپيک: کلوپ موتورولا مایلستون

کاربر فعال کلوپ گوشی ها fire159's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    متاسفانه ایران

پيش فرض

بچه ها اين خبر رو داشته باشين
    باز هم برتري ميلستون خودمون در برابر گوشي هاي اچ تي سي nexus و evo و incredible در نبرد گرافيكي

Motorola Droid Takes Down Nexus One, EVO, Incredible in Graphics Battle

Using an app from GLBenchmark, the guys over at Android and Me] have taken the 4 big dogs of the Android world and matched them up in a head-to-head battle over graphics performance. When I say the big dogs, I mean the EVO 4G, Nexus One,"]Droid Incredibleand the 7 month old Motorola Droid. Who wins? Your Motorola Droid of course. Even with a meager 550MHz processor and just 256MB of RAM, our baby is still the best thanks to a fantastic GPU that HTC products can’t seem to compete with.
    Video action:
    -
    در اين آزمايش كه ويدئوش هم در منبع هست آزمايشي روي برترين آندرويدهاي جهان انجام شده و هر چهار مدل در كنار هم يك برنامه رو اجرا كردن و بنچ مارك گرفته شده براي نشون دادن عملكردهاي گرافيكي .
    در حاليكه به نظر مياد گوشي هاي htc خيلي قوي تر باشن اما اين ميلستون/درويد بود كه حتي با اينكه 7ماه بزرگتر از رغيباشه در اين نبرد پيروز شده !؟
    بله ميلستون شما با 550mhz سي پي يو و 256مگابايت رم هنوز بهترينه و از پس 1گيگاهرتزي هاي htc به خوبي بر مياد
    -

So if the original Droid can still hang with the best of them, what about the Droid 2 and Xtreme that should be out next month? Can you say, “Moto Takeover”
    Oh and feel free to download the GL Benchmark app and run your own tests. Let’s see what kind of scores we can put up with our new Froyo Droids
    خوب حالا كه ميلستون هنوز توانايي رقابت با بهترينها و جديدترينها رو داره پس droid2 و shadow/ xtreme ديگه چه خواهند بود!!! كه احتمالا" ماه آينده ميان بيرون .

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by fire159; 11-06-2010 at 01:18.

2. 4 کاربر از fire159 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز johnypersian1656's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

با حرف جاني هم كه ميگه اونم گوشيه خوبيه كاملا" مخالفم
    به نظر من که n900 بهترین گوشی نوکیا بوده و شاید حالا حالا ها هم بهترین باشه.

@جاني
    ميبينم كه نقشه خيابونهاي اصفهان رو هم داري / من رو هم ميبيني دارم برات دست تكون ميدم
    آره اتفاقا دیشب دم موبایل فروشی دیدمت
    عمو دمت گرم یعنی ما ...
    هادی شوخی میکنه, به هرحال نمیشه بگیم سلیقه ها باید یکی باشه .

یک سوال دیگه از نظر بلندی صدا ؟؟؟ چه اسپیکر چه هندزفری ؟؟ اخه تو اکثر سایت ها نوشته متوسطه
    از نظر بلندی صدا از x10 خیلی صداش بیشتره, کیفیت صداش هم خوبه.

4. 2 کاربر از johnypersian1656 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    متاسفانه ایران

پيش فرض

عمو دمت گرم یعنی ما ...
    نه وحيد جان منظور خاصي نداشتم . منظورم اينه كه نظر آخر رو خود شخص بايد بده حالا من هر چي بگم كدوم بهتره يا بدتره .
    مثلا" ما چقدر به يه بنده خدا گفتيم x10 نگير . اما آخر كار خودش رو كرد . خوب حالا ببين ميلستون كجاست و x10 كجاست !
    n900 يا نكسوس همينطور
    از نظر مشخصات كلي حتي تركيب n900 و x10 هم به اندازه ميلستون كارايي ندارن چون هيچكدوم قابليت مالتي تاچ ندارن .

اين رو هميشه بدونيد كه اعداد و ارقام بالاتر هميشه دليل بهتر بودن نيست كه نمونه اش همين پست قبلي منه .
    snapdragon=slowdragon

6. 2 کاربر از fire159 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

وااااي نگو كه دلم لك زده واسه يه v3 مشكي صفر كيلومتر يادش به خير چه دوراني باهاش داشتيم

بیچاره نقرای بود وقتی خریدم الان مشکی دوبار قاب واسش عوض کردم ولی عجیب باش حال میکنم

8. این کاربر از r_you168 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سلام به همگی من امروز میخواستم یه اهنگ واسه یکی بلوتوث کنم ضایع شدم میخواستم بدونم چطوری میشه این کار رو کرد از برنامه هایی مثل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه Vahid579's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

نه وحيد جان منظور خاصي نداشتم . منظورم اينه كه نظر آخر رو خود شخص بايد بده حالا من هر چي بگم كدوم بهتره يا بدتره
    ما کوچیک شمایم. شوخی کردم عمو. من هم احتمالا تا 2 هفته دیگه می رم این گوشی رو می خرم. من تا حالا 20 تا گوشی عوض کردم که همه نوکیا بوده ، حالا می خوام یک مارک دیگر رو تجربه کتم. از سونی اریکسون متنفرم ، بین موتورولا و htc مونده بودم. که الان فقط به موتورولا فکر می کنم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Anonymous13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

، بین موتورولا و htc مونده بودم. که الان فقط به موتورولا فکر می کنم.
    موتورولا یک برند خاص برای افراد خاص

12. این کاربر از Anonymous13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    متاسفانه ایران

13

بدون شرح :

Banned SAEED_BARCELONA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    آبادان

پيش فرض

از نظر مشخصات كلي حتي تركيب n900 و x10 هم به اندازه ميلستون كارايي ندارن چون هيچكدوم قابليت مالتي تاچ ندارن .
    کم کم باید با برادران موتورولایی هم وارد جنگ و جدل بشیم
    یعنی فقط به دلیل نداشتن مولتی تاچ این 2 تا گوشی به پای مایلستون نمیرسن؟ هیچ برتری نسبت به مایل ندارن؟

15. این کاربر از SAEED_BARCELONA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز johnypersian1656's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

کم کم باید با برادران موتورولایی هم وارد جنگ و جدل بشیم
    یعنی فقط به دلیل نداشتن مولتی تاچ این 2 تا گوشی به پای مایلستون نمیرسن؟ هیچ برتری نسبت به مایل ندارن؟
    ببین کی اینجاس. سعید یه نفره همش میگی only milestone. کی بود؟ تو نبودی؟ نه واقعا نمیشه بگی به خاطر نداشتن مولتی تاچ به پای مایلستون نمیرسن (البته خود هادی میاد از خودش دفاع میکنه ها ) اینم با وجود اینکه جدای از بروزر و گالری که نیاز به مولتی تاچ دارن ولی یه نیاز اصلی نیست, من خودم فعلا یه بازی با گرافیک قابل قبول دیدم که مولتی تاچ نیاز داشته, بقیه بازی و برنامه ها اکثرا بیخود بودن , ضمن اینکه قبلا هم گفتم n900 نسبت به مایل هم برتری هایی داره ! (بویژه توی وب بروزینگ ) , x10 هم اینترفیس باحالتر, ال سی دی بزرگتر داره که نمیشه ازش گذشت

پی نوشت : جمع کن این آواتارو بینیم

17. 3 کاربر از johnypersian1656 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 18 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 18 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •