تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 67 از 253 اولاول ... 175763646566676869707177117167 ... آخرآخر
نمايش نتايج 661 به 670 از 2527

نام تاپيک: اقتصادی ترین پاکت پی سی Samsung B7300 Omnia LITE

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام خسته نباشید
    من میخوام این گوشیو بخرم ولی چندتا سوال برام پیش اومده
    اول اینکه کلید وسط این گوشی پد لمسیه یا یه جور جوی استیک یا یه کلید تک حالته برگشت به عقب مثل خیلی گوشیهای سامسونگ؟
    دوم اینکه آیا کیفیت ال سی دی این گوشی خیلی خیلی پایینه؟ و نسبت به امنیا معمولی چطوره؟
    بعد کابل تی وی این گوشی در بازار چه قیمتی داره؟
    با تشکر

داره خودمونی میشه ssasan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Universe

پيش فرض

همرمان با معرفی نسخه بیزینسی آفیس 2010 نسخه موبایلی اون بصورت رایگان برای ویندوز موبایل 6.5 ارائه شد. برای نصب از طریق گوشی به فروشگاه Marketplace بروید.

3. 3 کاربر از ssasan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mohammad_77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    کوچه بن بست

پيش فرض

می شود بگویید چه قلقی داره اینطوری که شما می گویید یک قرن بعد تازه بفهمم که گوشی از رده خارج می شود که
    راهنمایی بیشتر PLZ
    سلام.

من هم با این مشکل دست و پنجه نرم کرده ام . مشکل من کانفیگ S2U2-2.04 با گوشی بود که وقتی روی اسپیکر میرفت و با میخواستم صداش رو کم و زیاد کنم بوجود میامد . توس تنظیمات این نرم افزار اگر کنترل برنامه رو روی صدا ازش بگیری درست میشه ( البته اگر نصبش کرده باشی ).

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    کوچه بن بست

پيش فرض

سلام خسته نباشید
    من میخوام این گوشیو بخرم ولی چندتا سوال برام پیش اومده
    اول اینکه کلید وسط این گوشی پد لمسیه یا یه جور جوی استیک یا یه کلید تک حالته برگشت به عقب مثل خیلی گوشیهای سامسونگ؟
    دوم اینکه آیا کیفیت ال سی دی این گوشی خیلی خیلی پایینه؟ و نسبت به امنیا معمولی چطوره؟
    بعد کابل تی وی این گوشی در بازار چه قیمتی داره؟
    با تشکر
    کلید وسط اش با یک بار زدن یا کمی نگه داشتن برنامه ریزی شده است و کلا میتونی شورتکات به هرچیزی باشه . پیش فرضش به مفهوم ( OK-CLOSE ) هست - ای کاش مثل جوی استیک بود ( کجایی K750 ؟ )

کیفیت اون گوشی رو ندیده ام ولی بعید میدونم قابل قبول نباشه . من که موردی ندیده ام .

کابل تی وی هم این جا بحث شده ولی بدون نتیجه مانده - یعنی دقیق معلوم نیست واقعیت داره یا نه . من که جدی دنبالش نرفته ام - بهتره یکی از دوستان که شخصا تجربه داشته نظر بده .

6. این کاربر از mohammad_77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه vahid_lol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

خب باز به یه ایراده عجیب و اعصاب خورد کن دیگه برخوردم تو این گوشی. ببینین دوستان شما هم این مشکلو دارین یا نه؟ زمانی که برای من sms میاد اگر توی inbox مربوط به همون فرد فرستنده sms باشم به طرز معجزه آسایی sms گم میشه و بهتر بگم اصلا اضافه نمیشه به مجموعه sms ها. جالب اینجاست که صدای زنگ sms میاد ولی از خودش خبری نیست. این مشکل بیشتر موقع sms بازی پیش میاد که معمولا تو فولدر sms طرف هستی.
    مطمئنم که سیو نمیشه چون خیلی گشتم و پیدا نمیشه.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

با سلام به اساتید
    لطفا راهنمایی بفرمائید تا کنون با این گوشی( b7300 )کسی فیلم هم دیده و کیفیت پخش فیلم چطوره آیا میشه برای فیلم دیدن ازش استفاده کرد خصوصا فیلمهای یک ساعته و بیشتر
    باتشکر از پاسختان

اگه نباشه جاش خالی می مونه m9780d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

با سلام به اساتید
    لطفا راهنمایی بفرمائید تا کنون با این گوشی( b7300 )کسی فیلم هم دیده و کیفیت پخش فیلم چطوره آیا میشه برای فیلم دیدن ازش استفاده کرد خصوصا فیلمهای یک ساعته و بیشتر
    باتشکر از پاسختان
    من توش فیلم زیاد ریختم و تماشا کردم باید بگم کیفیتش عالیه !

خب باز به یه ایراده عجیب و اعصاب خورد کن دیگه برخوردم تو این گوشی. ببینین دوستان شما هم این مشکلو دارین یا نه؟ زمانی که برای من sms میاد اگر توی inbox مربوط به همون فرد فرستنده sms باشم به طرز معجزه آسایی sms گم میشه و بهتر بگم اصلا اضافه نمیشه به مجموعه sms ها. جالب اینجاست که صدای زنگ sms میاد ولی از خودش خبری نیست. این مشکل بیشتر موقع sms بازی پیش میاد که معمولا تو فولدر sms طرف هستی.
    مطمئنم که سیو نمیشه چون خیلی گشتم و پیدا نمیشه.
    یه هارد ریست بکن ببین درست میشه!
    من هم برام پیش اومده توی پروفایل اون شخص باشم و اس بیاد و اضافه نشه ولی بعد از اینکه خارج شدم و دوباره وارد شدم اضافه شده

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    کوچه بن بست

پيش فرض

یکی از دوستان درباره فیلم پرسیده بود که در ادامه جوابشون باید بگم ( کور پلیر ) تمام فرمت ها به جز DAT رو پخش میکنه که اگه از TCMP استفاده کنی و کدک هاش رو نصب کنی مشکل حل . بعضی از فیلمها هر چند دقیقه یک مکس یک ثانیه ای داره که مهم نیست .

میخواستم این نکته رو بگم که گوشی من ریخته بود به هم و گفتم علتش رو به بقیه هم بگم شاید بدردشون بخوره و اون هم اینه که این برنامه ها همزمان با هم مشکل ساز میشوند :

S2U2-2.04- Lock Screen Keyboard
    InesoftPhone.4.54
    profile_1.1

و خدا هارد ریست را بیامرزد ... .

کسانی که زیاد تمایل دارند که برنامه نصب کنند ، از برنامه زیر استفاده کنند که یک شبیه ساز گوشی های ویندوز موبایل هست و باعث میشه که الکی برنامه روی گوشی نریزید :

Windows Mobile 6.1.4 Professional Images (USA)

از سایت ماکروسافت فکر کنم که این لینک جدیدترینش باشه ( یادم نمیاد از کدوم لینک گرفتم ) :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

11. این کاربر از mohammad_77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه vahid_lol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من توش فیلم زیاد ریختم و تماشا کردم باید بگم کیفیتش عالیه !

یه هارد ریست بکن ببین درست میشه!
    من هم برام پیش اومده توی پروفایل اون شخص باشم و اس بیاد و اضافه نشه ولی بعد از اینکه خارج شدم و دوباره وارد شدم اضافه شده
    یعنی هارد ریست کنم؟! یکمی زود نیست واسه استفاده از این روش! ولی من فکر میکنم این یک باگه و کلا این مشکل وجود داره.
    کسی نرم افزار samsung kies گرفته از سایت
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    گرفته؟ گویا قراره که اسمارت فون های سامسونگو ساپورت کنه. و بشه باهاش application گرفت واسه گوشی. یه نگاه بندازین اگه تونستین بگیرینش. من که نتونستم با برنامش درست حسابی کار کنم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه papillon11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام دوستان . من کورپلیر رو ریختم ولی هیچی اد نمی کنه انگار نه انگار . همه ی نسخه هاشو هم تست کردم . ایراد از کجا می تونه باشه ؟
    ممنون میشم کمک کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •