تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 67 از 123 اولاول ... 175763646566676869707177117 ... آخرآخر
نمايش نتايج 661 به 670 از 1228

نام تاپيک: ✔ رفع اشکال سوالات درسی مباحث مقاطع دبیرستان و پیش دانشگاهی و کنکوری ها

داره خودمونی میشه bachekermani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تو خونمون

10

ممنون بابت جواب دادن ها. اما من هنور این سوال رو نفهمیدم!:
    تو این سوال:

این طوری جواب داده:

ولی تو تست شیمی ۳ بازرگان نوشته:

چرا گزینه ۲ تو ۱۰۰ گرم ناخالص می دونه ولی بازرگان هرچی که ناخالص هست؟ یعنی چرا بازرگان اشاره ای به ۱۰۰ گرم نکرده؟
    ببین این آقای بازرگان معلمی را ول کنه بهتره
    توی جزوه بد توضیح داده در واقع منظورش این بوده که شما کسر مقدار گرم ماده خالص به روی مقدار گرم ماده ناخاص را مساوی کسر pبه روی 100گرم ماده ناخالص قرار بدی بعد p را بدست آوری که در واقع میشه همون درصد خلوص میشه توی سوالم اومده کسر p به روی 100گرم ماده ناخالص را نوشته و چون pمجهوله و متغییر هست اون را ننوشته خود pرا نوشته است.

داره خودمونی میشه bachekermani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تو خونمون

پيش فرض معنی زبان

راستی بچه ها هر کی تو معنی کلمات توی درس زبان مشکل داره کتاب TICK EIGHT گاج خیلی خوب هست.
    کلمه ها را به حافظه بلند مدت میده

آخر فروم باز ashjaee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام.
    از دیروز 2 بار اومدم ولی عکس لود نمیشد. الان عکسو دیدم. خیلی خوشم اومد. هم خیلی خوب اثبات کردی هم خیلی خوب توضیح دادی. اما به نظرم مشکل داشته باشه. چون اگه قسمت شفاف رو هم به عنوان یک محیط جدا با n = 1 فرض کنیم و مراحل رو بریم عمق ظاهری میشه 5.1 .
    البته بازم باید روش فکر کنم فردا صبح که مدرسه میرم. فردا ظهر میام راه خودمم مینویسم.

پروفشنال vahid-p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    دانشكده مهندسی کامپیوتر امیرکبیر-نرم افزار ( سابقا م.پز

پيش فرض

چون اگه قسمت شفاف رو هم به عنوان یک محیط جدا با n = 1 فرض کنیم و مراحل رو بریم عمق ظاهری میشه 5.1 .
    خوب متوجه منظورتون نشدم. یعنی منظورتون اینه که ناظر خودش در محیط شفاف باشه؟ محیط شفاف منظور به غیر از هوا هستا.
    البته خب به جای اینکه بیایم و با مثال این اثبات رو رد کنیم، بهتره از نظر علمی ایرادش رو پیدا کنیم.
    البته بازم باید روش فکر کنم فردا صبح که مدرسه میرم. فردا ظهر میام راه خودمم مینویسم.
    ضمن اینکه راه خودت رو می نویسی ایرادات اون یکی رو هم بنویس. ولی خب بی صبرانه منتظر راهی که می خوای بنویسی هستم، چون این راه رو هم بهش فکر کردم( مخصوصا که دیدم شما هم همین نظر رو دارین )، ولی اصلا نمی تونستم رو کاغذ ببرمش. یعنی اونقدرا برام واضح نبود.
    دوستان دیگه هم بیان ایرادات رو بگن.

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

والا من راه علمی رای نقض فرمولتان پیدا نکردم ولب منظورم این بود:

که در واقع اون محیط رو هم به عنوان یک تیغه گرفتیم

اما در مورد روش خودم:
    لطفا اگه اشکالی دیدید بگید

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت

پيش فرض

که در واقع اون محیط رو هم به عنوان یک تیغه گرفتیم
    یعنی ناظر تو تیغه شفاف باشه؟ خب در این صورت باید محیطی که ناظر در اون هستش رو n0 در نظر می گیریم. خب طبیعیه اگر محیط ناظر هم یکم غلظت داشته باشه، نور به مقدار کمتری شکسته می شه و در نتیجه عمق ظاهری به عمق واقعی نزدیکتر خواهد بود، همونطور که خودتون گفته بودین که 5 متر بدست خواهد آمد.
    اما در مورد روش خودم:
    لطفا اگه اشکالی دیدید بگید
    حتما ، فقط یکم بیشتر توضیح بده.

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

یه سئوال داشتم از فصل چهار فیزیک 3 . سئوال 3275.گاج .
    دو سیم راست موازی و طویل مطابق شکل در صفحه ی xoy قرار دارند و حامل جریان های i=15 و
    i2=5
    اگر روی محور x ها از نقطه یm به طرف راست حرکت کنیم .اندازه ی میدان مغناطیسی برایند : ؟

جوابش رو نوشته ابتدا کم سپس افزایش و دوباره کم میشود . من متوجه این افزایش نشدم ، دیگه وقتی دور میشه باید کم بشه دیگه ، چرا افزایش پیدا کرده ؟

این پایین لینک عکس رو گزاشتم . این سمت چپی i یک ، سمت راستیه i دو . m هم اون نقطه ی پر رنگ کردم هستش . عکسش یه نمه ضایع هست اما میشه فهمید .

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

حتما ، فقط یکم بیشتر توضیح بده.
    ببینید، ابتدا فرض می کنیم که ناظر در محیط دوم هست. می دانیم که اگر فاصله ی ناظر تا تیغه تغییر کند، عمق ظاهری و واقعی تغییری نمی کند چون عمق ظاهری فقط به ضرایب شکست در محیط ها بستگی دارد. در این حالیت عمق واقعی که برابر 6 هست، ضرایب شکست نور هم که 2 و 3 هست. پس عمق ظاهری در این حالت به دست می آید که برابرست با 4 یعنی جسم در 4 سانتی متری تیغه به نظر می رسد. (شکل دوم)
    اکنون دیگر تیغه پایینی را در نظر نمی گیریم. در این صورت عمق واقعی میشود 4 + 4 = 8 که با داشتن ضریب های شکست نور در دو محیط 1 و 2 عمف ظاهری بدست می آید. که برابرست با 4 . یعنی فاصله سکه دیده شده تا سطح تیغه بالایی 4 هست. 2 متر هم که تیغه تا ناظر فاصله دارد پس جواب برابر 6 میشود

پروفشنال shah abas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

نحوه به دست آوردن فرمول رو اگه میشه توضیح بدید:

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت

پيش فرض

جوابمون یکی شده، ولی والا من نفهمیدم چطور می تونی وقتی یه جسم تو محدوده تیغه نیست رو در همون تیغه در نظر بگیری. البته می شه چندتا مثال مختلف زد و از هر دو روش حل کرد ، دید که جواب یکی می شه یا نه. احتمالا که یکی می شه. پس هر دو راه درسته.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •