ولله يكي از دوستان (فكر كنم titan)يك دو صفحه قبل گفته بودن كه توي بعضي كشورها از اون هندزفري بلوتوثها روش هست...هنوز اطلاعات دقيقي نيست...
خودت برو ببين...دو صفحه قبل رو...![]()
ولله يكي از دوستان (فكر كنم titan)يك دو صفحه قبل گفته بودن كه توي بعضي كشورها از اون هندزفري بلوتوثها روش هست...هنوز اطلاعات دقيقي نيست...
خودت برو ببين...دو صفحه قبل رو...![]()
تو دیجی کالا زده 745000 تومان .
بجای aaa بنویسید دیجی کالا دات کام
aaa/Default.aspx?Products=Mobile&Product=Mobile-SonyEricsson-XPERIA-X10
Last edited by ghorban2; 04-04-2010 at 16:09.
خب اگر دوستانی کسی رو داخل دیگر فرومها دیدند که هندزفری بلوتوثی را توی کارتن دیده اعلام کنند
در ضمن امکانش هست همین هندزفری به صورت جداگانه برای فروش بگذارند؟
بچه ها ظاهرآ اینا زیاد گران میفروشن
فکر کنم یکی بود ت علاالدین 640 دیده بود
بابا تهرانیها یه سر بزنید علاالدین ببینید چنده دیگه
اره امكانش هست...
توي قسمت لوازم جانبي موبايل همين فروم نگاه كن اونجا هم مدلهاي هدست بي سيم رو كذاشتن كه چيزاي خوبي هستن...
ولي اين نوع رو جداگانه ميفروشن..ممكنه الان گير نياد توي تهران ولي يه مدت ديگه هست مثل w960
اره يكي از دوستام گفت ديده تو علاالدين 640![]()
یکی بره بخره ببینیم چی کار کرده سونی
این سایت هم 645 دلار میده. واقعا قیمتش مفته !کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان و همراهان من در انجمن وزين و پر بار پي سي ورلد.... :Yesterday I sent an email to Sony Ericsson asking them to confirm specs features of their X10 handset. This is what I received.
Dear ******,
Thank you for contacting the Sony Ericsson support centre.
I have complied some answers to the questions that you have raised, please see below:
#1 Does the device itself support multi touch? I am aware that the the
current OS Android 1.6 does not.
The handset has a capacitive screen that is capable of multi touch for features such as pinch zooming. This feature will be implemented by the upgrade to 2.1
#2 Does the device have an internal digital compass which would show
direction in google maps?
The X10 does have a magnetometer that acts as a digital compass.
#3 Will android 2.1+ be coming to the Xperia x10 in 2010?
The handset has been confirmed to be upgraded to 2.1, however there are no time scales for this, developement is currently working on implementing the Timescape/Mediascape to 2.1.
Should you have any further questions do not hesitate to ask.
يه نفر تو سايت موداكو ايميل زده به سوني اريكسون (موثق تر از اين داريم.؟)
ترجمه :
من ديروز يه ايميل زدم به سوني اريكسون تا ازشون بخوام مشخصات گوشي ايكس 10 رو تاييد كنن.
*** عزيز،
از اين كه به مركز پشتيباني سوني اريكسون تماس گرفتين ممنونم
من جواب سوالايي كه شما پرسيده بوديد رو جمع كردم :
1- آيا خود دستگاه مولتي تاچ رو ساپورت ميكنه؟ اينو هم ميدونم كه آندروئيد 1.6 نداره.
ج : گوشي صفحه نمايش خازني داره كه قابليت مولتي تاچ رو براي كار هايي مثل زوم كردن رو هم داره. اين ويژگي وقتي گوشي يه آندو 2.1 آپگريد شد اعمال ميشه.
بعدش هم گفته كه گوشي به 2.1 آپگريد ميشه ؟
يارو هم جواب ميده گوشي كه حتما به 2.1 آپديت ميشه ولي زمان خاصي براش نيست. الان هم دارن time scape / mediascape رو براي 2.1 آماده ميكنن.
آپگرید به 2.1 دو تا مزیت مهم داره
1. اضافه شدن مولتی تاچ
2. شناسایی 16 میلیون رنگ به جای 65K
فکر کنم خود سونی اریکسون فایل آپدیت یا آپدیت به صورت آنلاین رو بذاره تو سایتش . باید منتظر بود و دید کی ورژن 2.1 میاد
پس بلاخره مولتی تاچ داره !
خدارو شکر
راستی امیرجان (امیر70) به این دلیل گفتم امیر 70 چون دوست عزیزمون S A M S U N G هم اسمشون امیر هست ! گفتم اشتباه نشه !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)